ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 5 Empty Re: Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država

Post by Ringo10 19/9/2020, 19:20

AssadNaPodmornici wrote:
FRANK wrote:Ja kao pripadnik Hvo tvrdim da je to bio kurac od vojske.
Bez glave i repa. Jedino je Blaskic stvorio i ustrojio HVO..
Hdzove glavesine od posusja mostara ijubuskog su bile maciji kasalj za turke i za srbe..
Jedino je Blaskic znao sta znaci rat.
Jedino sta mogu poruciti je da jebem mater jna generalu tzv ministru susku i komplentnom hdz vodstvu HRHB. Koju su ugasili i koja se Nikad vise nece obnovit.
Dabogda
u knjizi Tihomir Čuljak - Rat(ovaj Čuljak je neki poznati HDZovac mislim i dan danas), baš se sjećam kako je on popljuva HVO kako je to bila nažalost lopovska vojska da su se glavešine uglavnom baviše šverc komercom.. dok momci na dnu su čak bili i OK, ali vodstvo je bilo katastrofa.. kao talijanska vojska u WW2, zanimljivo obični talijanski vojnik sa OK obukom i opremom i vodstvom nije ništa bio lošiji od švabe ili rusa, a vodstvo i oficiri su bili katastrofa.. tako i HVO

izuzeta je srednja bosna, jer naši su tamo bili u okruženju, a muslimani su vrištali allah akbar, pa HDZovci nisu mogli krasti i baviti se šverc komercom , nego su se svi skupa bili prisiljeni braniti pa su čak i dobro borili, tako sam čitao.. s obzirom na uvjete. .ali hercegovački HVO, jad i čemer. 

tako otprilike piše u toj knjizi što sam je davno pročita čak i dva tri puta, to mi je najbolja referenca na rat 91-95, jer Tihomir Čuljak je navodno bio u ratu od prvog dana, i kasnije u obavještajnoj službi pa je bio upućen u sve
A tako ti je bilo na sve tri strane

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 5 Empty Re: Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država

Post by AssadNaPodmornici 19/9/2020, 19:21

tako kada neki ovdje "kukaju" da je Tuđman prodao Herceg Bosnu, Herceg Bosnu su prodali Hercegovci lošom organizacijom.. HV i Tuđman su nekoliko puta spašavali HB od propasti kada bi muslimani krenuli u offenzivu, jer nažalost HVO je imao dosta oružja ali muslimani su ih jednostavno gazili 1:1 ... ali HV je par puta spašavao državu, a naši to nisu smjeli raditi , jer to je kao mješanje u drugu državu, pa onda sankcije itd.. tako da su super i prošli.. Herceg Bosna se slabo borila na terenu, tako da još su i dobro prošli.. županije sa Hrvatskom većinom imaju i onako jebačku autonomiju, centralno sarajevo nema puno kontrole nad hercegovinom tako da i nije loše

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 19/9/2020, 19:26

Ringo10 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
FRANK wrote:Ja kao pripadnik Hvo tvrdim da je to bio kurac od vojske.
Bez glave i repa. Jedino je Blaskic stvorio i ustrojio HVO..
Hdzove glavesine od posusja mostara ijubuskog su bile maciji kasalj za turke i za srbe..
Jedino je Blaskic znao sta znaci rat.
Jedino sta mogu poruciti je da jebem mater jna generalu tzv ministru susku i komplentnom hdz vodstvu HRHB. Koju su ugasili i koja se Nikad vise nece obnovit.
Dabogda
u knjizi Tihomir Čuljak - Rat(ovaj Čuljak je neki poznati HDZovac mislim i dan danas), baš se sjećam kako je on popljuva HVO kako je to bila nažalost lopovska vojska da su se glavešine uglavnom baviše šverc komercom.. dok momci na dnu su čak bili i OK, ali vodstvo je bilo katastrofa.. kao talijanska vojska u WW2, zanimljivo obični talijanski vojnik sa OK obukom i opremom i vodstvom nije ništa bio lošiji od švabe ili rusa, a vodstvo i oficiri su bili katastrofa.. tako i HVO

izuzeta je srednja bosna, jer naši su tamo bili u okruženju, a muslimani su vrištali allah akbar, pa HDZovci nisu mogli krasti i baviti se šverc komercom , nego su se svi skupa bili prisiljeni braniti pa su čak i dobro borili, tako sam čitao.. s obzirom na uvjete. .ali hercegovački HVO, jad i čemer. 

tako otprilike piše u toj knjizi što sam je davno pročita čak i dva tri puta, to mi je najbolja referenca na rat 91-95, jer Tihomir Čuljak je navodno bio u ratu od prvog dana, i kasnije u obavještajnoj službi pa je bio upućen u sve
A tako ti je bilo na sve tri strane
da, ... zato je i Krajina pala.. što je išlo nama u korist jel da.. 
a i HB se otprilike slično ponašala kao Krajina.. gledam onaj  Srpski dokumentarac o padu Krajine, gdje vidiš kako se pojedinci bogate, šverc komerc, vojska se raspada, a stanovništvu pada moral i gleda uteći, i ono što sam čitao o Herceg Bosni, skoro pa dođe na isto.. sreća naša i njihova su bili naslonjeni na Hrvatsku pa je Tuđman puno lakše slao i pare i oružje i vojsku,  a protivnici muslimani iako su bili vrhunski fighteri(kada su genetski hrvati) nisu imali previše oružja, pa nisu mogli poduzimati prevelike akcije , inače bi ih dole pregazili kao plitki potok..

tako da ja na mjestu epija i ekipe, nebih sigurno provocirao rat sa muslimanima.. sada imaju oružja i nabrijani su, i imaju obuku i profesionalnu vojsku.. a ovi naši bi vjerojatno udrili bežaniju... 

tako da što je tu - tu je..
1)RS neće biti nezavisna - barem ne idućih x godina
3)HB neće uskrsniti - barem ne idućih x godina
3)muslimani neće centralizirati u svoju kontrolu - barem ne idućih x godina
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by aben 19/9/2020, 19:29

FRANK wrote:Epikur i Hektor ta dva smeca kojima ja jebdm mater glume hrvatw a srbi su sa turskim korjenima.
Smece olos koje ce kad tad glavom platiti majku im jebem skupa sa pedofilom svetim savom
vjerojatno nisu turci, ali su srbi

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 19/9/2020, 19:33

Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 5 1f602

2018-06-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/9/2020, 19:49

AssadNaPodmornici wrote:tako kada neki ovdje "kukaju" da je Tuđman prodao Herceg Bosnu, Herceg Bosnu su prodali Hercegovci lošom organizacijom.. HV i Tuđman su nekoliko puta spašavali HB od propasti kada bi muslimani krenuli u offenzivu, jer nažalost HVO je imao dosta oružja ali muslimani su ih jednostavno gazili 1:1 ... ali HV je par puta spašavao državu, a naši to nisu smjeli raditi , jer to je kao mješanje u drugu državu, pa onda sankcije itd.. tako da su super i prošli.. Herceg Bosna se slabo borila na terenu, tako da još su i dobro prošli.. županije sa Hrvatskom većinom imaju i onako jebačku autonomiju, centralno sarajevo nema puno kontrole nad hercegovinom tako da i nije loše
citaj slucaj uzdol koji sam ovdje opisao gdje zlocin naravno ide na dusu hvo-a ne samo muslimana jer se zlocin desio tri kilometra iza hvo linija a muslimani kad su ubijali po selu hvo kurac reagirao..ovi se vratili setajuci na svoj dio opet tri kilometra kroz hrvatski teritorij..e onda epi kaze ja relativiziram muslimanski zlocin..zlocina ne bi bilo da je organizacija obrane na nivou a ne da im mundzosi staju iza linija i ubijaju civile i pripadnike hvo-a
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/9/2020, 19:53

Inace jvo je bio kako gdje dobro ili lose organiziran solidno do dobro u srednjoj bosni gdje su se isticali kiseljak,zepce,busovaca do lose u sjevernoj hercegovini(konjic,jablanica,dio mostarskog bojista)i bugojnu i dijelu bojista kod uskoplja..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/9/2020, 19:53

vuksadinare wrote:Inace hvo je bio kako gdje dobro ili lose organiziran solidno do dobro u srednjoj bosni gdje su se isticali kiseljak,zepce,busovaca do lose u sjevernoj hercegovini(konjic,jablanica,dio mostarskog bojista)i bugojnu i dijelu bojista kod uskoplja..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 19/9/2020, 21:43

Da im je cilj jednonacionalna država onda ne bi naseljavali Arape i propuštali migrante.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by aben 19/9/2020, 21:47

jastreb wrote:Da im je cilj jednonacionalna država onda ne bi naseljavali Arape i propuštali migrante.
oli su arapi bošnjaci?

a, sa vidin ča si reko..

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Hektorović 20/9/2020, 00:53

jastreb wrote:Da im je cilj jednonacionalna država onda ne bi naseljavali Arape i propuštali migrante.

Islam ne poznaje naciju

Nacija je nešto sasvim stranu islamu, zato i pobunjenike u Siriji vode razni Čečeni, Ujguri,...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics