Izbori u Cnoj Gori
Page 44 of 54
Page 44 of 54 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 49 ... 54
Re: Izbori u Cnoj Gori
To si ti postao, ps bi htio i mene uvuci u te prevrtljivosti..nista ;-Ddzango wrote:Najvažnije u svemu je da smo naši. Srbi.Maggie19 wrote:Vuk cesto ne razumije moje poante i sale, iako se citamo 15 godina. Emocije ispred pameti vode u greske.tre wrote:megi jasno kaže da su džangovi Hrvati koji su prešli na pravoslavlje i postali srblji. Što ti nije jasno?vuksadinare wrote:daj megi...Maggie19 wrote:dzango wrote:
Ma jok, Nedić.
Jesmo li onda rod ili nismo?
;-^^
Hvala sto si mu preveo, tre ;-))
Jesmo nasi, ali ono prvo, od iskona i pocetka ;-@
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Maggie19 wrote:Vuk cesto ne razumije moje poante i sale, iako se citamo 15 godina. Emocije ispred pameti vode u greske.tre wrote:megi jasno kaže da su džangovi Hrvati koji su prešli na pravoslavlje i postali srblji. Što ti nije jasno?vuksadinare wrote:daj megi...Maggie19 wrote:dzango wrote:
Ma jok, Nedić.
;-^^
[size=30]Bečić: Odlazeći režim organizuje provokacije[/size]
Aleksa Bečić, jedan od najistaknutijih vođa opozicije u Crnoj Gori i predsjednik Demokratske Crne Gore objavio je status na Fejsbuku, povodom nasilja u Pljevljima, koji se na ovoj društvenoj mreži dijeli munjevitom brzinom, piše portal preokret.info.
Aleksa Bečić (foto: preokret.info)
Njegov status prenosimo u cijelosti:
Odlazeći režim u Pljevljima već treći dan pokušava da izazove vjersku i nacionalnu netrpeljivost i da, kao i mnogo godina do sada , napravi razdor među komšijama i prijateljima.
Nakon što su politički nokautirani u Pljevljima, kao i u cijeloj Crnoj Gori, hvatajući se za slamku spasa, mračni umovi iz najtamnijih kuloara UDBE pišu uvrijedljive grafite po Pljevljima, lome stakla političkih organizacija i Islamske vjerske zajednice, ne bi li u haosu koji žele da izazovu, ušićarili još koji dan na vlasti.
Demokratska Crna Gora najoštrije osuđuje svaki napad na političke i vjerske predstavnike, kao i na objekte političkih partija i vjerskih zajednica.
Ovim putem informišemo sve građane Pljevalja, naše komšije i prijatelje islamske vjeroispovijesti, da će predstavnici, aktivisti i simpatizeri Demokrata danonoćno motriti i organizovati čuvanje Husein pašine džamije, objekata Islamske zajednice kao i svih ostalih svetinja naših sugrađana islamske vjeroispovijesti u Pljevljima.
Na kraju poručujemo, da ako smo uspjeli da odbranimo pravoslavne svetinje u Crnoj Gori od besomučnih napada bivšeg Đukanovićevog režima, isto tako nećemo dozvoliti da isti režim, u svojim poslednjim satima na vlasti, pokuša zavaditi braću komšije i prijatelje. Snažno ćemo se, na miran, demokratski, pomiriteljski način suočiti sa svim režiskim satrapima koji pokušavaju da stvore haos, a samo zbog par dana više na vlasti.
Izvor: preokret.info
Aleksa Bečić, jedan od najistaknutijih vođa opozicije u Crnoj Gori i predsjednik Demokratske Crne Gore objavio je status na Fejsbuku, povodom nasilja u Pljevljima, koji se na ovoj društvenoj mreži dijeli munjevitom brzinom, piše portal preokret.info.
Aleksa Bečić (foto: preokret.info)
Njegov status prenosimo u cijelosti:
Odlazeći režim u Pljevljima već treći dan pokušava da izazove vjersku i nacionalnu netrpeljivost i da, kao i mnogo godina do sada , napravi razdor među komšijama i prijateljima.
Nakon što su politički nokautirani u Pljevljima, kao i u cijeloj Crnoj Gori, hvatajući se za slamku spasa, mračni umovi iz najtamnijih kuloara UDBE pišu uvrijedljive grafite po Pljevljima, lome stakla političkih organizacija i Islamske vjerske zajednice, ne bi li u haosu koji žele da izazovu, ušićarili još koji dan na vlasti.
Demokratska Crna Gora najoštrije osuđuje svaki napad na političke i vjerske predstavnike, kao i na objekte političkih partija i vjerskih zajednica.
Ovim putem informišemo sve građane Pljevalja, naše komšije i prijatelje islamske vjeroispovijesti, da će predstavnici, aktivisti i simpatizeri Demokrata danonoćno motriti i organizovati čuvanje Husein pašine džamije, objekata Islamske zajednice kao i svih ostalih svetinja naših sugrađana islamske vjeroispovijesti u Pljevljima.
Na kraju poručujemo, da ako smo uspjeli da odbranimo pravoslavne svetinje u Crnoj Gori od besomučnih napada bivšeg Đukanovićevog režima, isto tako nećemo dozvoliti da isti režim, u svojim poslednjim satima na vlasti, pokuša zavaditi braću komšije i prijatelje. Snažno ćemo se, na miran, demokratski, pomiriteljski način suočiti sa svim režiskim satrapima koji pokušavaju da stvore haos, a samo zbog par dana više na vlasti.
Izvor: preokret.info
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović danas je telefonom razgovarao sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem u vezi sa završenim izborima i najnovijim događajima koji se odnose na napade i zastrašivanje bošnjačkog stanovništva u Crnoj Gori.
Predsjedavajući Džaferović pozvao je predsjednika Đukanovića da institucije Crne Gore poduzme dodatne napore na zaštiti Bošnjaka, te da se spriječe novi napadi, prijetnje i provokacije.
Predsjednik Đukanović je s razumijevanjem prihvatio apel predsjedavajućeg Džaferovića i iznio uvjeravanje da će institucije Crne Gore učiniti sve napore kako bi se zaštitilo bošnjačko stanovništvo i svi crnogorski građani, te kod njih umjesto straha razvio osjećaj sigurnosti.
Tokom razgovora predsjednik Đukanović je ponovio svoje opredjeljenje na odbrani temeljnih vrijednosti i postignuća Crne Gore, prije svega njenu stabilnost, multietničnost, evropski put i članstvo u NATO-u.
NAKON IZBORA5h 59m
Predsjedavajući Džaferović je rekao da trasirani put Crne Gore pod vodstvom predsjednika Đukanovića nema alternativu, te da se budućnost zemalja u našem okruženju nalazi u euroatlantskim integracijama i skladnim međuetničkim odnosima unutar svih država regiona, saopćeno je iz Kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH
Predsjedavajući Džaferović pozvao je predsjednika Đukanovića da institucije Crne Gore poduzme dodatne napore na zaštiti Bošnjaka, te da se spriječe novi napadi, prijetnje i provokacije.
Predsjednik Đukanović je s razumijevanjem prihvatio apel predsjedavajućeg Džaferovića i iznio uvjeravanje da će institucije Crne Gore učiniti sve napore kako bi se zaštitilo bošnjačko stanovništvo i svi crnogorski građani, te kod njih umjesto straha razvio osjećaj sigurnosti.
Tokom razgovora predsjednik Đukanović je ponovio svoje opredjeljenje na odbrani temeljnih vrijednosti i postignuća Crne Gore, prije svega njenu stabilnost, multietničnost, evropski put i članstvo u NATO-u.
NAKON IZBORA5h 59m
U Pljevljima se situacija ne smiruje, osvanule užasavajuće poruke i prijetnje "novom Srebrenicom"
Predsjedavajući Džaferović je rekao da trasirani put Crne Gore pod vodstvom predsjednika Đukanovića nema alternativu, te da se budućnost zemalja u našem okruženju nalazi u euroatlantskim integracijama i skladnim međuetničkim odnosima unutar svih država regiona, saopćeno je iz Kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ma nema veze, može i tako. Čuo sam i da postoji nekakav takav fetiš i šta ti ja znam. Možda bude i slađe.Maggie19 wrote:Sad je gotovo. Stvorio mi se vec onaj obiteljski osjecaj pripadnosti. ;-Pdzango wrote:Nismo rod. Bilo bi malo nezgodno... Dovoljno je da smo naši.Maggie19 wrote:dzango wrote:Maggie19 wrote:
Pa nasi smo, sto se čudiš?!
Radosevic, Andric, Dekovic, Bozinovic..?
;-D
Ma jok, Nedić.
;-^^
Zvat cu te rođakom odsad, valjda se neces ljutit ;-@
A, i da bismo bili 100% sigurni, trebalo bi testiranja radit, a 'ko ce to sad ;-D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Moramti reci da sam uvijek osjecala da si drugaciji. Sad znam i zasto.dzango wrote:Ma nema veze, može i tako. Čuo sam i da postoji nekakav takav fetiš i šta ti ja znam. Možda bude i slađe.Maggie19 wrote:Sad je gotovo. Stvorio mi se vec onaj obiteljski osjecaj pripadnosti. ;-Pdzango wrote:Nismo rod. Bilo bi malo nezgodno... Dovoljno je da smo naši.Maggie19 wrote:dzango wrote:Maggie19 wrote:
Pa nasi smo, sto se čudiš?!
Radosevic, Andric, Dekovic, Bozinovic..?
;-D
Ma jok, Nedić.
;-^^
A, i da bismo bili 100% sigurni, trebalo bi testiranja radit, a 'ko ce to sad ;-D
Nije krv voda ;-^^
Jesmo naši i nema tu ništa loše i ne treba sad da se tu nešto braniš. To će da ostane među nama.Maggie19 wrote:To si ti postao, ps bi htio i mene uvuci u te prevrtljivosti..nista ;-Ddzango wrote:Najvažnije u svemu je da smo naši. Srbi.Maggie19 wrote:Vuk cesto ne razumije moje poante i sale, iako se citamo 15 godina. Emocije ispred pameti vode u greske.tre wrote:megi jasno kaže da su džangovi Hrvati koji su prešli na pravoslavlje i postali srblji. Što ti nije jasno?vuksadinare wrote:
daj megi...
Da ne pade Milo, nikada ne bi otkrili.Maggie19 wrote:Moramti reci da sam uvijek osjecala da si drugaciji. Sad znam i zasto.dzango wrote:Ma nema veze, može i tako. Čuo sam i da postoji nekakav takav fetiš i šta ti ja znam. Možda bude i slađe.Maggie19 wrote:Sad je gotovo. Stvorio mi se vec onaj obiteljski osjecaj pripadnosti. ;-Pdzango wrote:Nismo rod. Bilo bi malo nezgodno... Dovoljno je da smo naši.Maggie19 wrote:
;-^^
Nije krv voda ;-^^
2014-04-19
Ti si se neato povukao bio, ali mi je drago da si ipak prihvatio istinu i vratio se 8-))dzango wrote:Jesmo naši i nema tu ništa loše i ne treba sad da se tu nešto braniš. To će da ostane među nama.Maggie19 wrote:To si ti postao, ps bi htio i mene uvuci u te prevrtljivosti..nista ;-Ddzango wrote:Najvažnije u svemu je da smo naši. Srbi.Maggie19 wrote:Vuk cesto ne razumije moje poante i sale, iako se citamo 15 godina. Emocije ispred pameti vode u greske.tre wrote:megi jasno kaže da su džangovi Hrvati koji su prešli na pravoslavlje i postali srblji. Što ti nije jasno?vuksadinare wrote:
daj megi...
Eto sad ;-@dzango wrote:Da ne pade Milo, nikada ne bi otkrili.Maggie19 wrote:Moramti reci da sam uvijek osjecala da si drugaciji. Sad znam i zasto.dzango wrote:Ma nema veze, može i tako. Čuo sam i da postoji nekakav takav fetiš i šta ti ja znam. Možda bude i slađe.Maggie19 wrote:Sad je gotovo. Stvorio mi se vec onaj obiteljski osjecaj pripadnosti. ;-Pdzango wrote:Nismo rod. Bilo bi malo nezgodno... Dovoljno je da smo naši.Maggie19 wrote:
;-^^
Nije krv voda ;-^^
Ja sam i prije spominjala, ali ti nisi bio spreman ;-P
Važno je da mi znamo istinu, ne moraju ostali o tome da razglabaju i naslađuju se.Maggie19 wrote:Ti si se neato povukao bio, ali mi je drago da si ipak prihvatio istinu i vratio se 8-))dzango wrote:Jesmo naši i nema tu ništa loše i ne treba sad da se tu nešto braniš. To će da ostane među nama.Maggie19 wrote:To si ti postao, ps bi htio i mene uvuci u te prevrtljivosti..nista ;-Ddzango wrote:Najvažnije u svemu je da smo naši. Srbi.Maggie19 wrote:
Vuk cesto ne razumije moje poante i sale, iako se citamo 15 godina. Emocije ispred pameti vode u greske.
2014-04-19
Istina, slazem se.dzango wrote:Važno je da mi znamo istinu, ne moraju ostali o tome da razglabaju i naslađuju se.Maggie19 wrote:Ti si se neato povukao bio, ali mi je drago da si ipak prihvatio istinu i vratio se 8-))dzango wrote:Jesmo naši i nema tu ništa loše i ne treba sad da se tu nešto braniš. To će da ostane među nama.Maggie19 wrote:To si ti postao, ps bi htio i mene uvuci u te prevrtljivosti..nista ;-Ddzango wrote:Najvažnije u svemu je da smo naši. Srbi.Maggie19 wrote:
Vuk cesto ne razumije moje poante i sale, iako se citamo 15 godina. Emocije ispred pameti vode u greske.
Nego, hocemo drzavljanstvo trazit?!
;-@
Ma nisam znao da si naša. Mi muškarci sporije kapiramo. Naša je obično fizikalija a ne mudrovanje.Maggie19 wrote:Eto sad ;-@dzango wrote:Da ne pade Milo, nikada ne bi otkrili.Maggie19 wrote:Moramti reci da sam uvijek osjecala da si drugaciji. Sad znam i zasto.dzango wrote:Ma nema veze, može i tako. Čuo sam i da postoji nekakav takav fetiš i šta ti ja znam. Možda bude i slađe.Maggie19 wrote:
Sad je gotovo. Stvorio mi se vec onaj obiteljski osjecaj pripadnosti. ;-P
Nije krv voda ;-^^
Neće mi dati. Baba je bila iz srpskog dela Sandžaka. Takvi mi koreni da jedino mogu da tražim pasoš Užičke republike.Maggie19 wrote:Istina, slazem se.dzango wrote:Važno je da mi znamo istinu, ne moraju ostali o tome da razglabaju i naslađuju se.Maggie19 wrote:Ti si se neato povukao bio, ali mi je drago da si ipak prihvatio istinu i vratio se 8-))dzango wrote:Jesmo naši i nema tu ništa loše i ne treba sad da se tu nešto braniš. To će da ostane među nama.Maggie19 wrote:
To si ti postao, ps bi htio i mene uvuci u te prevrtljivosti..nista ;-D
;-@
2014-04-19
Da, da, nasi smo.dzango wrote:Ma nisam znao da si naša. Mi muškarci sporije kapiramo. Naša je obično fizikalija a ne mudrovanje.Maggie19 wrote:Eto sad ;-@dzango wrote:Da ne pade Milo, nikada ne bi otkrili.Maggie19 wrote:Moramti reci da sam uvijek osjecala da si drugaciji. Sad znam i zasto.dzango wrote:Ma nema veze, može i tako. Čuo sam i da postoji nekakav takav fetiš i šta ti ja znam. Možda bude i slađe.Maggie19 wrote:
Sad je gotovo. Stvorio mi se vec onaj obiteljski osjecaj pripadnosti. ;-P
Nije krv voda ;-^^
Vjera nije ni bitna, dobro si rekao. Nema veze sto si ti mijenjao, zna se ciji smo ;-D
Onda sam ja u povoljnijoj poziciji.dzango wrote:Neće mi dati. Baba je bila iz srpskog dela Sandžaka. Takvi mi koreni da jedino mogu da tražim pasoš Užičke republike.Maggie19 wrote:Istina, slazem se.dzango wrote:Važno je da mi znamo istinu, ne moraju ostali o tome da razglabaju i naslađuju se.Maggie19 wrote:Ti si se neato povukao bio, ali mi je drago da si ipak prihvatio istinu i vratio se 8-))dzango wrote:Jesmo naši i nema tu ništa loše i ne treba sad da se tu nešto braniš. To će da ostane među nama.Maggie19 wrote:
To si ti postao, ps bi htio i mene uvuci u te prevrtljivosti..nista ;-D
;-@
Kad ti budem mahala crnogorskim papirima;-~
Nisam chitao shto ste pisali o izborima u Crnoj Gori i ne interesira me jer je to samo glupo truc buc truc...smrtz,,prtz i zavijanja govneta u lijepi pakung pa ti ga onda razni spineri prodaju kao dobru misao ili logichan zakljuchak,,Jebo TI TO ...Lop je lopov...bilo koje vjere ili nacije bio..pa je i taj komunjarski smrad isti kurac kao i srpski ili muslimanski ili hrvatski lopov...zna se shto veze lopove i na kojim principima funkcioniraju isto tako se zna kako poshteni ljudi funkcioniraju..Taj smrad Djukanovic je lopov i krimos par excellence jer da nije ne bi mogao toliko dugo ostati na vlasti i transformirati se od komunjare koji ne vjeruje u boga do chovjeka koji bi gradio neku novu crkvu i vjeru.Ne bi on mogao ostati toliko dugo na vlasti da se nije umrezio ljudima koji imaju koristi od sistema kojega su svi zajedno stvorili uz podrshku takozvanog zapada..I shto je najzalosnije svugdje je tako na Balkanu.Ljudi se svrstavaju po vjeri i naciji a ne po nekim univerzalnim vrijednostima na kojima pochiva ljepsha strana civilizacije..To je problem...da nema milogoraca ne bi bilo ni Mila..pa slijedite tu misao dalje i vidjet cete da i u vashem dvorishtu raste iste gljive ludare kao i u crnogorskom shto opet znachi,,Nishta vi niste bolji od njih..u nekim stvarima ste chak i gori..
