Kinezi popizdili, Srbija u kurcu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kinezi popizdili, Srbija u kurcu
mentalitet wrote:"Pa znaš..Vuchic ce u sebi sa smijeshkom na usnama,,,potpisat cu tko im jebe mater pa cemo nagovoriti srbe iz R.S. da zajedno osnuju firmu sa kinezima i onda tu tehnologiju transformirati u Srbijumarcellus wrote:Svakako će bit razgovora o Huaweiju...
"Je li bre oće ti da kupiš te bazne stanice"
"Ne mogu, tetka Čen, Trump mi zapretio da će da mi se najebe majke ako ne kupim od njih, kaže nije vam sigurna tehnologija"
"Šta me briga šta Trump kaže, imali smo dogovor!"
"Ne mogu, tetka, potpiso sam..."
"Pa jel gledaš ti šta potpisuješ, kretenu, pa jel pisalo na kineskom?"
"Pa nije, na engleskom..."
"Pa šta nisi učio engleski u školi, ako ga govoriš ko što govoriš kineski onda dobro da nisi potpiso da ćete priznat Tibet uz Kosovo..."
"Pa znaš... kažu mi prevoditelji da... ma gle nema veze, dobio sam lepu hemijsku, i ove ključeve"...
pa znaš ameri su veverice pa ne bi primijetili taj balkanski manevar... i šta, rekli bi im "evo ameri zajebali smo vas"? Ne ide to tako s amerima.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Eroo wrote:Baš me zanima kako Vuchić objašnjava bratu Putinu, Ši Đi Pingu i bratu Erdoganu,
što je podpisao kod Trumpa. Valjda im kaže da je sve bilo 'nako, da se samo zajebavao.
Već je otkazao vojne vježbe s ruskom i bjelotruskom vojskom...'nako, od zajebancije.
ma to ti je ona balkanoidna filozofija, "mi ćemo sada da potpišemo, uzmemo hemijsku, a kasnije ćemo po svom."
To je išlo u socijalizmu, potpišeš pa nikom ništa. Nema to s ovima tako.
mentalitet wrote:pizzon wrote:nasi tradicionalni partneri
su u evropske drzave.
odnos sa rusijom je visre virtuelan
ili u zoni imaginacije
Ti si mentalni Hrvat..dovoljno ti je kao nekoj mladoj i naivnoj pichki obecati zenidbu i ona ce odmah rashiriti noge,,Dovoljno je provozati u nekom BMW ili Mercedesu da pomisli kako bi to danas sutra moglo biti njeno..Pametni ljudi i narodi suradjuju sa svima od koga imaju koristi i ne svrstavaju se na bilo koji nachin za jedne ili za druge kao ti a i vecina forumasha ovdje koji se klichu kao 'rvati...Daklem ti se borish protiv njih dokazujuci kako si drugachiji ali da prochitash svoje tekstove vidio bi koliko si iskljuchiv i nemashtovit kao i tvoji"nepriijatelji".Znash li ti uopce o chemu tipkash ili to onako napamet da ti prodje vrijeme??
Koliko moram puta napisati da u politici nema prijateljstva nego interesi i nije to samo u politici .A ti me nekako podsjecash na onaj vic kada je baba gledala unuka na tuti kako sere i kaze ...Vidi ga shto je sladak i pametan vec zna sjediti na tuti sigurno ce biti lijechnik kad odraste...a Deda ce ..daj se babo dozovi pameti vidish ga kako sere i smije nam se u ochi...bit ce politichar..
nemoj da mi prodajes mooda
znam ja fantasticno ko je
priznavao srpske ustanke i ratove
bez cijih priznanja srbija ne bi
ni postojala a ko je nudio
srpske krajeve bugarima itd.
koji su pripadali srbiji od 12.veka
znam ko je jebo srbiju
i jugu od 1919 do njenog raspada.
ko je siptarima prvi nudio kosovo.
kako su to siptari od marksizma
presli u kenzijanstvo.
da, srbi iz " regije " ne osecaju
miris zemlje srbijanske
da nam uteruju svoje iluzije
koje krvavo placamo.
koristi od rusije jednake
su promilu njihovih pol.i ekonomski
benefita od srbije. od gratis NIS.a
do svih izvorista, pa i u angoli.
mi smo jedine evro budale
nasa spoljna polutika lici
glavom i bradom na vulina.
svaki pomak aplaudiram.
oteli su nam drzavu pa je
dele ko dedovinu.
nije srbija n.beograd titovih
srba i njihovih potomaka.
da su zivi i zdravi ali je
krajnje vreme da postanu
srbijanci, to je privilegija.
koju su rusi zemlju ucinili prosperitetnom , nijednu,
pa ni svoju. prodaju prirodne resurse.
ti ces da mi drzis slovo o srbiji.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
od dimitrovgrada do subotice
disciplinovano su silovali
na desetine zena i devojaka je zavrsilo
po bolnicama od posledica njihove slobode. mnoge sa trajnim mentalnim posledicama.
o oduzimanju hrane i svega sto zele
posebna je prica.
hvala titu sto nas je zastitio
inace bi najebali.
disciplinovano su silovali
na desetine zena i devojaka je zavrsilo
po bolnicama od posledica njihove slobode. mnoge sa trajnim mentalnim posledicama.
o oduzimanju hrane i svega sto zele
posebna je prica.
hvala titu sto nas je zastitio
inace bi najebali.
2020-04-21
marcellus wrote:mentalitet wrote:"Pa znaš..Vuchic ce u sebi sa smijeshkom na usnama,,,potpisat cu tko im jebe mater pa cemo nagovoriti srbe iz R.S. da zajedno osnuju firmu sa kinezima i onda tu tehnologiju transformirati u Srbijumarcellus wrote:Svakako će bit razgovora o Huaweiju...
"Je li bre oće ti da kupiš te bazne stanice"
"Ne mogu, tetka Čen, Trump mi zapretio da će da mi se najebe majke ako ne kupim od njih, kaže nije vam sigurna tehnologija"
"Šta me briga šta Trump kaže, imali smo dogovor!"
"Ne mogu, tetka, potpiso sam..."
"Pa jel gledaš ti šta potpisuješ, kretenu, pa jel pisalo na kineskom?"
"Pa nije, na engleskom..."
"Pa šta nisi učio engleski u školi, ako ga govoriš ko što govoriš kineski onda dobro da nisi potpiso da ćete priznat Tibet uz Kosovo..."
"Pa znaš... kažu mi prevoditelji da... ma gle nema veze, dobio sam lepu hemijsku, i ove ključeve"...
pa znaš ameri su veverice pa ne bi primijetili taj balkanski manevar... i šta, rekli bi im "evo ameri zajebali smo vas"? Ne ide to tako s amerima.
Ma ti si posisao pamet cijelog interneta,pa skoknesh malo do NY,,LV..malo do Berlina ...pa na kavu do Pariza...odesh u Rim i to sve za 15 minuta..onda dodjesh ovdje i kurchish se kako si zivio 10 god u Germany ..skoro 20 u USA kao ja i onda tvrdish da poznajesh ljude i sisteme tih zemalja bolje od mene..
Jedan moj frend iz Zg..prije nego sam otishao u USA na moje pitanje kako je u Kanadi..kakvi su ljudi...rekao mi je ..ma chuj dok nisam nauchio dobro jezik mislio sam da su vanzemaljci a mi najveci primitivci i idioti..ali kada sam nauchio jezik..doshlo mi da se vratim u moju Spishic Bukovicu jer oni moji selaki su barem iskreni kad ti jebu mater preko plota..::)))Ne znam da li cesh ubrati poantu..jer do sada nisi uspio shvatiti najjednostavnije stvari u zivotu,,,pa cu te ostaviti da mashtash kao shto posjecujesh virtualno sve zemlje koje sam gore nabrojio i onda dodjesh ovdje tvrdeci da je to bilo stvarno..Ne da mi se razglabati sa tvojim nauchenim floskulama ...jebo te moj papagaj zingaro je inteligentniji od tebe..ako nishta barem je logichan i spreman da uchi,,otvorenog mozga za nove spoznaje,,,ali shto ja to tebi uopce govorim kada si ti rodjen kao doktor nauka ::))
A tvoje glupe opaske poput veverica gdje mi imputirash neku pripadnost su na nivou klasichnog idiota jer po tome bi onda svi zagrebchani koji govore mleko bili srbi..Ma mislim ,,,najradje bi te poslao u sto pichki materinih ali necu obecao sam da cu postati fin sa idiotima...idi mijenjaj pelene igraj se sa djecom mozda neshto nauchish od njih..
Last edited by mentalitet on 10/9/2020, 17:58; edited 1 time in total
kaya wrote:Crveni i mentalitet na aparatima.
Kad Ameri uzmu Srbiju pod svoje, znaš što je to?
Mi Šiptari, Hrvati, muslimani, crnci i gorci, mi svi mali, mi smo najebali. Eno, Šiptari ulaze u mini šengen. Milo izgubio izbore. Trump kritizira trgovce oružjem.
Stvara se Velika Srbija. Pali aparate.
crvenkasti-
2014-04-17
I Jugoslavija je nastala voljom Amera i trajala onoliko dugo koliko je to Amerima pasalo.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:kaya wrote:Crveni i mentalitet na aparatima.
Mi Šiptari, Hrvati, muslimani, crnci i gorci, mi svi mali, mi smo najebali. Eno, Šiptari ulaze u mini šengen. Milo izgubio izbore. Trump kritizira trgovce oružjem.
Jeb"ag nisi fer!...Zashto im podebljavash strah i moru? Vidish da su se vec upishali u gace..Budi malo njezniji prema zaostalim u razvoju..
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
crvenkasti wrote:I Jugoslavija je nastala voljom Amera i trajala onoliko dugo koliko je to Amerima pasalo.
I Kosovo je bilo u Srbiji onoliko dugo koliko je to Amerima pasalo.
marcellus wrote:crvenkasti wrote:I Jugoslavija je nastala voljom Amera i trajala onoliko dugo koliko je to Amerima pasalo.
Kosovo je bilo nezavisno onoliko dugo koliko je to Amerima pasalo.
U Srbiji je bilo davno prije nego što su Ameri i nastali.
Ni to ne znaš?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:kaya wrote:Crveni i mentalitet na aparatima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
crvljikasti i metiljkasti na aparatimakaya wrote:Crveni i mentalitet na aparatima.
crvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:I Jugoslavija je nastala voljom Amera i trajala onoliko dugo koliko je to Amerima pasalo.
Ni to ne znaš?
A Srbija je bila u Turskoj davno prije nego što su Ameri i nastali.
I tamo joj je otprilike i mjesto.
Vučic će svima polisati šupak samo da ostane na vlasti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
New serbian flag under president Vuchich
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa sad, da ti kazem da jemarcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:
Ni to ne znaš?
A Srbija je bila u Turskoj davno prije nego što su Ameri i nastali.
I tamo joj je otprilike i mjesto.
hrvatskoj mesto u au,
ne vredi, tebi je to kompliment.
ti si pro-swapsko ....G6 :)
kosovo je bilo deo srbije
pre nego su turci videli
egejsko more kako izgleda.
sto priznaju i ameri
u pojedinim pisanim medijima.
pitanje je da li su bili i u anadoliji.
mrzi me da klikcem o tome.
a to, nabijem na q i tebe i tvoje
misljenje.
2020-04-21
Reintegracija je pojam kojeg se mi plašimo.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srbija užas: Kinezi kupili rudnik Bor
» Srbija 15 puta povećala izvoz, Kinezi žele naše jabuke, kukuruz, šljive, meso...
» HDZ je generalno u kurcu
» FALA KURCU
» Muškarci u kurcu
» Srbija 15 puta povećala izvoz, Kinezi žele naše jabuke, kukuruz, šljive, meso...
» HDZ je generalno u kurcu
» FALA KURCU
» Muškarci u kurcu
Page 2 of 2