Plenkovic me poslušao : Među prvima u svijetu regulirat ćemo digitalne nomade zakonski
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenkovic me poslušao : Među prvima u svijetu regulirat ćemo digitalne nomade zakonski
A to mi je bitnije od međuljudskih odnosa u obitelji i šire jer ako si ti guba prema meni onda nije red da ja budem fer prema tebi.RayMabus wrote:Zlopamtilo sam i ne praštam.
To mi je mana kod međuljudskih odnosa no zato kao general funkcioniram savršeno.
Pamti pa vrati.
Oko za oko zub za zub.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Plenkovic me poslušao : Među prvima u svijetu regulirat ćemo digitalne nomade zakonski
Kad budete ovako ko ja razmišljali o njima neće one smit prnit.
Jel će ti ovi luđak uzet stolicu pa će je razbit o tvoje tijelo
One će šefovat ?
Meni nećeš.
Jel će ti ovi luđak uzet stolicu pa će je razbit o tvoje tijelo
One će šefovat ?
Meni nećeš.
2014-04-11
RayMabus wrote:Od te korone nešto i dobro. Lik je i sam vidija da se Hr previše oslanja na turizam.
Žena naša , četvero dice.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis/nizozemska-je-moja-domovina-to-je-sjajna-zemlja-bogata-i-uredena-no-ja-iz-hrvatske-ne-idem-ovde-razvijam-biznis-bez-otkaza-i-s-novim-zaposlenjima-1018320
Konačno mu se otvorilo a to san i tražija. Popričaj s njime.
Jeste li morali otpuštati radnike?
- Nismo morali otpuštati ljude i to ne namjeravamo raditi. Uvjereni smo da će se potreba za našim proizvodima i uslugama s vremenom samo povećavati. Uskoro će, nadamo se, i naši stari klijenti moći ponovno otvoriti svoja vrata i uložiti novac u marketing.
onda kako je s 400 spao na 25 ljudi?
Proda je dionice od bivše firme. To je nova firma s 25 ljudi. Lik se bavi marketingom. To mu je posao. Digitqlni marketing.
2014-04-11
a cuj..poanta jest da ljudi imaju obaveze(osim tebea ) ako je svojski poheftačis,sama ce ti letjeti u krevet..ako ga gledas samo iscijediti,pa ne se onda cuditi..i nahrani pokatkad curu i napoji je..RayMabus wrote:Ne može jer takve kad mi kažu da iimaju neku obvezu ja to zapamtim pa kad drugi put zove onda ja nemam vremena i tako prekinemo.Legendovich wrote:Longi..cudi me...vrlo lako je pohabati neku curu i dojmiti je,pa je drzati na distanci(u njenom stanu) a po potrebi..jebanje,kavica,papica,je dovuci na svoj teren..kad se zabava slegne,opet je posaljes doma..ja tako radim..ponekad prespava,ujutro popijemo kofi,otusira se i svojim poslom ode..milina..RayMabus wrote:Eto ti ih. Poklanjam ti ih sve. Nek ti solit pamet kako če ona i njena djeca. Ne triba to meni u životu.Legendovich wrote:Žene kurtzu valjaju,ne pljuj po njima Longi..
Zlopamtilo sam a ženama ne praštam kad mk kažu nemam vremena.
Guest- Guest
Svetac , sa ženama san završija. Ne mislim se s njima više seksat u ovoj inkarnaciji.
Skužija san tko su i šta su.
Skužija san tko su i šta su.
2014-04-11
Imaš dva tipa muškaraca. Prvi koji će radi pičke napravit sve i drugi koji radi pičke neće napravit ništa. Ja sam taj drugi tip.
Ovaj drugi tip gleda samo sebe i svoju guzicu.
2014-04-11
Vrste imaju dva spola. Negdje u svemiru čak i tri spola tj tri roditelja za napravit potomstvo. No uglavnom dva.
Ako ti za ostvarit duhovne ciljeve u životu na nekoj planeti triba pripadnik drugog spola il općenito neka osoba onda si na pogrešnom putu.
Zato ti to mene ne zanima. To su bile moje pogrešne postavke u početku da mi triba partnerica u životu s kojom ću savit gnijezdo i imat zajednički cilj. To se pokazalo kao velika greška.
Ako ti treba netko to onda nije to. Nije pravi cilj.
Ako ti za ostvarit duhovne ciljeve u životu na nekoj planeti triba pripadnik drugog spola il općenito neka osoba onda si na pogrešnom putu.
Zato ti to mene ne zanima. To su bile moje pogrešne postavke u početku da mi triba partnerica u životu s kojom ću savit gnijezdo i imat zajednički cilj. To se pokazalo kao velika greška.
Ako ti treba netko to onda nije to. Nije pravi cilj.
2014-04-11
kompromis dude..zlatna sredina..taktiziranje je vjeciti fajt protiv ženami..recimo ovako..uši naćuli...RayMabus wrote:Imaš dva tipa muškaraca. Prvi koji će radi pičke napravit sve i drugi koji radi pičke neće napravit ništa. Ja sam taj drugi tip.
Radi ženami nesh BITNE STVARI ugroziti..posao,lovu,nekretnine,zdravlje..e sad,nesh love,vremena,truda,zajebancije,mosh zrtvovati..a pička je pravo fina ,onako,kurtzu daje ugodu i paše mu..stvorena je za to..ne samo da se rasteze radjajuci..
Guest- Guest
Ne zanima me.
Gore sam ti objasnio zašto. Ne treba ti nitko. Samo znanje.
Gore sam ti objasnio zašto. Ne treba ti nitko. Samo znanje.
2014-04-11
Život je igra al ne igraš igre u kojima ćeš stalno biti ovisan o drugoj osobi. Očito. To je zatvoreni krug. Imaš pet planeta i na svih pet ćeš imat dva spola i isti šablon razmišljanja o muško ženskim odnosima. Super. Možeš biti jako uspješan u odnosu na drugi spol ako taj šablon naučiš no uvijek si u priči da ttažiš nekoga da te upotpuni itd jer inače ti kao život nema smisla ako to nemaš.
Ovisan postaješ o toj ideji. To je pogrešan put. Već u startu. Ne treba ti nitko. Ni na ovoj ni na one četiri planete bez obzira koji si spol. Trebaš samo imat znanje da si samostalac koji će se i ubuduće inkarnirati negdje i da ti to ne treba da ostvariš svoj konačni cilj inkarnacija a to nije ni ljubav , ni uspješni seks nit simbioza s nekom osobom ili dušom nego je to nešto potpuno deseto : ti sam.
Ovisan postaješ o toj ideji. To je pogrešan put. Već u startu. Ne treba ti nitko. Ni na ovoj ni na one četiri planete bez obzira koji si spol. Trebaš samo imat znanje da si samostalac koji će se i ubuduće inkarnirati negdje i da ti to ne treba da ostvariš svoj konačni cilj inkarnacija a to nije ni ljubav , ni uspješni seks nit simbioza s nekom osobom ili dušom nego je to nešto potpuno deseto : ti sam.
2014-04-11
Meni dobro..svatko na svom..druzenje radi opustanja i uzitka..
Guest- Guest
a Rujka odlicno kuha..negdi je na netu iskopala recepte za meso za ćevape..ono niti je meni bilo poznato.pa nasla recept za lepinjice,pa za onaj socni poliv,od cega se pravi...i napravila cevape u lepinji,jebote,navalio ja zderati kao da nisam 10 dana jio..
znaju zene vrijediti..man se ti dalmatinki,to nish ne valja a samo se svadi..
znaju zene vrijediti..man se ti dalmatinki,to nish ne valja a samo se svadi..
Guest- Guest
Svakog nešto veseli. Mene veseli dedukcija.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Dedukcija
Dedukcijom sam došao do zaključka da me ne zanimaju drugi ljudi da žive s menom.
Dedukcijom sam došao do zaključka da me ne zanimaju drugi ljudi da žive s menom.
2014-04-11
Ta tematika muško ženskih odnosa i svega šta ono uključuje a to su seks i kreiranje djece ( obitelji ) ti je kao dućan koji se nalazi na jednom kraju grada i ti sad šetaš prema tome al cijelo vrijeme nešto je pogrešno.
Biblioteka je na drugom kraju grad.
Šetaš u suprotnom smjeru cijelo vrijeme.
Zato je to sve pogrešno.
Biblioteka je na drugom kraju grad.
Šetaš u suprotnom smjeru cijelo vrijeme.
Zato je to sve pogrešno.
2014-04-11
U životu postoje pojmovi poput važno i nevažno. Npr meni je važno da nisam materijalno ovisan o nekom drugom. Važno mi je da nisam ni seksualno ovisan o nekom drugome.
Ne postoji kompromis kod mene. Ako nije po mome to znači da me seksualno pokušavaš ucjenjiti. Važno mi je da moj život ne ovisi o nekom drugom. Ako da ja se osamostaljujem. I to je sve.
Ne postoji kompromis kod mene. Ako nije po mome to znači da me seksualno pokušavaš ucjenjiti. Važno mi je da moj život ne ovisi o nekom drugom. Ako da ja se osamostaljujem. I to je sve.
2014-04-11
Prije su ljudi živili na selima pa imali puno dice jer su im ta dica pomagala u polju i oko stoke a imali su ih na oku , pa su otišli u gradove i radili u tvornicama pa im je u stanovima bilo nezgodno imat puno dice jer ih nisu imali na oku a ta dica nisu mogla radit u tvornicama , pa su ta dica odrasla i otišla na fakultete da ne rade u tvornicama itd a kako im se nije dalo bit rob a izmišljena je i antibejbe pilula onda još manje dice plus nestalo rualno stanovništvo i sad svak gleda da se osamostali materijalno a u to se ne uklapa to da te neka druga osoba ucjenjuje preko seksa i djece i sad pada natalitet plus ne žele bit tvornički robovi kao roditelji pa idu vani di su veće plaće i bolji uvjeti itd i uglavnom imaš krah nataliteta.
I sad će masovna trpačina pa će se domaći pobunit i glasat za desnicu itd itd dakle vidimo impuls prema slobodi a ne prema seksu i kreiranju djece.
Seks i kreiranje djece je ok al jje impuls prema slobodi puno veći.
I sad će masovna trpačina pa će se domaći pobunit i glasat za desnicu itd itd dakle vidimo impuls prema slobodi a ne prema seksu i kreiranju djece.
Seks i kreiranje djece je ok al jje impuls prema slobodi puno veći.
2014-04-11
I sad imaš masovno iseljavanje mladih iz Hrvatske jer ne žele ovdje biti robovi , ovi šta ostanu ne žele pravit dicu jer će postat odma robovi a ako imaju šta to je u skladu ssa svojim mogućnostima a to je malo i ide masovna trpačina jer fali radne snage da se održi sistem s malim plaćama a visokim porezima i sad kad je pao turizam sad su dobri i digitalni nomadi da ovdje dođu , borave i nešto troše tokom godine.
Sve ti je to proces , samo šta će na kraju cili zapad a šire od toga jednostavno demografski potonit i morat usisavat radnu snagu iz zemalja trećeg svijeta da se ovaj trenutni sistem održi i sad čekamo da stvar pukne kad se neki islamista raznese u Njemačkoj.
Sve ti je to proces , samo šta će na kraju cili zapad a šire od toga jednostavno demografski potonit i morat usisavat radnu snagu iz zemalja trećeg svijeta da se ovaj trenutni sistem održi i sad čekamo da stvar pukne kad se neki islamista raznese u Njemačkoj.
2014-04-11
RayMabus wrote:Svakog nešto veseli. Mene veseli dedukcija.
Pa i ja se osjecam ono,sam,najfinije..radim sto hocu,nitko ne grinta,nitko ne pridikuje,mudruje...milina ziva...malo internet,malo xbox,malo ambijental saunds..odladnim,zovnem curu,ona pripremi,jedemo,ohanemo,pojebemo se i svak na svoju stranu..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatska, među prvima u svijetu
» Capak: Uskoro počinjemo cijepiti, bit ćemo među prvima!
» Srbija uvodi vize za digitalne nomade
» Hrvatska će među prvima ratificirati ulazak Makedonije u NATO
» Hrvatska će među prvima primati goste; najbolji je primjer drugima za razvoj turizma
» Capak: Uskoro počinjemo cijepiti, bit ćemo među prvima!
» Srbija uvodi vize za digitalne nomade
» Hrvatska će među prvima ratificirati ulazak Makedonije u NATO
» Hrvatska će među prvima primati goste; najbolji je primjer drugima za razvoj turizma
Page 3 of 3