Prosvjed u Subotu 05.09.
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Prosvjed u Subotu 05.09.
veber wrote:ti si bedak.aben wrote:jo sun 3/4 života bi vucibatina, ali kagod bi se pošo "zabaviti", nika se nis sakrivo iza plemenitih ciljeva.jasambrend wrote:aben wrote:a bogati...jo misli da su oni za neku provu slobodu...dijagram wrote:
A to, protiv maski i stozera.
Ocemo svedski model.
Doci ce mutavi i slicni:)
Ja delam pa nemam vremena za aktivizam bilo koje vrste.
vucibatine nezaposlene okupljaju se radi druženja i zabave
Odličan koncept zapravo...
jebote, da je neko devedesetih došo na rivu, i reko "jo ću sa popiti ovu bocu radi mira u svitu", razbili bi mu je oglovu
čovjeka napustila ženska i on sjedi ispred haustora sa šest i piva i bocom žestice.
frend i ja idemo u stan i čovjeku pomogli u ljubavi. u biti nesretnoj ljubavi. nije se samoubio. lik. frend i ja mu oduzeli cugu da se ne ozlijedi.
Aha ... zeli ste mu cugu zbog cuge.
Al' OK.
Guest- Guest
Mah, oni su uvjereni da su u hitnoj bili agenti bilderberg grupe i masoni. Došli su ih porobiti a oni se ne daju. Za tri dana će ih pola imati temperaturu.Sora wrote:Kayo, objasni tim neozbiljnim mužjacims
Ma, nacrtaj im
Vozilo hitne gađati flašama
Je ustvari pokazalo kakav se tu šljam okupio
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vidi se da ne kužiš.Sovak wrote:veber wrote:ti si bedak.aben wrote:jo sun 3/4 života bi vucibatina, ali kagod bi se pošo "zabaviti", nika se nis sakrivo iza plemenitih ciljeva.jasambrend wrote:aben wrote:
a bogati...jo misli da su oni za neku provu slobodu...
vucibatine nezaposlene okupljaju se radi druženja i zabave
jebote, da je neko devedesetih došo na rivu, i reko "jo ću sa popiti ovu bocu radi mira u svitu", razbili bi mu je oglovu
čovjeka napustila ženska i on sjedi ispred haustora sa šest i piva i bocom žestice.
frend i ja idemo u stan i čovjeku pomogli u ljubavi. u biti nesretnoj ljubavi. nije se samoubio. lik. frend i ja mu oduzeli cugu da se ne ozlijedi.
Al' OK.
uzeli smo mu u ime žrtve.
zamisli da je lik popio 6 odvratnih piva i 0,7 votke iz aldija.
kaj ti ne bi čovjeku pomogao?
2014-12-30
veber wrote:vidi se da ne kužiš.Sovak wrote:veber wrote:ti si bedak.aben wrote:jo sun 3/4 života bi vucibatina, ali kagod bi se pošo "zabaviti", nika se nis sakrivo iza plemenitih ciljeva.jasambrend wrote:
Al' OK.
uzeli smo mu u ime žrtve.
zamisli da je lik popio 6 odvratnih piva i 0,7 votke iz aldija.
kaj ti ne bi čovjeku pomogao?
Bome bi.
Guest- Guest
kaya wrote:Mah, oni su uvjereni da su u hitnoj bili agenti bilderberg grupe i masoni. Došli su ih porobiti a oni se ne daju. Za tri dana će ih pola imati temperaturu.Sora wrote:Kayo, objasni tim neozbiljnim mužjacims
Ma, nacrtaj im
A zakaj ti tak stiskaš .... ruke?
Ti hladno?
Guest- Guest
rugate se prosvjednicima - iako vam ništa nisu napravili
istovremeno, kako bi se osjećali da morate slati malo dijete u školu koje mora nositi masku 5-6h, koja se sva ovlaži, neki se i onesvijeste pod njom, i nikad nije dokazano da sprječava zarazu
ili da izgubite posao zbog nasumičnih mjera stožera i vaša firma ostane bez posla zbog skakanja mjera sim-tam
blago vama kad se možete rugati
protiv čega su prosvjedovali?kic wrote:
istovremeno, kako bi se osjećali da morate slati malo dijete u školu koje mora nositi masku 5-6h, koja se sva ovlaži, neki se i onesvijeste pod njom, i nikad nije dokazano da sprječava zarazu
ili da izgubite posao zbog nasumičnih mjera stožera i vaša firma ostane bez posla zbog skakanja mjera sim-tam
2014-12-30
Ima hrpa videa, na nijednom nema da je netko bacio nešto na kombi i nigdje se ne vidi da nije propušten...kaya wrote:Mah, oni su uvjereni da su u hitnoj bili agenti bilderberg grupe i masoni. Došli su ih porobiti a oni se ne daju. Za tri dana će ih pola imati temperaturu.Sora wrote:Kayo, objasni tim neozbiljnim mužjacims
Ma, nacrtaj im
Pošto se ne slažete s prosvjedom, Sora zbog Hasana i bujanca , a ti zbog ne znam čega, nije me ni briga. imate unaprijed stav oko toga što se dogodilo i više vridi naslov iz 24 sata "Festival slobode pretvorio se u raspištoljeni tulum antivaksera" nego sva videa s mjesta događaja...
Protiv svega toga nije rješenje plesati na trgu i kašljati i pjevati i tražiti da stožer ne radi ništa. Oni neke mjere suzbijanja moraju donjeti, ne da nestane virus nego da malo zaustave zarazu. Maska nije da djeluje sto posto ali malo manje virusa možeš dobiti ako netko kihne na metar od tebe, na primjer.kic wrote:
Najlakše je biti dvorska luda i fantazirati o uroti.
Sa hladnijim danima broj teško bolesnih će dvorske lude demantirati pa će se sakriti doma, kao i zadnji put. A onda opet na ples na trgu. Carstvo im je nebesko zaista.
2015-08-15
mutava baštarda wrote:Vidi da smo u Njemačkoj ili Francuskoj vozača bi skinuo snajper kada bi nasrnuo s kombijem u gomilu...Sora wrote:Ovdje se radi o napadu na službujuće osobe i to je kažnjivo po zakonu
A svakog od vas koji to ne razumije treba opizdit flsšom po glavi
Aj ne lupetsj
Ti još se nije dogodilo nigdje da na označeno vozilo pucaju
Osim toga kak ste čvrsto sigurni da je ušao u gužvu
Pa rulja se stisnula oko njega da mu zapriječe prolaz
U tom je poanta.
ti POKVARENI MAJMUNI ŽELJNI ZABAVE I FEŠTANJA..
SUTRADAN se jedan došao na ručak kod mene
Bil je kak zdrogiran lupil ga adrenalin
Jbt
KAJ vama svima fali uzbuđenja i akcije
Čudo jedno
Pa ševite se rađe
Ajde ozbiljno, zar misliš da je netko ( svjetska vlada, masoni, božinović, capak ) poslao hitnu na trg da hebe prosvjednike? I zašto je to uopće provokacija normalnoj osobi?mutava baštarda wrote:Ima hrpa videa, na nijednom nema da je netko bacio nešto na kombi i nigdje se ne vidi da nije propušten...kaya wrote:Mah, oni su uvjereni da su u hitnoj bili agenti bilderberg grupe i masoni. Došli su ih porobiti a oni se ne daju. Za tri dana će ih pola imati temperaturu.Sora wrote:Kayo, objasni tim neozbiljnim mužjacims
Ma, nacrtaj im
Pošto se ne slažete s prosvjedom, Sora zbog Hasana i bujanca , a ti zbog ne znam čega, nije me ni briga. imate unaprijed stav oko toga što se dogodilo i više vridi naslov iz 24 sata "Festival slobode pretvorio se u raspištoljeni tulum antivaksera" nego sva videa s mjesta događaja...
2015-08-15
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
kic wrote:
Ništa ne može spriječiti zarazu 100%. Osim ako nisi sam i miljama daleko od zaraze.
Ali može smanjiti vjerojatnost zaraze. O onomu tko ju nosi podosta ovisi u kojoj mjeri.
Osobno, nosim masku bez ikakvih problema tamo gdje treba.
I oni najmanji klinci nisu je obvezni nositi. Samo oni stariji.
Što se tiče posla - negdje ga izgubiš, ali ga zato drugdje možeš i dobiti.
Ovisi što firma radi i koliko se može prilagoditi novim zahtjevima tržišta.
A može se i jadikovati s pivom na zidiću pokraj lokalnog dućana.
Jebat' ga.
Last edited by Sovak on 7/9/2020, 16:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa di si?Stanojko wrote:Kakav protest? Protiv cega, kada?
živ?
2014-12-30
svu ovu živinu cijepiti pa onda i ostale
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Narafski... Morao malo da resim Montenegro pa me nije bilo... :)veber wrote:pa di si?Stanojko wrote:Kakav protest? Protiv cega, kada?
živ?
veberu dupla doza zbog sporog metabolizma i kilaže
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Stanojko wrote:Kakav protest? Protiv cega, kada?
Da se kladimo da nitko ne zna glavne poruke sa skupa
Nisu bitne maske
Oni nešto kao za slobodu protiv odluka stožera
Ali i to nije jasno kako onda provesti zaštitu zdravlja
Ma luda kuća je taj prosvjed
mutava baštarda wrote:Ima hrpa videa, na nijednom nema da je netko bacio nešto na kombi i nigdje se ne vidi da nije propušten...kaya wrote:Mah, oni su uvjereni da su u hitnoj bili agenti bilderberg grupe i masoni. Došli su ih porobiti a oni se ne daju. Za tri dana će ih pola imati temperaturu.Sora wrote:Kayo, objasni tim neozbiljnim mužjacims
Ma, nacrtaj im
Ima. Jučer je bilo na vijestima. I redari gađali plastičnim bocama vode i priječili prolaz.
Jučerašnje vijesti ''pogledaj od početka''.
Guest- Guest
ok.Stanojko wrote:Narafski... Morao malo da resim Montenegro pa me nije bilo... :)veber wrote:pa di si?Stanojko wrote:Kakav protest? Protiv cega, kada?
živ?
ovi sbogorci slabo trče u ljeti.
imaš neki trofej ili onako turistički?
2014-12-30
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Završava prosvjed u Savskoj 66: Šator će uskoro ukloniti? Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/zavrsava-prosvjed-u-savskoj-66-sator-ce-uskoro-ukloniti-471310# - 24sata.hr
» Protuimigrantski prosvjed
» Prosvjed u Petrinji
» Prosvjed protiv IK okrenuo se u prosvjed protiv Plenkovića
» Završava prosvjed u Savskoj 66: Šator će uskoro ukloniti? Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/zavrsava-prosvjed-u-savskoj-66-sator-ce-uskoro-ukloniti-471310# - 24sata.hr
» Protuimigrantski prosvjed
» Prosvjed u Petrinji
Page 7 of 14