ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 4 Empty Re: Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država

Post by RayMabus 18/9/2020, 22:53

A da. Mirno ćemo promatrati. pirat

Nisi ti još ništa vidija.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 4 Empty Re: Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država

Post by T. 18/9/2020, 22:55

Koji je sad ovo ?
BiH ima više ministara i predsjednika nego rusija i usa zajedno...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/9/2020, 22:58

Čekamo novi islamistički napad u Europi i novu navalu imigranata. Prije svakog rata prvo triba pripremit diplomatski teren.

Slobodno nek izglasaju Komšića i po četvrti put.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Pirate 18/9/2020, 23:50

RayMabus wrote:Misliš da će Hrvatska ostat vojno neutralna ako se oni krenu vojno obračunavati s nama u Federaciji ?

Neće.
Nisam mislio na vojni obracun, vec politickim metodama kroz institucije i upotrebu represivnog aparata kao sto je Reuf najavio. Cak u slucaju oruzanog sukoba, mislim da bi Hrvatska ostala po strani kao sto ti je mentalitet(gnjec?) rekao.

Ali ne brigaj, nece im proci naum.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 19/9/2020, 03:34

Pirate wrote:
RayMabus wrote:Misliš da će Hrvatska ostat vojno neutralna ako se oni krenu vojno obračunavati s nama u Federaciji ?

Neće.
Nisam mislio na vojni obracun, vec politickim metodama kroz institucije i upotrebu represivnog aparata kao sto je Reuf najavio. Cak u slucaju oruzanog sukoba, mislim da bi Hrvatska ostala po strani kao sto ti je mentalitet(gnjec?) rekao.

mentalni incest nije gnječ, ovo je propali zagrebački taksist, profesionalni srbin-cigojner koji živi u americi, na net hr je pisao pod nickom zingaro

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by epikur37 19/9/2020, 06:06

tre wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:
stavljaš jaja, a ne idu cat

ma kakva jaja...to su treove akrobacije...slavonci i pita njah ;)
njah, nemaš pojma!! ni gemišt nisi znao dobro složit dak me nisi upoznao :carryon

još mi ne ide najbolje, ponesi damižanu da utvrdim gradivo :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/9/2020, 06:20

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2771516249653953&id=100003868165751
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 19/9/2020, 07:58

Hektorović wrote:[size=30]Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država[/size]

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara rekao je da je cilj politike SDA i satelita stvaranje jednonacionalne države 
Čavara je pogriješio.

Nije im cilj jednonacionalna država,već višenacionalna država u kojoj je jedna vjera.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 19/9/2020, 08:20

Cilj im je jednostavno da se ukine konstitutivnost i da ovi budu većina.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 19/9/2020, 09:30

teško će im proći... demografski svi iseljavaju, pogotovo sada kada je njemačka olakšala i muslimanima i srbima, pa sljedi bježanija.. natalitet im je čak i gori nego kod hrvata zanimljivo.. naši u hercegovini oni što ostanu imaju više djece, nego muslimani u socijalističkim gradovima.. nema promjene u bosni do daljnjega.. niti će uskrsnuti Herceg Bosna, niti će se Republika Srpska odvojiti, a niti će muslimani centralizirati državu

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Pirate 19/9/2020, 09:55

AssadNaPodmornici wrote:teško će im proći... demografski svi iseljavaju, pogotovo sada kada je njemačka olakšala i muslimanima i srbima, pa sljedi bježanija.. natalitet im je čak i gori nego kod hrvata zanimljivo.. naši u hercegovini oni što ostanu imaju više djece, nego muslimani u socijalističkim gradovima.. nema promjene u bosni do daljnjega.. niti će uskrsnuti Herceg Bosna, niti će se Republika Srpska odvojiti, a niti će muslimani centralizirati državu
Istina, bice zanimljivo na popisu stanovnistva, postoji i mogucnost da se Hrvati i Srbi vrate sa 50+% udjela u ukupnom broju stanovnika BiH.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by prckov 19/9/2020, 10:29

ako bosnje nastave istim zarom negdje ce procurit

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 19/9/2020, 10:30

Pirate wrote:
AssadNaPodmornici wrote:teško će im proći... demografski svi iseljavaju, pogotovo sada kada je njemačka olakšala i muslimanima i srbima, pa sljedi bježanija.. natalitet im je čak i gori nego kod hrvata zanimljivo.. naši u hercegovini oni što ostanu imaju više djece, nego muslimani u socijalističkim gradovima.. nema promjene u bosni do daljnjega.. niti će uskrsnuti Herceg Bosna, niti će se Republika Srpska odvojiti, a niti će muslimani centralizirati državu
Istina, bice zanimljivo na popisu stanovnistva, postoji i mogucnost da se Hrvati i Srbi vrate sa 50+% udjela u ukupnom broju stanovnika BiH.
ma sićam se zadnjeg popisa prije par godina, i epi i ero i jedan muslimanski I2b forumaš, svi su se hvalili da će dovesti rodbinu sa drugog kraja svijeta da se "popišu" u bosnu da žive tamo, iako nitko ne živi.. tako da to je taj mentalitet , "prevari, zajebi"  taj popis nije pouzdan
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 19/9/2020, 10:34

AssadNaPodmornici wrote:
Pirate wrote:
ma sićam se zadnjeg popisa prije par godina, i epi i ero i jedan muslimanski I2b forumaš, svi su se hvalili da će dovesti rodbinu sa drugog kraja svijeta da se "popišu" u bosnu da žive tamo, iako nitko ne živi.. tako da to je taj mentalitet , "prevari, zajebi"  taj popis nije pouzdan

Za RS su podatci pouzdani, pošto je Dodo u finalnoj obradi izbacio sve koji su po Olandiji, Šveckoj i Njemačkoj...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 19/9/2020, 10:36

Pirate wrote:Nisam mislio na vojni obracun, vec politickim metodama kroz institucije i upotrebu represivnog aparata kao sto je Reuf najavio. Cak u slucaju oruzanog sukoba, mislim da bi Hrvatska ostala po strani kao sto ti je mentalitet(gnjec?) rekao.

Bakir u stopu prati Reufa i Suljagića...

Inače ta ekipa je prije savjetovala Lagumdžiju, ona 2018te radila na ponovnom izboru Komšića.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 19/9/2020, 10:54

Ministrica u Vladi Švedske Aida Hadžialić odgovorila Čoviću: Evropska perspektiva znači demokratija, jednakost građana i glasa
Lider HDZ-a BiH Dragan Čović kazao je u intervjuu za Večernji list "da će ubrzo na sto biti potrebno staviti raspravu o kandidatskom statusu BiH što će podrazumijevati i izmjene Ustava, odnosno Dejtonskog sporazuma, te dodao da će o tome u kojem obimu odlučivati, prije svega, predstavnici konstitutivnih naroda u BiH".
Na Čovićeve izjave odmah je reagovala nekada najmlađa ministrica u Vladi Švedske Aida Hadžialić.
- Evropska perspektiva znači demokratija, jednakost građana i glasa, poštovanje ljudski prava i međunarodnog suda u Haagu. Evropska perspektiva nije negiranje etničkog čišćenja, genocida i rušenje državnih institucija -  napisala je Hadžialić na Twitteru.
Hadžialić je Bosnu i Hercegovinu napustila kad je imala pet godina, jer je njena porodica izbjegla iz Foče u Švedsku tokom rata u Bosni i Hercegovini.  
Kada ju je ministar Stefan Loefven 2014. imenovao u vladu imala je samo 27 godina i tako je postala najmlađa ministrica u historiji Švedske. 
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by FRANK 19/9/2020, 16:58

Ja kao pripadnik Hvo tvrdim da je to bio kurac od vojske.
Bez glave i repa. Jedino je Blaskic stvorio i ustrojio HVO..
Hdzove glavesine od posusja mostara ijubuskog su bile maciji kasalj za turke i za srbe..
Jedino je Blaskic znao sta znaci rat.
Jedino sta mogu poruciti je da jebem mater jna generalu tzv ministru susku i komplentnom hdz vodstvu HRHB. Koju su ugasili i koja se Nikad vise nece obnovit.
Dabogda

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 19/9/2020, 17:00

Epikur i Hektor ta dva smeca kojima ja jebdm mater glume hrvatw a srbi su sa turskim korjenima.
Smece olos koje ce kad tad glavom platiti majku im jebem skupa sa pedofilom svetim savom

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Ringo10 19/9/2020, 18:56

FRANK wrote:
Jedino sta mogu poruciti je da jebem mater jna generalu tzv ministru susku i komplentnom hdz vodstvu HRHB. Koju su ugasili i koja se Nikad vise nece obnovit.
PA dobro, onda ćemo cijelu Bosnu i Hercegovinu vratit gdje pripada.

Problem je kukavičluk takozvanih hrvatskih političkih elita i potpuni nedostatak vizije 

Hrvatima treba osmisliti nacionalni projekat i nacionalni program

Za tako nešto trebaju jake vođe, ljudi sa vizijom koji neće biti opterećeni prošlošću i ideološkim podjelama. 

Treba konačno sahraniti prošlost, ustaše i partizane.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 19/9/2020, 19:18

FRANK wrote:Ja kao pripadnik Hvo tvrdim da je to bio kurac od vojske.
Hdzove glavesine od posusja mostara ijubuskog su bile maciji kasalj za turke i za srbe..
Dabogda
u knjizi Tihomir Čuljak - Rat(ovaj Čuljak je neki poznati HDZovac mislim i dan danas), baš se sjećam kako je on popljuva HVO kako je to bila nažalost lopovska vojska da su se glavešine uglavnom baviše šverc komercom.. dok momci na dnu su čak bili i OK, ali vodstvo je bilo katastrofa.. kao talijanska vojska u WW2, zanimljivo obični talijanski vojnik sa OK obukom i opremom i vodstvom nije ništa bio lošiji od švabe ili rusa, a vodstvo i oficiri su bili katastrofa.. tako i HVO

izuzeta je srednja bosna, jer naši su tamo bili u okruženju, a muslimani su vrištali allah akbar, pa HDZovci nisu mogli krasti i baviti se šverc komercom , nego su se svi skupa bili prisiljeni braniti pa su čak i dobro borili, tako sam čitao.. s obzirom na uvjete. .ali hercegovački HVO, jad i čemer. 

tako otprilike piše u toj knjizi što sam je davno pročita čak i dva tri puta, to mi je najbolja referenca na rat 91-95, jer Tihomir Čuljak je navodno bio u ratu od prvog dana, i kasnije u obavještajnoj službi pa je bio upućen u sve
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 19/9/2020, 19:20

AssadNaPodmornici wrote:
FRANK wrote:Ja kao pripadnik Hvo tvrdim da je to bio kurac od vojske.
Dabogda
u knjizi Tihomir Čuljak - Rat(ovaj Čuljak je neki poznati HDZovac mislim i dan danas), baš se sjećam kako je on popljuva HVO kako je to bila nažalost lopovska vojska da su se glavešine uglavnom baviše šverc komercom.. dok momci na dnu su čak bili i OK, ali vodstvo je bilo katastrofa.. kao talijanska vojska u WW2, zanimljivo obični talijanski vojnik sa OK obukom i opremom i vodstvom nije ništa bio lošiji od švabe ili rusa, a vodstvo i oficiri su bili katastrofa.. tako i HVO

izuzeta je srednja bosna, jer naši su tamo bili u okruženju, a muslimani su vrištali allah akbar, pa HDZovci nisu mogli krasti i baviti se šverc komercom , nego su se svi skupa bili prisiljeni braniti pa su čak i dobro borili, tako sam čitao.. s obzirom na uvjete. .ali hercegovački HVO, jad i čemer. 

tako otprilike piše u toj knjizi što sam je davno pročita čak i dva tri puta, to mi je najbolja referenca na rat 91-95, jer Tihomir Čuljak je navodno bio u ratu od prvog dana, i kasnije u obavještajnoj službi pa je bio upućen u sve
A tako ti je bilo na sve tri strane
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics