ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hitna ne radi, korona došla

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Hitna ne radi, korona došla - Page 2 Empty Re: Hitna ne radi, korona došla

Post by vuksadinare Thu 17 Sep - 8:44

T. wrote:šta uopće znači je*eni 'proboj' korone...
jesu svi djelatnici te hitne na respiratorima, koji ku*ac ?
čemu služi zaštitna oprema ?
koji ku*ac nosimo maske ako ne pomažu ni zaštitna odijela, maske, viziri i rukavice skupa ?
kako se liječe ljudi zaraženi najsmrtonosnijim virusima na planeti, nikako, puštaju ih da krepaju na ulici ili medicinsko osoblje ima za takve slučajeve propisanu opremu ?
ko zna koliko ljudi je 'odradilo' ovaj virus a da niti ne znaju ?
osli oni brati grožđe...u moslavini je sada berba u punom jeku....a čiraši,ptspovci,umirovljenici,bebe,zuboboljci nek se strpe koji dan..nece svit propasti i proci kostobolje Basketball

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 17 Sep - 8:45

ovo mi je najjace..'zvono nocnog dezurstva' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kic Thu 17 Sep - 8:48

AssadNaPodmornici wrote:
vuksadinare wrote:..a s obzirom da su ovi doslovno poljepili brdo poruka 'karantena'...zaljepili vrata to tek daje sumnji...jer onaj koji nesto muti obicno ide u mutezi i 'priko mire'
pa to je Oleg opisao dobro.. lika pratim na fejsu. 
ima najjače komenatre o korona cirkusu. 

a Nenad Bakić naravno najjače analize. vidim ekipa se na drugoj temi i dalje "cereka" na moje upise, za razliku od svih njih, ja sam bio u pravu više-manje od početka, a ti koji se cerekaju su opet ispali glupi i opet će ispasti.. 
iako nisam ja realno ništa pametniji od njih, samo iman dovoljno mozga pa pratim pametnije od sebe i učim od njih

govorilo je nas par otpočetka, ali nije stvar u tome biti u pravu ili ne

već uvijek na iste grablje, sustav je korumpiran i ne vjerujem državnim stožerima otpočetka: vjerujem samo ako iznesu solidna objašnjenja i argumentaciju

a otpočetka se radi propaganda i širenje straha, i to me odbilo odmah!

nijednoj struci ne vjerujem bez zdravorazumskih razloga, uključujući i tu medicinsku struku, koja se sve više postavlja kao autoritet sa štapom u ruci, ma to ne želim, i čudim se da itko to želi da su drugi gospodari života i smrti-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 17 Sep - 8:48

...jbg i bakir bi dosao po proviziju li kad jbg nema nikih poslova...ali bar da se stogod tutne ako je i dodo dobio..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 17 Sep - 8:49

vuksadinare wrote:...jbg i bakir bi dosao po proviziju li kad jbg nema nikih poslova...ali bar da se stogod tutne ako je i dodo dobio..
pih..post na krivoj temi..isprika...ali na isto dođe..skoro Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by T. Thu 17 Sep - 8:49

vuksadinare wrote:...jbg i bakir bi dosao po proviziju li kad jbg nema nikih poslova...ali bar da se stogod tutne ako je i dodo dobio..
 Hitna ne radi, korona došla - Page 2 1f602 ...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by kic Thu 17 Sep - 8:50

sad će pauza vuče-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Noor Thu 17 Sep - 8:53

daj ne serite, ako pokupite koronu ili netko vaš i zakomplicira se, drugačije ćete svirati
istina, češće umiru stari i bolesni, ali umiru i mladi zdravi ljudi...a vi ste sigurni da baš vi nećete, jel?

pa što se onda namjerno ne zarazite i "steknete" imunitet  :^0 , da se više ne mučite s maskama i tim glupostima?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 17 Sep - 9:01

Noor wrote:daj ne serite, ako pokupite koronu ili netko vaš i zakomplicira se, drugačije ćete svirati
istina, češće umiru stari i bolesni, ali umiru i mladi zdravi ljudi...a vi ste sigurni da baš vi nećete, jel?

pa što se onda namjerno ne zarazite i "steknete" imunitet  :^0 , da se više ne mučite s maskama i tim glupostima?
imam ja sad precih briga...mene muci prostata...moram se jos dvadeset dana drogirati antibioticima..a rezultat opet nakon toga neizvjestan..a ti me davis sa koronom :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor Thu 17 Sep - 9:03

vuksadinare wrote:
Noor wrote:daj ne serite, ako pokupite koronu ili netko vaš i zakomplicira se, drugačije ćete svirati

imam ja sad precih briga...mene muci prostata...moram se jos dvadeset dana drogirati antibioticima..a rezultat opet nakon toga neizvjestan..a ti me davis sa koronom :)

davi ona sama sve nas :D

2017-10-06

Back to top Go down

Post by kic Thu 17 Sep - 9:06

bi mi, ali oni zatvorili hitnu i ne daju nam da uđemo i zarazimo se s najopasnijim virusom u povijesti sa smrtnošću od 0,1% na milijun stanovnika-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2