Ja mrzim muškarce
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ja mrzim muškarce
aben wrote:koliko crnaca tribo poznivati- ne znoš fiziku,prckov wrote:Oh_Femder wrote:
Bez brige, jer nemaš kičme, povinovat ćeš se mom naređenju. Ja ne patim od nestrpljenja, ali tvoja frustracija je unebovapijuća
skretanje s teme ti nece pomoc
moras se suocit sa svojom tuposcu
seems legit
ma cakani ja pravi zajebant
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ne brinem se ja za tebe. Pokorio si se već jednom, pokorit ćeš se opet ;Pprckov wrote:Oh_Femder wrote:Promijenit ćeš nik. Nema ti tu pomoći. U međuvremenu možeš kevkati, kao što i jesi pudlica ;Pprckov wrote:
skretanje s teme ti nece pomoc
moras se suocit sa svojom tuposcu
a tolko ti je stalo ispast pametan
Oh_Femder wrote:Ne brinem se ja za tebe. Pokorio si se već jednom, pokorit ćeš se opet ;Pprckov wrote:Oh_Femder wrote:
Promijenit ćeš nik. Nema ti tu pomoći. U međuvremenu možeš kevkati, kao što i jesi pudlica ;P
cuj mu luzer spike
2014-04-19
Feder nam ima PMS, najdraža Partija mu epski se rasula na izborima i u poniranju je na rejting iz 1993. :)
Za bolji ni nemaju kapaciteta, kolegice i kolege, imamo očigledni primjerak među nama.
Federu, za koga ćeš glasovati na unutarpartijskim izborima? Za Peđu i bojnu Čavoglave?
Za bolji ni nemaju kapaciteta, kolegice i kolege, imamo očigledni primjerak među nama.
Federu, za koga ćeš glasovati na unutarpartijskim izborima? Za Peđu i bojnu Čavoglave?
Guest- Guest
prckov wrote:Oh_Femder wrote:Ne brinem se ja za tebe. Pokorio si se već jednom, pokorit ćeš se opet ;Pprckov wrote:
cuj mu luzer spike
Načisto se stalio.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:prckov wrote:Oh_Femder wrote:
Ne brinem se ja za tebe. Pokorio si se već jednom, pokorit ćeš se opet ;P
cuj mu luzer spike
Načisto se stalio.
dpbar je on
zabavan
2014-04-19
Gleda cilu noć tv , bacija drkicu , zatvorija prozore i sad iden spavat.
Hvala ti Bože šta san takvi kakvi jesan pa mogu život provest u kući bez da ikad izađem samo mi tribaju minimalne osnove za život i to je to.
Ovi život ću ja prispavat a seks je drkica.
Kad vidiš ti šta je to došlo pa lakše to sve zaobići i nemaš nikakvih problema u životu.
A natalitet i tko će njih trpit i uzdržavat ma kog brige. Ne vrijedi to ni mojih živaca ni seksa nit bilo čega..Samac najbolje. Život ti je miran , sređen , opušten. Ja uživan u životu.
Kad je napisala na kraju teksta kako mi muški njih ne razumjemo sve mi je bilo jasno : A evo još jedne koja misli da će se svit vrtit oko nje.
Hvala ti Bože šta san takvi kakvi jesan pa mogu život provest u kući bez da ikad izađem samo mi tribaju minimalne osnove za život i to je to.
Ovi život ću ja prispavat a seks je drkica.
Kad vidiš ti šta je to došlo pa lakše to sve zaobići i nemaš nikakvih problema u životu.
A natalitet i tko će njih trpit i uzdržavat ma kog brige. Ne vrijedi to ni mojih živaca ni seksa nit bilo čega..Samac najbolje. Život ti je miran , sređen , opušten. Ja uživan u životu.
Kad je napisala na kraju teksta kako mi muški njih ne razumjemo sve mi je bilo jasno : A evo još jedne koja misli da će se svit vrtit oko nje.
Last edited by RayMabus on 19/9/2020, 11:48; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Oh_Femder wrote:Hajde samo reci gdje bi, na primjer, bili Palestinci da ih još u maternici ne uče kako je jedini smisao života mrziti Židove? Ne vidim baš da su nešto samoizgorili. Kao ni Šipci u svojoj mržnji na Srbe. Tvoji pojmovi ljubavi i mržnje su na nivou onog što djecu uče tete iz obdaništa. Zato ni ne razumiješ kad ti na to ukazujem.kic wrote:
ma ja ne znam šta ti hoćeš od mene?
osim što kao neki krivo misliš da je mržnja neko pogonsko gorivo, je, ali za samoizgaranje i usput povučeš još brojne druge-
mi smo si dobro na svom kamenu, ne brini.
ne vidiš kako su samoizgorili Palestinci?
getoizirani i izolirani u Gazi? smisao života im je sastaviti jednu raketu i poslati je na Izrael? i dobiju onda x10 veću odmazdu? to je kao super? :D
bitno da se ti osjećaš superiorniji nad mnom jer imaš složenije pojmove koji zapravo ne objašnjavaju stvarnost kad se malo pogleda.
prckov wrote:mobiu$ wrote:prckov wrote:
cuj mu luzer spike
Načisto se stalio.
dpbar je on
zabavan
Jest kad se stali.
Hoće to bratiju, vidi i crvenkastog, jučer i zingara.
Guest- Guest
Miki, imaš problem s razumijevanjem teksta?Oh_Femder wrote:Dakle, veliš da bolje od tebe nije ni zaslužio.Noor wrote:sta se imam pitati, kad znam....nije mogao bolje prociOh_Femder wrote:
Ma pusti ti Mathieua, nego se zapitaj da li tvoj čarapan zaslužuje bolje od tebe?
mobiu$ wrote:prckov wrote:mobiu$ wrote:
Načisto se stalio.
dpbar je on
zabavan
Jest kad se stali.
ma crvenkasti se zdere godinama, patologija
a taj zingaro je epsko nabadalo
kljuca naslijepo ko corava kokos
2014-04-19
Noor wrote:Miki, imaš problem s razumijevanjem teksta?Oh_Femder wrote:Dakle, veliš da bolje od tebe nije ni zaslužio.Noor wrote:
sta se imam pitati, kad znam....nije mogao bolje proci
noorka ja vjerujem da se on usrecio
2014-04-19
Kako ono ide, mi gradimo prugu, pruga gradi nas.Oh_Femder wrote:Kad ti netko kaže da te voli, kao prvo, ne znaš uvijek da li govori istinu, a kao drugo, ako i jest istina, tko zna da li će te voljeti i sutra. A kad ti netko kaže da te mrzi, tu je daleko manje neizvjesnosti i vjerojatnost da će ta mržnja sutra transmutirati u ljubav je miniskulna.kic wrote:zivot temeljit na mrznji
such a waste
A inače, kamo bi mi balkančeroski ljudožderi i vampiri stigli bez bratske mržnje između Hrvata i Srba, Srba i Šiptara, Šiptara i Makedonaca..., you name it? Pa tko bi uopće više htio živjeti na tom i takvom pederskom i štreberskom Balkanu?
We love hate, hate loves us
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa i žene bi silovale da imaju kurac. Te koje mrze muškarce silovatelje su u stvari zavidne muškima na kurcu. Freud press.RayMabus wrote:Pročita san i to mi ništa ne znači. Prituka san rodicu i mater. Prvu radi droge a drugu jer me prevarila.prckov wrote:RayMabus wrote:Tako mlada a već feministkinja. Ima loša iskustva pa odma oprez. Muškarci su govna a onda tek kad ga sto puta provjeriš da si sigurna pa ako je ok onda taj nije. Inače u startu jesu. Ok. Oprezna filozofija. Opekla se pa puše na ladno.
da si procito clanak vidio bi da radi sa zenama zrtvama nasilja
veli da ona osobno nije imala losa iskustva
Ona to ne računa da i žene mogu biti u k i da nije svaka batina iz čistog mira.
A muškarci siluju da , imaju kurac , napadaju. Žene ne napadaju pa šta ću ja sad tu šta su žene u 99% slučajeva te koje su silovane.
Ženska sere kvake.
2015-08-09
Ima jedna dobra žena koju obožavam u zadnje vrijeme (ne znam jel mrzi muškarce, mislim da je prepametna za to)
Ova te natjera po kratkom postupku da joj se zagledaš u um.
2015-08-09
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
prckov wrote:mobiu$ wrote:prckov wrote:
dpbar je on
zabavan
Jest kad se stali.
ma crvenkasti se zdere godinama, patologija
a taj zingaro je epsko nabadalo
kljuca naslijepo ko corava kokos
Bome crvenkasti je nakon Sporazuma o normalizaciji potpuno podivljao, kao i serbinho i pizzon, samo je kod njega to još izraženije.
Guest- Guest
mensečini isto to...usrećio se čoek ko i ovaj Mathieuprckov wrote:Noor wrote:Miki, imaš problem s razumijevanjem teksta?Oh_Femder wrote:
Dakle, veliš da bolje od tebe nije ni zaslužio.
noorka ja vjerujem da se on usrecio
a jebate, pa u što bi drugo, nema ničegmelkior wrote:Ima jedna dobra žena koju obožavam u zadnje vrijeme (ne znam jel mrzi muškarce, mislim da je prepametna za to)
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» mrzim ...
» Mrzim te Zvezdo...
» Učili su me da mrzim Srbe
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» Nasilje nad ženama a muškarce tko jebe
» Mrzim te Zvezdo...
» Učili su me da mrzim Srbe
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» Nasilje nad ženama a muškarce tko jebe
Page 4 of 5