Mali, srpski fnanc ministar: Traže nam (Ameri) međusobno priznanje, reagiraju agresivno
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Mali, srpski fnanc ministar: Traže nam (Ameri) međusobno priznanje, reagiraju agresivno
Sve će biti ok...ide razmjena teritorija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Mali, srpski fnanc ministar: Traže nam (Ameri) međusobno priznanje, reagiraju agresivno
ne znam ko laže al sigurno da ameri zavrću uši
steta sto nisu piveli kayu
da im prevodi :)
ako neko laze ko svinja
to su svi raniji i buduci
hr.politicari, na vlasti, opoziciji,
paralamentarni ili vanparlamentarni,
do nivoa seoskih pivopija
ispred drakstora.
ako neko laze ko svinja
ispred drakstora.
2020-04-21
marcellus wrote:ne znam ko laže al sigurno da ameri zavrću uši
saće i bombardiranje srbije i čačka
2015-08-06
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=09&dd=04&nav_category=11&nav_id=1728413
to ce biti nesto bzv i sustinski nebitno.
kamo srece da je neki
sustinski pomak,
u to ne verujem.
to ce biti nesto bzv i sustinski nebitno.
kamo srece da je neki
sustinski pomak,
u to ne verujem.
Last edited by pizzon on 4/9/2020, 08:52; edited 1 time in total
2020-04-21
epikur37 wrote:marcellus wrote:ne znam ko laže al sigurno da ameri zavrću uši
neće još.
Trump i batina, ha-ha! Vidli smo kako je pokazo batinu rocket man-u te kako je od Mexikanaca naplatio izgradnju zida. Pitaj samo Melaniju zašto je tako kisela i oštrokondžasta. Pa ta Donaldovu batinu nije vidjela najmanje 10 godina Da je Vučići pametan, popišo bi se po njemu jer je to izgleda još jedino što Krampa pali.marcellus wrote:samo ne znam jel Trump spomenuo kakvo bombardiranje ako ovaj odbije. Ali obično uz mrkvu ide i batina. Dakle, priznajte pa ćemo uložit milijarde dolara kod vas. Nemojte, jebaćemo vas u dupe bez vazelina.
A-ha, a dvije stvari koje su u multiverzumu neuništive i nepromjenjive su Bog i ustav Srbijedzango wrote:Ne zna niko. Ali se zna da svakim teritorijalnim kompromisom krši Ustav Srbije.Eroo wrote:Zna li itko šta Vučko misli kad kaže da je za "kompromis"? Što podraomzumijeva pod time?dzango wrote:Ma jok, zvali vas Ameri na kolače.
A to je dobro poznata činjenica da su Srbi vakcinisani protiv laganjapizzon wrote:steta sto nisu piveli kayu
ako neko laze ko svinja
ispred drakstora.
marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:ne znam ko laže al sigurno da ameri zavrću uši
neće još.
Poslije ručka, taman uz kavu
2015-08-06
Ustav je promenjiv ali dok ga ne promeniš, moraš da ga poštuješ kao najviši zakonodavni akt.Oh_Femder wrote:A-ha, a dvije stvari koje su u multiverzumu neuništive i nepromjenjive su Bog i ustav Srbijedzango wrote:Ne zna niko. Ali se zna da svakim teritorijalnim kompromisom krši Ustav Srbije.Eroo wrote:Zna li itko šta Vučko misli kad kaže da je za "kompromis"? Što podraomzumijeva pod time?dzango wrote:Ma jok, zvali vas Ameri na kolače.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Aee, ako će ameri nešto poštovati, onda će to biti srpski ustavdzango wrote:Ustav je promenjiv ali dok ga ne promeniš, moraš da ga poštuješ kao najviši zakonodavni akt.Oh_Femder wrote:A-ha, a dvije stvari koje su u multiverzumu neuništive i nepromjenjive su Bog i ustav Srbijedzango wrote:Ne zna niko. Ali se zna da svakim teritorijalnim kompromisom krši Ustav Srbije.Eroo wrote:Zna li itko šta Vučko misli kad kaže da je za "kompromis"? Što podraomzumijeva pod time?dzango wrote:Ma jok, zvali vas Ameri na kolače.
Prije toga će treći.epikur37 wrote:marcellus wrote:ne znam ko laže al sigurno da ameri zavrću uši
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja i ne govorim za Amere. Jebe mi se za njih. Govorim za Vućića.Oh_Femder wrote:Aee, ako će ameri nešto poštovati, onda će to biti srpski ustavdzango wrote:Ustav je promenjiv ali dok ga ne promeniš, moraš da ga poštuješ kao najviši zakonodavni akt.Oh_Femder wrote:A-ha, a dvije stvari koje su u multiverzumu neuništive i nepromjenjive su Bog i ustav Srbijedzango wrote:Ne zna niko. Ali se zna da svakim teritorijalnim kompromisom krši Ustav Srbije.Eroo wrote:
Zna li itko šta Vučko misli kad kaže da je za "kompromis"? Što podraomzumijeva pod time?
2014-04-19
Pa evo vidiš tko lažemarcellus wrote:ne znam ko laže al sigurno da ameri zavrću uši
Borili su se satima i lupali šakom od sto uz odlučno neee - recognitionu ( pre poznavanju - prava i potreba manjina u daljnjem kontekstu)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kako razmjenjuješ teritorij?epikur37 wrote:Sve će biti ok...ide razmjena teritorija.
cukaš zemlju sa sobom?
ti, safet i ostala ekipa možete krenut u sibir proučavat blagodati socijalizma i kao svaki partijac proživjet 7000 dana u sibiru.
2014-12-30
kaya wrote:Pa evo vidiš tko lažemarcellus wrote:ne znam ko laže al sigurno da ameri zavrću uši
Borili su se satima i lupali šakom od sto uz odlučno neee - recognitionu ( pre poznavanju - prava i potreba manjina u daljnjem kontekstu)
ne znaš engleski, sramota
crvenkasti-
2014-04-17
A tko jebe Vučića? Kao da se njega nešto pita.dzango wrote:Ja i ne govorim za Amere. Jebe mi se za njih. Govorim za Vućića.Oh_Femder wrote:Aee, ako će ameri nešto poštovati, onda će to biti srpski ustavdzango wrote:Ustav je promenjiv ali dok ga ne promeniš, moraš da ga poštuješ kao najviši zakonodavni akt.Oh_Femder wrote:A-ha, a dvije stvari koje su u multiverzumu neuništive i nepromjenjive su Bog i ustav Srbijedzango wrote:
Ne zna niko. Ali se zna da svakim teritorijalnim kompromisom krši Ustav Srbije.
Adem Vuchiqi nikad neće priznati da će priznati Kosovo.
Ja bi da ga hapsim.Oh_Femder wrote:A tko jebe Vučića? Kao da se njega nešto pita.dzango wrote:Ja i ne govorim za Amere. Jebe mi se za njih. Govorim za Vućića.Oh_Femder wrote:Aee, ako će ameri nešto poštovati, onda će to biti srpski ustavdzango wrote:Ustav je promenjiv ali dok ga ne promeniš, moraš da ga poštuješ kao najviši zakonodavni akt.Oh_Femder wrote:
A-ha, a dvije stvari koje su u multiverzumu neuništive i nepromjenjive su Bog i ustav Srbije
2014-04-19
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ameri i Svedi agresivno reklamiraju svoje zrakoplove
» Ovo su hrvatski plemići i plemkinje, međusobno se oslovljavaju s 'conte' i 'plemeniti' te traže da uđu u zakon: 'Davno prije ustaša i partizana, Tita i Partije, SDP-a i HDZ-a, naši su preci vladali Hrvatskom'
» Britanski ministar obrane: Ja i mali Bane smo uz Ukrajinu
» Očaj: Ameri traže od Japana da po svaku cijenu spriječi Kinu u razvoju poluvodiča
» Mali ministar Marić prati kako raste cijena goriva u nebesa
» Ovo su hrvatski plemići i plemkinje, međusobno se oslovljavaju s 'conte' i 'plemeniti' te traže da uđu u zakon: 'Davno prije ustaša i partizana, Tita i Partije, SDP-a i HDZ-a, naši su preci vladali Hrvatskom'
» Britanski ministar obrane: Ja i mali Bane smo uz Ukrajinu
» Očaj: Ameri traže od Japana da po svaku cijenu spriječi Kinu u razvoju poluvodiča
» Mali ministar Marić prati kako raste cijena goriva u nebesa
Page 2 of 4