Oliver Stone smatra da je igrica Pokemon novi oblik totalitarizma
Page 1 of 1
Oliver Stone smatra da je igrica Pokemon novi oblik totalitarizma
https://www.theguardian.com/technology/2016/jul/22/oliver-stone-links-pokemon-go-to-totalitarianism-during-privacy-debate
Kermit-
2014-04-17
Re: Oliver Stone smatra da je igrica Pokemon novi oblik totalitarizma
Oliver Stone links Pokémon Go to totalitarianism during privacy debate
Film director says ‘invasion’ of privacy in gaming app is part of the wider practice of ‘surveillance capitalism’
Director/writer Oliver Stone attends the “Snowden” panel atComic-Con International on Thursday Photograph: Chris Pizzello/Invision/AP
Film director says ‘invasion’ of privacy in gaming app is part of the wider practice of ‘surveillance capitalism’
Director/writer Oliver Stone attends the “Snowden” panel atComic-Con International on Thursday Photograph: Chris Pizzello/Invision/AP
Kermit-
2014-04-17
Film director Oliver Stone has branded the popular gaming app Pokémon Go a “new level of invasion” of privacy that could lead to “totalitarianism”.
The American reportedly voiced concerns over the game as he promoted his new movie about NSA whistleblower Edward Snowden at Comic-Con International.
After he was asked about security concerns associated with Pokémon Go, Stone said companies were carrying out “surveillance capitalism” by monitoring people’s behaviour.
The American reportedly voiced concerns over the game as he promoted his new movie about NSA whistleblower Edward Snowden at Comic-Con International.
After he was asked about security concerns associated with Pokémon Go, Stone said companies were carrying out “surveillance capitalism” by monitoring people’s behaviour.
Kermit-
2014-04-17
ta igrica je teška debilana...jučer mi jedan skoro pod auto pao..jebo ga pokemon
Guest- Guest
Pokemoni su izraz ludila i opće zatuljenosti.
Evo,kod mene se te pizdarije i kretenluka uvatili i neki kao intelektualci.
I na fejsu se time naširoko hvale.
Evo,kod mene se te pizdarije i kretenluka uvatili i neki kao intelektualci.
I na fejsu se time naširoko hvale.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kada dica nisu izlazila vani, kukanje kako samo na kompu vise i ne igraju se vani kao mi... Sada kada su stalno vani opet probem
Prolazno ludilo.
Druge godine u ovo doba,tih se bedastoća nitko više neće ni sjećati.
Druge godine u ovo doba,tih se bedastoća nitko više neće ni sjećati.
2014-04-22
Pokémon Go players in Bosnia warned to steer clear of landmines
The Balkan country is littered with tens of thousands of mines planted during the 1992-1995 conflict
People playing the popular smartphone game Pokémon Go in Bosnia have been urged to avoid areas littered with unexploded mines left over from the 1990s conflict.
“Today we received information that some users of the Pokémon Go app in Bosnia were going to places which are a risk for (unexploded) mines, in search of a pokemon,” the NGO Posavina bez mina said on its Facebook page.
“Citizens are urged no to do so, to respect demarcation signs of dangerous mine fields and not to go into unknown areas,” it added.
A Bosnian man plays Pokémon Go on his phone in a minefield near the Bosnian town of Brcko.
https://www.theguardian.com/technology/2016/jul/20/pokemon-go-players-in-bosnia-warned-to-steer-clear-of-landmines
The Balkan country is littered with tens of thousands of mines planted during the 1992-1995 conflict
People playing the popular smartphone game Pokémon Go in Bosnia have been urged to avoid areas littered with unexploded mines left over from the 1990s conflict.
“Today we received information that some users of the Pokémon Go app in Bosnia were going to places which are a risk for (unexploded) mines, in search of a pokemon,” the NGO Posavina bez mina said on its Facebook page.
“Citizens are urged no to do so, to respect demarcation signs of dangerous mine fields and not to go into unknown areas,” it added.
A Bosnian man plays Pokémon Go on his phone in a minefield near the Bosnian town of Brcko.
https://www.theguardian.com/technology/2016/jul/20/pokemon-go-players-in-bosnia-warned-to-steer-clear-of-landmines
Guest- Guest
Riplex wrote:Kada dica nisu izlazila vani, kukanje kako samo na kompu vise i ne igraju se vani kao mi... Sada kada su stalno vani opet probem
Jastreb se ljuti, jer bi igro na Nokiji 3310 , a ne ide....nema ekran u boji.
Guest- Guest
Riplex wrote:Kada dica nisu izlazila vani, kukanje kako samo na kompu vise i ne igraju se vani kao mi... Sada kada su stalno vani opet probem
sad su kombinirali dva problema, pred ekranom su ali vani lunjaju
moja kći na moj upit, jel igraš?
koga? tu debilanu!!!
(13g)
koga? tu debilanu!!!
(13g)
2014-12-30
Muslimani su pokemone podigli na višu razinu onu realnu...Minken
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pucnjava-u-shopping-centru-u-munchenu-jedna-osoba-ubijena-10-njih-ranjeno/908134.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pucnjava-u-shopping-centru-u-munchenu-jedna-osoba-ubijena-10-njih-ranjeno/908134.aspx
Guest- Guest
Moje je mišljenje da će ljudi po Zapadu početi vatati žive "pokemone".
2014-04-22
Ono baš..., a stari ko stari, šta god klinci rade smetakic wrote:Riplex wrote:Kada dica nisu izlazila vani, kukanje kako samo na kompu vise i ne igraju se vani kao mi... Sada kada su stalno vani opet probem
Riplex wrote:Ono baš..., a stari ko stari, šta god klinci rade smetakic wrote:Riplex wrote:Kada dica nisu izlazila vani, kukanje kako samo na kompu vise i ne igraju se vani kao mi... Sada kada su stalno vani opet probem
slažem se..
Kermit-
2014-04-17
jastreb wrote:Moje je mišljenje da će ljudi po Zapadu početi vatati žive "pokemone".
Sve vodi k tome, da će već našem naraštaju pripisati Magnum Crimen, istrebljenje itd. Od Reconquiste naovamo, bezbroj primjera koje muslimani ne uzimaju u obzir. Kreatori kaosa na to računaju.
Guest- Guest
kofein wrote:Riplex wrote:Kada dica nisu izlazila vani, kukanje kako samo na kompu vise i ne igraju se vani kao mi... Sada kada su stalno vani opet probem
Jastreb se ljuti, jer bi igro na Nokiji 3310 , a ne ide....nema ekran u boji.
darth_vader-
2014-04-17
Evo danas sam evoluirao rattatu u raticate-a
Gle ga kak je slatki mali
Gle ga kak je slatki mali
Guest- Guest
Similar topics
» Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
» Oliver Stone: Ukoliko pobjedi Hillary Clinton doći će do rata sa Rusijom
» Novi oblik "demokracije": Kandidati za ministra branitelja idu se predstavljati u "šator"
» Novi šef Janafa je ispisivao parole,smatra se velikim domoljubom i bio blizak s Tuđmanom
» NOVI ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Predrag Šustar, smatra kako je Bog dizajner svijeta
» Oliver Stone: Ukoliko pobjedi Hillary Clinton doći će do rata sa Rusijom
» Novi oblik "demokracije": Kandidati za ministra branitelja idu se predstavljati u "šator"
» Novi šef Janafa je ispisivao parole,smatra se velikim domoljubom i bio blizak s Tuđmanom
» NOVI ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Predrag Šustar, smatra kako je Bog dizajner svijeta
Page 1 of 1