Izbori u Cnoj Gori
Page 23 of 54
Page 23 of 54 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 38 ... 54
Re: Izbori u Cnoj Gori
Moze biti naziv koji god pozelis. Tvoja glava, tvoj PC, samo je zemlja jos Hrvatska. No, to je manje-vise nebitno ;-Dcrvenkasti wrote:Maggie19 wrote:To sjeme je odavno sagnjilo i pretvorilo se u kompost, a kompost..necu dalje;-)crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Na krivoj si temi, crveni.crvenkasti wrote:Zašto si Srbi dozvoljavaju da imaju takva jednonacionalna sranje od slavlja?
I onda se čude što im nitko neće u Jugoslaviju?
Izbori u Srbiji su vec bili.
A, za Jugoslaviju se i ne sjecam vise.
;-^^
Crna Gora i Srbija su sjeme buduće Jugoslavije.
A ti si naivna ko guska, kad to ne vidiš!
Sad zamisli sto si ti kad to ne shvacas, pogledaj se u ogledalo i ustipni.
Buđenjeeeee!
Mozda bolno, ali vrijeme je pogledati istini u oci B-))
Dobro, vjerojatno se neće opet zvati Jugoslavija.
Možda Srboslavija. Velika Srbija.
Tako nešto.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Da. Šta si bez svoje vere, jezika i kulture?kaya wrote:budućnost drugim riječimadzango wrote:
Nije samo protiv korupcije i samovlašća. Ovo je bila i borba za svetinje i Crkvu koju je nesoj hteo da otme i uništi. Milo je sam izabrao temu i izgubio. Pomislio čovek da je jači od 800 gpdina istorije.
:)
Svatko ima pravo na misljenje. I zelje. Meni je, npr, Venecija lijepa i mislim da je prava Venecija zapravo hrvatska ;-Ddzango wrote:Nema šta da upali. Znaju ko su i šta su i šta su im očebi bili. Što neki zbog novca i privilegija idu u šizofreniju, njihov je problem. Prava Crna Gora je Crna Gora Njegoša i kralja Nikole a ne Crna Gora Sekule Drljevića, Jevrema Brkovića, Mila i ostalog nesoja.Maggie19 wrote:Na srecu i crnogorsko cojstvo, nece vam upalit.dzango wrote:Ne mešam ništa. Sekula je bio ustaša koji je izmišljao crnogotsku naciju, zajedno sa Štedimlijom, kao što je Pavelić izmišljao Hrvatsku Pravoslavnu Crkvu.Maggie19 wrote:Pa kazes da ne mijesas naciju i ideologiju. ;-Ddzango wrote:Sekula je bio ustaša. Nisu prevelike, veruj mi.Maggie19 wrote:
A, Sekula bio Francuz ;-D
Pa necete im vi određivat ciji ce stihovi biti u njihovoj himni..da niste prevelike gace obukli ;-D
Jesu, jesu..padaju, pa znam ;-))
Opet :-))
pa nisam, al bogme na slavlju ne mašem mačem i krunicom i padam u nesvjest od banske hrvatskedzango wrote:Da. Šta si bez svoje vere, jezika i kulture?kaya wrote:budućnost drugim riječimadzango wrote:
Nije samo protiv korupcije i samovlašća. Ovo je bila i borba za svetinje i Crkvu koju je nesoj hteo da otme i uništi. Milo je sam izabrao temu i izgubio. Pomislio čovek da je jači od 800 gpdina istorije.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne bi. Ne živimo ni danas ništa humanije i bolje nego tada. Samo nam malo lažu preko TV-a.kaya wrote:fali mu ..800 godina samo..kad bi svi resetirali na 12 vijek došlo bi do sveopće pizdarijedzango wrote:Šta fali 12. veku? Nećemo valjda opet, kao pod Brozom, da brišemo istoriju i krećemo sve ispočetka? Ili pod Vućićem, svejedno.kaya wrote:u svakom slučaju, srbi su opet u 12 stoljeću i srbija je gdje su srbi
a pomaže im sveti ostroški i sveti sava koji govori kroz amfilohija
i idu u budućnost :) tako se zove stranka jel koja je pobjedila..
i nemoj da si staromodan i lud đani....još mi sad reci da imaš sličicu od svetog amfilohija u automobilu i slušaš devojku kosovku
2015-08-15
I meno je Rovinj lep...Maggie19 wrote:Svatko ima pravo na misljenje. I zelje. Meni je, npr, Venecija lijepa i mislim da je prava Venecija zapravo hrvatska ;-Ddzango wrote:Nema šta da upali. Znaju ko su i šta su i šta su im očebi bili. Što neki zbog novca i privilegija idu u šizofreniju, njihov je problem. Prava Crna Gora je Crna Gora Njegoša i kralja Nikole a ne Crna Gora Sekule Drljevića, Jevrema Brkovića, Mila i ostalog nesoja.Maggie19 wrote:Na srecu i crnogorsko cojstvo, nece vam upalit.dzango wrote:Ne mešam ništa. Sekula je bio ustaša koji je izmišljao crnogotsku naciju, zajedno sa Štedimlijom, kao što je Pavelić izmišljao Hrvatsku Pravoslavnu Crkvu.Maggie19 wrote:
Pa kazes da ne mijesas naciju i ideologiju. ;-D
bi, zamisli kada bi vb htjela indiju i sve te svoje kolonije, amerikanci crne robove i tako...hrvatska zemun :) e onda bi popizdiodzango wrote:Ne bi. Ne živimo ni danas ništa humanije i bolje nego tada. Samo nam malo lažu preko TV-a.kaya wrote:fali mu ..800 godina samo..kad bi svi resetirali na 12 vijek došlo bi do sveopće pizdarijedzango wrote:Šta fali 12. veku? Nećemo valjda opet, kao pod Brozom, da brišemo istoriju i krećemo sve ispočetka? Ili pod Vućićem, svejedno.kaya wrote:u svakom slučaju, srbi su opet u 12 stoljeću i srbija je gdje su srbi
2015-08-15
E, tamo su vas odavno nadjacali oni isti koji ce pomoc Crnogorcima da vas i tamo nadjacaju ;-Ddzango wrote:I meno je Rovinj lep...Maggie19 wrote:Svatko ima pravo na misljenje. I zelje. Meni je, npr, Venecija lijepa i mislim da je prava Venecija zapravo hrvatska ;-Ddzango wrote:Nema šta da upali. Znaju ko su i šta su i šta su im očebi bili. Što neki zbog novca i privilegija idu u šizofreniju, njihov je problem. Prava Crna Gora je Crna Gora Njegoša i kralja Nikole a ne Crna Gora Sekule Drljevića, Jevrema Brkovića, Mila i ostalog nesoja.Maggie19 wrote:Na srecu i crnogorsko cojstvo, nece vam upalit.dzango wrote:Ne mešam ništa. Sekula je bio ustaša koji je izmišljao crnogotsku naciju, zajedno sa Štedimlijom, kao što je Pavelić izmišljao Hrvatsku Pravoslavnu Crkvu.Maggie19 wrote:
Pa kazes da ne mijesas naciju i ideologiju. ;-D
Bolje vrabac u ruci nego golub na grani..nikako vi naucit 8-^^
Poneli ljudi da Milu pokažu od koga je izgubio izbore. Mislip da je nepobedov pa se zaleteo na svetinje.kaya wrote:pa nisam, al bogme na slavlju ne mašem mačem i krunicom i padam u nesvjest od banske hrvatskedzango wrote:Da. Šta si bez svoje vere, jezika i kulture?kaya wrote:budućnost drugim riječimadzango wrote:
Koje svetinje, dzani?!
Pricas kao da imas barem 90 i poludio si pred kraj ;-D
Nemam ikonu ali poslušam Danicu Crnogorčević ili Srbske pravoslavne pojce.kaya wrote:i nemoj da si staromodan i lud đani....još mi sad reci da imaš sličicu od svetog amfilohija u automobilu i slušaš devojku kosovku
Idem lec ili cu inace potpast pod dzanijev utjecaj i pocet infisavat u Veneciju..ili barem Postojnu..Slovenci su u biti Hrvati, ako niste znali....haha
Lnoc ;-))
Lnoc ;-))
Neka uzmu Indiju. Jebe mi se.kaya wrote:bi, zamisli kada bi vb htjela indiju i sve te svoje kolonije, amerikanci crne robove i tako...hrvatska zemun :) e onda bi popizdiodzango wrote:Ne bi. Ne živimo ni danas ništa humanije i bolje nego tada. Samo nam malo lažu preko TV-a.kaya wrote:fali mu ..800 godina samo..kad bi svi resetirali na 12 vijek došlo bi do sveopće pizdarijedzango wrote:Šta fali 12. veku? Nećemo valjda opet, kao pod Brozom, da brišemo istoriju i krećemo sve ispočetka? Ili pod Vućićem, svejedno.kaya wrote:u svakom slučaju, srbi su opet u 12 stoljeću i srbija je gdje su srbi
Kada Zemunci budi hteli u NDH, onda OK. Mada ne vidim da je neko pominjao ulszak CG u Srbiju.
Jebaćemo im mater i tamo i onamo.Maggie19 wrote:E, tamo su vas odavno nadjacali oni isti koji ce pomoc Crnogorcima da vas i tamo nadjacaju ;-Ddzango wrote:I meno je Rovinj lep...Maggie19 wrote:Svatko ima pravo na misljenje. I zelje. Meni je, npr, Venecija lijepa i mislim da je prava Venecija zapravo hrvatska ;-Ddzango wrote:Nema šta da upali. Znaju ko su i šta su i šta su im očebi bili. Što neki zbog novca i privilegija idu u šizofreniju, njihov je problem. Prava Crna Gora je Crna Gora Njegoša i kralja Nikole a ne Crna Gora Sekule Drljevića, Jevrema Brkovića, Mila i ostalog nesoja.Maggie19 wrote:
Na srecu i crnogorsko cojstvo, nece vam upalit.
Bolje vrabac u ruci nego golub na grani..nikako vi naucit 8-^^
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Crkve, manastire, ikone... Sve što taj narod ima i čuva kroz istoriju. I sve da preda raspopu i njegovoj nevladinoj organizaciji. Imam 95.Maggie19 wrote:Koje svetinje, dzani?!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
DF: Anti-NATO politike iz Crne Gore i one koje su u BiH htjele rušiti CIK imaju istog mentora
"Političke strukture koje danas u Crnoj Gori tu državu nastoje da maknu sa njenog euroatlanskog puta (unište EU put i ponište članstvo u NATO-u) potpomognute su iz istog onog proruskog centra, koji je samo prije par mjeseci brutalno atakovao na legalitet izbora Centralne izborne komisije BiH, koja je krajnjim naporima oslobođena od SNSD-ove i HDZ-ove potpune kontrole. Građani Bosne i Hercegovine dobro znaju ko su političke opcije sa sjedištem u Sarajevu a koje su putem pozivanja na ulične nerede i haos direktno pomagale proruskim eksponentima u BiH, SNSD-u i HDZ-u u napadima na institucije države", navode iz Demokratske fronte.
Navode da su ti napadi odbijeni, ali samo privremeno jer će se i dalje nastaviti kroz pokušaje diskreditacije i delegitimizacije institucija države.
"Imajući u vidu navedene procese, koji imaju i domaći i regionalni karakter, Demokratska fronta još jednom poziva sve političke opcije kojima je država Bosna i Hercegovina na prvom mjestu, da po strani ostave ideološke i političke razlike kada je riječ o kontinuiranim napadima na institucije države, jer te institucije nisu ničije stranačko ili privatno vlasništvo nego vlasništvo svih građana Bosne i Hercegovine. Ne smijemo dopustiti da zbog političkih animoziteta otvoreni neprijatelji države Bosne i Hercegovine dobiju prostor više u svom destruktivnom djelovanju", poručuju iz DF-a.
Rascjepkanost političkih opcija koje se zalažu za državu Bosnu i Hercegovinu, u bezbroj tabora, ističu, otvara manevarski prostor za neprijatelja države, čemu nažalost svjedoči i primjer Crne Gore.
