ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šokantni brojevi: 52% mladih Amerikanaca živi sa roditeljima

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Šokantni brojevi: 52% mladih Amerikanaca živi sa roditeljima - Page 6 Empty Re: Šokantni brojevi: 52% mladih Amerikanaca živi sa roditeljima

Post by Guest 5/9/2020, 19:40

veber wrote:
epikur37 wrote:znači mora platiti preko milijun dolara školovanje da bi se nakon njega ubio od posla i imao auto i kuću

rekli bi srbi alal vera :)
pa uvijek mu možeš iskopat bubreg i prodat ga.

Ima i toga.

10-ak mojih kolega se ubilo, redovito nakon ispitnih rokova jer nisu održali dovoljno visok prosjek ocjena.

Guest
Guest

Back to top Go down

Šokantni brojevi: 52% mladih Amerikanaca živi sa roditeljima - Page 6 Empty Re: Šokantni brojevi: 52% mladih Amerikanaca živi sa roditeljima

Post by epikur37 5/9/2020, 19:43

mobiu$ wrote:
veber wrote:
epikur37 wrote:znači mora platiti preko milijun dolara školovanje da bi se nakon njega ubio od posla i imao auto i kuću

Ima i toga.

10-ak mojih kolega se ubilo, redovito nakon ispitnih rokova jer nisu održali dovoljno visok prosjek ocjena.

strašno čovječe...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/9/2020, 19:45

epikur37 wrote:
mobiu$ wrote:
veber wrote:

Ima i toga.

strašno čovječe...
Nije , to je kapitalizam.

Slabi su nepoželjni.

Tko ih jepe.

Iđen pit.

Utakmica mi je.

Jepeš karijeriste
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/9/2020, 19:47

Subota je. Iđemo se opit. Utakmica na repertoaru.

Život je da se uživa a ne trči za nekom diplomom da bi cijeli život radio kod drugoga a on će ti dat malo mrkve ako budeš dobar a ne divljak kao ja kojeg nitko i ništa ne može ukorotit.

Samo metak u glavu može me ukrotiit
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/9/2020, 19:49

To kad dobiješ mail od dekana, redovito oko Božića.

Ali okej je, čovjek uvijek da kontakt podatke od službe za psihološku pomoć, ako smo pogođeni ovom viješću.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/9/2020, 19:54

Ne, da je do moje obitelji, ja ne bih ni fakultet u Rijeci vidio.

Ljudi naprosto nisu imali novaca, što se tu može. Ja sam htio studirati matematiku i IKT na PMF-u (išao sam u prirodoslovnu gimnaziju) moj otac, neka mu je laka zemlja, je priopćio žao mi je sine, al nema se para.

Upisao pravo u Rijeci uz potporu Ministarstva. Tako je počela moja ljubavna veza s stipendijama. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/9/2020, 19:56

mobiu$ wrote:To kad dobiješ mail od dekana, redovito oko Božića.

Ali okej je, čovjek uvijek da kontakt podatke od službe za psihološku pomoć, ako smo pogođeni ovom viješću.
Priroda se rješava slabi. Ne žali ih.

Ako tko ima najaču scientološku organizaciju na planeti to je SAD

Teta mi je u Sea Orgu u Clear wateru na Floridi

Vrata su otvorena

Ne žalimo nikoga

Opstani ili umri
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/9/2020, 19:58

Sad ću obući svoj dres reprezentacije koji san kupija u Sovićima

To mi je ritual , nikad je ne nosim al kad igra reprezentacija onda je uzmem pa svi gledaju

Onda znaju da igra Hrvatska

To sam maloprije napravija i sad ću opet jer iden kupit četiri litre pive

Većeras je noć nigometa
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 5/9/2020, 19:58

mobiu$ wrote:
veber wrote:

Ima i toga.

a svisci motaju čokoladu u švicarskim alpama.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 5/9/2020, 19:59

Bio sam tamo, Clearwater, FL, ali nisam znao za to zdanje :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 5/9/2020, 19:59

mobiu$ wrote:Ne, da je do moje obitelji, ja ne bih ni fakultet u Rijeci vidio.

Ljudi naprosto nisu imali novaca, što se tu može. Ja sam htio studirati matematiku i IKT na PMF-u (išao sam u prirodoslovnu gimnaziju) moj otac, neka mu je laka zemlja, je priopćio žao mi je sine, al nema se para.

Upisao pravo u Rijeci uz potporu Ministarstva. Tako je počela moja ljubavna veza s stipendijama. :)

Ti nisi iz RI ili?
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 5/9/2020, 20:00

mobiu$ wrote:Bio sam tamo, Clearwater, FL, ali nisam znao za to zdanje :)

Tamo drže toma Cruisea
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 5/9/2020, 20:03

veber wrote:
mobiu$ wrote:
veber wrote:

Ima i toga.

a svisci motaju čokoladu u švicarskim alpama.
Dear ——————-

It is with great sadness that I inform you that —————-, a second-year law student, was found deceased Thursday night in his off-campus apartment. The Metropolitan Police Department is investigating the death. At this time, we have no indication that the incident was the result of a criminal act.

I have spoken with his parents, offered our deepest sympathies, and our desire to provide whatever support is necessary.

The Law School community is invited to gather from 10 a.m. to 11:30 a.m. on Monday, November 17th in the Faculty Conference Center (FCC) for support and to remember Gregory.

Grief counselors in the University Counseling Center (UCC) are available for students. The UCC can be accessed either in person during business hours or by phone at 202-994-5300 at any time. 

Additionally, staff in the Law School Student Affairs Office is also available.  Those concerned about a member of the GW community can complete a CARE Network Report form so they can receive additional support and outreach.

Our thoughts and prayers go out to Gregory’s family, his loved ones, and friends.

Sincerely,
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/9/2020, 20:06

Dva tjedna nakon:

Dear ————-:

It is with a heavy heart that I write to you regarding another tragic loss to our community. a fourth-year law student in our part-time degree program, was found deceased Sunday in his off-campus apartment. The Metropolitan Police Department is investigating the death. At this time, we have no indication that the incident was the result of a criminal act.

Members of the university staff have spoken with Mark’s family and have offered our deepest sympathies and our desire to provide whatever support is necessary.  The Law School Dean of Students Office will serve as a point of contact for those wishing to express written condolences to the family.

The law school community is invited to gather from 5 pm to 7 pm on Wednesday, December 3, in the Faculty Conference Center to remember Mark and to come together.

We recognize that this is an extremely difficult time for our students, and we will continue to provide support for one another.  Counselors from the University Counseling Center (UCC) will be at the law school today from 1 pm to 4 pm in STU 210. The UCC is available for walk-ins on the Foggy Bottom campus (2033 K Street, Suite 33) Monday through Friday between 10 am and 3 pm. Phone support is available 24/7 by calling 202.994.5300 and following the prompts to speak with a counselor immediately. The Dean of Students Office is open to offer assistance, and a dean is available during the examination period.

Staff and faculty are invited to take advantage of the university Wellbeing Hotline and the resources available through the Employee Assistance Program.  These resources are available to you at no cost through University Human Resources.

If you have concerns about a member of the GW community, please complete aCARE Network Report form so they can receive additional support and outreach. Our thoughts and prayers go out to Mark’s family, his loved ones, and friends.

Sincerely,
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 5/9/2020, 20:06

so?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 5/9/2020, 20:07

Imam ja tih mailova koliko hoćeš i sa master’s i sa Ph.D.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/9/2020, 20:07

Hektorović wrote:
mobiu$ wrote:Ne, da je do moje obitelji, ja ne bih ni fakultet u Rijeci vidio.

Ti nisi iz RI ili?

Jesam, ali sam htio na PMF u ZG.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/9/2020, 20:07

Rebić normalno

Imam ja isto imotske krvi

Šokantni brojevi: 52% mladih Amerikanaca živi sa roditeljima - Page 6 281266
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović 5/9/2020, 20:08

mobiu$ wrote:Imam ja tih mailova koliko hoćeš i sa master’s i sa Ph.D.

Ma dobro jedan na čitavom campusu od 10000 ljudi je prosjek

I kod nas se par što znam... od ljubavi i tako
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 5/9/2020, 20:09

veber wrote:so?

Šššš...tišina.

Motaj čokoladu s sviscima u švicarskim Alpama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/9/2020, 20:10

Hektorović wrote:
mobiu$ wrote:Imam ja tih mailova koliko hoćeš i sa master’s i sa Ph.D.

Ma dobro jedan na čitavom campusu od 10000 ljudi je prosjek

I kod nas se par što znam... od ljubavi i tako

Ne, ne, samo škola, ne sveučilište.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics