Mali ministar Marić prati kako raste cijena goriva u nebesa
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Mali ministar Marić prati kako raste cijena goriva u nebesa
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ministar-maric-o-rastu-cijena-goriva-pratimo-razvoj-dogadjaja/1044891.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Mali ministar Marić prati kako raste cijena goriva u nebesa
Oprosti mi pape na sve grube riči
Kermit-
2014-04-17
Bude Živi zid došao na 20%
Dignite još na jedno 12 kuna
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Još jedan genijalac koji nikad nije otišao raditi van države...
Kermit-
2014-04-17
nema para tako da moraju držati trošarine, eo sada su svima koji iznajmljuju preko airbnb i bookinga došla neka rješenja o nekim razlikam aporeza heheh suficit raste zato su toliko u panici možda budemo do kraja godine prešišali bugareRayMabus wrote:Bude Živi zid došao na 20%
Kermit-
2014-04-17
Dignite još cijene
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/546513/nino-raspudicnbspplenkovic-je-vec-politicki-mrtav-ali-mu-to-jos-nitko-nije-rekao
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/546513/nino-raspudicnbspplenkovic-je-vec-politicki-mrtav-ali-mu-to-jos-nitko-nije-rekao
2014-04-11
a kakve veze ima ministar financija rh s rastom cijene goriva, što se tiče trošarina njih je nabio linić kad je nafta bila dirt cheap a kad se porezi jednom dignu Bog ih više ne može spustit
On predlaže vladi smanjivanje trošarina ako se cijena poveća. vrlo jednostavnomarcellus wrote:a kakve veze ima ministar financija rh s rastom cijene goriva, što se tiče trošarina njih je nabio linić kad je nafta bila dirt cheap a kad se porezi jednom dignu Bog ih više ne može spustit
Kermit-
2014-04-17
Da imaju iti malo mozga odma bi snizili trošarine ali pare su Đava dolaze turisti treba ih opelješit a usput opelješe i nas
By by demografska obnova
By by demografska obnova
2014-04-11
ili za čardak vrlo komplikovanoKermit wrote:On predlaže vladi smanjivanje trošarina ako se cijena poveća. vrlo jednostavnomarcellus wrote:a kakve veze ima ministar financija rh s rastom cijene goriva, što se tiče trošarina njih je nabio linić kad je nafta bila dirt cheap a kad se porezi jednom dignu Bog ih više ne može spustit
Guest- Guest
trošarine su tu da te prisile na prelazak na efikasnija vozila.RayMabus wrote:Da imaju iti malo mozga odma bi snizili trošarine ali pare su Đava dolaze turisti treba ih opelješit a usput opelješe i nas
By by demografska obnova
voženje karampana koje troše 10-12 litara benzina je nacionalni sport u Hrvata..moj benzinac od 110Konja troši 8litara u punat, znam koliko kilometara prođem,znam koliko litara ulijem, prosjek se izračuna kao od šale.
Last edited by Metuzalem on 15/5/2018, 18:28; edited 1 time in total (Reason for editing : njnj)
Guest- Guest
Kermit wrote:On predlaže vladi smanjivanje trošarina ako se cijena poveća. vrlo jednostavnomarcellus wrote:a kakve veze ima ministar financija rh s rastom cijene goriva, što se tiče trošarina njih je nabio linić kad je nafta bila dirt cheap a kad se porezi jednom dignu Bog ih više ne može spustit
haha da hau jes nou
zaboravi
to neš doživjet ni od jednog ministra financija ikad, jedino ako dođe ŽZ ih mogu povećat
Metuzalem wrote:trošarine su tu da te prisile na prelazak na efikasnija vozila.RayMabus wrote:Da imaju iti malo mozga odma bi snizili trošarine ali pare su Đava dolaze turisti treba ih opelješit a usput opelješe i nas
By by demografska obnova
jesus fuck
2014-04-16
Metuzalem wrote:trošarine su tu da te prisile na prelazak na efikasnija vozila.RayMabus wrote:Da imaju iti malo mozga odma bi snizili trošarine ali pare su Đava dolaze turisti treba ih opelješit a usput opelješe i nas
By by demografska obnova
voženje karampana koje troše 10-12 litara benzina je nacionalni sport u Hrvata..moj benzinac od 110Konja troši 8litara u punat, znam koliko kilometara prođem,znam koliko litara ulijem, prosjek se izračuna kao od šale.
nitko ti ne čita te direktive EU, kad kažu da im je cilj smanjiti potrošnju nafte za 40% do 2030, 60% do 2050., i kao jednu od mjera smanjenja potrošnje navedu poreze i trošarine
to Marić hrani uhljebe
rekla je Zrinka K. marcellusu da je nafta nepresušna, Marić pomaže naftnom lobiju, ima u izobilju fosilnih goriva
Guest- Guest
aben wrote:Metuzalem wrote:trošarine su tu da te prisile na prelazak na efikasnija vozila.RayMabus wrote:Da imaju iti malo mozga odma bi snizili trošarine ali pare su Đava dolaze turisti treba ih opelješit a usput opelješe i nas
By by demografska obnova
jesus fuck
ako smanje trosarine nece biti za mirovine
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
točnoliberterijanisticist wrote:Metuzalem wrote:trošarine su tu da te prisile na prelazak na efikasnija vozila.RayMabus wrote:Da imaju iti malo mozga odma bi snizili trošarine ali pare su Đava dolaze turisti treba ih opelješit a usput opelješe i nas
By by demografska obnova
nitko ti ne čita te direktive EU, kad kažu da im je cilj smanjiti potrošnju nafte za 40% do 2030, 60% do 2050., i kao jednu od mjera smanjenja potrošnje navedu poreze i trošarine
to Marić hrani uhljebe
Guest- Guest
nema tu pomoći.liberterijanisticist wrote:Metuzalem wrote:trošarine su tu da te prisile na prelazak na efikasnija vozila.RayMabus wrote:Da imaju iti malo mozga odma bi snizili trošarine ali pare su Đava dolaze turisti treba ih opelješit a usput opelješe i nas
By by demografska obnova
to Marić hrani uhljebe
rekla je Zrinka K. marcellusu da je nafta nepresušna, Marić pomaže naftnom lobiju, ima u izobilju fosilnih goriva
Guest- Guest
ča bismo mi brez države da misli namisto nos
2014-04-16
šta bi bez države.. za prvu ruku plaćali litru dizela 5knaben wrote:ča bismo mi brez države da misli namisto nos
Guest- Guest
Imamo tu masu mjera od subvencioniranja vjetroelektra, solarnih elektrana, toplinskih pumpi, biogoriva, bioelektrana, elektrana na otpad, uvođenja novih standarda u stanjogradnji u vezi termoizolacije, subvencioniranje energetski efikasnih uređaja u kućanstvu, zabrana prodaja električnih uređaja ispod određenog energetskog razreda, subvencioniranje hibiridnih i električnih vozila, uvođenje novih sutava u sadašnje automobile start-stop, fuel stop, regeneracijsko kočenje..liberterijanisticist wrote:Metuzalem wrote:trošarine su tu da te prisile na prelazak na efikasnija vozila.RayMabus wrote:Da imaju iti malo mozga odma bi snizili trošarine ali pare su Đava dolaze turisti treba ih opelješit a usput opelješe i nas
By by demografska obnova
to Marić hrani uhljebe
to je otišlo tako daleko da obične gume imaju energetski razred,odnosno smanjuju potrošnju goriva ili punjači mobitela više ne troše struju ako nije na njih mobitel prikopčan.
ovce misle da se sve ovo događa slučajno.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prvi put u 20 godina u Venezueli raste cijena goriva
» U Srbiji ograničena cijena goriva kako bi se očuvao životni standard
» Njemačka: ministar financija Schaeuble najavio oporezivanje goriva, a sve kako bi se financirao novi emigrantski val
» Sa Zavoda u upravu ili kako je ministar Marić uhljebio svog burazera Svetimira
» Večernji list: ministar Marić je čudo ili kako se plaćaju oglasi u novinama
» U Srbiji ograničena cijena goriva kako bi se očuvao životni standard
» Njemačka: ministar financija Schaeuble najavio oporezivanje goriva, a sve kako bi se financirao novi emigrantski val
» Sa Zavoda u upravu ili kako je ministar Marić uhljebio svog burazera Svetimira
» Večernji list: ministar Marić je čudo ili kako se plaćaju oglasi u novinama
Page 1 of 2