Diskvalifikacija
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: Diskvalifikacija
Počima utakmica
https://www.sofascore.com/hr/coric-zverev/nTxsFQA
Imam samo dilemu dal da kuoim 2 il 4 litre pive za večeras al mislim da će biti 4 jer 2 je malo pošto je posli i liga nacija
https://www.sofascore.com/hr/coric-zverev/nTxsFQA
Imam samo dilemu dal da kuoim 2 il 4 litre pive za večeras al mislim da će biti 4 jer 2 je malo pošto je posli i liga nacija
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ne drogiram se. Yoint san zapalja zadnji put prije 20 godina.
Scinetolosi su ti protiv droge i psihofarmacije
Isto tako nismo za alkohol u smislu da se u istom tope kiruški alati pa je očito da je to dezinfekcijsko sredstvo a ne za lokat.
No piva nije alkohol nego hrana. Vjera mi to ne zabranjuje.
Scinetolosi su ti protiv droge i psihofarmacije
Isto tako nismo za alkohol u smislu da se u istom tope kiruški alati pa je očito da je to dezinfekcijsko sredstvo a ne za lokat.
No piva nije alkohol nego hrana. Vjera mi to ne zabranjuje.
2014-04-11
4 litre. Laganini. Nije to puno. Obično uzmem 6 kad se oću dobro opit. Ovo je ono lagano rastegneš kroz par sati , pišaš piješ , pijuckaš i uživaš i kad to popiješ ideš spavat.End wrote:kupi löwenbräu
2014-04-11
Al napetije mi je ovo sa Čorićem većeras jer ovi crnci mi se gade još od Tresegeua , čak nisam ni finale gleda jer san se opija skroz do drugog poluvremena. Slavija san medalju za koju san vraća jer san drugo poluvrijeme sa Engleskom gleda obrnuto iz ogledala cilo vrime.
Gospodari kaosa. Sve naopako.
Ovi Francuzi mi se gade. Sve neke crnčuge. Portugal mi je jači i to san gušta a ovo većeras gledat ću ih priko kurca.Ne volin ih.
Gospodari kaosa. Sve naopako.
Ovi Francuzi mi se gade. Sve neke crnčuge. Portugal mi je jači i to san gušta a ovo većeras gledat ću ih priko kurca.Ne volin ih.
2014-04-11
A da ovo oće proć pa da gledamo dalje
https://sportske.jutarnji.hr/sn/tenis/grand-slam/uzivo-coric-u-lovu-na-polufinale-us-opena-znam-da-mi-je-ovo-velika-prilika-sansa-zivota-15017865
Ajde mali
https://sportske.jutarnji.hr/sn/tenis/grand-slam/uzivo-coric-u-lovu-na-polufinale-us-opena-znam-da-mi-je-ovo-velika-prilika-sansa-zivota-15017865
Ajde mali
2014-04-11
Ostaje upisano , treći Hrvat u četvrt finalu US Open nakon Ivanišević 96 i Marin Čilić nekoliko puta.
Tek mu je 23 godine. Gledat ćemo mi njega opet negdi.
Tek mu je 23 godine. Gledat ćemo mi njega opet negdi.
2014-04-11
ćorić je umjetni igrač prototip igrača iz knjige robot bez duše a nema najvažnije udarce servis i fh da završi poen pa se muči. da nije naš ne bi pogledao njegov meč da me puškom tjeraju. prije dvi godine je bio u usponu nadomak top 10 i igrao agresivnije a onda se ozlijedio i opet regres. još je mlad pa se možda nađe ali ova murray lite igra neće proći kraj igrača koji znaju udarit loptu
zverev je sramota igrač od 2 metra i pusher u duši nadam se da turnir osvaja thiem momak ima svoj tenis i personality bio je blizu prošle godine sad mu se otvorilo kad nema big 3 i neka je
zverev je sramota igrač od 2 metra i pusher u duši nadam se da turnir osvaja thiem momak ima svoj tenis i personality bio je blizu prošle godine sad mu se otvorilo kad nema big 3 i neka je
2015-08-08
Valjda Okus...Brat Brale wrote:Volim ukus nichetovih krokodilskih suza...
:^O
Guest- Guest
bafalo wrote:ja za niš nisam čuo do vracale podsjeća me na riječ ništa
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Valjda Okus...Brat Brale wrote:Volim ukus nichetovih krokodilskih suza...
:^O
Ne govorim ja taj uvrnuti jezik u pokušaju...
Guest- Guest
bafalo wrote:ja za niš nisam čuo do vracale podsjeća me na riječ ništa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 16