i tako si ti nama prispodobio da si hrvat porijeklom... a dobro tak si mi nekak od početka i djelovao... zato smo te valjda s početka malo upoprijek znali pogledat, a sad već dugo si.... a ono ko da si naš... :)...dzango wrote:Ma nema veze, može i tako. Čuo sam i da postoji nekakav takav fetiš i šta ti ja znam. Možda bude i slađe.Maggie19 wrote:Sad je gotovo. Stvorio mi se vec onaj obiteljski osjecaj pripadnosti. ;-Pdzango wrote:Nismo rod. Bilo bi malo nezgodno... Dovoljno je da smo naši.Maggie19 wrote:dzango wrote:
Ma jok, Nedić.
;-^^
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jel ti nisi reko da neš više dolaziti... zunzara, aj malo smanji doživljaje... gorih od vas nema...mentalitet wrote:Nisam chitao shto ste pisali o izborima u Crnoj Gori i ne interesira me jer je to samo glupo truc buc truc...smrtz,,prtz i zavijanja govneta u lijepi pakung pa ti ga onda razni spineri prodaju kao dobru misao ili logichan zakljuchak,,Jebo TI TO ...Lop je lopov...bilo koje vjere ili nacije bio..pa je i taj komunjarski smrad isti kurac kao i srpski ili muslimanski ili hrvatski lopov...zna se shto veze lopove i na kojim principima funkcioniraju isto tako se zna kako poshteni ljudi funkcioniraju..Taj smrad Djukanovic je lopov i krimos par excellence jer da nije ne bi mogao toliko dugo ostati na vlasti i transformirati se od komunjare koji ne vjeruje u boga do chovjeka koji bi gradio neku novu crkvu i vjeru.Ne bi on mogao ostati toliko dugo na vlasti da se nije umrezio ljudima koji imaju koristi od sistema kojega su svi zajedno stvorili uz podrshku takozvanog zapada..I shto je najzalosnije svugdje je tako na Balkanu.Ljudi se svrstavaju po vjeri i naciji a ne po nekim univerzalnim vrijednostima na kojima pochiva ljepsha strana civilizacije..To je problem...da nema milogoraca ne bi bilo ni Mila..pa slijedite tu misao dalje i vidjet cete da i u vashem dvorishtu raste iste gljive ludare kao i u crnogorskom shto opet znachi,,Nishta vi niste bolji od njih..u nekim stvarima ste chak i gori..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nisam ja ništa menjao ali to nije ni važno pošto smo naši i ljubimo se tri puta.Maggie19 wrote:Da, da, nasi smo.dzango wrote:Ma nisam znao da si naša. Mi muškarci sporije kapiramo. Naša je obično fizikalija a ne mudrovanje.Maggie19 wrote:Eto sad ;-@dzango wrote:Da ne pade Milo, nikada ne bi otkrili.Maggie19 wrote:
Moramti reci da sam uvijek osjecala da si drugaciji. Sad znam i zasto.
Nije krv voda ;-^^
Vjera nije ni bitna, dobro si rekao. Nema veze sto si ti mijenjao, zna se ciji smo ;-D
Last edited by dzango on Wed 2 Sep - 15:01; edited 1 time in total
2014-04-19
Nisam ja Hrvat već je Mehi naša. To jest moja.michaellcmacha wrote:i tako si ti nama prispodobio da si hrvat porijeklom... a dobro tak si mi nekak od početka i djelovao... zato smo te valjda s početka malo upoprijek znali pogledat, a sad već dugo si.... a ono ko da si naš... :)...dzango wrote:Ma nema veze, može i tako. Čuo sam i da postoji nekakav takav fetiš i šta ti ja znam. Možda bude i slađe.Maggie19 wrote:Sad je gotovo. Stvorio mi se vec onaj obiteljski osjecaj pripadnosti. ;-Pdzango wrote:Nismo rod. Bilo bi malo nezgodno... Dovoljno je da smo naši.Maggie19 wrote:
;-^^
2014-04-19
Page 44 of 54 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 49 ... 54
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
Page 44 of 54