Hitna ne radi, korona došla
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Hitna ne radi, korona došla
fino kad im završi karantena pustit im ebolu i zakatančit...
pa nek pišaju krv i zovu popovaču...
a što bi g. Oleg htio...da zaraženi timovi primaju i obrađuju pacijente? ko da su oni htjeli pobrat koronu, jbt
pa valjda se mora sprovesti neka dezinfekcija...reorganizacija službe i timova ili njihov rad u izvanrednim okolnostima
pa valjda se mora sprovesti neka dezinfekcija...reorganizacija službe i timova ili njihov rad u izvanrednim okolnostima
kako rekoh znam osobu čija je mater umrla sa 55godina , jer je radi istog razloga nisu htjeli primiti na hitnu.. nisu htjeli niti obdukciju napraviti.. samo je momak ujutro zatekao mrtvu u krevetu a asevi nisu htjeli niti obdukciju..
više će ta prehlada ubiti ljudi indikretno , rakovi, ovakvi slučajevi, odbijanje pregleda, kemoterapija, odgađanje operacija, nego direktno
više će ta prehlada ubiti ljudi indikretno , rakovi, ovakvi slučajevi, odbijanje pregleda, kemoterapija, odgađanje operacija, nego direktno
Noor wrote:a što bi g. Oleg htio...da zaraženi timovi primaju i obrađuju pacijente? ko da su oni htjeli pobrat koronu, jbt
dajte pa suludo je, na hitnu ideš kad je stvarno nešto hitno-
bolje iskrvariti nego pokupit virus od kojeg postoji šansa za oporavak 99,4%?!
...cini i se da su si ovi uzeli kolektivni godišnji pa se dosjetili daim je 'proboj' izvrsila korona...dam s ekladiti da ce ih sad naci u makarskoj,vodicama,hvaru ili na berbi grožđaT. wrote:fino kad im završi karantena pustit im ebolu i zakatančit...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
99.8% do 99.9%kic wrote:Noor wrote:a što bi g. Oleg htio...da zaraženi timovi primaju i obrađuju pacijente? ko da su oni htjeli pobrat koronu, jbt
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
čuo sam priče da su se neki doktori i sestre baš "odmorili" za vrijeme pandemije. da 99% ništa nije radilo, guštalo.. a mi znamo kakve su gužve po bolnicama.. ljudi većinom tamo idu za spasit živote.. vjerojatno smo tako "pokopali" par stotina ljudi na razini države radi ljudi koji nisu išli na preglede i terapijevuksadinare wrote:...cini i se da su si ovi uzeli kolektivni godišnji pa se dosjetili daim je 'proboj' izvrsila korona...dam s ekladiti da ce ih sad naci u makarskoj,vodicama,hvaru ili na berbi grožđaT. wrote:fino kad im završi karantena pustit im ebolu i zakatančit...
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:99.8% do 99.9%kic wrote:Noor wrote:a što bi g. Oleg htio...da zaraženi timovi primaju i obrađuju pacijente? ko da su oni htjeli pobrat koronu, jbt
u pravu si, 56 smrti na 1 milijun stanovnika ima Hrvatska
https://www.statista.com/statistics/1104709/coronavirus-deaths-worldwide-per-million-inhabitants/
što je 0,0056%
AssadNaPodmornici wrote:čuo sam priče da su se neki doktori i sestre baš "odmorili" za vrijeme pandemije. da 99% ništa nije radilo, guštalo.. a mi znamo kakve su gužve po bolnicama.. ljudi većinom tamo idu za spasit živote.. vjerojatno smo tako "pokopali" par stotina ljudi na razini države radi ljudi koji nisu išli na preglede i terapijevuksadinare wrote:...cini i se da su si ovi uzeli kolektivni godišnji pa se dosjetili daim je 'proboj' izvrsila korona...dam s ekladiti da ce ih sad naci u makarskoj,vodicama,hvaru ili na berbi grožđaT. wrote:fino kad im završi karantena pustit im ebolu i zakatančit...
malo pronicljiviji su od svega ovoga skužili, da medicinska struka nije moralna koliko smo mislili zbog tzv hipokratove zakletve, tj kao i druge struke je..
čast izuzecima, ali izuzetaka ima i u drugim strukama.
to je za sada.. daleko smo mi još od imuniteta kolektiva.. bakić je čak rekao da je vrlo vjerojatno ukupna razina smrtnosti bi mogla biti čak i ispod 0.1%kic wrote:AssadNaPodmornici wrote:99.8% do 99.9%kic wrote:
https://www.statista.com/statistics/1104709/coronavirus-deaths-worldwide-per-million-inhabitants/
što je 0,0056%
evo primjer nesretna švedska.
10 milijuna stanovnika.. a 6000mrtvih(manje)
1% je 100 000
0.1% je 10 000
dakle u švedskoj su postigli imunitet krda pri smrtnosti 0.06%, dakle šansa za preživljavanje nije 99.4% nego 99.94% što je 10x više :)
AssadNaPodmornici wrote:to je za sada.. daleko smo mi još od imuniteta kolektiva.. bakić je čak rekao da je vrlo vjerojatno ukupna razina smrtnosti bi mogla biti čak i ispod 0.1%kic wrote:AssadNaPodmornici wrote:99.8% do 99.9%kic wrote:
što je 0,0056%
evo primjer nesretna švedska.
10 milijuna stanovnika.. a 6000mrtvih(manje)
1% je 100 000
0.1% je 10 000
dakle u švedskoj su postigli imunitet krda pri smrtnosti 0.06%, dakle šansa za preživljavanje nije 99.4% nego 99.94% što je 10x više :)
velika razlika da
ase...ne znam gdje prije koji mjesec dana da li u podravini ili međimurju tamosnji 'asevi' iz doma zdravlja provaljeni su da su lazirali 'porboj' korone samo da s erjese pacijenata jer navodno su 'padali sa nogu'...slicna dosjetka je bila i u poljskoj...AssadNaPodmornici wrote:čuo sam priče da su se neki doktori i sestre baš "odmorili" za vrijeme pandemije. da 99% ništa nije radilo, guštalo.. a mi znamo kakve su gužve po bolnicama.. ljudi većinom tamo idu za spasit živote.. vjerojatno smo tako "pokopali" par stotina ljudi na razini države radi ljudi koji nisu išli na preglede i terapijevuksadinare wrote:...cini i se da su si ovi uzeli kolektivni godišnji pa se dosjetili daim je 'proboj' izvrsila korona...dam s ekladiti da ce ih sad naci u makarskoj,vodicama,hvaru ili na berbi grožđaT. wrote:fino kad im završi karantena pustit im ebolu i zakatančit...
2015-09-08
..a s obzirom da su ovi doslovno poljepili brdo poruka 'karantena'...zaljepili vrata to tek daje sumnji...jer onaj koji nesto muti obicno ide u mutezi i 'priko mire'
2015-09-08
ako padaju sa nogu, onda je to stvar države, država mora uložiti više.. zaposliti više doktora i sestara, dignuti im plaće itd, uvesti iz srbije i bosne, dok smo još bogatiji od ovih država(ne zadugo od srbije)
iako ima ljudi starijih, koji vise po doktorima zakurac, dosadno im, neki od njih su u penziji još kao zdravi momci sa 40godina, i onda idućih 40godina doslovno izmišljaju sebi neke bolesti itd.. znam ih u susjedstvu.. a zdravi ko dren.. obilaze doktore zakurac..
i onda dođe osoba koja radi i plaća poreze za sebe i te penziće i ima problem i ne može do doktora
iako ima ljudi starijih, koji vise po doktorima zakurac, dosadno im, neki od njih su u penziji još kao zdravi momci sa 40godina, i onda idućih 40godina doslovno izmišljaju sebi neke bolesti itd.. znam ih u susjedstvu.. a zdravi ko dren.. obilaze doktore zakurac..
i onda dođe osoba koja radi i plaća poreze za sebe i te penziće i ima problem i ne može do doktora
pa to je Oleg opisao dobro.. lika pratim na fejsu.vuksadinare wrote:..a s obzirom da su ovi doslovno poljepili brdo poruka 'karantena'...zaljepili vrata to tek daje sumnji...jer onaj koji nesto muti obicno ide u mutezi i 'priko mire'
ima najjače komenatre o korona cirkusu.
a Nenad Bakić naravno najjače analize. vidim ekipa se na drugoj temi i dalje "cereka" na moje upise, za razliku od svih njih, ja sam bio u pravu više-manje od početka, a ti koji se cerekaju su opet ispali glupi i opet će ispasti..
iako nisam ja realno ništa pametniji od njih, samo iman dovoljno mozga pa pratim pametnije od sebe i učim od njih
2018-06-14
dosadno im...a skupa im kava ili piva...pa nemaju sto raditi i najbolji lijek je otici a di drugdje nego doktoru i pojadati se...po zimi i ugrijati besplatno a preko ljeta i rashladiti ako domovi i bolnice imaju klimeAssadNaPodmornici wrote:ako padaju sa nogu, onda je to stvar države, država mora uložiti više.. zaposliti više doktora i sestara, dignuti im plaće itd, uvesti iz srbije i bosne, dok smo još bogatiji od ovih država(ne zadugo od srbije)
2015-09-08
šta uopće znači je*eni 'proboj' korone...
jesu svi djelatnici te hitne na respiratorima, koji ku*ac ?
čemu služi zaštitna oprema ?
koji ku*ac nosimo maske ako ne pomažu ni zaštitna odijela, maske, viziri i rukavice skupa ?
kako se liječe ljudi zaraženi najsmrtonosnijim virusima na planeti, nikako, puštaju ih da krepaju na ulici ili medicinsko osoblje ima za takve slučajeve propisanu opremu ?
ko zna koliko ljudi je 'odradilo' ovaj virus a da niti ne znaju ?
koji ku*ac nosimo maske ako ne pomažu ni zaštitna odijela, maske, viziri i rukavice skupa ?
kako se liječe ljudi zaraženi najsmrtonosnijim virusima na planeti, nikako, puštaju ih da krepaju na ulici ili medicinsko osoblje ima za takve slučajeve propisanu opremu ?
osli oni brati grožđe...u moslavini je sada berba u punom jeku....a čiraši,ptspovci,umirovljenici,bebe,zuboboljci nek se strpe koji dan..nece svit propasti i proci kostoboljeT. wrote:šta uopće znači je*eni 'proboj' korone...
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
Page 1 of 2