ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šokantni brojevi: 52% mladih Amerikanaca živi sa roditeljima

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Šokantni brojevi: 52% mladih Amerikanaca živi sa roditeljima - Page 8 Empty Re: Šokantni brojevi: 52% mladih Amerikanaca živi sa roditeljima

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 20:38

Naprčiš joj dite i daš jedan stan i prođi me se

A šta bi ti više

Netko će ti dat više ?

A stan pet metara od mora blizina Splita

Plus ćaća ima stan do i kuću ispod i hrpu nekretnina i vikendicu na otoku

A šta bi ti još ?

Akoš nešto više pa traži dalje

Ti si vrh curo

Ajde moja

Adio Mare

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Šokantni brojevi: 52% mladih Amerikanaca živi sa roditeljima - Page 8 Empty Re: Šokantni brojevi: 52% mladih Amerikanaca živi sa roditeljima

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 20:39

RayMabus wrote:Upisala faks = Adio Mare

Prekriži je

Adio Mare
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 20:45

Imam svoja pravila

Ako ti je karijera bitnija od mene ( imam ispit )

I sutra će ti nešto biti bitnije od mene

Čao

Sretan ti put

I život
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 21:33

A vrhunska utakmica brajo. Ronaldo u publici. Reka da ga ubola pčela. Vidi da Modrić i Rakitić ne igrajju pa pušta mlade da igraju.

A vrhunska. Portugal zasluženo vodi. A koje vratnice pajdo i Livaković šta brani al vidi se da nam fale vezni da preokrenu to u napad.

Koja uživancija od nogometa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 21:36

Žene i njihove životne planove i kako će one nać muškog koji ih voli i pružit im sve ostavljamo nekom drugom.

Mogu ja tebe volit al očekujem nešto šta se zove poštivanje

Imaš ispit ?

Nemaš vremena ?

Super

Znaš šta u scientologiji kažemo za one koji nemaju vremena ?

Evo sad ćeš ga dobit

Beskonačno

Pa pa
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 21:38

Mrtav ladan

Bez obzira šta se radilo o ženi koju sam volio

Nemaš vremena ?

Evo sad ćeš imat

Prekid

Pozdrav od Rona Huparda osnivača scientologije

Adio Mare
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 21:40

Naglasak je na sposobnost

Nemaš vremena ?

Super

Eto ti ga dajem beskonačno u ovom životu

Prekid

Adio Mare
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 21:46

Ne ulazim u komunikaciju oko doživotnog partnerstva s ljudima koji nemaju vremena

Ima ispit

Pa kad završi faks onda kao ima al bi birala

Nećeš

Naglasak je na sposobnost

Trebala si nać momka dok si studirala

Nesposobna si

Pozdrav od Rona Happarda

Osnivača scientologije

Eto ti vremna sad koliko oćeš linguso

Adio
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 21:48

Život je okrutan

Nemaš vreman ?

Nisi sposoban

Pa pa

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 21:51

RayMabus wrote:Život je okrutan

Nemaš vreman ?

Nisi sposoban

Pa pa

Šokantni brojevi: 52% mladih Amerikanaca živi sa roditeljima - Page 8 Hqdefault

Bog
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 22:28

Melania je seljanka iz Krapine

Trump ponižava Vučica

Nije ona nikad njemu rekla nemam vremena

Jer to znači ti nisi bitan

Zato san ja vlastitu mater krvnički isprokida i potira iz kuće

Šta si rekla ?

Ja nisan bitan
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 22:29

Reci Trumpu Nemam vremena

Reci mu

Neš se više nigdi uaposlio

Zgaziti će te ko crva

Ja san nebitan jel ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior Sat 5 Sep - 22:30

Kako je prošla utakmica, nije mi se dalo gledat?
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 22:32

Nikad ona njemu nije rekla da nema vremana za njega

Ode Trump negdje eto nje

Svoja je al tu je

Ima ona vremana

Tu san

Sposobnost

Gol

Ioak

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 22:44

melkior wrote:Kako je prošla utakmica, nije mi se dalo gledat?
Portugal 4:1

Zasluženo

Ja kažem aj dajte bar počasni da nisan gleda utakmicu bez veze a i da mi se Sarajevo ne smije da ne znamo dat gol u gostima i Petković

Odlična utakmica

Portugalci zasluženo

Ronaldu skidan kapu jer je reka da ga ujela pčela pošto Modrić i Rakitić neigraju

Super utakmica
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 22:46

Imam te moći

Mogu vraćat

Nisan tija nego nek igraju

Kad san zaželija počasni gol u gostima eto ga

Portugalu svaka čast

Odlična utakmica

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 22:48

Neka vrsta vrača sam

Ako uključim svoje moći to je 12 igrač

Tako smo dobili Englesku na SP

Sad sam zaželio počasni gol

Eto ga
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 22:50

To su prijateljske utakmice organizairane kroz formu natjecanaja

Zato Ronaldu kapa do poda šta je reka da ga je ubola pčela jer ne igra Modrić i Rakitić tj neka se mladi obračunaju

Vrhunska utakmkca
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 22:53

Ronaldo evo ruke

A ne ko oni Špajolci pa lika nacija pa šesr nula a ro prijateljska utakmica

Bravo Romaldo

Evo ri ruke

Portugal iskreno bravo
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior Sat 5 Sep - 23:03

RayMabus wrote:Nikad ona njemu nije rekla da nema vremana za njega

Ode Trump negdje eto nje

Svoja je al tu je

Ima ona vremana

Tu san

Sposobnost

Gol

Ioak

U pravu si 100%, al´ si ipak sjeban. Poradi na sebi jer ovo nikud ne vodi. Toliko boli, gorčine i žuči, ne mogućnost izlaženja iz jednog te istog filma koji se iznova vrti. Ozbiljno, poradi na sebi. Upiši neki strani jezik, kupi Harley Davidson i proputuj Indiju pa napiši putopis ili snimi dokumentarac...roni s morskim psima oko Koraljnih grebena...imaš 40 godina, u punoj si intelektualnoj i fizičkoj snazi, a sjediš doma u mračnoj sobi i prcaš se u mozak. Još puno toga možeš dati od sebe u ovom životu, vidjeti, doživjeti, iskusiti, naučiti, dokučiti. Nije bitno imaš li love ili nemaš. Nije bitno, kakav ti je bio život prije, bitno je što sa životom činiš sada. Tvoje misli utječu na tvoje emocije, tvoje emocije određuju tvoju sudbinu. Budi poduzetan, ne zbog žena, ne zbog drugih, nego zbog sebe i svog života. Jer imaš 40 godina i apsolutno je glupo tratiti svoj život u samoći i ogorčenju. Bolji si od toga. Na kraju kad se sve zbroji i oduzme, život je skup negativnih i pozitivnih dojmova i doživljaja, o nama samima ovisi hoćemo li gledati naprijed ili s vraćati natrag. Sad ne govorim o predviđanju događaja, nego o tome kako želiš gledati na sebe za 10 godina. Umjesto što prezireš/mrziš žene jer su ambiciozne, poradi na vlastitim ambicijama. Život nisu 4 stana. Život nije ni 10 stanova. Život je negdje drugdje, a taj prostor ispunjavamo mi sami sadržajem kojeg stvaramo. Ostvariti nešto u životu i biti ponosan na svoja postignuća i imati zanimljiv, neuobičajen, drugačiji život. Ponuditi danas sutra nekome drugačiju perspektivu, pogled na stvar. Da kad budeš star i bolestan, da ti ne bude žao niti jedne minute, niti jednog daha kojeg si proživio. Da možeš, pogledavši svoj život unatrag reći; da, vrijedilo je. One idu na faks a ti sjediš doma. Ja da živim na moru i da imam 4 stana,, prodao bih jedan stan, kupio brod, i s njime prejedrio čitav svijet, ili barem Mediteran. A onda otvorio vlastiti ronilački centar i školu ronjenja, iz vlastitog gušta. Nema boljeg osjećaja nego voljeti ono što radiš i u tome istinski uživati. Novac u toj priči nije bitan, ali ako ga dodatno zaradiš radeći ono što voliš, onda možeš imati sretan i ispunjen život i steći samopouzdanje da si postigao nešto i da si učinio nešto za sebe. Nije bitno što radiš dokle god u tome uživaš. Najgore je ne raditi ništa i lupati glavom u zid jer ti se netko jednom zamjerio. Što je ako je najveći poraz upravo u tome da ona(j) kome si se najviše zamjerio se toga više uopće ne sjeća ili mu (joj) nije bitno? Život ide dalje, s tobom ili bez tebe, život je borba i život je igra. Ne mogu ti reći što da učiniš za sebe, nisam pametan za obojicu, ali toksično je sjediti doma godinama i ne raditi baš ništa, ni za sebe ni za druge. Čovjek si, nisi biljka. Kažem ti to u najboljoj namjeri, a ti radi što hoćeš. Toliko od mene. Samo ponavljam, bolji si od toga.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 5 Sep - 23:14

Pa znam nekoliko stranih jezika engleskk talijanski španjolski portugalsk

Šta bi ti da kineskin još učim
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics