Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Europa League 20/21
Vidim da se "fradija" brzo zaboravilo, a da ne govorim o blamazama u skupinama u prethodnim mandatima mlađeg daltona
Guest- Guest
Ma jebes doktore.Beef Supreme wrote:Vidim da se "fradija" brzo zaboravilo, a da ne govorim o blamazama u skupinama u prethodnim mandatima mlađeg daltona
Pa on je bolji od Lippija Trappa Alexa Hitzfelda Flicka Sacchia MICHELSA IVICA zajedno.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ne zaboravlja se niti shakthar i velemajstorski potez velikog osječkog maga kada je izvukao petkovića i uveo kaddziora i oslobodio ukrajince brige oko obrane te prokockao dva gola prednosti u 300 sekundi.Beef Supreme wrote:Vidim da se "fradija" brzo zaboravilo, a da ne govorim o blamazama u skupinama u prethodnim mandatima mlađeg daltona
ne zaboravljaju se niti izgubljeni kup od rijeke, kukavički bunker protiv benfice, ispadanje od young boysa.
pri tome treba uzeti u obzir da mu nisu prodali niti jednog igrača, nego su kupili sve koje je tražio.
to zoran mamić nikada nije imao, a ove rezultate je ostvario uz jedne jedine kratke zimske pripreme u samo osam (8) mjeseci na mjestu trenera prve momčadi.
eto ti osijeka i "magije" kupovanja igrača od 30 godina kako bi mogao igrati na rezultat.
pobjegao je bjelica iz dinama kad je prodan olmo jer je majera je zapostavio, gavranovića otpisao, isto je napravio i s atiemwenom, a prodao je šunjića i rrahmanija i izračunao je kako bi se sad morao pomučiti da ponovi postignuti rezultat i da je bolje uzeti otpremninu i pobjeći.
kek je rijeku doveo do titule prvaka mukotrpnim radom, a ovaj kao loša kopija guardiole samo kupuje gotove igrače kako bi s njima napravio rezultat.
uostalom, kad je tako dobar kako to da se niti u jednom jedinom klubu, osim wolfsbergera nije zadržao dulje od dvije godine?
neće biti da su baš svi klubovi problematični, a samo je pobjegulja ispravan.
sitting_bull-
2015-09-28
Saurone samo vici
Sve ce orke za te stici.
Ako treba i djecu ti dati
Samo.mamicu karakter nam novcima plati.
Mi smo tvoji tvoje male kuje
Nedamo da protiv tebe oporba ruje.
Sve ce orke za te stici.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Tupko ... Fradi je bio u vrijeme kad se ta ekipa još slagala nakon Nenekove bežanije ... Da nam sad dođe taj fradi 5 komada bi mu uvalili ... Normalno je svakom treneru dati par mjeseci da si posloži ekipu, zašto Zoran Mamić od vas tupsona nema pravo na tih par mjeseci? I Nenek je po dolasku u Dinamo imal još veći gaf, ispal je od Young Boysa i to u Zagrebu, nakon 1-1 tamo ... I to sa daleko jačom ekipom nego što je imao Zoki protiv fradija ...Beef Supreme wrote:Vidim da se "fradija" brzo zaboravilo, a da ne govorim o blamazama u skupinama u prethodnim mandatima mlađeg daltona
Zeko-
2015-08-26
Dobra si ti duša Ante ... Pjesnička ... Podsjećaš me na navijače HNK Lutalica iz Splita ... I oni samo pjevaju, a rezultata nigdje ...FRANK wrote:Saurone samo vici
Sve ce orke za te stici.
Zeko-
2015-08-26
Haha oni(tko??) zokiju prodali igrace i nisu doveli nikoga, a on i brat su sportski direktor, pocasni predsjednik i atila kluba
I to s majerom ste dosadni , nije mi jasno gdje je on trebao igrati pored olma ...osim toga lik nista posebno ni sad ne igra ,ali Sauronova PR masinerija sve radi da se hipertrofira cijena
I to s majerom ste dosadni , nije mi jasno gdje je on trebao igrati pored olma ...osim toga lik nista posebno ni sad ne igra ,ali Sauronova PR masinerija sve radi da se hipertrofira cijena
Guest- Guest
Je, svjetski menadžeri ne silaze s ovog foruma, pažljivo čitaju kaj tu mi pišemo i tako se određuje cijena Lovre Majera ... A gdje je mogao igrati pored Olma? A zakaj pored Olma, pravi je odgovor, sa Olmom ... Njih dvojica uopće nisu isti tip igrača da bi jedan drugome mjesto uzimali .... A i da jesu, bilo je puno utakmica u HNL-u koje Olmo nije igrao, jer ga je Nenek odmarao za Europu ... Ali nije ih igrao ni Majer, već Gojak ili Kadzior ... I kak' su zajedno mogli igrati Olmo i Gojak, a veliš ti, ne bi mogli zajedno igrati Olmo i Majer? Olmo je polušpica ili krilo, a Majer je čisti play ...
U cijeloj toj priči najinteresantnije je to vaše trabunjanje o Bjelici. Dok je Bjelica bio trener on je, po vama, bio samo zaslužan za dobre rezultate, a nikada za ništa nije bio kriv ... O Zokiju pak trabunjate obrnuto ... On je, po vama, kriv za loše rezultate, a nikada za ništa nije zaslužan ... Jebiga dečki, u najmanju ruku nije pošteno i to je vrh vrhova licemjerja ...
U cijeloj toj priči najinteresantnije je to vaše trabunjanje o Bjelici. Dok je Bjelica bio trener on je, po vama, bio samo zaslužan za dobre rezultate, a nikada za ništa nije bio kriv ... O Zokiju pak trabunjate obrnuto ... On je, po vama, kriv za loše rezultate, a nikada za ništa nije zaslužan ... Jebiga dečki, u najmanju ruku nije pošteno i to je vrh vrhova licemjerja ...
Zeko-
2015-08-26
Odlična utakmica, malo je štekalo u obrani i tranziciji. Bilo je par situacija kad su se kontre trebale bolje odigrati, možda bi riješili pitanje prolaska odmah jučer.
Vidjelo se jučer kakva je Bruno igračina. Samo kad hoće, kad se ne zajebava i kad je barem 80% spreman. Najjači napadač kojeg imamo u Hrvatskoj. Svi ti Budimiri, Kalinići, Santiniji, Livaje se mogu sakriti jer nikad neće odigrati utakmicu ko on jučer. A odigrao ih je već i za Dinamo i reprezentaciju. Samo mora biti posložen u glavi. Treba reći i da je stručni stožer jučer dobro složio taktiku i vodio utakmicu.
Vidjelo se jučer kakva je Bruno igračina. Samo kad hoće, kad se ne zajebava i kad je barem 80% spreman. Najjači napadač kojeg imamo u Hrvatskoj. Svi ti Budimiri, Kalinići, Santiniji, Livaje se mogu sakriti jer nikad neće odigrati utakmicu ko on jučer. A odigrao ih je već i za Dinamo i reprezentaciju. Samo mora biti posložen u glavi. Treba reći i da je stručni stožer jučer dobro složio taktiku i vodio utakmicu.
Zamisli koliko moras biti jadan i bolestan. Koliko ti zivot mora biti sjeban po temelju. Koliko moras biti mrzak Bogu da uopce zaviris na ovaj pdf kojemu je smisao postojanja sramotan i bjedan
2015-09-13
369.vrazija divizija je porazila neprijatelja i osvetila slavne djedove koji su se lavovski borili protiv crvene nemani na Donu i Staljingradzkarlitovnačin wrote:čestitke momcima u plavom na pobjedi na istočnoj fronti
2015-09-13
FRANK wrote:Zamisli koliko moras biti jadan i bolestan. Koliko ti zivot mora biti sjeban po temelju. Koliko moras biti mrzak Bogu da uopce zaviris na ovaj pdf kojemu je smisao postojanja sramotan i bjedan
Guest- Guest
Ti si iskompleksiran cim spominjes hajduk. Ja ne. Samo znam da je mon trener igrao ligu prvaka a ne ovo usljivo natjecanjeZeko wrote:Dobra si ti duša Ante ... Pjesnička ... Podsjećaš me na navijače HNK Lutalica iz Splita ... I oni samo pjevaju, a rezultata nigdje ...FRANK wrote:Saurone samo vici
Sve ce orke za te stici.
2015-09-13
Beef Supreme wrote:FRANK wrote:Zamisli koliko moras biti jadan i bolestan. Koliko ti zivot mora biti sjeban po temelju. Koliko moras biti mrzak Bogu da uopce zaviris na ovaj pdf kojemu je smisao postojanja sramotan i bjedan
2015-09-13
Pa igrao je i Zoki Ligu prvaka i tamo pobijedio Arsenal kaj Nenek može samo sanjati ... Pa je prošao grupu u Euroligi osvojivši isti broj bodova k'o i Nenek i to u puno jačoj grupi, sada je pobijedio Krasnodar, puno jaču ekipu od Plzena protiv kojeg je Nenek igrao ... Po osvojenim UEFA-bodovima ove sezone, Dinamo je 19. klub Europe, a 38. kad se sumira zadnjih 5 godina ... Jebiga uvijek ima pro i contra ...FRANK wrote:Ti si iskompleksiran cim spominjes hajduk. Ja ne. Samo znam da je mon trener igrao ligu prvaka a ne ovo usljivo natjecanjeZeko wrote:Dobra si ti duša Ante ... Pjesnička ... Podsjećaš me na navijače HNK Lutalica iz Splita ... I oni samo pjevaju, a rezultata nigdje ...FRANK wrote:Saurone samo vici
Sve ce orke za te stici.
Zeko-
2015-08-26
Ajde igra je i hajduk isto cetvrtfinale lige prvaka sad o tome mogu samo sanjati.
2015-09-13
Da se razumimo nenek nije problem kao trener. Svatko ko se suprostavi Vozdu je problem
2015-09-13
Pa naravno ... U svakoj firmi pa tako i u klubu mora se znati tko je gazda ... Moram se opet vratiti na HNK Lutalica šrd ... Kod njih se 15 godina ne zna tko je gazda i pogledaj ih gdje su, ovakve klubove protiv kojih Dinamo igra oni mogu jedino na TV-u gledati ... Netko je valjda to u Dinamu posložio da je to tako ...
Zeko-
2015-08-26
itekako je nenek bio problem.FRANK wrote:Da se razumimo nenek nije problem kao trener. Svatko ko se suprostavi Vozdu je problem
četiri ključne utakmice za dinamo je izgubio:
- young boysi u zagrebu, nakon 1:1 u švicarskoj
- rijeka, finale kupa u puli
- rijeka, četvrtfinale kupa
- shakthar, kad je izvadio petkovića i ubacio kadziora kod 3:1 u 90 minuti
puno previše za manje od dvije godine u dinamu.
činjenica kako nije niti pokušao postaviti igru u kojoj bi olmo i majer igrali zajedno govori kako ga nije zanimalo da svoj trenerski klišej/šprancu mijenja kad ima igrače koji bi to omogućili, nego je ziheraški sastavljao momčad od igrača koje je sam doveo: dilaver, kadzior, šitum, leovac.
" Ima Dinamo igrača koji mogu biti prevaga. Tu primarno mislim na Lovru Majera, koji igra odlično. Jako mi je drago zbog njega, sad igra stalno, a isto tako stalno je jedan od najboljih na terenu. Svoje nogometno znanje pokazuje u onom najvažnijem, pogocima i asistencijama, ali i kompletnom svojom izvedbom. Majer ima kvalitetu postati veliki igrač. Njemu je samo trebala minutaža, igra. Presretan sam što je sad ima i što je pokazao kakav je nogometni majstor. Zaslužio je to, tu minutažu, udarnu postavu. Znate što mi je žao? Htio sam s njim igrati u momčadi Dinama mnogo više nego što sam igrao. Da smo igrali skupa, možda bi Dinamo napravio još veće stvari nego što je napravio." (dani olmo)
eto kako je olmo ocijenio tretman koji je majer imao kod neneka.
pametnome dosta.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Europa League 20/21
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE