ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Splitsko dalmatinska županija od ponoći ide u lock down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Splitsko dalmatinska županija od ponoći ide u lock down - Page 3 Empty Re: Splitsko dalmatinska županija od ponoći ide u lock down

Post by RayMabus 26/8/2020, 16:47

Zamisli svi ti ugostitelji , konobari pa čak i ja na pumpi koji nemam veze s time al prodajem sladolede i hranu mora san svako dvi godine polagat higjenski.

Ljjudi dođu pa padaju a mene pita kako znamo da sladoled nevalja a ja mu pokaza mot rukom i kao ruka uvela a oni se svi nasmijali , profa me odma pustija.

Vi polažete higjenski a tu pričate Covid je laž jel ?

Aj Bog.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Splitsko dalmatinska županija od ponoći ide u lock down - Page 3 Empty Re: Splitsko dalmatinska županija od ponoći ide u lock down

Post by RayMabus 26/8/2020, 16:48

RayMabus wrote:Zamisli svi ti ugostitelji , konobari pa čak i ja na pumpi koji nemam veze s time al prodajem sladolede i hranu mora san svako dvi godine polagat higjenski.

Ljjudi dođu pa padaju a mene pita kako znamo da sladoled nevalja a ja mu pokaza mot rukom i kao ruka uvela a oni se svi nasmijali , profa me odma pustija.

Vi polažete higjenski a tu pričate Covid je laž jel ?

Aj Bog.
Jebete vi nas u mozak a ?

Sad ćeš vidit koga ćeš ti jebavat.

Od ponoći vam je zabrana.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 26/8/2020, 16:50

Obvezno nošenje zaštitnih maski u svim zatvorenim prostorima gdje boravi više od troje ljudi. U svim ugostiteljskim objektima dok nema konzumacije hrane i pića te pojačano provođenje epidemioloških mjera. Maska se ne koristi prilikom konzumacije pića i hrane, ali kada se netko diže od stola, mora nositi masku.
:D

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/8/2020, 16:53

mutava baštarda wrote:Obvezno nošenje zaštitnih maski u svim zatvorenim prostorima gdje boravi više od troje ljudi. U svim ugostiteljskim objektima dok nema konzumacije hrane i pića te pojačano provođenje epidemioloških mjera. Maska se ne koristi prilikom konzumacije pića i hrane, ali kada se netko diže od stola, mora nositi masku.
Normalno.

Polažu higjenski svake godine a sad se prave pametni.

Od ponoći vam je zabrana.

Štaš ti mene pravit budalom.

Ja glup ti pametan.

Jel ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/8/2020, 17:02

Sad ću vas izribat.

Reka san van to prije tri dana šta vas čeka

Dolazi vojska

.....

Otvori glavni izbornik

[size]

Splitsko dalmatinska županija od ponoći ide u lock down - Page 3 Wikipedia-wordmark-en

[/size]
Traži

NBK obrana

• Jezik
  • Preuzmi PDF

• Prati
  • Uredi

Splitsko dalmatinska županija od ponoći ide u lock down - Page 3 250px-WMD_world_map.svg
Simboli za opasnost od radioaktivnosti, biološku opasnosti i toksičnost

Splitsko dalmatinska županija od ponoći ide u lock down - Page 3 250px-Autocisterna_za_dekontaminaciju_ACD-M78
Autocisterna za dekontaminaciju Hrvatske vojske

NBKO (nuklearno-biološko-kemijska obrana) ili ABKO (atomsko-biološko-kemijska obrana) rod je oružanih snaga čija je namjena detekcija i prevencija posljedica napada atomskog naoružanja, upotrebe bioloških ili bakterioloških, virusnih oblika napada, ili obrana od upotrebe bojnih otrova.

Unutar tog roda djeluju različite specijalnosti:

• izvidnički vod, najobučeniji, sa zadatkom lociranja i opisom vrste i jačine obavljenog napada
  • dekontaminacijski vod, ima zadatak ublažiti ili otkloniti posljedice napada na ljudstvo i tehniku. Te su jedinice opremljene sustavima za ispiranje kontaminiranih čestica.
  • laborantski vod, ima zadaću u pokretnim laboratorijima ispitati vrstu napada i odrediti stupanj kontaminacije.

[size]

Oblici ratovanja upotrebom bojnih otrova prakticirali su se u Prvom svjetskom ratu, a osim sporadičnih napada, atomski rat nije na sreću nikada zaživio. Tijekom Hladnog rata atomsko oružje ima jaku psihološku i političku moć, no svršetkom tog razdoblja, te vrste naoružanja gube na značaju, iako u današnje vrijeme razvijanje nuklearnih programa kod nekih zemalja u razvoju potiče na zabrinutost i reakciju međunarodne zajednice, svakako je i bitna činjenica da se u određenim zemljama radi na istraživanju novih ubojitih virusa, s bojnom namjenom. U suvremenim ratovima na sreću upotrebe tih rodova vojske su rijetke jer su upotrebe takvih vrsta oružja zabranjene raznim konvencijama, iz čega proizlazi naziv ABK-obrana, a ne napad.
[/size]

Zadnji je put uređivao suradnik MaGaBot prije 7 mjeseci.

POVEZANE STRANICE

• Kemijsko oružje

• Iperit

• Sarin

[size]

Splitsko dalmatinska županija od ponoći ide u lock down - Page 3 Wikipedia-wordmark-en

Sadržaji se koriste u skladu s CC BY-SA 3.0 osim ako nije drukčije navedeno.

[/size]

• Zaštita privatnosti

• Uvjeti uporabe

• Klasični prikaz

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/8/2020, 17:04

A puca mi kurac šta ćete bankrotirat.

Nemam ja milosti prema takvima

Polagali ste higijenski a pravite se pametni jel ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/8/2020, 17:06

Sad ćete se pravit pametni.

Od ponoći nove mjere za cijelu SD županiju

Točka.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor 26/8/2020, 17:55

mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Dok je bio lockdown , danas javno priznaju da je to greška nije ga se držao, a iskreno ja se neću držati ni ovih mjera...
Otići ću u sprovod pa makar bio 50prvi... Neka me netko pokuša otjerati. A obiteljska okupljanja da ne spominjem... Šta koga boli kurac koliko ću ljudi primit u svoju kuću...

ok, ok...al nisi mi odgovorio na pitanje :D
Pa odgovorio sam ti... Dok su bili veliki manevri #ostanidoma on je trčao po Marjanu... Ja mu dajem podršku i da krši ove mjere koje je skupina ljudi zvana stožer, kojima usput kad ih imenujemo jeben mater propisala da ih se moramo pridržavati...
trčanje po prirodi nitko nikome nije branio, ni za vrijeme prvih manevara, a ni za ovih sada, tak da Yoda ništ nije kršio, iako je pisao da je trčanjem zayeba i državu i hdz :)
"Javila nam se i čitateljica koja je jutros bila na Marjanu i kaže kako za razliku od ostalih dana, uopće nema ljudi.

- Tijekom šetnje zaustavio nas je policajac i zamolio da idemo svojim kućama, kazala nam je čitateljica.

Glasnogovornica Lolić poručila je svim građanima kako moramo biti svjesni situacije u kojoj se nalazimo.

- Još jednom apeliram na sve građane da se ne okupljaju na javnim površinama. Ostanak kod kuće je za dobro svih nas."
Tako je to bilo Marjanu, a kod nas su dronovi letali...
a jebate :D
jel ti razumis razliku između grupnog okupljanja i kad sam trcis Marjanom?!

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor 26/8/2020, 17:59

AssadNaPodmornici wrote:Ova norka glupa ko točak.
Da bilo je tih dana zabranjeno biti vanka, barem ovisno kako je koji pandur tumačio. Gledao sam na svoje oči kako su panduri tjerali ljude sa plaža, a znam lika koji im je uteka u more i budale pandurske poslali gumenjak da ga izvuku iz mora i uhapse. Isto tako stožer je na šok svih čak zatvorio Marjan za kretanje pa su ljudi prosvjedovali, googlaj jebene novine iz toga datuma, a po Žnjanu gdje sam ja trča svakih 1km je bila traka "stop" kao nesmiš dslje.
Sada ova biserka neka ponovo laže i izmišlja
maleni, šta si se uzjeba...nisi prvi put gluposti nasra, navikli smo :)
glavno da si ti zajeba i šefa i stanicu i čardak i hdz

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor 26/8/2020, 18:00

mutava baštarda wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Ova norka glupa ko točak.
Da bilo je tih dana zabranjeno biti vanka, barem ovisno kako je koji pandur tumačio. Gledao sam na svoje oči kako su panduri tjerali ljude sa plaža, a znam lika koji im je uteka u more i budale pandurske poslali gumenjak da ga izvuku iz mora i uhapse. Isto tako stožer je na šok svih čak zatvorio Marjan za kretanje pa su ljudi prosvjedovali, googlaj jebene novine iz toga datuma, a po Žnjanu gdje sam ja trča svakih 1km je bila traka "stop" kao nesmiš dslje.
Sada ova biserka neka ponovo laže i izmišlja
Predmnijevam da voli upotrebljavati sredstva lišavanja slobode i prisile tijekom seksualnog odnosa... :)
ni slučajno ;)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Eroo 26/8/2020, 18:20

mutava baštarda wrote:Obvezno nošenje zaštitnih maski u svim zatvorenim prostorima gdje boravi više od troje ljudi. U svim ugostiteljskim objektima dok nema konzumacije hrane i pića te pojačano provođenje epidemioloških mjera. Maska se ne koristi prilikom konzumacije pića i hrane, ali kada se netko diže od stola, mora nositi masku.
Zajebali ste posezonu kako god. Ima i se i može i se, a? :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/8/2020, 18:30

Ponoć se bliži. Sat otkucava.

https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/virus-opet-usao-u-staracke-domove-na-splitskom-podrucju-u-ustanovama-u-podstrani-i-kastel-gomilici-zarazene-najmanje-22-osobe-1040612
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 26/8/2020, 18:42

Upravo sam imao razgovor s mojim srednjim princem, koji tjedno bar 2x ide u teretanu.
Upozorio sam ga kakav je to rizik...svatko tko se zarazi ima 50/50 mogućnost da preživi
ili ne preživi. Nije mi to bilo jednostavno izgovoriti mu, ali sam morao.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/8/2020, 18:45

Ode im je od ponoći ključ. Pričao sam o tome na forumu prije tri dana.

Nema oću neću. Ne možeš.

Splitsko dalmatinska županija od ponoći ide u lock down - Page 3 4796

Slobodna volja je završila. U ponoć.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Maggie19 26/8/2020, 18:49

Longi, ne siri paniku po forumu.
Odmori malo. :-)

2019-01-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/8/2020, 18:57

Maggie19 wrote:
Odmori malo. :-)
Pa samo to i radim. Jel misliš da trčim na traci za trčanje dok ovo pišem ?

Sve četiri u zrak nakon kupanja i pive i sad pratim Lokomotivu i Dinamo kako će proć.

Nema panike.

Samo ključ. U ponoć.

Splitsko dalmatinska županija od ponoći ide u lock down - Page 3 Z

Ja ti nikad ne paničarim. Hladan sam ko led. Paničare drugi.

U ponoć.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/8/2020, 19:22

Naviknit ćete se sve. Ja do plaže a konobarica sidi i priča. Nigdi maske. Ti si položila higjenski. I ti i tvoja gazdarica.

Od sutra maska priko lica.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/8/2020, 19:36

Još se i žale.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vlasnici-teretana-ogorceni-na-stozer-ma-odakle-vam-dokazi-da-su-sve-nase-dvorane-zarista-15015600

Od ponoći pa idućih 14 dana vam to traje. Za sada.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/8/2020, 20:07

gospa alkarica 0 : 138 teretanasi
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 26/8/2020, 20:35

debotoijusto wrote:gospa alkarica   0 : 138   teretanasi
Još jedan dokaz čudotvornih moći Gospe Sinjske...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 26/8/2020, 20:36

RayMabus wrote:Naviknit ćete se sve. Ja do plaže a konobarica sidi i priča. Nigdi maske. Ti si položila higjenski. I ti i tvoja gazdarica.

Od sutra maska priko lica.
može li se probušiti rupica pa piti na slamku...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics