Diskvalifikacija
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Diskvalifikacija
Srića pa je tenis individualni sport pa ovome i kad zalipe France na čelo on i dalje ostaje samo crnjo.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Dominic prva dva seta njegova , treći u toku ...ovdje nema iznenađenja.
https://www.sofascore.com/hr/thiem-auger-aliassime/YzrsnPBb
https://www.sofascore.com/hr/thiem-auger-aliassime/YzrsnPBb
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ma da, ona ga je izbacila.
Bitno je da je "ljubiteljka" Hrvatske jer je bila na ljetovanju u Dubrovniku (pa neće ići Beograd ili onaj smrdljivi Niš).
Kakvi bolesnici...
Guest- Guest
Hahahhh, kakav si ti debil nepismeni.
Pa Niš ima veću istorije od cele smrdljive dalmacije.
Guest- Guest
Bracala, ne budi glup ka kurac vise nego šta jesi...Brat Brale wrote:Hahahhh, kakav si ti debil nepismeni.
:D
Guest- Guest
Našli smo se na Lokrumu...Andreas Goldberger wrote:
Bitno je da je "ljubiteljka" Hrvatske jer je bila na ljetovanju u Dubrovniku (pa neće ići Beograd ili onaj smrdljivi Niš).
Kakvi bolesnici...
Naredija san joj da mora izbacit Nolinha sa US Opena pod svaku cijenu...
Svaka joj čast!
<3
Guest- Guest
A za uzvrat je dobila nezaboravnu noć uz butelju vina.fridrih_niche wrote:Našli smo se na Lokrumu...Andreas Goldberger wrote:
Kakvi bolesnici...
Naredija san joj da mora izbacit Nolinha sa US Opena pod svaku cijenu...
Svaka joj čast!
<3
Guest- Guest
Ona, ja i Grgićev Plavac Mali na hektolitre...
<3
:^O
<3
:^O
Last edited by fridrih_niche on 8/9/2020, 11:43; edited 1 time in total (Reason for editing : Hzv)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Bracala, ne budi glup ka kurac vise nego šta jesi...Brat Brale wrote:Hahahhh, kakav si ti debil nepismeni.
Ti glupaku knjigu malo u šake. Možda ubuduće budeš malo manje glup...
Guest- Guest
BOZE SVETI TAMAN COVIK POMISLI DA SE MALO OPAMETIO KAD ON STISNE GAS I PO TKO ZNA KOJI PUT DOKAZE DA MU NEMOZE NIKO NISTA KAD JE U PITANJU NAGRADA GLUPO KO KURAC
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Gluperdo najgluplja na svijetuBrat Brale wrote:Hahahhh, kakav si ti debil nepismeni.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Koji jebeni Niš?!
Pa jesi li ti ozbiljan?
Konstantin Veliki, glupanderu najgluplji.
Guest- Guest
Ovo je zastrasujuce slusati
2015-09-13
Neumoljiv je!FRANK wrote:BOZE SVETI TAMAN COVIK POMISLI DA SE MALO OPAMETIO KAD ON STISNE GAS I PO TKO ZNA KOJI PUT DOKAZE DA MU NEMOZE NIKO NISTA KAD JE U PITANJU NAGRADA GLUPO KO KURAC
Guest- Guest
Koji schumi koji messi koji roger.
Svi su oni za vracalu kurac
2015-09-13
FRANK wrote:Koji schumi koji messi koji roger.
Guest- Guest
kako se gluperda odmah pritajila i zakopala u rupu haha
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 16