Rimac automobili preuzima Bugatti
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rimac automobili preuzima Bugatti
Pozdravio te i kaže da takvog kretena još nije sreo u životu.veber wrote:ajd mi dogovori razgovor sutra kod rimca, daj.
ja bum ti dao broj pa ga nazovi i reci da ga pozdravljam, daj ga sutra zvrcni.
Zato te je i odj. ko staru krpu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
bosančero, tupsone, za razliku od tebe imam rimčev broj, ali privatni.Eroo wrote:Pozdravio te i kaže da takvog kretena još nije sreo u životu.veber wrote:ajd mi dogovori razgovor sutra kod rimca, daj.
znam cijelu tu ekipu entuzijasta kada su krenuli.
zato ne laži o brojevima koje nemaš.
hrani golubove, pametnije ti je.
2014-12-30
Dok im je trebalo nešto zavarti sa švajs aparatom trebao si im,veber wrote:bosančero, tupsone, za razliku od tebe imam rimčev broj, ali privatni.Eroo wrote:Pozdravio te i kaže da takvog kretena još nije sreo u životu.veber wrote:ajd mi dogovori razgovor sutra kod rimca, daj.
a kad su počeli radit pametne stvari onda ide ono "pozvat ćemo te kad te budemo trebali". Čekaš još uvijek na poziv?
Istina jest da si lizao guzice,šenio oko nogu i mitio kog sve ne,da bi dobio Rimčev telefonski broj (WOOOOOOV!!---Feber IMA RIMCEV PRIVATNI BROJ..!!)..pokusao si se uvuci u firmu,ali si dobio odjeb,zato si u pocetku temija oko Rimca na sva usta pljuckao po njemu..sad si ohladio,pa to malo sofisticiranije cinis..veber wrote:bosančero, tupsone, za razliku od tebe imam rimčev broj, ali privatni.Eroo wrote:Pozdravio te i kaže da takvog kretena još nije sreo u životu.veber wrote:ajd mi dogovori razgovor sutra kod rimca, daj.
bedevijo..e-auti su bili na procjepu realizacija,dok Rimac nije patentirao novu generaciju akumulatora za auto..iza toga pocinju SVI u utrci za e-auto-cudne vremenske podudarnosti..sad šuti tamo,pametniji si kad ne pricas..ti znas cime se Rimac bavi...
Guest- Guest
još jedan kreten, snajperist, menadžer, inžinjer.Legendovich wrote:Istina jest da si lizao guzice,šenio oko nogu i mitio kog sve ne,da bi dobio Rimčev telefonski broj (WOOOOOOV!!---Feber IMA RIMCEV PRIVATNI BROJ..!!)..pokusao si se uvuci u firmu,ali si dobio odjeb,zato si u pocetku temija oko Rimca na sva usta pljuckao po njemu..sad si ohladio,pa to malo sofisticiranije cinis..veber wrote:bosančero, tupsone, za razliku od tebe imam rimčev broj, ali privatni.Eroo wrote:
Pozdravio te i kaže da takvog kretena još nije sreo u životu.
bedevijo..e-auti su bili na procjepu realizacija,dok Rimac nije patentirao novu generaciju akumulatora za auto..iza toga pocinju SVI u utrci za e-auto-cudne vremenske podudarnosti..sad šuti tamo,pametniji si kad ne pricas..ti znas cime se Rimac bavi...
marc je bio samnom na trci, mogao je upoznati cijelu tu ekipu, samo mu je kuhano vino bilo draže.
od kuda izgmižete?
to kaj vi ne poznajete nikog, kaj se nitko s vama ne druži i izbjegava vas, to je samo vaš problem.
bitno da se tješite.
jel se mučiš u njemačkoj ili su ti dali otkaz?
2014-12-30
Eve ga, jope švajsmajster, koji zna koristit i ACAD. Sve što ima je već ex. Čak i Rimčev telef. broj.I mačka.
veber wrote:
marc je bio samnom na trci, mogao je upoznati cijelu tu ekipu, samo mu je kuhano vino bilo draže.
emilio me svojevremeno upoznao s matom dok još nije bilo firme ni ničeg, bila je samo stara zelena BMW kockica koja je prolazila stazu za 10 sekundi... na struju.
što je već onda bilo nevjerojatno, u svjetskim mjerilima, jer su onda električni auti generalno bili "shopping carts".
dakle govorim o vremenu od prije cca 10-12 godina. Onda Musk još nije radio serijske aute - imao je samo "Tesla Roadster", koji je bio lotus elise prerađen na struju... ko što je rimčev auto bio BMW prerađen na struju. I taj teslin lotus je koštao 200.000 dolara, i prolazio je nekih 60 km prije nego bi potrošio baterije... i prodavao se u serijama otprilike ko i rimčev prvi auto, u desecima komada, ne stotinama... i neš belivit, rimčev BMW je na stazi bio brži, imao je bolju tehnologiju a sve "uradi sam"
evo ti video od prije 10 godina - prva "Tesla", marka za koju onda još niko nije čuo (jesam ja jer to pratim, al vi niste), auto od 200.000 dolara, i rimčev BMW kupljen za soma maraka, kojem je crko motor pa ga je ovaj sredio da ide na letriku, malo lemilica malo ovo malo ono i dosta vlastitih tehničkih rješenja.
mobiu$ wrote:Čekaj jbt. šta nisam i ja bio tamo?
moguće...
rejs je tada bio više puta godišnje... uglavnom u gorici
Dakle, kad sam ja bio otele su me one oskudno “odjevene” plesačice iz BG i odvele u garažu iza automobila. Tako kvariti dobre katoličke dečke, prestrašno.
Ti si vidim u međuvremenu zabrinuto s nosom bio na međuosovinskom razmaku Rimčevog automobila na lektriku. :)
Ti si vidim u međuvremenu zabrinuto s nosom bio na međuosovinskom razmaku Rimčevog automobila na lektriku. :)
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Dakle, kad sam ja bio otele su me one oskudno “odjevene” plesačice iz BG i odvele u garažu iza automobila. Tako kvariti dobre katoličke dečke, prestrašno.
zapravo tebe nisu nikad previše zanimale utrke, ne?
pretpostavljam da su te više zanimali "popratni sadržaji"
marcellus wrote:zapravo tebe nisu nikad previše zanimale utrke, ne?
Utrke su okej, tehnički detalji zamaraju.
Od popratnih sadržaja bile su neke slovenske kokoške koje je Emilio lijepo ispratio, a onda su nastupile vrele Beograđanke...
S Emilijom nikad dosadno. :D
Guest- Guest
Ali takvi komadi, same stoje u onim krpicama mokre do gole kože, ubi ih promaja, a svi muški bulje ispod haube, boli njih briga što će nam se gošće prehladit, a treba to ugrijati.
Sam sa 10-ak ženskih na parkiralištu prepunom muških...nadrealno.
Sam sa 10-ak ženskih na parkiralištu prepunom muških...nadrealno.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Bomba!Rimac se sprema preuzeti Bugatti
» Rimac: Kako se rade super automobili
» FANTASTIČAN USPJEH Rimac Automobili rade za Aston Martin
» Rimac Automobili dobili 62 milijuna kuna državnih poticaja
» Bomba!Rimac se sprema preuzeti Bugatti
» Rimac: Kako se rade super automobili
» FANTASTIČAN USPJEH Rimac Automobili rade za Aston Martin
» Rimac Automobili dobili 62 milijuna kuna državnih poticaja