Plenkovic me poslušao : Među prvima u svijetu regulirat ćemo digitalne nomade zakonski
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenkovic me poslušao : Među prvima u svijetu regulirat ćemo digitalne nomade zakonski
Misliš ?debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Sve se to moj Deboto sliva u naše đepove , od taksenih maraka u hr konzulatu , do podstanarstva koje plaćaju nekome u Hrvatskoj , potrošnje u trgovinama itd.
To ti se zove protok novca.
sve 5 , ne smeta mi dolazak obrazovanih samostalnih i snalazljivih ljudi , vise od novca pozitivan ucinak na krvnu sliku HR no treba biti realan nemamo trenutno predispozicije za taj oblik poslovanja
Onda ti nisi nikad bija van države.
Mi imamo sve.
U EU smo , imamo klimu , otoke , gradove.
Imamo sve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Plenkovic me poslušao : Među prvima u svijetu regulirat ćemo digitalne nomade zakonski
ispravi taj pri post
vidi koliko reklama
a meni si prigovarao za potpis
vidi koliko reklama
a meni si prigovarao za potpis
2014-04-16
kako bi ti to jadan izdržaRayMabus wrote:Od te korone nešto i dobro. Lik je i sam vidija da se Hr previše oslanja na turizam.
Žena naša , četvero dice.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis/nizozemska-je-moja-domovina-to-je-sjajna-zemlja-bogata-i-uredena-no-ja-iz-hrvatske-ne-idem-ovde-razvijam-biznis-bez-otkaza-i-s-novim-zaposlenjima-1018320
Konačno mu se otvorilo a to san i tražija. Popričaj s njime.
hraniti petora usta
u slučaju razvoda 4 alimentacije ..
2014-04-16
Uteka bi ja iz kuće. Imam jednu kuću do kuće i tu bi sebi krevet napravija i bmk.mortal wrote:kako bi ti to jadan izdržizdržaRayMabus wrote:Od te korone nešto i dobro. Lik je i sam vidija da se Hr previše oslanja na turizam.
Žena naša , četvero dice.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis/nizozemska-je-moja-domovina-to-je-sjajna-zemlja-bogata-i-uredena-no-ja-iz-hrvatske-ne-idem-ovde-razvijam-biznis-bez-otkaza-i-s-novim-zaposlenjima-1018320
Konačno mu se otvorilo a to san i tražija. Popričaj s njime.
hraniti petora usta
u slučaju razvoda 4 alimentacije ..
2014-04-11
Imam dvi kuće ode di živin. Samo bi sebi tamo napravija pločice u grubo i krevet i imam ključ.
Ne triba mi ništa tu. To za mene. Ženi sve ostalo.
Ne triba mi ništa tu. To za mene. Ženi sve ostalo.
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:Može se to riješiti ako se par uhljeba uhvati posla tjedan dana i naprave dobar zakon i regulaciju, i riješio si problem
mislis naplatu poreza ? tkz. DN od kojih 90% zaradjuje malo vise od 1000$ napustit ce svoja trenutna prebivalista gdje mogu zivit s 500-600 i doc u dalmaciju gdje ti treba 1 500 + plenkovicev porez bez ikakvih ulaganja u njihovo poslovanje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ima dvi kuće ode di živim samo druga je u grubo al ima prozore i vrata. Dvi velike prostorije plus prostor za kupatilo.
Meni dovoljno sobu pod nalit doli da to poravnam i pločice i ja tu mogu spavat.
Kad se oću popišat i istuširat izađem napravim pet koraka otvorim vrata od prizemlja i tu imam dva wca.
U sekund tamo sebi napravim sobu jer ja mogu spavat i tu.
Kad se oću popišat i istuširat izađem napravim pet koraka otvorim vrata od prizemlja i tu imam dva wca.
2014-04-11
Al ne da mi se sad ništa. Sad san u kurcu. Stara me zajebala za 25 tisuća eura i to san moga sredit i odvojit se itd a onda kad me zajebala onda san puka i namlatija je i izbacija je iz kuće a žene ne mogu smislit organski.RayMabus wrote:Ima dvi kuće ode di živim samo druga je u grubo al ima prozore i vrata. Dvi velike prostorije plus prostor za kupatilo.
2014-04-11
Sad neće dobiti nitko ništa.
Sve je moje.
Ne triba meni žene da uzmu četiri kantuna kuče i sole pamet šta bi one.
Nikad više nećete odlučivat o ničemu.
Sve je moje.
Ne triba meni žene da uzmu četiri kantuna kuče i sole pamet šta bi one.
Nikad više nećete odlučivat o ničemu.
2014-04-11
Vi ćete odlučivat šta ćete vi i šefovat.
Udrit ću te sikiron po sri čela pa ćeš vidit di si.
Kako ti ja kažen tako će biti a ne vi ćete svoje na mome radit.
Odma ću vas sve izbacit.
Zato i nemam dicu.
Ne pada mi na pamet.
Udrit ću te sikiron po sri čela pa ćeš vidit di si.
Kako ti ja kažen tako će biti a ne vi ćete svoje na mome radit.
Odma ću vas sve izbacit.
Zato i nemam dicu.
Ne pada mi na pamet.
2014-04-11
Ubija san Boga u vlastitoj materi kad me priveslala za moj dio ( 25 tisuća eura ) i izbacija san je iz kuće.
Mislila da mi je mater pa može šta oče.
Nema je već deset godina nit će ode više dolazit.
Odreka je se.
Mislila da mi je mater pa može šta oče.
Nema je već deset godina nit će ode više dolazit.
Odreka je se.
2014-04-11
Trpit vaš neposluh i ponašanje.
Šta ti ja kažem to je to.
Napravi bilo šta a da mi oponiraš to je napad na mene.
Nećeš ode dugo ja ti kažem.
Šta ti ja kažem to je to.
Napravi bilo šta a da mi oponiraš to je napad na mene.
Nećeš ode dugo ja ti kažem.
2014-04-11
Žene ne mogu organski smislit.
Jebe mi se za vašu sposobnost rađanja.
Rađaj nekom drugom pa njemu soli pamet.
Jebe mi se za vašu sposobnost rađanja.
Rađaj nekom drugom pa njemu soli pamet.
2014-04-11
Žene kurtzu valjaju,ne pljuj po njima Longi..
Guest- Guest
Eto ti ih. Poklanjam ti ih sve. Nek ti solit pamet kako če ona i njena djeca. Ne triba to meni u životu.Legendovich wrote:Žene kurtzu valjaju,ne pljuj po njima Longi..
2014-04-11
Longi..cudi me...vrlo lako je pohabati neku curu i dojmiti je,pa je drzati na distanci(u njenom stanu) a po potrebi..jebanje,kavica,papica,je dovuci na svoj teren..kad se zabava slegne,opet je posaljes doma..ja tako radim..ponekad prespava,ujutro popijemo kofi,otusira se i svojim poslom ode..milina..RayMabus wrote:Eto ti ih. Poklanjam ti ih sve. Nek ti solit pamet kako če ona i njena djeca. Ne triba to meni u životu.Legendovich wrote:Žene kurtzu valjaju,ne pljuj po njima Longi..
Guest- Guest
Mogu tako i drkat. Nije im to uloga u postojanju.
Na taj način podržavaš taj njihov emanicipirani način života. Nema ništa. Ni seks ni kava ni bla bla bla.
Odjebi.
Na taj način podržavaš taj njihov emanicipirani način života. Nema ništa. Ni seks ni kava ni bla bla bla.
Odjebi.
2014-04-11
Ne može jer takve kad mi kažu da iimaju neku obvezu ja to zapamtim pa kad drugi put zove onda ja nemam vremena i tako prekinemo.Legendovich wrote:Longi..cudi me...vrlo lako je pohabati neku curu i dojmiti je,pa je drzati na distanci(u njenom stanu) a po potrebi..jebanje,kavica,papica,je dovuci na svoj teren..kad se zabava slegne,opet je posaljes doma..ja tako radim..ponekad prespava,ujutro popijemo kofi,otusira se i svojim poslom ode..milina..RayMabus wrote:Eto ti ih. Poklanjam ti ih sve. Nek ti solit pamet kako če ona i njena djeca. Ne triba to meni u životu.Legendovich wrote:Žene kurtzu valjaju,ne pljuj po njima Longi..
Zlopamtilo sam a ženama ne praštam kad mk kažu nemam vremena.
2014-04-11
Mene ne možeš vrtit oko pičke i to je cila stvar.
Ako ona kaže nemam vremena pa tek idući tjedan , idući tjedan kad se čujemo ja nemam vremena.
Oko za oko zub za zub.
Ako ona kaže nemam vremena pa tek idući tjedan , idući tjedan kad se čujemo ja nemam vremena.
Oko za oko zub za zub.
2014-04-11
Zlopamtilo sam i ne praštam.
To mi je mana kod međuljudskih odnosa no zato kao general funkcioniram savršeno.
Pamti pa vrati.
To mi je mana kod međuljudskih odnosa no zato kao general funkcioniram savršeno.
Pamti pa vrati.
2014-04-11
A to mi je bitnije od međuljudskih odnosa u obitelji i šire jer ako si ti guba prema meni onda nije red da ja budem fer prema tebi.RayMabus wrote:Zlopamtilo sam i ne praštam.
Pamti pa vrati.
Oko za oko zub za zub.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatska, među prvima u svijetu
» Capak: Uskoro počinjemo cijepiti, bit ćemo među prvima!
» Srbija uvodi vize za digitalne nomade
» Hrvatska će među prvima ratificirati ulazak Makedonije u NATO
» Hrvatska će među prvima primati goste; najbolji je primjer drugima za razvoj turizma
» Capak: Uskoro počinjemo cijepiti, bit ćemo među prvima!
» Srbija uvodi vize za digitalne nomade
» Hrvatska će među prvima ratificirati ulazak Makedonije u NATO
» Hrvatska će među prvima primati goste; najbolji je primjer drugima za razvoj turizma
Page 2 of 3