ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 3 Empty Re: Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država

Post by vuksadinare 18/9/2020, 16:46

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:

vjerojatno jesi u onom aspektu koji preferiraš, to ti priznam :)

ali ne bježi od teme...vremena se mijenjaju tvoje pravaške i filoislamske vjerodajnice propadaju :p
...kad sam probao pitu povratka vise nije bilo.... :D

to je tajno oružje, povlačeno tijesto..

ja znam to raditi ;)
zaboravio si ti to...sad razvlacis tijesto za dalmatinsku tortu :)

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 3 Empty Re: Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država

Post by vuksadinare 18/9/2020, 16:47

Srecom zena mi je bosanka pa cesto jedem pitu :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 18/9/2020, 16:49

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
...kad sam probao pitu povratka vise nije bilo.... :D

ja znam to raditi ;)
zaboravio si ti to...sad razvlacis tijesto za dalmatinsku tortu :)

dalmatinska torta je bez tijesta ...imotska kaštelanska....

znaš li ti uboga išta 

izuzev zds :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 18/9/2020, 16:50

noorka je isto zds ali kuži neke stavri...al dobro ona ima fakultet :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Noor 18/9/2020, 17:00

epikur37 wrote:noorka je isto zds ali kuži neke stavri...al dobro ona ima fakultet :)
ja sam za Domovini vjeran! :x :cro

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 18/9/2020, 17:12

epikur37 wrote:
Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
ti si isto dugo na ovom forumu, tako da pamtiš ta vremena i dobro znaš da je točno
Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 3 6b6e1110Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 3 34841210Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 3 E785ec10

za sve treba strpljenja...kako i sam vidiš preko 10 godina upiremo i tek sad se počinje kretati

ovo nisu stvari koje se rješavaju za jedan mandat, nego za jednu čitavu generaciju....dobrih 15 ak godina upirem ...lijepo je vidjeti da se stvari mijenjaju

I trebat će još nekoliko godina da se stvari rekalibriraju
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by epikur37 18/9/2020, 17:58

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
Hektorović wrote:
Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 3 6b6e1110Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 3 34841210Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 3 E785ec10

za sve treba strpljenja...kako i sam vidiš preko 10 godina upiremo i tek sad se počinje kretati

ovo nisu stvari koje se rješavaju za jedan mandat, nego za jednu čitavu generaciju....dobrih 15 ak godina upirem ...lijepo je vidjeti da se stvari mijenjaju

I trebat će još nekoliko godina da se stvari rekalibriraju

Sigurno 3-5 godina da se stavri uspostave na novi obrazac ali počelo je.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Ringo10 18/9/2020, 19:55

epikur37 wrote:
Hektorović wrote:
Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 3 6b6e1110

Džipsi-Mesić i Debil-Komšic ... koja idila ... samo što ne zguze jedan drugog

Džipsi-Mesićeve ruke su nekako spuštene, ne vide se 

Da nije uhvatio Debil-Komšića za kitomira
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by crvenkasti 18/9/2020, 20:11

Štriga miga.

Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 3 2Q==
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Pirate 18/9/2020, 21:10

Svaka cast Sarajevu, u svega mjesec dana se zavadili sa svim svojim susjedima.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 18/9/2020, 21:21

crvenkasti wrote:Kakvo je to "hladno oružje"?
pitaj ćaleta i kevu i stričeve četnike i naravno djedove lazu i jovu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 18/9/2020, 21:26

epikur37 wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:

ja znam to raditi ;)
stavljaš jaja, a ne idu cat

ma kakva jaja...to su treove akrobacije...slavonci i pita njah ;)
njah, nemaš pojma!! ni gemišt nisi znao dobro složit dak me nisi upoznao :carryon

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Hektorović 18/9/2020, 21:41

Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 3 339aa910
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 18/9/2020, 21:42

Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država - Page 3 A19c2c10
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Pirate 18/9/2020, 22:03

Hahaha pa ovi su ludji od Bugara. Ako ovako krenu, sa ovim planom, onda definitivno bi do 2030. mogli vidjeti Srpsku kao nezavisnu zemlju.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/9/2020, 22:08

Pirate wrote:Hahaha pa ovi su ludji od Bugara. Ako ovako krenu, sa ovim planom, onda definitivno bi do 2030. mogli vidjeti Srpsku kao nezavisnu zemlju.
Ne nadaj se tome jer takvo što neće zapad dozvoliti al da će se još jače utvrditi oće.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Pirate 18/9/2020, 22:25

RayMabus wrote:
Pirate wrote:Hahaha pa ovi su ludji od Bugara. Ako ovako krenu, sa ovim planom, onda definitivno bi do 2030. mogli vidjeti Srpsku kao nezavisnu zemlju.
Ne nadaj se tome jer takvo što neće zapad dozvoliti al da će se još jače utvrditi oće.
Nije uopce frka i ako opstane. Srbima je bitno da imaju svoj dio u BiH gdje im nitko ne moze nametati ista kontra njihove volje, uz to se za bonus FBiH indirektno drzi pod kontrolom.

Prosto bosanski Srbi imaju prednost i imaju utvrdjen polozaj, dok Bosnje ako misle osvojiti cijelu BiH, moraju preci u ofenzivne radnje iako su veoma ograniceni sa resursima. Pitanje je da li ce se uopce uspjeti obracunati sa malobrojnijim Hrvatima a kamo li sa Srbima? Zato im je moj prijedlog da smire tenzije i neka sjednu sa Hrvatima i Srbima zajedno za stol i krenu pricati.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/9/2020, 22:28

Misliš da će Hrvatska ostat vojno neutralna ako se oni krenu vojno obračunavati s nama u Federaciji ?

Neće.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet 18/9/2020, 22:43

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:SDA ne može politički opstat ako joj tema nije jednonacionalna BiH

https://avaz.ba/vijesti/bih/596033/opasna-politicka-akrobacija-komsica-i-dzaferovica-ko-vuce-bosnu-u-samoizolaciju

Stranka izolacije

Van svega, ograđeni od europe, izolirani u svojoj kotlini, nadaju se ekonomski totalno uništiti BiH tako da se Srbi i Hrvati isele, a dosele razni Alžirci, Marokanci,...

Alijina dekleracija na djelu...

Jebemu mater,,,ta Alijina deklaracija je bila na djelu prije nego su hrvati i muslimani uvezivali zastave i glasali na referendumu protiv srba za izlazak iz YU..Tko je kome drzao figu u dzepu nnecu da se bavim jer su sva ta tri naroda istih genetskih korijena i bash zasluzuju BiH onakvu kakvu imaju..Volite sex u troje pa to ti je..Chitam Mesica kako sada govori da su najvishe srbi iz Hrvatske najebali a ja bi dodao ako cemo gledati nijansirano dogadjaje da su svi podjednako najebali...a hrvati iz Bosne izdani od vlastitog naroda u kojega su se kleli..Pa ti sada vidi tko je vishe najebo,,Meni malo chudno kao fol shto Dodo dolazi U Zagreb nakon Vucicevog dogovora sa shipcima u WA.I sad se uzjebo Mesic jer lopina zna da se neshto kuva a vjerojatno su i Milanovic i ostali dobili prave informacije pa se sada svi shlihtaju srbima..Naime ameri opet stvaraju i ushivaju YU..tak da kako god okrenesh shto bi rekli,,,dzaba ste krechili..No ..hrvatima ce laknuti jer muslimani vishe nisu u interesu Amerike..pa ce se lakshe prikljuchiti zemlji koja ih je izdala i gurnula u zagrljaj sa vjerskim fanaticima.Pirova pobjeda ...jebaji ga
mentalitet
mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 18/9/2020, 22:51

RayMabus wrote:Misliš da će Hrvatska ostat vojno neutralna ako se oni krenu vojno obračunavati s nama u Federaciji ?

Neće.

Jarane nece smjeti pisnuti kao shto su i srbi onomad zatvorili granicu srbimaiz BiH..A opet Zagreb ce fol plakati shto eto ne moze da pomogne ugrozenim hrvatima iz BIH..Ma boli njih kurac za hrvate iz BiH..pa sada ih u Zagrebu vishe mrze nego nekada srbe..Biti danas hercegovac u Zg je gore nego za vrijeme II svjetskog Zidov..tak da,,,manite se nacionalnih gluposti nego probajte suradjivati sa svima uz obostranu korist..To je kao i u obitelji,,ako zena ima dovoljno dosta kurca i djeca dzeparca odma je obitelj zadovoljna ,,,neka samo neshto nekome nedostaje eto pizdarija..i nezadovoljstva..Ja volim u sexu kad i zenska svrshava jer me to uzbudjuje vishe nego vlastiti orgazam,,,U prevodu ako necesh da najebesh morash jebati na fer nachin..
mentalitet
mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/9/2020, 22:53

A da. Mirno ćemo promatrati. pirat

Nisi ti još ništa vidija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics