Izbori u Cnoj Gori
Page 43 of 54
Page 43 of 54 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 48 ... 54
Re: Izbori u Cnoj Gori
dzango wrote:Maggie19 wrote:Pa nasi smo, sto se čudiš?!dzango wrote:I babino devojačko prezime je malo škakljivo.Maggie19 wrote:Mozda i jesmo, tko zna.dzango wrote:Ne izmišljam, jeste.Maggie19 wrote:
Ne izmisljaj sad. Moras bit ti kad sam ja ;-D
Nismo, ja sam na onih sto su ostali na iskonskoj vjeri ;-^^
Kakve veze ima koje si vere ako smo naši?
Ja i prezime imam.
B-)
Radosevic, Andric, Dekovic, Bozinovic..?
;-D
Ma jok, Nedić.
Jesmo li onda rod ili nismo?
;-^^
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
daj megi...Maggie19 wrote:dzango wrote:Maggie19 wrote:Pa nasi smo, sto se čudiš?!dzango wrote:I babino devojačko prezime je malo škakljivo.Maggie19 wrote:
Mozda i jesmo, tko zna.
Ja i prezime imam.
B-)
;-D
Ma jok, Nedić.
;-^^
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
megi jasno kaže da su džangovi Hrvati koji su prešli na pravoslavlje i postali srblji. Što ti nije jasno?vuksadinare wrote:daj megi...Maggie19 wrote:dzango wrote:Maggie19 wrote:Pa nasi smo, sto se čudiš?!dzango wrote:
I babino devojačko prezime je malo škakljivo.
;-D
Ma jok, Nedić.
;-^^
postani jehovac.marcellus wrote:veber wrote:
napiše to lik koji do lokalnog dućana ide s autom.
ja ne pješačim. Vjera mi brani.
prvo pješačiš da se dokažeš.
u tvojim godinam te odmah unaprijede u pothodničara.
2014-12-30
veber wrote:garant si bio i u koelnskoj prvostolnici.marcellus wrote:Hektorović wrote:
Sama nije inventivna nego je čisto generic copy paste...
No s druge strane je zanatski dobro odrađen posao.
da, to je to, generička arhitektura, dobro odrađena ali generička, bez mašte, kreativnosti ili inovacije. Solidno, ali ne bolje od toga, arhitektonski
osim veličine nema razlike od zagrebačke
Al kužiš ona je uglavnom izvornik
Dok je ZG kopija iz suvremenog industrijskog doba
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Upravo poslali s Marsa...kamerom uhvaćena pješčana pijavica
michaellcmacha wrote:ako želite vidjeti vjersko zdanje modernog dizajna sa punom funkcionalnošću održavanja liturgije plus predviđene funkcije ukopa crkvenih velikodostojnika u kripte bazilike koje su koncipirane kao ogroman sklop sarkofaga. nemam na svom mobitelu ali budem sina tražio da poslika da vidite kako izgledaju kripte.... ispada da bi se u našoj bazilici mogao sahraniti čitav kler CuH...
Prosječno postkoncilsko zdanje, referira se na kraj 70tih i 80te... dobro je što ne pokušava imitirati neke povijesne stilove niti priziva klasičnu baziliku pa nema elemente kiča ... prizemlje se moglo i drugačije riješiti.
2018-04-10
nisam pratio...isprika..tre wrote:megi jasno kaže da su džangovi Hrvati koji su prešli na pravoslavlje i postali srblji. Što ti nije jasno?vuksadinare wrote:daj megi...Maggie19 wrote:dzango wrote:Maggie19 wrote:
Pa nasi smo, sto se čudiš?!
;-D
Ma jok, Nedić.
;-^^
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U boji, s MastCam uhvaćeno područje gdje se pojavila pijavica
michaellcmacha wrote:michaellcmacha wrote:ako želite vidjeti vjersko zdanje modernog dizajna sa punom funkcionalnošću održavanja liturgije plus predviđene funkcije ukopa crkvenih velikodostojnika u kripte bazilike koje su koncipirane kao ogroman sklop sarkofaga. nemam na svom mobitelu ali budem sina tražio da poslika da vidite kako izgledaju kripte.... ispada da bi se u našoj bazilici mogao sahraniti čitav kler CuH.
Upravo ovakav skoro kazališni raspored i dolikuje suvremenoj liturgiji.
2018-04-10
uvijek postoji nekaj prvo.Hektorović wrote:veber wrote:garant si bio i u koelnskoj prvostolnici.marcellus wrote:Hektorović wrote:
da, to je to, generička arhitektura, dobro odrađena ali generička, bez mašte, kreativnosti ili inovacije. Solidno, ali ne bolje od toga, arhitektonski
nisam ja konstruirao gliser napamet. stoljećimaa ljudi plove i grade brodove.
moj frend arhitekt nije prvi osmislio kuću, ali ju je napravio jebački. nagrađivan.
crkve su isto tako građene. razlike u koelnskoj i zagrebačkoj nema neke razlike.
ni po gradnji niti po stilu. dok dođeš gore dušu ispustiš.
visinski su tornjevi kao zagrebački ali se nahodaš.
lik je dvjema amerikankama rekao da to nije za njih.
pokraj katedrale imaš očuvan rimski bazen. sa svim mozaicima.
2014-12-30
zato django šuti kao zaliven, megi je izvukla iz njega ono čega se najviše bojao a to je da je obična posrbica s Hrvatskim korjenima.vuksadinare wrote:nisam pratio...isprika..tre wrote:megi jasno kaže da su džangovi Hrvati koji su prešli na pravoslavlje i postali srblji. Što ti nije jasno?vuksadinare wrote:daj megi...Maggie19 wrote:dzango wrote:
Ma jok, Nedić.
;-^^
veber wrote:uvijek postoji nekaj prvo.Hektorović wrote:veber wrote:garant si bio i u koelnskoj prvostolnici.marcellus wrote:Hektorović wrote:
nisam ja konstruirao gliser napamet. stoljećimaa ljudi plove i grade brodove.
moj frend arhitekt nije prvi osmislio kuću, ali ju je napravio jebački. nagrađivan.
crkve su isto tako građene. razlike u koelnskoj i zagrebačkoj nema neke razlike.
ni po gradnji niti po stilu. dok dođeš gore dušu ispustiš.
visinski su tornjevi kao zagrebački ali se nahodaš.
l
Složit ću se s veberom.
a nisam posebno oduševljen modernim crkvenim arhitekturama....
tu je daleko više promašaja nego nečeg novog a da i dalje čuva ozračje crkve
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pokazuje se točno ono da kad dublje zagrebeš u korjenje srblja 60% ih nađe da su im pretci bili Hrvatitre wrote:zato django šuti kao zaliven, megi je izvukla iz njega ono čega se najviše bojao a to je da je obična posrbica s Hrvatskim korjenima.vuksadinare wrote:nisam pratio...isprika..tre wrote:megi jasno kaže da su džangovi Hrvati koji su prešli na pravoslavlje i postali srblji. Što ti nije jasno?vuksadinare wrote:daj megi...Maggie19 wrote:
;-^^
michaellcmacha likes this post
Vuk cesto ne razumije moje poante i sale, iako se citamo 15 godina. Emocije ispred pameti vode u greske.tre wrote:megi jasno kaže da su džangovi Hrvati koji su prešli na pravoslavlje i postali srblji. Što ti nije jasno?vuksadinare wrote:daj megi...Maggie19 wrote:dzango wrote:Maggie19 wrote:Pa nasi smo, sto se čudiš?!dzango wrote:
I babino devojačko prezime je malo škakljivo.
;-D
Ma jok, Nedić.
;-^^
Hvala sto si mu preveo, tre ;-))
ja nisam čest gost, češći sam kod župnika u kleti, ali crkva uistinu odlično izgleda, akustika je također odlična, orgulje koštaju oko 1 milijun eura, baziliku minor je imenovao i posvetio papa Benedikt i kako rekoh ista je određena kao kriptno posljednje počivalište za crkvene velikodostojnike... u svakom slučaju mislim da bi buduća crkvena zdanja trebala biti tog tipa kako ti reče bez nekog pretjeranog kiča a opet da budu visoko funkcionalne... zaboravih reći da u sklopu iste se nalazi kompleks prostorija za vjeronaučne aktivnosti i posebno kompleks za župni caritas (veliko skladište i kancelarije) sve je moderno opremljeno, cijeli objekat je nisko energetsko zdanje a ista je izgrađena u sklopu velikog šetališta u najvećem gradskom naselju...Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:michaellcmacha wrote:ako želite vidjeti vjersko zdanje modernog dizajna sa punom funkcionalnošću održavanja liturgije plus predviđene funkcije ukopa crkvenih velikodostojnika u kripte bazilike koje su koncipirane kao ogroman sklop sarkofaga. nemam na svom mobitelu ali budem sina tražio da poslika da vidite kako izgledaju kripte.... ispada da bi se u našoj bazilici mogao sahraniti čitav kler CuH.
Upravo ovakav skoro kazališni raspored i dolikuje suvremenoj liturgiji.
2015-08-08
Nismo rod. Bilo bi malo nezgodno... Dovoljno je da smo naši.Maggie19 wrote:dzango wrote:Maggie19 wrote:Pa nasi smo, sto se čudiš?!dzango wrote:I babino devojačko prezime je malo škakljivo.Maggie19 wrote:
Mozda i jesmo, tko zna.
Ja i prezime imam.
B-)
;-D
Ma jok, Nedić.
;-^^
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Najvažnije u svemu je da smo naši. Srbi.Maggie19 wrote:Vuk cesto ne razumije moje poante i sale, iako se citamo 15 godina. Emocije ispred pameti vode u greske.tre wrote:megi jasno kaže da su džangovi Hrvati koji su prešli na pravoslavlje i postali srblji. Što ti nije jasno?vuksadinare wrote:daj megi...Maggie19 wrote:dzango wrote:
Ma jok, Nedić.
;-^^
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sad je gotovo. Stvorio mi se vec onaj obiteljski osjecaj pripadnosti. ;-Pdzango wrote:Nismo rod. Bilo bi malo nezgodno... Dovoljno je da smo naši.Maggie19 wrote:dzango wrote:Maggie19 wrote:Pa nasi smo, sto se čudiš?!dzango wrote:I babino devojačko prezime je malo škakljivo.Maggie19 wrote:
Mozda i jesmo, tko zna.
Ja i prezime imam.
B-)
;-D
Ma jok, Nedić.
;-^^
Zvat cu te rođakom odsad, valjda se neces ljutit ;-@
A, i da bismo bili 100% sigurni, trebalo bi testiranja radit, a 'ko ce to sad ;-D
To si ti postao, ps bi htio i mene uvuci u te prevrtljivosti..nista ;-Ddzango wrote:Najvažnije u svemu je da smo naši. Srbi.Maggie19 wrote:Vuk cesto ne razumije moje poante i sale, iako se citamo 15 godina. Emocije ispred pameti vode u greske.tre wrote:megi jasno kaže da su džangovi Hrvati koji su prešli na pravoslavlje i postali srblji. Što ti nije jasno?vuksadinare wrote:daj megi...Maggie19 wrote:dzango wrote:
Ma jok, Nedić.
;-^^
Jesmo nasi, ali ono prvo, od iskona i pocetka ;-@
Page 43 of 54 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 48 ... 54
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
Page 43 of 54