Od "igrica" do $3 milijarde
Page 1 of 1
Od "igrica" do $3 milijarde
NEVJEROJATAN USPJEH
Kako su ‘dečki koji igraju igrice‘ stvorili industriju vredniju od 21 mlrd. kuna
Tvrtke nastale uz nikakav ili vrlo slab pristupu kapitalu sad bilježe zapanjujuće uspjehe
Hrvatsku je zahvatila tehnološka groznica. Alan Sumina i Zoran Vučinić iz Nanobita prvi su domaći osnivači startupa s po 200 milijuna kuna u džepu, svaki, nakon što su prodali tvrtku Šveđanima. Infobip je prva hrvatska visoko-tehnološka tvrtka koja vrijedi više od milijardu dolara i sad ima status startupa jednoroga.
https://www.jutarnji.hr/life/tehnologija/kako-su-decki-koji-igraju-igrice-stvorili-industriju-vredniju-od-21-mlrd-kuna-15019981
Kako su ‘dečki koji igraju igrice‘ stvorili industriju vredniju od 21 mlrd. kuna
Tvrtke nastale uz nikakav ili vrlo slab pristupu kapitalu sad bilježe zapanjujuće uspjehe
Hrvatsku je zahvatila tehnološka groznica. Alan Sumina i Zoran Vučinić iz Nanobita prvi su domaći osnivači startupa s po 200 milijuna kuna u džepu, svaki, nakon što su prodali tvrtku Šveđanima. Infobip je prva hrvatska visoko-tehnološka tvrtka koja vrijedi više od milijardu dolara i sad ima status startupa jednoroga.
https://www.jutarnji.hr/life/tehnologija/kako-su-decki-koji-igraju-igrice-stvorili-industriju-vredniju-od-21-mlrd-kuna-15019981
Re: Od "igrica" do $3 milijarde
Zašto ovo nije tema dana? Očekivao sam barem !
Da znas da citas, procitao bi da je Vuk Informer vec otvorio temu....
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Evo ja jučer nabavija veliki plazmu i više od 12 sati igram igrice. Nisan ni skužija kad je svanilo. Sad je upa Playstation jesen zima proliče , ja doma igrice a oni nek se jepu s covidom
Fino velika plazma Playstation i od dvi tri ure popodne pa sve do maloprije. Ne mogu više iden spavat.
Sad ćemo sve igrice izigrat u idućih devet mjeseci.
Fino velika plazma Playstation i od dvi tri ure popodne pa sve do maloprije. Ne mogu više iden spavat.
Sad ćemo sve igrice izigrat u idućih devet mjeseci.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Trenutno samo jednu koju imama želju odigrat već godinama al kako ja nisam nešto od tih igrica onda sam ostavija to za kasnije tj sada pa ću sad fino sve šta nisan igra zadnji 15 godina sad igrat dok je covid okolo.
Bunker šema.
Inače dobro jutro. Spava san do sedan navečer. Ide kavica i Playstation do ujutro.
Bunker šema.
Inače dobro jutro. Spava san do sedan navečer. Ide kavica i Playstation do ujutro.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Dok je Rusija uložila 22 milijarde dolara u Krim, Zapad je uložio 3 milijarde u Ukrajinu
» Crni mit: Wukong – zašto kineska igrica u trenu osvaja svijet
» Oliver Stone smatra da je igrica Pokemon novi oblik totalitarizma
» POREZNA IMA NOVE METE YouTuberi, Instagram zvijezde, igrači igrica i kockari
» Kina namjerava mladima zakonom zabraniti igranje online igrica tijekom noći
» Crni mit: Wukong – zašto kineska igrica u trenu osvaja svijet
» Oliver Stone smatra da je igrica Pokemon novi oblik totalitarizma
» POREZNA IMA NOVE METE YouTuberi, Instagram zvijezde, igrači igrica i kockari
» Kina namjerava mladima zakonom zabraniti igranje online igrica tijekom noći
Page 1 of 1