"Političke strukture koje danas u Crnoj Gori tu državu nastoje da maknu sa njenog euroatlanskog puta (unište EU put i ponište članstvo u NATO-u) potpomognute su iz istog onog proruskog centra, koji je samo prije par mjeseci brutalno atakovao na legalitet izbora Centralne izborne komisije BiH, koja je krajnjim naporima oslobođena od SNSD-ove i HDZ-ove potpune kontrole. Građani Bosne i Hercegovine dobro znaju ko su političke opcije sa sjedištem u Sarajevu a koje su putem pozivanja na ulične nerede i haos direktno pomagale proruskim eksponentima u BiH, SNSD-u i HDZ-u u napadima na institucije države", navode iz Demokratske fronte.
Navode da su ti napadi odbijeni, ali samo privremeno jer će se i dalje nastaviti kroz pokušaje diskreditacije i delegitimizacije institucija države.
"Imajući u vidu navedene procese, koji imaju i domaći i regionalni karakter, Demokratska fronta još jednom poziva sve političke opcije kojima je država Bosna i Hercegovina na prvom mjestu, da po strani ostave ideološke i političke razlike kada je riječ o kontinuiranim napadima na institucije države, jer te institucije nisu ničije stranačko ili privatno vlasništvo nego vlasništvo svih građana Bosne i Hercegovine. Ne smijemo dopustiti da zbog političkih animoziteta otvoreni neprijatelji države Bosne i Hercegovine dobiju prostor više u svom destruktivnom djelovanju", poručuju iz DF-a.
Rascjepkanost političkih opcija koje se zalažu za državu Bosnu i Hercegovinu, u bezbroj tabora, ističu, otvara manevarski prostor za neprijatelja države, čemu nažalost svjedoči i primjer Crne Gore.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nikolaidis za Index: Mi smo gotovi, Crna Gora više ne postoji
ANDREJ NIKOLAIDIS, pisac iz Crne Gore, uvjeren je da odlazak s vlasti partije Mile Đukanovića, jednog od najdugovječnijih europskih vladara, neće donijeti boljitak njegovoj zemlji. Ne zato što idealizira vlast na odlasku, nego stoga što ne vidi puno dobroga u pobjednicima. Na upit što misli o rezultatima jučer održanih izbora, Nikolaidis odgovara:
"Mi smo gotovi"
"To je katastrofa. Mi smo gotovi, ova zemlja više ne postoji, samo ljudi nisu obaviješteni. Dosad smo imali kleptokratsku meku diktaturu koja je mila majka u odnosu na ovo", komentira Nikolaidis, pa detaljnije analizira omjer suverenističkih partija - onih koje se zalažu za očuvanje neovisnosti Crne Gore - te prosrpskog bloka bliskog režimu Aleksandra Vučića i Srpskoj pravoslavnoj crkvi.
"Zbir glasova suverenističkih partija – jer je i URA koja će praviti koaliciju s 'crnima' suverenistička partija - sasvim je solidan – 44 prema 37 posto. URA će raditi nešto vrlo neuobičajeno, kao članovi European Greens, pravit će crno-zelenu koaliciju. Pritom je njihova retorika – mi ćemo sada demokratizirati Crnu Goru i ubrzati put u Europsku uniju. Dakle, to će raditi u koaliciji čiji je stožer i daleko najjači dio s 33 posto - a URA ima 5,3 posto - savez koji su okupili Adem Vuchiqi i Amfilohije. Ne treba biti genij za shvatiti da u toj koaliciji onaj tko ima pet posto ne može diktirati politiku onima koji imaju 33 posto. Ako to pokušaju, koalicija će biti razvrgnuta. Čovjek koji je kičma i glava te crkveno-Vučićeve koalicije je Miodrag Daka Davidović. To je čovjek koji ima nemala iskustva u demokratizaciji i europeizaciji: bio je Karadžićev ratni ministar u SAO Hercegovina. Nema sumnje da je kompetentan za poslove europeizacije i demokratizacije, što bi tu moglo poći krivo", ironičan je Nikolaidis.
Iritantni postupak europskih zelenih
I nastavlja:
"Iznimno je iritantno da su europski zeleni i bivša njemačka ambasadorica u Crnoj Gori podržali URA-u u namjeru da pravi crno-zelenu koaliciju. Zanima me je li uobičajena praksa njemačkih zelenih koaliranje s ratnim ministrima ratnih zločinaca osuđenih za genocid ili je to, kao Nutella bez lješnjaka, samo za Balkan. U najmanju ruku sam skeptičan da bi ta koalicija mogla donijeti boljitak ovoj zemlji", veli naš sugovornik.
Unatoč porazu njegove partije, Đukanović i dalje ostaje predsjednik. Pitali smo Nikolaidisa može li prognozirati kako će se razvijati situacija na političkoj sceni.
Prva država koja izlazi iz NATO-a?
"Ne bih isključio mogućnost da se on povuče iz partije i s mjesta predsjednika, što bi značilo nove predsjedničke izbore. Nemam nikakvu insajdersku informaciju, ali to nije nešto što se može isključiti. Evo kako vidim blisku budućnost – sastavit će koaliciju koja je šizofrena i sastavljena je samo oko toga da se makne Đukanović. U redu, to je završeno, ali sad kad je to završeno, što veže tu koaliciju, ako se složimo da to nije europeizacija i demokratizacija, a prilično sam siguran da to nije prioritet Dake Davidovića i Amfilohija Radovića, koji s najvećim gađenjem govori o Europskoj uniji i europskoj civilizaciji. Kada to maknemo, što će ih držati na okupu? Đukanovićevo biračko tijelo će se rasipati, moje je predviđanje da će najmanje od tog biračkog tijela uzeti URA, a najviše crkvena koalicija", govori nam Nikolaidis.
"U trenutku kada shvate da imaju većinu bez URA-e, a taj trenutak će doći vrlo brzo, jednostavno će je šutnuti, sami osvojiti vlast i nakon toga mogu u ono što crkvenu koaliciju Dake Davidovića zaista zanima, a to je promjena same prirode Crne Gore, koja je po ustavu građanska država. Oni je vide kao srpsku državu u kojoj, eto, žive drugi narodi, međutim ne i Crnogorci, jer ne priznaju postojanje crnogorske nacije. Zanima ih i izlazak iz NATO pakta, za što im treba većina u parlamentu da bi mogli raspisati referendum koji će bez problema proći u Crnoj Gori, pa bi Crna Gora mogla biti prva država koja će svojevoljno napustiti NATO. I po mom sudu, ovo što se sada događa vodi k apsolutnom obustavljanju svih kretanja prema Europskoj uniji i direktno ka okretanju Srbiji i Rusiji. Ni u čemu drugom crkvena koalicija Dake Davidovića neće sudjelovati. U konačnici, to bi vodilo prema nestajanju Crne Gore", uvjeren je Nikolaidis.
Naznake lošeg smjera vidio je već sinoć:
"Primijetio sam da su pobjednici vozili kroz albanska naselja po Ulcinju, turirali mašine i ponašali se kao junaci iz Mad Maxa jer su time htjeli nešto staviti do znanja susjedima Albancima, što je također zalog multietničke budućnosti Crne Gore", zaključuje pisac.
ANDREJ NIKOLAIDIS, pisac iz Crne Gore, uvjeren je da odlazak s vlasti partije Mile Đukanovića, jednog od najdugovječnijih europskih vladara, neće donijeti boljitak njegovoj zemlji. Ne zato što idealizira vlast na odlasku, nego stoga što ne vidi puno dobroga u pobjednicima. Na upit što misli o rezultatima jučer održanih izbora, Nikolaidis odgovara:
"Mi smo gotovi"
"To je katastrofa. Mi smo gotovi, ova zemlja više ne postoji, samo ljudi nisu obaviješteni. Dosad smo imali kleptokratsku meku diktaturu koja je mila majka u odnosu na ovo", komentira Nikolaidis, pa detaljnije analizira omjer suverenističkih partija - onih koje se zalažu za očuvanje neovisnosti Crne Gore - te prosrpskog bloka bliskog režimu Aleksandra Vučića i Srpskoj pravoslavnoj crkvi.
