Prosvjed u Subotu 05.09.
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Prosvjed u Subotu 05.09.
XPiglet wrote:Bio sam na puno koncerata, manifestacija i sl. i uvijek se dogodi da nekome pozli, previše se nacuga, padne i slično, ali nikad nisam vidio da bi hitna prolazila kroz najveću gužvu nego se isplanira sigurna ruta prolaska.
Ako je ovaj festival prijavljen, onda je greška hitne zbog nepripremljenosti. Čak su oni mogli ozlijediti još nekoga da su išli na silu proći.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
općenito pišući vaši upisi idu prema tome da nema hitna ići na poziv?Maggie19 wrote:XPiglet wrote:Bio sam na puno koncerata, manifestacija i sl. i uvijek se dogodi da nekome pozli, previše se nacuga, padne i slično, ali nikad nisam vidio da bi hitna prolazila kroz najveću gužvu nego se isplanira sigurna ruta prolaska.
Ako je ovaj festival prijavljen, onda je greška hitne zbog nepripremljenosti. Čak su oni mogli ozlijediti još nekoga da su išli na silu proći.
koji kurac će trošit gorivo.
to želite natipkat?
ili da policija koristi vozilo hitne umjesto BOVa
odlučite se
2014-12-30
kic wrote:Sovak wrote:kic wrote:
rugate se prosvjednicima - iako vam ništa nisu napravili
istovremeno, kako bi se osjećali da morate slati malo dijete u školu koje mora nositi masku 5-6h, koja se sva ovlaži, neki se i onesvijeste pod njom, i nikad nije dokazano da sprječava zarazu
ili da izgubite posao zbog nasumičnih mjera stožera i vaša firma ostane bez posla zbog skakanja mjera sim-tam
blago vama kad se možete rugati
Ništa ne može spriječiti zarazu 100%. Osim ako nisi sam i miljama daleko od zaraze.
Ali može smanjiti vjerojatnost zaraze. O onomu tko ju nosi podosta ovisi u kojoj mjeri.
Osobno, nosim masku bez ikakvih problema tamo gdje treba.
I oni najmanji klinci nisu je obvezni nositi. Samo oni stariji.
Što se tiče posla - negdje ga izgubiš, ali ga zato drugdje možeš i dobiti.
Ovisi što firma radi i koliko se može prilagoditi novim zahtjevima tržišta.
A može se i jadikovati s pivom na zidiću pokraj lokalnog dućana.
Jebat' ga.
kad pročitam ovakav post, točno razumijem ljude koji su se obrisali s ovog foruma i poslali mi zadnju poruku u inbox, da nemaju snage više za ovo..
maske dokazano ne smanjuju vjerojatnost zaraze: https://www.liberal.hr/maske-zastitne-maske-znanstveni-dokazi-koronavirus-korona-covid-19-205?
pročitaj koji post od Nenada Bakića na FB, čovjek je najkvalitetnije pratio iz dana u dan širenje zaraze, smrtnost, i medijsku paniku i sadizam vlasti
vlasti ne treba ništa vjerovati! ništa bez iznesenih objašnjenja i temelja, oštricu ste potpuno krivo okrenuli prema ljudima koji se bune za svoju slobodu
trebate postavljati pitanja vlasti i doktorima zašto rade ovo što rade, jer je gotovo u cijelosti neopravdano, dovoljno je pročitati N.Bakićeve statuse za stručno objašnjenje, čak su i sami naši statezi priznali da su reagirali iz straha i panike, BEZ IKAKVIH OSNOVANIH TEMELJA, je li to vama jasno?
evo kaja piše o dolasku sezonske gripe, ljudi se gotovo vesele porastu smrtnosti iako svake sezone se to događa jer imunitet pada preko jeseni i zime - nek smrtnost poraste ali samo da ste vi u pravu je li tak?
ovo za gubitak posla, šta da kažem, očito ti je jako lijepo kad možeš to tako lako reći, pitam se što bi rekao kad bi ti vlast zatvorila tvoj posao, bi li stoički podnio da nemaš donijeti plaću svojoj obitelji doma? zatvore ti posao bez ikakvih opravdanja i dokaza - samo kažu da si teoretičar zavjera, i da mrziš struku, doktore, starce? iako ništa od toga nema smisla, niti to itko ovdje tvrdo
divide et impera, uvijek bilo, zato je ova hitna ubačena da bi se sav fokus na nju slijo, to nam stalno rade mediji i vlast - ljudi božji umijte se.
Dobro da nisi rekao da su se iselili iz Hrvatske zbog ovakvih postova.
BU! Pokazao sam mali prst i jebene mimozice kmek.
Što se tiče maski to kao da veliš da u operacijskoj sali nije potrebno nositi kirurške maske niti dezinficirati ruke i zaštititi sebe i pacijenta na stolu.
Je l' štiti 100%? Pa ne.
Ali ako smanji mogućnost zaraze i za 5% potpisujem da ću ju nositi. Bolje i 5% manje nego gola streljana.
Tvoje studije vele ne pomaže ništa, druge studije vele pomaže barem malo, treće studije vele pomaže dosta.
Svaka ima svoju logiku.
Eto, nosim masku tam' gdje trebam i nemam nikakvih problema.
Studije nek' se prepucavaju. Meni osobno nošenje maski stvara dojam veće sigurnosti. I dok je tak' nosit ću ju.
Što se tiče Nenada Bakića, je li to onaj Bakić koji je u travnju ove godine hvalio Hrvatsku i rezultate mjera potpunog zatvaranja u Hrvatskoj nazivao fantastičnim?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/bakic-svedska-dobro-napreduje-u-borbi-s-koronom-hrvatska-je-fantasticna/2175031.aspx
A sad mu ove daleko opuštenije mjere gdje većina gospodarstva funkcionira redovno ne valjaju?
Čuj ... ne pratim ga, ali ono ... dogovorite se. Hoćete potpuno zatvaranje ili hoćete valcer s virusom?
Prilagodim se.
A posao ... gle, u mojem životu od nešto preko pola stoljeća bila je situacija bez posla i kad nisam imao što staviti obitelji na stol.
Nisam prosvjedovao, nisam jambrao na zidiću s pivom ili po forumima (OK, tada nije bilo foruma) nego se uhvatio prvog posla koji mi se ponudio i donio plaću kakvu-takvu na stol.
Kad se jedna vrata u životu zatvore, okreni se onima koja su otvorena. A uvijek ima otvorenih.
Tko ti je rekao da život treba biti pravedan i siguran i izvjestan i da se možeš baviti samo poslom kojim ti hoćeš i od njega fino živjeti?
Ma kak' da ne! Pa svijet i postoji zato da se vrti oko tebe/mene.
I na koncu ta hitna .... niste se mogli razmaknuti i pustiti hitnu?
Ne bi trajalo niti pol minute i nitko o tomu ne bi pričao dulje od još pola minute. Ukupno minuta.
Ako i jest ta hitna bila urota ljudi-guštera,
prosvjednici su im svojim idiotskim ponašanjem dali baš ono što im je trebalo.
Jeiiiiii ... sad sam ziher sjebao još par forumaša da se obrišu s ovog foruma jer bokci nemaju snage.
Guest- Guest
veber wrote:općenito pišući vaši upisi idu prema tome da nema hitna ići na poziv?Maggie19 wrote:XPiglet wrote:Bio sam na puno koncerata, manifestacija i sl. i uvijek se dogodi da nekome pozli, previše se nacuga, padne i slično, ali nikad nisam vidio da bi hitna prolazila kroz najveću gužvu nego se isplanira sigurna ruta prolaska.
to želite natipkat?
odlučite se
Čuj ... nemoj tak' grubo.
Guest- Guest
ma ide mi sve to lagano na kiki.Sovak wrote:veber wrote:općenito pišući vaši upisi idu prema tome da nema hitna ići na poziv?Maggie19 wrote:XPiglet wrote:Bio sam na puno koncerata, manifestacija i sl. i uvijek se dogodi da nekome pozli, previše se nacuga, padne i slično, ali nikad nisam vidio da bi hitna prolazila kroz najveću gužvu nego se isplanira sigurna ruta prolaska.
to želite natipkat?
odlučite se
Čuj ... nemoj tak' grubo.
ono ekipa ide iz tvornice i prosvjeduje protiv co2
tu noć nisu imali sreće s co2
2014-12-30
Ovo je prešlo svaku mjeru. Treba donesti zakon o obaveznom nošenju maski. Ne preporukje nego jebeni zakon čije će se kršenje poštenski naplatiti. Maska treba bit prava maska ne inprovizirana krpica. Tko ne može disat pod maskom nek sjedi doma za drugo i onako nije.
Pa dobro, ti si sad izveo neke sulude zaključke, a stvar je vrlo jednostavna - postoje 3 pravca kojim su mogli doći do Dolca (radi se o metrima, praktično jednake udaljenosti), a oni su se odlučili za jedini put kojim je potrebno probijati se kroz masu ljudi.veber wrote:općenito pišući vaši upisi idu prema tome da nema hitna ići na poziv?Maggie19 wrote:XPiglet wrote:Bio sam na puno koncerata, manifestacija i sl. i uvijek se dogodi da nekome pozli, previše se nacuga, padne i slično, ali nikad nisam vidio da bi hitna prolazila kroz najveću gužvu nego se isplanira sigurna ruta prolaska.
to želite natipkat?
odlučite se
Meni je to čudno, posebno jer znam kako to inače izgleda na koncertima i drugim gužvancijama.
Piglet- Posts : 1502
2016-02-24
Čovjek kojem je trebala pomoć nije bio sudionik festivala. Nalazio se u prolazu iznad Trga i mjesta održavanja skupa. Stoga organizatori smatraju da je vozilo Hitne pomoći trebalo ići nekim od sporednih puteva i izbjeći prolazak preko Trga.
“Isto tako imamo informacije da je Hitnoj dana informacija da ne ide kroz Trg. Profesionalni vozač je trebao znati kojim putem je trebao proći, jer na samom trgu nije bio poziv. Isto tako nije im bio zapriječen put, što se vidi i na službenim stanicama festivala”, kazala je Alma Demirović, jedna od organizatorica skupa.
Nisam vidio da je netko ovo opovrgnuo ili objasnio, a uopće nisu otkrili kome su išli pomoći (jučer je bila neka žena, danas kažu muška osoba).
Uostalom, čim su svi mediji u RH jednoglasni u osudi i histeriziranju oko nečega, odmah mi se pali bullshit lampica. Nisam uopće znao za festival i ne slažem se s njima, ali bolje bi bilo da ih zgrome argumentima nego ovakvim bedastoćama.
“Isto tako imamo informacije da je Hitnoj dana informacija da ne ide kroz Trg. Profesionalni vozač je trebao znati kojim putem je trebao proći, jer na samom trgu nije bio poziv. Isto tako nije im bio zapriječen put, što se vidi i na službenim stanicama festivala”, kazala je Alma Demirović, jedna od organizatorica skupa.
Nisam vidio da je netko ovo opovrgnuo ili objasnio, a uopće nisu otkrili kome su išli pomoći (jučer je bila neka žena, danas kažu muška osoba).
Uostalom, čim su svi mediji u RH jednoglasni u osudi i histeriziranju oko nečega, odmah mi se pali bullshit lampica. Nisam uopće znao za festival i ne slažem se s njima, ali bolje bi bilo da ih zgrome argumentima nego ovakvim bedastoćama.
2016-02-24
naravno twittter link neće 95% ljudi otvorit ovdje i pročitati ali sve je u redu i ptice pjevaju, sunce grije, država i mediji nas lažu i sve ide dalje kao i uvijek.
evo i NYT okreće narativ protiv lockdowna
no naši spori čitači, tj uopće nitko ovdje ništa ne čita osim naslovnica indexa, i dalje jašu: to su samo maske što ste takvi slabići, poslao bih ja vas da kopate vrt, možda da vas i policija ispendreči, samo teoretizirate-
meanwhile se događa erozija ljudskih prava i preodgoja, ali ljudi i dalje koristite iste argumente kao za lockdown: to su samo 2 tjedna, to su samo maske, to je samo malo zatvaranje županija, to je samo malo zatvaranje vaše gospodarske grane
i sve bi to bilo ok DA JE OPRAVDANO ILI OBJAŠNJENO
bože maloprije sam meditirao a opet sam lud.
mene bi bilo stid i sram da tjeram školsku djecu, običnog šestaša da cijeli dan nosi masku
a nema nijednog znanstvenog dokaza da maske nedvosmisleno pomažu.
malo te davimo ali te volimo
ne razumeš ti to djevojko
đaba ti lječničke potvrde sve
da maske nosat ne moraš bre
kic wrote:
no naši spori čitači, tj uopće nitko ovdje ništa ne čita osim naslovnica indexa, i dalje jašu: to su samo maske što ste takvi slabići, poslao bih ja vas da kopate vrt, možda da vas i policija ispendreči, samo teoretizirate-
meanwhile koristite iste argumente kao za lockdown: to su samo 2 tjedna, to su samo maske, to je samo malo zatvaranje županija, to je samo malo zatvaranje vaše gospodarske grane
Pa da ... okreće. I koliko puta će još okretati?
Gle, dok vi tu serete o maskama, nakaradni pederski parovi su u Hrvatskoj počeli udomljavati djecu. Legalis.
Ali hej, maske su vam problem.
Budale. I vi i taj vaš vrli novi svijet kojeg si ''stvarate''.
Sad si fino stavite kapicu od alufolije na glavu.
Bok!
Guest- Guest
naravno skretanje s teme hahaha
N.Bakić je najpošteniji naš prognozer i otpočetka ga pratim te slično tvrdim kao on i O.Maštruko još od ožujka da ovo nije opravdano šta se radi, ispire se mozak ljudima, a uzročnici su jasni, politika i mediji, no džaba govorit više-
imaš prosvjed protiv mjera vlasti, a sva oporba podržava mjere vlasti i napadaju prosvjednike
hahaha
ovo me sve podsjeća na neka očita oskvrnljivanja
npr rimski car Kaligula je navodno bio gost na jednom vjenčanju, i svidjela mu se mlada i pred svima ju je odmah tu "uzeo"-
ljudi su se morali praviti da se ništa ne događa i tip je vladao još godinama
tako nas isto pred našim očima ševe, ali mi još plješćemo tome
ipak ima napretka nekog
Kic dominira
Idem baš pročitati ove informacije koje si linkao, kad si već bacio rukavicu izazova-
Idem baš pročitati ove informacije koje si linkao, kad si već bacio rukavicu izazova-
2016-02-24
vidi, u hrvatskoj svake godine umre 10000 ljudi od srčanih bolesti pa se nije osnovao stožer koji će tjerati ljude da trču po prirodi i meditiraju. Nestane 20000 svake godine ljudi koji su pobigli pa se nije osnovao stožer da ne biže... A uspaničarili se zbog mogućih 2000/3000 tisuće mrtvih koji bi umrli ove ili iduće godine od bolesti koje već imaju ili starosti kao što je bilo u drugom misecu 2017, da su kao tada zauzeti svi respiratori, što nikome od forumaša nije smetalo, niti ga je bilo bilo briga ....Sovak wrote:kic wrote:
meanwhile koristite iste argumente kao za lockdown: to su samo 2 tjedna, to su samo maske, to je samo malo zatvaranje županija, to je samo malo zatvaranje vaše gospodarske grane
Pa da ... okreće. I koliko puta će još okretati?
Gle, dok vi tu serete o maskama, nakaradni pederski parovi su u Hrvatskoj počeli udomljavati djecu. Legalis.
Ali hej, maske su vam problem.
Budale. I vi i taj vaš vrli novi svijet kojeg si ''stvarate''.
Sad si fino stavite kapicu od alufolije na glavu.
Bok!
kic odi o cvijeću pisat, nemoj o rimskim carevima.kic wrote:
ovo me sve podsjeća na neka očita oskvrnljivanja
npr rimski car Kaligula je navodno bio gost na jednom vjenčanju, i svidjela mu se mlada i pred svima ju je odmah tu "uzeo"-
ljudi su se morali praviti da se ništa ne događa i tip je vladao još godinama
tako nas isto pred našim očima ševe, ali mi još plješćemo tome
ipak ima napretka nekog
pčele promatraj a ne piši gluposti.
2014-12-30
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Završava prosvjed u Savskoj 66: Šator će uskoro ukloniti? Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/zavrsava-prosvjed-u-savskoj-66-sator-ce-uskoro-ukloniti-471310# - 24sata.hr
» Protuimigrantski prosvjed
» Prosvjed u Petrinji
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Završava prosvjed u Savskoj 66: Šator će uskoro ukloniti? Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/zavrsava-prosvjed-u-savskoj-66-sator-ce-uskoro-ukloniti-471310# - 24sata.hr
» Protuimigrantski prosvjed
» Prosvjed u Petrinji
Page 10 of 14