Izbori u Cnoj Gori
Page 22 of 54
Page 22 of 54 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 38 ... 54
Re: Izbori u Cnoj Gori
Dobro pratimo dalje. Srbi su kao pobjedili a u osnovi nisu pobjedili jer im treba Albanac i drugi za vlast a sve je klimavo i ovisi o jednom zastupniku. Uglavnom žešći šou koji su priredili Hrvati koje boli kurac i za Mila i za Srbe i sad će tenzije jer Srbi su jednostavno budaletine i ne znaju kad triba stat pa je tu sukob.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zašto si Srbi dozvoljavaju da imaju takva jednonacionalna sranje od slavlja?
I onda se čude što im nitko neće u Jugoslaviju?
crvenkasti-
2014-04-17
;-Pdzango wrote:Počinje kada ja kažem.Maggie19 wrote:Ne pocinje ni kad ovim "bijelima" odgovara.;-)dzango wrote:U stvari slave sa crnogorskom zastavom. Pravom crnogorskom zastavom kralja Nikole a ne sa Milovim falsifikatom. Ali to treba znati. Pa jebote, ne počinje istorija 45' i Brozom.kaya wrote:mislim i ovi su njima obećali ostati na europskom putu :)
al ova proslava sa srpskom zastavom diljem srpskih zemalja govori nešto drugo ne...
Ti samo mozes kazat kad ces u krpe (ako ti draga ne odredi)..
Sekula je bio ustaša. Nisu prevelike, veruj mi.Maggie19 wrote:A, Sekula bio Francuz ;-Ddzango wrote:Sa orlom. Ali to nikada nije bila crnogorska zastava. Milov falsifikat isto kao i tekst sadašnje himne u koji su stavili stihove Sekule Drljevića.kaya wrote:pa sad, meni izgleda kao srpska jbg..što nije crnogorska crvena sa nekim orlom, pticomdzango wrote:U stvari slave sa crnogorskom zastavom. Pravom crnogorskom zastavom kralja Nikole a ne sa Milovim falsifikatom. Ali to treba znati. Pa jebote, ne počinje istorija 45' i Brozom.kaya wrote:mislim i ovi su njima obećali ostati na europskom putu :)
al ova proslava sa srpskom zastavom diljem srpskih zemalja govori nešto drugo ne...
Pa necete im vi određivat ciji ce stihovi biti u njihovoj himni..da niste prevelike gace obukli ;-D
Na krivoj si temi, crveni.crvenkasti wrote:Zašto si Srbi dozvoljavaju da imaju takva jednonacionalna sranje od slavlja?
Izbori u Srbiji su vec bili.
A, za Jugoslaviju se i ne sjecam vise.
;-^^
Pa kazes da ne mijesas naciju i ideologiju. ;-Ddzango wrote:Sekula je bio ustaša. Nisu prevelike, veruj mi.Maggie19 wrote:A, Sekula bio Francuz ;-Ddzango wrote:Sa orlom. Ali to nikada nije bila crnogorska zastava. Milov falsifikat isto kao i tekst sadašnje himne u koji su stavili stihove Sekule Drljevića.kaya wrote:pa sad, meni izgleda kao srpska jbg..što nije crnogorska crvena sa nekim orlom, pticomdzango wrote:U stvari slave sa crnogorskom zastavom. Pravom crnogorskom zastavom kralja Nikole a ne sa Milovim falsifikatom. Ali to treba znati. Pa jebote, ne počinje istorija 45' i Brozom.kaya wrote:mislim i ovi su njima obećali ostati na europskom putu :)
Pa necete im vi određivat ciji ce stihovi biti u njihovoj himni..da niste prevelike gace obukli ;-D
Jesu, jesu..padaju, pa znam ;-))
u svakom slučaju, srbi su opet u 12 stoljeću i srbija je gdje su srbi
a pomaže im sveti ostroški i sveti sava koji govori kroz amfilohija
i idu u budućnost :) tako se zove stranka jel koja je pobjedila..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nije samo protiv korupcije i samovlašća. Ovo je bila i borba za svetinje i Crkvu koju je nesoj hteo da otme i uništi. Milo je sam izabrao temu i izgubio. Pomislio čovek da je jači od 800 gpdina istorije.kaya wrote:gle, to nije normalno, slavit pobjedu protiv korupcije u drugoj državi i zazivati svece , okretati oči i ostalo što ide uz isti takav spotdzango wrote:Koja bi ikonografija bila u CG i Srbiji ako ne crnpgorska i srpska narodna nošnja, krst i crkva? Šta jebote? Džamija i dimije?kaya wrote:ali ikonografija je ista ili sam ja ćorava, a nisam.dzango wrote:Jedno je muzički spot a drugo miting. Ne znam šta su ti popovi krivi.kaya wrote:
ma ništaaa...svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna ( sve je tu, popovi, pjesme, ikone i ugroženost)
a popovi..uh, krivi su koliko su teški
Znam da su vama popovi i ćirilica krivi za sve. Isto je bilo i kroz istoriju. I Turcima i Austrougarima su isto bili krivi.
to kao da se mi tu pojavimo s mačem i držimo sličice od svetog ante a bozanić pada u nesvjest
a to je kod vas pravilo, a zna se i zašto da se ne lažemo..
Maggie19 wrote:Na krivoj si temi, crveni.crvenkasti wrote:Zašto si Srbi dozvoljavaju da imaju takva jednonacionalna sranje od slavlja?
;-^^
Crna Gora i Srbija su sjeme buduće Jugoslavije.
A ti si naivna ko guska, kad to ne vidiš!
crvenkasti-
2014-04-17
al dobro bilo bi dosadno bez njih, ja ovak lude ne znam u bližoj i daljoj okolici
2015-08-15
Ne mešam ništa. Sekula je bio ustaša koji je izmišljao crnogotsku naciju, zajedno sa Štedimlijom, kao što je Pavelić izmišljao Hrvatsku Pravoslavnu Crkvu.Maggie19 wrote:Pa kazes da ne mijesas naciju i ideologiju. ;-Ddzango wrote:Sekula je bio ustaša. Nisu prevelike, veruj mi.Maggie19 wrote:A, Sekula bio Francuz ;-Ddzango wrote:Sa orlom. Ali to nikada nije bila crnogorska zastava. Milov falsifikat isto kao i tekst sadašnje himne u koji su stavili stihove Sekule Drljevića.kaya wrote:
pa sad, meni izgleda kao srpska jbg..što nije crnogorska crvena sa nekim orlom, pticom
To sjeme je odavno sagnjilo i pretvorilo se u kompost, a kompost..necu dalje;-)crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Na krivoj si temi, crveni.crvenkasti wrote:Zašto si Srbi dozvoljavaju da imaju takva jednonacionalna sranje od slavlja?
;-^^
Sad zamisli sto si ti kad to ne shvacas, pogledaj se u ogledalo i ustipni.
Buđenjeeeee!
Mozda bolno, ali vrijeme je pogledati istini u oci B-))
Šta fali 12. veku? Nećemo valjda opet, kao pod Brozom, da brišemo istoriju i krećemo sve ispočetka? Ili pod Vućićem, svejedno.kaya wrote:u svakom slučaju, srbi su opet u 12 stoljeću i srbija je gdje su srbi
Last edited by dzango on 1/9/2020, 01:28; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Na srecu i crnogorsko cojstvo, nece vam upalit.dzango wrote:Ne mešam ništa. Sekula je bio ustaša koji je izmišljao crnogotsku naciju, zajedno sa Štedimlijom, kao što je Pavelić izmišljao Hrvatsku Pravoslavnu Crkvu.Maggie19 wrote:Pa kazes da ne mijesas naciju i ideologiju. ;-Ddzango wrote:Sekula je bio ustaša. Nisu prevelike, veruj mi.Maggie19 wrote:A, Sekula bio Francuz ;-Ddzango wrote:Sa orlom. Ali to nikada nije bila crnogorska zastava. Milov falsifikat isto kao i tekst sadašnje himne u koji su stavili stihove Sekule Drljevića.kaya wrote:
pa sad, meni izgleda kao srpska jbg..što nije crnogorska crvena sa nekim orlom, pticom
Opet :-))
budućnost drugim riječimadzango wrote:
Nije samo protiv korupcije i samovlašća. Ovo je bila i borba za svetinje i Crkvu koju je nesoj hteo da otme i uništi. Milo je sam izabrao temu i izgubio. Pomislio čovek da je jači od 800 gpdina istorije.
:)
2015-08-15
Maggie19 wrote:To sjeme je odavno sagnjilo i pretvorilo se u kompost, a kompost..necu dalje;-)crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Na krivoj si temi, crveni.crvenkasti wrote:Zašto si Srbi dozvoljavaju da imaju takva jednonacionalna sranje od slavlja?
;-^^
Buđenjeeeee!
Dobro, vjerojatno se neće opet zvati Jugoslavija.
Možda Srboslavija. Velika Srbija.
Tako nešto.
crvenkasti-
2014-04-17
fali mu ..800 godina samo..kad bi svi resetirali na 12 vijek došlo bi do sveopće pizdarijedzango wrote:Šta fali 12. veku? Nećemo valjda opet, kao pod Brozom, da brišemo istoriju i krećemo sve ispočetka? Ili pod Vućićem, svejedno.kaya wrote:u svakom slučaju, srbi su opet u 12 stoljeću i srbija je gdje su srbi
2015-08-15
Ti si, dzani, ljubomoran sto je Sekula bio "ustasa". Bilo je i crnogorskih cetnika, ne brini...Đurisic, Lašić, npr..;-@
Nema šta da upali. Znaju ko su i šta su i šta su im očebi bili. Što neki zbog novca i privilegija idu u šizofreniju, njihov je problem. Prava Crna Gora je Crna Gora Njegoša i kralja Nikole a ne Crna Gora Sekule Drljevića, Jevrema Brkovića, Mila i ostalog nesoja.Maggie19 wrote:Na srecu i crnogorsko cojstvo, nece vam upalit.dzango wrote:Ne mešam ništa. Sekula je bio ustaša koji je izmišljao crnogotsku naciju, zajedno sa Štedimlijom, kao što je Pavelić izmišljao Hrvatsku Pravoslavnu Crkvu.Maggie19 wrote:Pa kazes da ne mijesas naciju i ideologiju. ;-Ddzango wrote:Sekula je bio ustaša. Nisu prevelike, veruj mi.Maggie19 wrote:
A, Sekula bio Francuz ;-D
Opet :-))
laku noć ...
i pozdrav od ilije gromovnika i svetog ..već nekoga
i pozdrav od ilije gromovnika i svetog ..već nekoga
2015-08-15
Moze biti naziv koji god pozelis. Tvoja glava, tvoj PC, samo je zemlja jos Hrvatska. No, to je manje-vise nebitno ;-Dcrvenkasti wrote:Maggie19 wrote:To sjeme je odavno sagnjilo i pretvorilo se u kompost, a kompost..necu dalje;-)crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Na krivoj si temi, crveni.crvenkasti wrote:Zašto si Srbi dozvoljavaju da imaju takva jednonacionalna sranje od slavlja?
;-^^
Buđenjeeeee!
Dobro, vjerojatno se neće opet zvati Jugoslavija.
Možda Srboslavija. Velika Srbija.
Tako nešto.
Page 22 of 54 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 38 ... 54
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
Page 22 of 54