"Zbir glasova suverenističkih partija – jer je i URA koja će praviti koaliciju s 'crnima' suverenistička partija - sasvim je solidan – 44 prema 37 posto. URA će raditi nešto vrlo neuobičajeno, kao članovi European Greens, pravit će crno-zelenu koaliciju. Pritom je njihova retorika – mi ćemo sada demokratizirati Crnu Goru i ubrzati put u Europsku uniju. Dakle, to će raditi u koaliciji čiji je stožer i daleko najjači dio s 33 posto - a URA ima 5,3 posto - savez koji su okupili Adem Vuchiqi i Amfilohije. Ne treba biti genij za shvatiti da u toj koaliciji onaj tko ima pet posto ne može diktirati politiku onima koji imaju 33 posto. Ako to pokušaju, koalicija će biti razvrgnuta. Čovjek koji je kičma i glava te crkveno-Vučićeve koalicije je Miodrag Daka Davidović. To je čovjek koji ima nemala iskustva u demokratizaciji i europeizaciji: bio je Karadžićev ratni ministar u SAO Hercegovina. Nema sumnje da je kompetentan za poslove europeizacije i demokratizacije, što bi tu moglo poći krivo", ironičan je Nikolaidis.
Iritantni postupak europskih zelenih
I nastavlja:
"Iznimno je iritantno da su europski zeleni i bivša njemačka ambasadorica u Crnoj Gori podržali URA-u u namjeru da pravi crno-zelenu koaliciju. Zanima me je li uobičajena praksa njemačkih zelenih koaliranje s ratnim ministrima ratnih zločinaca osuđenih za genocid ili je to, kao Nutella bez lješnjaka, samo za Balkan. U najmanju ruku sam skeptičan da bi ta koalicija mogla donijeti boljitak ovoj zemlji", veli naš sugovornik.
Unatoč porazu njegove partije, Đukanović i dalje ostaje predsjednik. Pitali smo Nikolaidisa može li prognozirati kako će se razvijati situacija na političkoj sceni.
Prva država koja izlazi iz NATO-a?
"Ne bih isključio mogućnost da se on povuče iz partije i s mjesta predsjednika, što bi značilo nove predsjedničke izbore. Nemam nikakvu insajdersku informaciju, ali to nije nešto što se može isključiti. Evo kako vidim blisku budućnost – sastavit će koaliciju koja je šizofrena i sastavljena je samo oko toga da se makne Đukanović. U redu, to je završeno, ali sad kad je to završeno, što veže tu koaliciju, ako se složimo da to nije europeizacija i demokratizacija, a prilično sam siguran da to nije prioritet Dake Davidovića i Amfilohija Radovića, koji s najvećim gađenjem govori o Europskoj uniji i europskoj civilizaciji. Kada to maknemo, što će ih držati na okupu? Đukanovićevo biračko tijelo će se rasipati, moje je predviđanje da će najmanje od tog biračkog tijela uzeti URA, a najviše crkvena koalicija", govori nam Nikolaidis.
"U trenutku kada shvate da imaju većinu bez URA-e, a taj trenutak će doći vrlo brzo, jednostavno će je šutnuti, sami osvojiti vlast i nakon toga mogu u ono što crkvenu koaliciju Dake Davidovića zaista zanima, a to je promjena same prirode Crne Gore, koja je po ustavu građanska država. Oni je vide kao srpsku državu u kojoj, eto, žive drugi narodi, međutim ne i Crnogorci, jer ne priznaju postojanje crnogorske nacije. Zanima ih i izlazak iz NATO pakta, za što im treba većina u parlamentu da bi mogli raspisati referendum koji će bez problema proći u Crnoj Gori, pa bi Crna Gora mogla biti prva država koja će svojevoljno napustiti NATO. I po mom sudu, ovo što se sada događa vodi k apsolutnom obustavljanju svih kretanja prema Europskoj uniji i direktno ka okretanju Srbiji i Rusiji. Ni u čemu drugom crkvena koalicija Dake Davidovića neće sudjelovati. U konačnici, to bi vodilo prema nestajanju Crne Gore", uvjeren je Nikolaidis.
Naznake lošeg smjera vidio je već sinoć:
"Primijetio sam da su pobjednici vozili kroz albanska naselja po Ulcinju, turirali mašine i ponašali se kao junaci iz Mad Maxa jer su time htjeli nešto staviti do znanja susjedima Albancima, što je također zalog multietničke budućnosti Crne Gore", zaključuje pisac.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 23 of 54 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 38 ... 54
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
Page 23 of 54