Instagramuša tražila besplatnu večeru u Poreču, oni je odbili
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Instagramuša tražila besplatnu večeru u Poreču, oni je odbili
veber wrote:njemu bum šakom u grlo.jasambrend wrote:veber wrote:dođi da ti dam pusu.jasambrend wrote:Tako mi je drago što potječem iz jebenog kamenog doba...
to ti je prelazak iz kamenog u brončano.
Budeš Erotu... bliži ti je...
tebi dam pusu. možeš mi kupit sendvič sa sirom, pršutom, majonezom, lukom pa preskočimo pusu. i češnjak očistiš.
Ma ljubav, a ne rat... koji ti je kurac, starog čovika ići tući...a muškima kupujem jedino Žuju... eventualno, neki sličan brend po mogućnosti domesticus vulgaris, jebeš ove Leffe, Paulaner i slične šrotove...:)
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
dil. sendvić sam napravim. i tebi ako želiš. šnita govedine s donje strane hren od punice, gore samoborski paradjz i paprika iz mladine. lebac domaći. ne bumo se nas dva ljubili, bumo marca nakon tri luka i dva režnja češnjaka.jasambrend wrote:veber wrote:njemu bum šakom u grlo.jasambrend wrote:veber wrote:dođi da ti dam pusu.jasambrend wrote:Tako mi je drago što potječem iz jebenog kamenog doba...
tebi dam pusu. možeš mi kupit sendvič sa sirom, pršutom, majonezom, lukom pa preskočimo pusu. i češnjak očistiš.
Ma ljubav, a ne rat... koji ti je kurac, starog čovika ići tući...a muškima kupujem jedino Žuju... eventualno, neki sličan brend po mogućnosti domesticus vulgaris, jebeš ove Leffe, Paulaner i slične šrotove...:)
ne bum udbaša klepal.
2014-12-30
venus wrote:Rijetka influencerica u HR je Ella, a ostale nikoga ne priznam.
Iako to što daje cijeli život na uvid svima meni je nepojmljivo, a ljudi vole gledat kako drugi žive :D
Hu d fakin Ela???...
Guest- Guest
veber wrote:njemu bum šakom u grlo.jasambrend wrote:veber wrote:dođi da ti dam pusu.jasambrend wrote:Tako mi je drago što potječem iz jebenog kamenog doba...
hahahahahaha..o Irud te jebo..Pa sto mislis da ljudi imaju golublje pamcenje..???
Nagazio si Erotu svoga,pa kad mu je pukao zivac,smireno ti je rekao da"ako si spreman na sve,jer on jeste,i nema sto izgubiti,mozete se naci.." kraj price...
slijedio je samo Feberov preplaseni bijeg sa Foruma,moljakanje Kica,da ti izbrise svaki trag postojanja na forumu,i izvjesni broj tjedana nepojavljivanja...
ukratko,usrao si se u gaće pred Erom...i TO je fakat..
Guest- Guest
Kćer pok. Dina Dvornika
https://www.instagram.com/elladvornik/?hl=hr
Guest- Guest
ahaa..oke..znam jednu curu Ellu,ali je ono prepreprefino...Dvornik stari,pa i Dino su mi legende..Ella..pa..ne znam je po nicemu posebno,osim nezenstvenom odjevanju...venus wrote:Kćer pok. Dina Dvornika
Guest- Guest
Najgori fight je diaspora fight
a ebesh ti injfluencericu,kad ima zalockan profill...members only..no way
Guest- Guest
kic mi je uredno objasnio da nemre izbrisat nick.Legendovich wrote:veber wrote:njemu bum šakom u grlo.jasambrend wrote:veber wrote:dođi da ti dam pusu.jasambrend wrote:Tako mi je drago što potječem iz jebenog kamenog doba...
hahahahahaha..o Irud te jebo..Pa sto mislis da ljudi imaju golublje pamcenje..???
Nagazio si Erotu svoga,pa kad mu je pukao zivac,smireno ti je rekao da"ako si spreman na sve,jer on jeste,i nema sto izgubiti,mozete se naci.." kraj price...
slijedio je samo Feberov preplaseni bijeg sa Foruma,moljakanje Kica,da ti izbrise svaki trag postojanja na forumu,i izvjesni broj tjedana nepojavljivanja...
ukratko,usrao si se u gaće pred Erom...i TO je fakat..
kao što je rekao brend, di buš starce išao mlatiti.
ti kao inžinjer, menadžer i nadasve jebač sa rukom, možeš se samnom pomlatiti. istočni parking velesajma. tu uglavimo. ako me zmlatiš moći ćeš godinama tipkat kako si vebera prebio.
ja neću tipkat. ubit ću boga u tebi, ali neću to natipkati kasnije.
2014-12-30
Ak nemaš “š”, slobodno piši s. Bezze se zamaraš sa sh, rob
AlfaOmega wrote:Ak nemaš “š”, slobodno piši s. Bezze se zamaraš sa sh, rob
šššššššššššššššššššššššššššššššššššš..
Guest- Guest
S takvom ćerom i ženom...Legendovich wrote:ahaa..oke..znam jednu curu Ellu,ali je ono prepreprefino...Dvornik stari,pa i Dino su mi legende..Ella..pa..ne znam je po nicemu posebno,osim nezenstvenom odjevanju...venus wrote:Kćer pok. Dina Dvornika
Smrt je blagoslov...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Dobro, dobro, robi, nisi rob
ej-men...T. wrote:S takvom ćerom i ženom...Legendovich wrote:ahaa..oke..znam jednu curu Ellu,ali je ono prepreprefino...Dvornik stari,pa i Dino su mi legende..Ella..pa..ne znam je po nicemu posebno,osim nezenstvenom odjevanju...venus wrote:Kćer pok. Dina Dvornika
Smrt je blagoslov...
Guest- Guest
T. wrote:S takvom ćerom i ženom...Legendovich wrote:ahaa..oke..znam jednu curu Ellu,ali je ono prepreprefino...Dvornik stari,pa i Dino su mi legende..Ella..pa..ne znam je po nicemu posebno,osim nezenstvenom odjevanju...venus wrote:Kćer pok. Dina Dvornika
Smrt je blagoslov...
a baš
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ovu je trebalo naraniti,a onda je izjebati..nije nesh,ali zene tome sluze..
Guest- Guest
T. wrote:S takvom ćerom i ženom...Legendovich wrote:ahaa..oke..znam jednu curu Ellu,ali je ono prepreprefino...Dvornik stari,pa i Dino su mi legende..Ella..pa..ne znam je po nicemu posebno,osim nezenstvenom odjevanju...venus wrote:Kćer pok. Dina Dvornika
Smrt je blagoslov...
mda, jedna od vjerodostojnijih teorija o smrti Kurta Kobaina govori da se jedno jutro posve slučajno probudio čist i trijezan, shvatio da je u braku s Courtney Love i ispucao si sačmaricu u glavu
poznam krista koji je do je kurt bil živ dao intervju na 101 i odmah uklonio bilo kakve sumnje jer je izjavio da je došao na 101 jer su mu ponudili pivo.kurt se nije šusnul zbog žene već zbog heroinske krize.marcellus wrote:T. wrote:S takvom ćerom i ženom...Legendovich wrote:ahaa..oke..znam jednu curu Ellu,ali je ono prepreprefino...Dvornik stari,pa i Dino su mi legende..Ella..pa..ne znam je po nicemu posebno,osim nezenstvenom odjevanju...venus wrote:Kćer pok. Dina Dvornika
Smrt je blagoslov...
mda, jedna od vjerodostojnijih teorija o smrti Kurta Kobaina govori da se jedno jutro posve slučajno probudio čist i trijezan, shvatio da je u braku s Courtney Love i ispucao si sačmaricu u glavu
2014-12-30
Nirvana je zadnji veliki rock bend.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zadnji rok bend su ac udar munje cdepikur37 wrote:Nirvana je zadnji veliki rock bend.
i metallica
2014-12-30
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska instagramuša: Tata zarađuje za mene
» Predsjednica otvorila međunarodnu izložbu vina i vinske opreme u Poreču
» DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» Gostu iz Srbije u Poreču izgrebali auto i ostavili poruku: "Koljači, četnici, ubice..."
» Predsjednica otvorila međunarodnu izložbu vina i vinske opreme u Poreču
» DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» Gostu iz Srbije u Poreču izgrebali auto i ostavili poruku: "Koljači, četnici, ubice..."
Page 2 of 4