Hitna ne radi, korona došla
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hitna ne radi, korona došla
osli oni brati grožđe...u moslavini je sada berba u punom jeku....a čiraši,ptspovci,umirovljenici,bebe,zuboboljci nek se strpe koji dan..nece svit propasti i proci kostoboljeT. wrote:šta uopće znači je*eni 'proboj' korone...
jesu svi djelatnici te hitne na respiratorima, koji ku*ac ?
čemu služi zaštitna oprema ?
koji ku*ac nosimo maske ako ne pomažu ni zaštitna odijela, maske, viziri i rukavice skupa ?
kako se liječe ljudi zaraženi najsmrtonosnijim virusima na planeti, nikako, puštaju ih da krepaju na ulici ili medicinsko osoblje ima za takve slučajeve propisanu opremu ?
ko zna koliko ljudi je 'odradilo' ovaj virus a da niti ne znaju ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ovo mi je najjace..'zvono nocnog dezurstva'
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:pa to je Oleg opisao dobro.. lika pratim na fejsu.vuksadinare wrote:..a s obzirom da su ovi doslovno poljepili brdo poruka 'karantena'...zaljepili vrata to tek daje sumnji...jer onaj koji nesto muti obicno ide u mutezi i 'priko mire'
ima najjače komenatre o korona cirkusu.
a Nenad Bakić naravno najjače analize. vidim ekipa se na drugoj temi i dalje "cereka" na moje upise, za razliku od svih njih, ja sam bio u pravu više-manje od početka, a ti koji se cerekaju su opet ispali glupi i opet će ispasti..
iako nisam ja realno ništa pametniji od njih, samo iman dovoljno mozga pa pratim pametnije od sebe i učim od njih
govorilo je nas par otpočetka, ali nije stvar u tome biti u pravu ili ne
već uvijek na iste grablje, sustav je korumpiran i ne vjerujem državnim stožerima otpočetka: vjerujem samo ako iznesu solidna objašnjenja i argumentaciju
a otpočetka se radi propaganda i širenje straha, i to me odbilo odmah!
nijednoj struci ne vjerujem bez zdravorazumskih razloga, uključujući i tu medicinsku struku, koja se sve više postavlja kao autoritet sa štapom u ruci, ma to ne želim, i čudim se da itko to želi da su drugi gospodari života i smrti-
...jbg i bakir bi dosao po proviziju li kad jbg nema nikih poslova...ali bar da se stogod tutne ako je i dodo dobio..
2015-09-08
pih..post na krivoj temi..isprika...ali na isto dođe..skorovuksadinare wrote:...jbg i bakir bi dosao po proviziju li kad jbg nema nikih poslova...ali bar da se stogod tutne ako je i dodo dobio..
2015-09-08
...vuksadinare wrote:...jbg i bakir bi dosao po proviziju li kad jbg nema nikih poslova...ali bar da se stogod tutne ako je i dodo dobio..
T.- Posts : 17552
2014-04-14
daj ne serite, ako pokupite koronu ili netko vaš i zakomplicira se, drugačije ćete svirati
istina, češće umiru stari i bolesni, ali umiru i mladi zdravi ljudi...a vi ste sigurni da baš vi nećete, jel?
pa što se onda namjerno ne zarazite i "steknete" imunitet , da se više ne mučite s maskama i tim glupostima?
istina, češće umiru stari i bolesni, ali umiru i mladi zdravi ljudi...a vi ste sigurni da baš vi nećete, jel?
pa što se onda namjerno ne zarazite i "steknete" imunitet , da se više ne mučite s maskama i tim glupostima?
imam ja sad precih briga...mene muci prostata...moram se jos dvadeset dana drogirati antibioticima..a rezultat opet nakon toga neizvjestan..a ti me davis sa koronomNoor wrote:daj ne serite, ako pokupite koronu ili netko vaš i zakomplicira se, drugačije ćete svirati
2015-09-08
vuksadinare wrote:imam ja sad precih briga...mene muci prostata...moram se jos dvadeset dana drogirati antibioticima..a rezultat opet nakon toga neizvjestan..a ti me davis sa koronomNoor wrote:daj ne serite, ako pokupite koronu ili netko vaš i zakomplicira se, drugačije ćete svirati
davi ona sama sve nas
Noor wrote:daj ne serite, ako pokupite koronu ili netko vaš i zakomplicira se, drugačije ćete svirati
bi mi, ali oni zatvorili hitnu i ne daju nam da uđemo i zarazimo se s najopasnijim virusom u povijesti sa smrtnošću od 0,1% na milijun stanovnika-
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
Page 2 of 2