ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prosvjed u Subotu 05.09.

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Prosvjed u Subotu 05.09. - Page 10 Empty Re: Prosvjed u Subotu 05.09.

Post by Maggie19 7/9/2020, 18:45

Piglet wrote:Bio sam na puno koncerata, manifestacija i sl. i uvijek se dogodi da nekome pozli, previše se nacuga, padne i slično, ali nikad nisam vidio da bi hitna prolazila kroz najveću gužvu nego se isplanira sigurna ruta prolaska.

Ako je ovaj festival prijavljen, onda je greška hitne zbog nepripremljenosti. Čak su oni mogli ozlijediti još nekoga da su išli na silu proći.
X

Maggie19

2019-01-30

Back to top Go down

Post by veber 7/9/2020, 19:21

Maggie19 wrote:
Piglet wrote:Bio sam na puno koncerata, manifestacija i sl. i uvijek se dogodi da nekome pozli, previše se nacuga, padne i slično, ali nikad nisam vidio da bi hitna prolazila kroz najveću gužvu nego se isplanira sigurna ruta prolaska.

Ako je ovaj festival prijavljen, onda je greška hitne zbog nepripremljenosti. Čak su oni mogli ozlijediti još nekoga da su išli na silu proći.
X
općenito pišući vaši upisi idu prema tome da nema hitna ići na poziv?
koji kurac će trošit gorivo.

to želite natipkat?

ili da policija koristi vozilo hitne umjesto BOVa

odlučite se

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 7/9/2020, 19:37

kic wrote:
Sovak wrote:
kic wrote:
rugate se prosvjednicima - iako vam ništa nisu napravili

istovremeno, kako bi se osjećali da morate slati malo dijete u školu koje mora nositi masku 5-6h, koja se sva ovlaži, neki se i onesvijeste pod njom, i nikad nije dokazano da sprječava zarazu

ili da izgubite posao zbog nasumičnih mjera stožera i vaša firma ostane bez posla zbog skakanja mjera sim-tam

blago vama kad se možete rugati

Ništa ne može spriječiti zarazu 100%. Osim ako nisi sam i miljama daleko od zaraze.

Ali može smanjiti vjerojatnost zaraze. O onomu tko ju nosi podosta ovisi u kojoj mjeri.

Osobno, nosim masku bez ikakvih problema tamo gdje treba.

I oni najmanji klinci nisu je obvezni nositi. Samo oni stariji.

Što se tiče posla - negdje ga izgubiš, ali ga zato drugdje možeš i dobiti.

Ovisi što firma radi i koliko se može prilagoditi novim zahtjevima tržišta.

A može se i jadikovati s pivom na zidiću pokraj lokalnog dućana.

Jebat' ga.

kad pročitam ovakav post, točno razumijem ljude koji su se obrisali s ovog foruma i poslali mi zadnju poruku u inbox, da nemaju snage više za ovo..

maske dokazano ne smanjuju vjerojatnost zaraze: https://www.liberal.hr/maske-zastitne-maske-znanstveni-dokazi-koronavirus-korona-covid-19-205?

pročitaj koji post od Nenada Bakića na FB, čovjek je najkvalitetnije pratio iz dana u dan širenje zaraze, smrtnost, i medijsku paniku i sadizam vlasti

vlasti ne treba ništa vjerovati! ništa bez iznesenih objašnjenja i temelja, oštricu ste potpuno krivo okrenuli prema ljudima koji se bune za svoju slobodu

trebate postavljati pitanja vlasti i doktorima zašto rade ovo što rade, jer je gotovo u cijelosti neopravdano, dovoljno je pročitati N.Bakićeve statuse za stručno objašnjenje, čak su i sami naši statezi priznali da su reagirali iz straha i panike, BEZ IKAKVIH OSNOVANIH TEMELJA, je li to vama jasno?

evo kaja piše o dolasku sezonske gripe, ljudi se gotovo vesele porastu smrtnosti iako svake sezone se to događa jer imunitet pada preko jeseni i zime - nek smrtnost poraste ali samo da ste vi u pravu je li tak?

