Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Čavara: Cilj SDA - jednonacionalna država
zaboravio si ti to...sad razvlacis tijesto za dalmatinsku tortuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...kad sam probao pitu povratka vise nije bilo....epikur37 wrote:
vjerojatno jesi u onom aspektu koji preferiraš, to ti priznam :)
ali ne bježi od teme...vremena se mijenjaju tvoje pravaške i filoislamske vjerodajnice propadaju :p
to je tajno oružje, povlačeno tijesto..
ja znam to raditi ;)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Srecom zena mi je bosanka pa cesto jedem pitu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:zaboravio si ti to...sad razvlacis tijesto za dalmatinsku tortuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
...kad sam probao pitu povratka vise nije bilo....
ja znam to raditi ;)
dalmatinska torta je bez tijesta ...imotska kaštelanska....
znaš li ti uboga išta
izuzev zds :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
noorka je isto zds ali kuži neke stavri...al dobro ona ima fakultet :)
2015-08-06
ja sam za Domovini vjeran!epikur37 wrote:noorka je isto zds ali kuži neke stavri...al dobro ona ima fakultet :)
epikur37 wrote:
za sve treba strpljenja...kako i sam vidiš preko 10 godina upiremo i tek sad se počinje kretati
ovo nisu stvari koje se rješavaju za jedan mandat, nego za jednu čitavu generaciju....dobrih 15 ak godina upirem ...lijepo je vidjeti da se stvari mijenjaju
I trebat će još nekoliko godina da se stvari rekalibriraju
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:
I trebat će još nekoliko godina da se stvari rekalibriraju
Sigurno 3-5 godina da se stavri uspostave na novi obrazac ali počelo je.
2015-08-06
Svaka cast Sarajevu, u svega mjesec dana se zavadili sa svim svojim susjedima.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
pitaj ćaleta i kevu i stričeve četnike i naravno djedove lazu i jovucrvenkasti wrote:Kakvo je to "hladno oružje"?
njah, nemaš pojma!! ni gemišt nisi znao dobro složit dak me nisi upoznaoepikur37 wrote:Noor wrote:stavljaš jaja, a ne iduepikur37 wrote:
ja znam to raditi ;)
ma kakva jaja...to su treove akrobacije...slavonci i pita njah ;)
Hahaha pa ovi su ludji od Bugara. Ako ovako krenu, sa ovim planom, onda definitivno bi do 2030. mogli vidjeti Srpsku kao nezavisnu zemlju.
2019-09-06
Ne nadaj se tome jer takvo što neće zapad dozvoliti al da će se još jače utvrditi oće.Pirate wrote:Hahaha pa ovi su ludji od Bugara. Ako ovako krenu, sa ovim planom, onda definitivno bi do 2030. mogli vidjeti Srpsku kao nezavisnu zemlju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije uopce frka i ako opstane. Srbima je bitno da imaju svoj dio u BiH gdje im nitko ne moze nametati ista kontra njihove volje, uz to se za bonus FBiH indirektno drzi pod kontrolom.RayMabus wrote:Ne nadaj se tome jer takvo što neće zapad dozvoliti al da će se još jače utvrditi oće.Pirate wrote:Hahaha pa ovi su ludji od Bugara. Ako ovako krenu, sa ovim planom, onda definitivno bi do 2030. mogli vidjeti Srpsku kao nezavisnu zemlju.
Prosto bosanski Srbi imaju prednost i imaju utvrdjen polozaj, dok Bosnje ako misle osvojiti cijelu BiH, moraju preci u ofenzivne radnje iako su veoma ograniceni sa resursima. Pitanje je da li ce se uopce uspjeti obracunati sa malobrojnijim Hrvatima a kamo li sa Srbima? Zato im je moj prijedlog da smire tenzije i neka sjednu sa Hrvatima i Srbima zajedno za stol i krenu pricati.
2019-09-06
Misliš da će Hrvatska ostat vojno neutralna ako se oni krenu vojno obračunavati s nama u Federaciji ?
Neće.
Neće.
2014-04-11
Hektorović wrote:RayMabus wrote:SDA ne može politički opstat ako joj tema nije jednonacionalna BiH
https://avaz.ba/vijesti/bih/596033/opasna-politicka-akrobacija-komsica-i-dzaferovica-ko-vuce-bosnu-u-samoizolaciju
Stranka izolacije
Van svega, ograđeni od europe, izolirani u svojoj kotlini, nadaju se ekonomski totalno uništiti BiH tako da se Srbi i Hrvati isele, a dosele razni Alžirci, Marokanci,...
Alijina dekleracija na djelu...
Jebemu mater,,,ta Alijina deklaracija je bila na djelu prije nego su hrvati i muslimani uvezivali zastave i glasali na referendumu protiv srba za izlazak iz YU..Tko je kome drzao figu u dzepu nnecu da se bavim jer su sva ta tri naroda istih genetskih korijena i bash zasluzuju BiH onakvu kakvu imaju..Volite sex u troje pa to ti je..Chitam Mesica kako sada govori da su najvishe srbi iz Hrvatske najebali a ja bi dodao ako cemo gledati nijansirano dogadjaje da su svi podjednako najebali...a hrvati iz Bosne izdani od vlastitog naroda u kojega su se kleli..Pa ti sada vidi tko je vishe najebo,,Meni malo chudno kao fol shto Dodo dolazi U Zagreb nakon Vucicevog dogovora sa shipcima u WA.I sad se uzjebo Mesic jer lopina zna da se neshto kuva a vjerojatno su i Milanovic i ostali dobili prave informacije pa se sada svi shlihtaju srbima..Naime ameri opet stvaraju i ushivaju YU..tak da kako god okrenesh shto bi rekli,,,dzaba ste krechili..No ..hrvatima ce laknuti jer muslimani vishe nisu u interesu Amerike..pa ce se lakshe prikljuchiti zemlji koja ih je izdala i gurnula u zagrljaj sa vjerskim fanaticima.Pirova pobjeda ...jebaji ga
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
RayMabus wrote:Misliš da će Hrvatska ostat vojno neutralna ako se oni krenu vojno obračunavati s nama u Federaciji ?
Neće.
Jarane nece smjeti pisnuti kao shto su i srbi onomad zatvorili granicu srbimaiz BiH..A opet Zagreb ce fol plakati shto eto ne moze da pomogne ugrozenim hrvatima iz BIH..Ma boli njih kurac za hrvate iz BiH..pa sada ih u Zagrebu vishe mrze nego nekada srbe..Biti danas hercegovac u Zg je gore nego za vrijeme II svjetskog Zidov..tak da,,,manite se nacionalnih gluposti nego probajte suradjivati sa svima uz obostranu korist..To je kao i u obitelji,,ako zena ima dovoljno dosta kurca i djeca dzeparca odma je obitelj zadovoljna ,,,neka samo neshto nekome nedostaje eto pizdarija..i nezadovoljstva..Ja volim u sexu kad i zenska svrshava jer me to uzbudjuje vishe nego vlastiti orgazam,,,U prevodu ako necesh da najebesh morash jebati na fer nachin..
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
A da. Mirno ćemo promatrati.
Nisi ti još ništa vidija.
Nisi ti još ništa vidija.
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Država ne može sama sebi biti cilj
» Milorad Dodik:'Nas cilj je ujediniti Republiku Srpsku sa Srbijom.To je visestoljetni cilj.'
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Predsjednik FBiH Čavara: Vraćamo se na prethodne postavke - HRHB
» Milorad Dodik:'Nas cilj je ujediniti Republiku Srpsku sa Srbijom.To je visestoljetni cilj.'
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Masovan bijeg gejeva iz Rusije, država istočne Europe ali i iz drzava bivše ex yu na Zapad.
» Predsjednik FBiH Čavara: Vraćamo se na prethodne postavke - HRHB
Page 3 of 5