Diskvalifikacija
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 16
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: Diskvalifikacija
Thiem i Medvedev ako se večeras plasiraju igraju u svojoj grupi i jedan drugog isključuju do finala , dakle il jedan il drugi mogu do finala a nikako obojica.
Zeverev igra s Čorićem i pošto je u toj grupi favorit Zeverev može do finala i zato imaš tri favorita sad koja san nabrojia.
Zeverev igra s Čorićem i pošto je u toj grupi favorit Zeverev može do finala i zato imaš tri favorita sad koja san nabrojia.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Federer > svi ostaliRayMabus wrote:Pilić : Nema šanse da bi Federera izbacili zbog ovoga kao Novaka
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2210900&index_tid=47027
Zato mi je drago šta Federer ima 39 godina a 20 osvojenih Grand slamova a Đoković 33 godine i 17 osvojenih Grand slamova pa će ga na kraju pristić i po osvojenim Grand slamovima bit bolji igrač od njega šta i je.
<3
Guest- Guest
Otkad su usporili podloge, sport za curice i pedere... Dokaz? Finale Wimbeldona prije par godina , oba finalista cmizdre ka' da su prvi put mengu dobili...
darth_vader-
2014-04-17
Dybala wrote:Ne bi to nikad pogodio da mi nisi reka mabuse
Šuti i prati utakmicu
https://www.sofascore.com/hr/de-minaur-pospisil/EKgsOzFb
2014-04-11
jasambrend wrote:Otkad su usporili podloge, sport za curice i pedere... Dokaz? Finale Wimbeldona prije par godina , oba finalista cmizdre ka' da su prvi put mengu dobili...
Nadal nikad ne bi osvojio wimbledon da je trava devedesetih ..plus rebound ace i neke nove podloge su znacajno sporije nego prije (prvenstveno ao,ali i USO)
Novak bi imao puno manje titula, doduse i federer bi imao(njega bi roddick onda i pobjedjivao na wimbledonu i ne bi mu bio musterija)
Dovoljno je vidjeti tko osvaja danas dvoranske titule ..prije je u dvorani i bezvezni Rusedski bio prijetnja
sigurno bi bilo vise gs pobjednika u ovoj eri jer sa vecom brzinom bi nepredvidljivost bila veca(ako te servis ide,ako tvoji udarci su agresivniji i idu u winnere-za razliku od danasnjih defanzivnih/reaktivnih dominatora tipa nadal,djokovic,murray)
Guest- Guest
Jednostavno: danas je tenis dosadan i bezličan...
Ka i balun i NBA...
Osim Federera i Messija, naravno...
;)
Ka i balun i NBA...
Osim Federera i Messija, naravno...
;)
Guest- Guest
A zar svaku temu moras sa stakorom zasrati?
Osim toga on je olicenje bezlicnosti
Osim toga on je olicenje bezlicnosti
Guest- Guest
De Minaur pobjedija i najvjerovatnije protiv Dominica će igrat. A čuj svaki sport tj natjecanje u početku je dosadno a završnice su zanimljivije. Meni je ovo sad baš napeto jer nema ove trojice vječnih favorita a Čorić je u četvrtfinalu pa sad svaki detalj gledam.
Osim nogometa.
Al je tako ti je jer svi ovi sportovi osim nogometa ono u početku to je sve neke igrice dok se ne ispoliraju na kraju u završnici najači pa je on tu borba najjačih itd.
Osim nogometa.
Al je tako ti je jer svi ovi sportovi osim nogometa ono u početku to je sve neke igrice dok se ne ispoliraju na kraju u završnici najači pa je on tu borba najjačih itd.
2014-04-11
Ako sad ne ubrajamo ovaj Davis kup šta je posebno natjecanje osobno mi je najdraži Wimbledon pa Australia Open pa tek onda US Open i najmanje zanimljiv mi je France Open. Ove godine nema Wimbledona a France Open se igra.
https://www.klix.ba/sport/tenis/posebne-mjere-i-pravila-roland-garros-ce-se-igrati-uz-prisustvo-publike/200907122
I štaš ti sad tu kad oni Nadal cilu godinu fizički i psihički se priprema za to natjecanje jer je Španjolac i njemu je to film u glavi da baš tu pobjeđuje i ima 12 titula tamo i sad ti to ideš gledat a već znaš u 85% slučajeva tko je pobjednik. Normalno da je to dosadno.
https://www.klix.ba/sport/tenis/posebne-mjere-i-pravila-roland-garros-ce-se-igrati-uz-prisustvo-publike/200907122
I štaš ti sad tu kad oni Nadal cilu godinu fizički i psihički se priprema za to natjecanje jer je Španjolac i njemu je to film u glavi da baš tu pobjeđuje i ima 12 titula tamo i sad ti to ideš gledat a već znaš u 85% slučajeva tko je pobjednik. Normalno da je to dosadno.
2014-04-11
Još jedna stvar zašto mi taj France Open nije zanimljiv je ovo :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Paris_Masters
U istom gradu imaš Atp master 1000 , to ko da imaš dva ista natjecanja godišnje na istom mjestu a najveći level i drugi najveći level. Previše. Ne sviđa mi se to nikako.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Paris_Masters
U istom gradu imaš Atp master 1000 , to ko da imaš dva ista natjecanja godišnje na istom mjestu a najveći level i drugi najveći level. Previše. Ne sviđa mi se to nikako.
2014-04-11
Ne živim na otoku. Ne drogiram se.
Vidim neke stvari u tom tenisu al takvo mu je nasljeđe al iskreno da sam igrač i to bolji pa da imam pozivnicu na France Open nikad im u toj istoj kalendarskoj godini ne bi iša igrat i Paris masters. Duplo natjecanje. I šta kad ga ti osvojiš a klasa si ? Ništa , malo bodova i love i to ti je cili gušt a nula si jer je tu godinu netko drugi osvojia France Open. Glupost.
Vidim neke stvari u tom tenisu al takvo mu je nasljeđe al iskreno da sam igrač i to bolji pa da imam pozivnicu na France Open nikad im u toj istoj kalendarskoj godini ne bi iša igrat i Paris masters. Duplo natjecanje. I šta kad ga ti osvojiš a klasa si ? Ništa , malo bodova i love i to ti je cili gušt a nula si jer je tu godinu netko drugi osvojia France Open. Glupost.
2014-04-11
Dybala wrote:Woochich priznao kosovo i jenkiji mu ovako vrate,skandalozno
RayMabus wrote:Ne živim na otoku. Ne drogiram se.
Pricas pizdarije.. oba turnira imaju dugu tradiciju ..jedan je gs ..jedini na zemljanoj podlozi
A drugi je dvoranski masters u Bercyu -legendarnoj dvorani -prakticno najveci dvoranski turnir kojemu je dio cara uzeo umjetni shangai
Guest- Guest
Svejedno ja to ne bi igra duplo. Imam svoju logiku.
2014-04-11
Jepeš Francuze. Žive na staroj slavi a puni crnaca i Arapa. Imaju više muslimana nego Saudijska Arabija. Najbolji francuski tenisač crnac. Pogle im nogometnu reprezentaciju. Eno im se onaj mali majmun priladija. Da Bog da svi dobili koronu.
2014-04-11
mobiu$ wrote:fridrih_niche wrote:Cmarbuse, kako je živit na otoku?
Ima li dopa?
;)
Guest- Guest
Srića pa je tenis individualni sport pa ovome i kad zalipe France na čelo on i dalje ostaje samo crnjo.
2014-04-11
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 16