ovo za gubitak posla, šta da kažem, očito ti je jako lijepo kad možeš to tako lako reći, pitam se što bi rekao kad bi ti vlast zatvorila tvoj posao, bi li stoički podnio da nemaš donijeti plaću svojoj obitelji doma? zatvore ti posao bez ikakvih opravdanja i dokaza - samo kažu da si teoretičar zavjera, i da mrziš struku, doktore, starce? iako ništa od toga nema smisla, niti to itko ovdje tvrdo

divide et impera, uvijek bilo, zato je ova hitna ubačena da bi se sav fokus na nju slijo, to nam stalno rade mediji i vlast - ljudi božji umijte se.

:facepalm 

Dobro da nisi rekao da su se iselili iz Hrvatske zbog ovakvih postova.

BU! Pokazao sam mali prst i jebene mimozice kmek.

Što se tiče maski to kao da veliš da u operacijskoj sali nije potrebno nositi kirurške maske niti dezinficirati ruke i zaštititi sebe i pacijenta na stolu.

Je l' štiti 100%? Pa ne.

Ali ako smanji mogućnost zaraze i za 5% potpisujem da ću ju nositi. Bolje i 5% manje nego gola streljana.

Tvoje studije vele ne pomaže ništa, druge studije vele pomaže barem malo, treće studije vele pomaže dosta.

Svaka ima svoju logiku.

Eto, nosim masku tam' gdje trebam i nemam nikakvih problema.

Studije nek' se prepucavaju. Meni osobno nošenje maski stvara dojam veće sigurnosti. I dok je tak' nosit ću ju.

Što se tiče Nenada Bakića, je li to onaj Bakić koji je u travnju ove godine hvalio Hrvatsku i rezultate mjera potpunog zatvaranja u Hrvatskoj  nazivao fantastičnim?

https://www.index.hr/vijesti/clanak/bakic-svedska-dobro-napreduje-u-borbi-s-koronom-hrvatska-je-fantasticna/2175031.aspx

A sad mu ove daleko opuštenije mjere gdje većina gospodarstva funkcionira redovno ne valjaju?

Čuj ... ne pratim ga, ali ono ... dogovorite se. Hoćete potpuno zatvaranje ili hoćete valcer s virusom?

Prilagodim se. 

A posao ... gle, u mojem životu od nešto preko pola stoljeća bila je situacija bez posla i kad nisam imao što staviti obitelji na stol.

Nisam prosvjedovao, nisam jambrao na zidiću s pivom ili po forumima (OK, tada nije bilo foruma) nego se uhvatio prvog posla koji mi se ponudio i donio plaću kakvu-takvu na stol.

Kad se jedna vrata u životu zatvore, okreni se onima koja su otvorena. A uvijek ima otvorenih.

Tko ti je rekao da život treba biti pravedan i siguran i izvjestan i da se možeš baviti samo poslom kojim ti hoćeš i od njega fino živjeti?

Ma kak' da ne! Pa svijet i postoji zato da se vrti oko tebe/mene.

I na koncu ta hitna .... niste se mogli razmaknuti i pustiti hitnu?

Ne bi trajalo niti pol minute i nitko o tomu ne bi pričao dulje od još pola minute. Ukupno minuta. 

Ako i jest ta hitna bila urota ljudi-guštera,

prosvjednici su im svojim idiotskim ponašanjem dali baš ono što im je trebalo.

Jeiiiiii ... sad sam ziher sjebao još par forumaša da se obrišu s ovog foruma jer bokci nemaju snage.

B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/9/2020, 19:40

veber wrote:
Maggie19 wrote:

X

to želite natipkat?

odlučite se

Čuj ... nemoj tak' grubo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 7/9/2020, 19:47

Sovak wrote:
veber wrote:
Maggie19 wrote:

X

to želite natipkat?

odlučite se

Čuj ... nemoj tak' grubo.
ma ide mi sve to lagano na kiki.
ono ekipa ide iz tvornice i prosvjeduje protiv co2
tu noć nisu imali sreće s co2

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by danni1 7/9/2020, 19:57

Ovo je prešlo svaku mjeru. Treba donesti zakon o obaveznom nošenju maski. Ne preporukje nego jebeni zakon čije će se kršenje poštenski naplatiti. Maska treba bit prava maska ne inprovizirana krpica. Tko ne može disat pod maskom nek sjedi doma za drugo i onako nije.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Piglet 7/9/2020, 20:17

veber wrote:
Maggie19 wrote:

X

to želite natipkat?

odlučite se
Pa dobro, ti si sad izveo neke sulude zaključke, a stvar je vrlo jednostavna - postoje 3 pravca kojim su mogli doći do Dolca (radi se o metrima, praktično jednake udaljenosti), a oni su se odlučili za jedini put kojim je potrebno probijati se kroz masu ljudi.

Meni je to čudno, posebno jer znam kako to inače izgleda na koncertima i drugim gužvancijama.
Piglet
Piglet

2016-02-24

Back to top Go down

Post by Piglet 7/9/2020, 20:36

Čovjek kojem je trebala pomoć nije bio sudionik festivala. Nalazio se u prolazu iznad Trga i mjesta održavanja skupa. Stoga organizatori smatraju da je vozilo Hitne pomoći trebalo ići nekim od sporednih puteva i izbjeći prolazak preko Trga.
“Isto tako imamo informacije da je Hitnoj dana informacija da ne ide kroz Trg. Profesionalni vozač je trebao znati kojim putem je trebao proći, jer na samom trgu nije bio poziv. Isto tako nije im bio zapriječen put, što se vidi i na službenim stanicama festivala”, kazala je Alma Demirović, jedna od organizatorica skupa.

Nisam vidio da je netko ovo opovrgnuo ili objasnio, a uopće nisu otkrili kome su išli pomoći (jučer je bila neka žena, danas kažu muška osoba).

Uostalom, čim su svi mediji u RH jednoglasni u osudi i histeriziranju oko nečega, odmah mi se pali bullshit lampica. Nisam uopće znao za festival i ne slažem se s njima, ali bolje bi bilo da ih zgrome argumentima nego ovakvim bedastoćama.
Piglet
Piglet

2016-02-24

Back to top Go down

Post by kic 7/9/2020, 21:01

osim što argumente nemaju.

Prosvjed u Subotu 05.09. - Page 10 Screen72

https://mobile.twitter.com/OBusybody/status/1302627447775596544?fbclid=IwAR11QfMjgA0bCQSUUuSXLtZpTcSuHYRgANGZr9K1Dp3aGGsAh2kz2bvY5Pc
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic 7/9/2020, 21:04

naravno twittter link neće 95% ljudi otvorit ovdje i pročitati ali sve je u redu i ptice pjevaju, sunce grije, država i mediji nas lažu i sve ide dalje kao i uvijek.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 7/9/2020, 21:14

Prosvjed u Subotu 05.09. - Page 10 Screen73

evo i NYT okreće narativ protiv lockdowna

no naši spori čitači, tj uopće nitko ovdje ništa ne čita osim naslovnica indexa, i dalje jašu: to su samo maske što ste takvi slabići, poslao bih ja vas da kopate vrt, možda da vas i policija ispendreči, samo teoretizirate-

meanwhile se događa erozija ljudskih prava i preodgoja, ali ljudi i dalje koristite iste argumente kao za lockdown: to su samo 2 tjedna, to su samo maske, to je samo malo zatvaranje županija, to je samo malo zatvaranje vaše gospodarske grane

i sve bi to bilo ok DA JE OPRAVDANO ILI OBJAŠNJENO

bože maloprije sam meditirao a opet sam lud.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 7/9/2020, 21:17

mene bi bilo stid i sram da tjeram školsku djecu, običnog šestaša da cijeli dan nosi masku

a nema nijednog znanstvenog dokaza da maske nedvosmisleno pomažu.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 7/9/2020, 21:19

malo te davimo ali te volimo

ne razumeš ti to djevojko

đaba ti lječničke potvrde sve

da maske nosat ne moraš bre
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 7/9/2020, 21:20

kic wrote:

no naši spori čitači, tj uopće nitko ovdje ništa ne čita osim naslovnica indexa, i dalje jašu: to su samo maske što ste takvi slabići, poslao bih ja vas da kopate vrt, možda da vas i policija ispendreči, samo teoretizirate-

meanwhile koristite iste argumente kao za lockdown: to su samo 2 tjedna, to su samo maske, to je samo malo zatvaranje županija, to je samo malo zatvaranje vaše gospodarske grane

Pa da ... okreće. I koliko puta će još okretati?

Gle, dok vi tu serete o maskama, nakaradni pederski parovi su u Hrvatskoj počeli udomljavati djecu. Legalis.

Ali hej, maske su vam problem.

Budale. I vi i taj vaš vrli novi svijet kojeg si ''stvarate''.

Sad si fino stavite kapicu od alufolije na glavu.

Bok!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 7/9/2020, 21:23

naravno skretanje s teme hahaha

N.Bakić je najpošteniji naš prognozer i otpočetka ga pratim te slično tvrdim kao on i O.Maštruko još od ožujka da ovo nije opravdano šta se radi, ispire se mozak ljudima, a uzročnici su jasni, politika i mediji, no džaba govorit više-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 7/9/2020, 21:23

imaš prosvjed protiv mjera vlasti, a sva oporba podržava mjere vlasti i napadaju prosvjednike

hahaha
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 7/9/2020, 21:24

DOBRO JE NAMA, JOŠ JE NAMA DOBRO.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 7/9/2020, 21:26

ovo me sve podsjeća na neka očita oskvrnljivanja

npr rimski car Kaligula je navodno bio gost na jednom vjenčanju, i svidjela mu se mlada i pred svima ju je odmah tu "uzeo"-

ljudi su se morali praviti da se ništa ne događa i tip je vladao još godinama

tako nas isto pred našim očima ševe, ali mi još plješćemo tome

ipak ima napretka nekog
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Piglet 7/9/2020, 21:31

Kic dominira  :D

Idem baš pročitati ove informacije koje si linkao, kad si već bacio rukavicu izazova-
Piglet
Piglet

2016-02-24

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 7/9/2020, 21:31

Sovak wrote:
kic wrote:

meanwhile koristite iste argumente kao za lockdown: to su samo 2 tjedna, to su samo maske, to je samo malo zatvaranje županija, to je samo malo zatvaranje vaše gospodarske grane

Pa da ... okreće. I koliko puta će još okretati?

Gle, dok vi tu serete o maskama, nakaradni pederski parovi su u Hrvatskoj počeli udomljavati djecu. Legalis.

Ali hej, maske su vam problem.

Budale. I vi i taj vaš vrli novi svijet kojeg si ''stvarate''.

Sad si fino stavite kapicu od alufolije na glavu.

Bok!
vidi, u hrvatskoj svake godine umre 10000 ljudi od srčanih bolesti pa se nije osnovao stožer koji će tjerati ljude da trču po prirodi i meditiraju. Nestane 20000 svake godine ljudi koji su pobigli pa se nije osnovao stožer da ne biže... A uspaničarili se zbog mogućih 2000/3000 tisuće mrtvih koji bi umrli ove ili iduće godine od bolesti koje već imaju ili starosti kao što je bilo u drugom misecu 2017, da su kao tada zauzeti svi respiratori, što nikome od forumaša nije smetalo, niti ga je bilo bilo briga ....

2015-09-14

Back to top Go down

Post by veber 7/9/2020, 21:38

kic wrote:
ovo me sve podsjeća na neka očita oskvrnljivanja

npr rimski car Kaligula je navodno bio gost na jednom vjenčanju, i svidjela mu se mlada i pred svima ju je odmah tu "uzeo"-

ljudi su se morali praviti da se ništa ne događa i tip je vladao još godinama

tako nas isto pred našim očima ševe, ali mi još plješćemo tome

ipak ima napretka nekog
kic odi o cvijeću pisat, nemoj o rimskim carevima.
pčele promatraj a ne piši gluposti.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics