Od ponoći veliko poskupljenje cijene goriva za dodatnih 30 lipa
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Od ponoći veliko poskupljenje cijene goriva za dodatnih 30 lipa
Benzin poskupljuje za 20 lipa a dizel za 29 lipa
Blizu 11 kuna litra goriva
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/569151/od-ponoci-veliko-poskupljenje-goriva-dizel-skuplji-za-cak-29-lipa-je-li-konacno-vrijeme-da-drzava-smanji-trosarine
Ovo je sasvim sigurno jedna demografska mjera koja će zaustaviti iseljavanje iz Hrvatske, privući strane investicije, poboljšati standard građana te imati veliki učinak na povećanje nataliteta
Blizu 11 kuna litra goriva
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/569151/od-ponoci-veliko-poskupljenje-goriva-dizel-skuplji-za-cak-29-lipa-je-li-konacno-vrijeme-da-drzava-smanji-trosarine
Ovo je sasvim sigurno jedna demografska mjera koja će zaustaviti iseljavanje iz Hrvatske, privući strane investicije, poboljšati standard građana te imati veliki učinak na povećanje nataliteta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Od ponoći veliko poskupljenje cijene goriva za dodatnih 30 lipa
i pazi ti u kakvoj tišini oni sprovode bezočnu pljačku , i nitko ništa
imam osjećaj da stave noćas gorivo ne na 11,00 nego na 111,00 da se ništa ne bi desilo..
imam osjećaj da stave noćas gorivo ne na 11,00 nego na 111,00 da se ništa ne bi desilo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
eto mog dizela na cijeni benzina
dijagram-
2015-08-09
Parazita sve više, treba to hraniti, ne samo u RH nego sve više i bosance.
I proći će im ovo jer ovo ovdje nije narod nego obične ovce no ono što mene ljuti je da imaju toliki obraz da uopće pričaju o popravku nataliteta i zaustavljanju iseljavanjakaya wrote:i pazi ti u kakvoj tišini oni sprovode bezočnu pljačku , i nitko ništa
Neljuti me cijena goriva ali ovaj obraz koji imaju da u oči pričaju kako im je stalo do zaustavljanja iseljavanja i povećanja nataliteta a istodobno rade ovo E TO JE DNO DNA
2014-04-11
Građani već zazivaju intervenciju države.
Šta to znači? Više države? Manje države?
Trinity-
2014-04-17
A od mene se neće nahranit, ja već tri miseca nisan upalija auto i to toliko da san prikjučer mora izvadit bateriju i stavit je puniti jer se od ležanja ispraznila, nisan tri miseca ulija kap gorivacatabbath wrote:Parazita sve više, treba to hraniti, ne samo u RH nego sve više i bosance.
Izležavan se ima već godinu i pol dana i boli me kurac
Eno oni Kujunđić najavija poskupljenje duvana a ja prikjučer po kila škije 125 kuna nema PDVa
Ko van jebe mater
Zato mene nije ni brige za ovo , digni slobodno na petnaest kuna litru
Ja nean dice, nemoran se dignit ujutro za posao, I Will surive.. ... a hoće li to ljudi s djecom koji se moraju dignit ujutro na posao ili će pravac Njemačka
Digni na petnaest kuna litru goriva , ja san van naša Ahilovu petu : NA MENI NEŠ ZARADIT BRAJO NI KUNE
2014-04-11
‚kaya wrote:i pazi ti u kakvoj tišini oni sprovode bezočnu pljačku , i nitko ništa
a ča ti konkretno očekuješ da se dogodi, tj da bi se tribalo dogoditi?
2014-04-16
11 kn nije puno u odnosu na cijenu litre vode na benzinskim crpkama, dapače, s obzirom da je do litre goriva dug proces a voda se samo ulije u bocu...
Jedan Concept One za svakog domoljuba ?Triny wrote:Građani već zazivaju intervenciju države.
Šta to znači? Više države? Manje države?
2014-04-15
a ja imam osjećaj da su hrvati definitivno blesav narod.Eto sad se bave komšićem i možeš im raditi što hoćeš.Poskupljuje i pivo,u njemačkoj u lidlu je perlenbacher oko 3 kune a kod nas bit će oko 6 isto to pivo.I sva ta poskupljenja pravdaju rupama u zdravstvu ili se brinu za naše zdravlje ili je to dio božanskih reformi itd.Pa malo afera sms pa lupi u tišini da glupsoni ne skuže.kaya wrote:i pazi ti u kakvoj tišini oni sprovode bezočnu pljačku , i nitko ništa
vili40-
2015-08-02
Koji glupsoni što ne kuže?vili40 wrote:a ja imam osjećaj da su hrvati definitivno blesav narod.Eto sad se bave komšićem i možeš im raditi što hoćeš.Poskupljuje i pivo,u njemačkoj u lidlu je perlenbacher oko 3 kune a kod nas bit će oko 6 isto to pivo.I sva ta poskupljenja pravdaju rupama u zdravstvu ili se brinu za naše zdravlje ili je to dio božanskih reformi itd.Pa malo afera sms pa lupi u tišini da glupsoni ne skuže.kaya wrote:i pazi ti u kakvoj tišini oni sprovode bezočnu pljačku , i nitko ništa
Poskupljuje gorivo za 30lp i mi bi trebali sad što napravit?
Poskupljuje i struja i voda i plin i odvoz smeća i hrana i što?
Što bi mi sad trebali napravit da to sve pojeftini?
Svakako su manipulativni,a Velmozama je djecja igra,usmjeriti kockastoglavima glave u smjeru neke bedastoce,dok oni rulaju,dizu cijene i hapayu sve sto se hapiti moze..vili40 wrote:a ja imam osjećaj da su hrvati definitivno blesav narod.Eto sad se bave komšićem i možeš im raditi što hoćeš.Poskupljuje i pivo,u njemačkoj u lidlu je perlenbacher oko 3 kune a kod nas bit će oko 6 isto to pivo.I sva ta poskupljenja pravdaju rupama u zdravstvu ili se brinu za naše zdravlje ili je to dio božanskih reformi itd.Pa malo afera sms pa lupi u tišini da glupsoni ne skuže.kaya wrote:i pazi ti u kakvoj tišini oni sprovode bezočnu pljačku , i nitko ništa
Guest- Guest
Pa je.T. wrote:11 kn nije puno u odnosu na cijenu litre vode na benzinskim crpkama, dapače, s obzirom da je do litre goriva dug proces a voda se samo ulije u bocu...
Gorivo komotno može do 20-tak kuna po litri.
Birati drugu vlast? Ali onda ne bi bili domoljubi.
..ehm..mozda prestati gledati preko granice i okrenuti se u svoje dvoriste,i organizirati demonstracije,skidati vlast,sve dok se ne nadje ona,koja ce voditi racuna o narodu..variranje cijena gore dolje mora ovisiti i ponudi/potraznji na trzistu,a ne o nesposobnoj vlasti,lose organiziranoj drzavi i padu vrijednosti nacionalne valute...sto je opet i sve posljedica onoga sto sam nabroja.o...danni1 wrote:Koji glupsoni što ne kuže?vili40 wrote:a ja imam osjećaj da su hrvati definitivno blesav narod.Eto sad se bave komšićem i možeš im raditi što hoćeš.Poskupljuje i pivo,u njemačkoj u lidlu je perlenbacher oko 3 kune a kod nas bit će oko 6 isto to pivo.I sva ta poskupljenja pravdaju rupama u zdravstvu ili se brinu za naše zdravlje ili je to dio božanskih reformi itd.Pa malo afera sms pa lupi u tišini da glupsoni ne skuže.kaya wrote:i pazi ti u kakvoj tišini oni sprovode bezočnu pljačku , i nitko ništa
Guest- Guest
U Hercegovini je četiri kune , evo baš ovih dana ide prijatelj do tamo uzet duvana i jednu gajbu pivevili40 wrote:a ja imam osjećaj da su hrvati definitivno blesav narod.Eto sad se bave komšićem i možeš im raditi što hoćeš.Poskupljuje i pivo,u njemačkoj u lidlu je perlenbacher oko 3 kune a kod nas bit će oko 6 isto to pivo.I sva ta poskupljenja pravdaju rupama u zdravstvu ili se brinu za naše zdravlje ili je to dio božanskih reformi itd.Pa malo afera sms pa lupi u tišini da glupsoni ne skuže.kaya wrote:i pazi ti u kakvoj tišini oni sprovode bezočnu pljačku , i nitko ništa
Mogu oni poskupit slobodno pivu i na sto kuna , boli nas kurac ,evo baš maloprije telefonski priča s njime i reka mu da uzme da ću dat i ja pare
Zaboli me kurac za Hrvatsku i koliko će oni ovdje dizat cijene duvana, pive i goriva
2014-04-11
danni1 wrote:Koji glupsoni što ne kuže?vili40 wrote:a ja imam osjećaj da su hrvati definitivno blesav narod.Eto sad se bave komšićem i možeš im raditi što hoćeš.Poskupljuje i pivo,u njemačkoj u lidlu je perlenbacher oko 3 kune a kod nas bit će oko 6 isto to pivo.I sva ta poskupljenja pravdaju rupama u zdravstvu ili se brinu za naše zdravlje ili je to dio božanskih reformi itd.Pa malo afera sms pa lupi u tišini da glupsoni ne skuže.kaya wrote:i pazi ti u kakvoj tišini oni sprovode bezočnu pljačku , i nitko ništa
Otići u BiH i glasati za Čovića.
Guest- Guest
..a yebiga,neki ..ljubi bi bili...catabbath wrote:Birati drugu vlast? Ali onda ne bi bili domoljubi.
Guest- Guest
Kakve veze to ima s vlasti?catabbath wrote:Birati drugu vlast? Ali onda ne bi bili domoljubi.
Vlasti su se mijenjala a cijene konstantno rastu.
I koga ti to predlažeš da obnaša vlast, s kim bi nam bilo bolje?
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Novo veliko poskupljenje goriva
» Sutra novo veliko poskupljenje goriva
» Čestitka : Novo poskupljenje goriva
» Hvala Milanoviću i Liniću: Već danas zbog novih trošarina sva goriva poskupjela oko 25 lipa po litri!
» Cudo se desilo ili..Maric najavio veliko smanjivanje pdv-a na lijekove,hranu,pelene ali i poskupljenje luksuza
» Sutra novo veliko poskupljenje goriva
» Čestitka : Novo poskupljenje goriva
» Hvala Milanoviću i Liniću: Već danas zbog novih trošarina sva goriva poskupjela oko 25 lipa po litri!
» Cudo se desilo ili..Maric najavio veliko smanjivanje pdv-a na lijekove,hranu,pelene ali i poskupljenje luksuza
Page 1 of 2