Splitsko dalmatinska županija od ponoći ide u lock down
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Splitsko dalmatinska županija od ponoći ide u lock down
Pa odgovorio sam ti... Dok su bili veliki manevri #ostanidoma on je trčao po Marjanu... Ja mu dajem podršku i da krši ove mjere koje je skupina ljudi zvana stožer, kojima usput kad ih imenujemo jeben mater propisala da ih se moramo pridržavati...Noor wrote:mutava baštarda wrote:Dok je bio lockdown , danas javno priznaju da je to greška nije ga se držao, a iskreno ja se neću držati ni ovih mjera...Noor wrote:mutava baštarda wrote:Došla i ti na svoje...Noor wrote:Predložene mjere su:
Obvezno nošenje maski u zatvorenim prostorima i ugostiteljskim objektima.
Održavanje vjenčanja do 50 osoba
Održavanje obiteljskih okupljanja do 20 osoba
Održavanje sprovoda do 50 ljudi
Zabranjeno izražavanje sućuti
Zabranjene karmine.
Zatvaranje teretana i fitness centara.
Izložbe, vjerska okupljanja, manifestacije... obvezne maske i distanca od 2 metra te dezinfekcijska sredstva.
Zabrana posjeta i izlasci iz staračkih domova.
Pojačana kontrola praćenja mjera.
Obvezno nošenje maski u zatvorenim prostorima s više od 3 osobe, maske u restoranima i kafićima skidat će se samo tijekom konzumiranja hrane i pića.
Yoda će opet u inat trčat Marijanom
Podrška jodi u kršenju mjera stožera... Samo neka ne ide po bolnicama i staračkim domovima, neka izbjegava starije i bolesne osobe, a vrijeme će pokazati da je u pravu... A vi ostali ćete se jednom trgnuti iz hipnoze kao kad su Vidoševiću našli logu s polarnim medvjedima ili kada je Sanader otplovio na Malo Vitra....
a koju to mjeru stožera krši Yoda?
Otići ću u sprovod pa makar bio 50prvi... Neka me netko pokuša otjerati. A obiteljska okupljanja da ne spominjem... Šta koga boli kurac koliko ću ljudi primit u svoju kuću...
ok, ok...al nisi mi odgovorio na pitanje
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Hello everyone
AssadNaPodmornici wrote:Hello everyone
šta ste uprskali dolje situaciju...katastrofa
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pun kufer mi je stožera, idem u Punice na kavu..Eroo wrote:Po zakonu nemaš pravo ubijati rod rođeni.mutava baštarda wrote:Dok je bio lockdown , danas javno priznaju da je to greška nije ga se držao, a iskreno ja se neću držati ni ovih mjera...Noor wrote:mutava baštarda wrote:Došla i ti na svoje...Noor wrote:Predložene mjere su:
Obvezno nošenje maski u zatvorenim prostorima i ugostiteljskim objektima.
Održavanje vjenčanja do 50 osoba
Održavanje obiteljskih okupljanja do 20 osoba
Održavanje sprovoda do 50 ljudi
Zabranjeno izražavanje sućuti
Zabranjene karmine.
Zatvaranje teretana i fitness centara.
Izložbe, vjerska okupljanja, manifestacije... obvezne maske i distanca od 2 metra te dezinfekcijska sredstva.
Zabrana posjeta i izlasci iz staračkih domova.
Pojačana kontrola praćenja mjera.
Obvezno nošenje maski u zatvorenim prostorima s više od 3 osobe, maske u restoranima i kafićima skidat će se samo tijekom konzumiranja hrane i pića.
Yoda će opet u inat trčat Marijanom
Podrška jodi u kršenju mjera stožera... Samo neka ne ide po bolnicama i staračkim domovima, neka izbjegava starije i bolesne osobe, a vrijeme će pokazati da je u pravu... A vi ostali ćete se jednom trgnuti iz hipnoze kao kad su Vidoševiću našli logu s polarnim medvjedima ili kada je Sanader otplovio na Malo Vitra....
Otići ću u sprovod pa makar bio 50prvi... Neka me netko pokuša otjerati. A obiteljska okupljanja da ne spominjem... Šta koga boli kurac koliko ću ljudi primit u svoju kuću...
trčanje po prirodi nitko nikome nije branio, ni za vrijeme prvih manevara, a ni za ovih sada, tak da Yoda ništ nije kršio, iako je pisao da je trčanjem zayeba i državu i hdzmutava baštarda wrote:Pa odgovorio sam ti... Dok su bili veliki manevri #ostanidoma on je trčao po Marjanu... Ja mu dajem podršku i da krši ove mjere koje je skupina ljudi zvana stožer, kojima usput kad ih imenujemo jeben mater propisala da ih se moramo pridržavati...Noor wrote:mutava baštarda wrote:Dok je bio lockdown , danas javno priznaju da je to greška nije ga se držao, a iskreno ja se neću držati ni ovih mjera...Noor wrote:mutava baštarda wrote:
Došla i ti na svoje...
veliš bolje i punica, nego ove mjeremutava baštarda wrote:Pun kufer mi je stožera, idem u Punice na kavu..Eroo wrote:Po zakonu nemaš pravo ubijati rod rođeni.mutava baštarda wrote:Dok je bio lockdown , danas javno priznaju da je to greška nije ga se držao, a iskreno ja se neću držati ni ovih mjera...Noor wrote:mutava baštarda wrote:
Došla i ti na svoje...
di si nevoljo, jel se držiš mjera i zašto ne?AssadNaPodmornici wrote:Hello everyone
Sad fino pivca nakon kupanja uz prateću muziku.RayMabus wrote:Ide sen okupat al sad ću namjerno proć takvom rutom do plaže di je većina kafića da im se nasmijem.
Oni šaraju grafite Covid je laž a meni stari šećeraš. Ugrožavaju ljude da spase sezonu. Pa reka san ode nikidan ima tri dana da dolazin ja u selo pa će vidit tko je gazda ode.
Reka san sve prije tri dana šta će se dešavat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
"Javila nam se i čitateljica koja je jutros bila na Marjanu i kaže kako za razliku od ostalih dana, uopće nema ljudi.Noor wrote:trčanje po prirodi nitko nikome nije branio, ni za vrijeme prvih manevara, a ni za ovih sada, tak da Yoda ništ nije kršio, iako je pisao da je trčanjem zayeba i državu i hdzmutava baštarda wrote:Pa odgovorio sam ti... Dok su bili veliki manevri #ostanidoma on je trčao po Marjanu... Ja mu dajem podršku i da krši ove mjere koje je skupina ljudi zvana stožer, kojima usput kad ih imenujemo jeben mater propisala da ih se moramo pridržavati...Noor wrote:mutava baštarda wrote:Dok je bio lockdown , danas javno priznaju da je to greška nije ga se držao, a iskreno ja se neću držati ni ovih mjera...Noor wrote:
- Tijekom šetnje zaustavio nas je policajac i zamolio da idemo svojim kućama, kazala nam je čitateljica.
Glasnogovornica Lolić poručila je svim građanima kako moramo biti svjesni situacije u kojoj se nalazimo.
- Još jednom apeliram na sve građane da se ne okupljaju na javnim površinama. Ostanak kod kuće je za dobro svih nas."
Tako je to bilo Marjanu, a kod nas su dronovi letali...
Od ponoći mjere stupaju na snagu i traju do daljnjega.
Za sada samo za SD županiju.
Ne smiš se meni zamirit.
Covid je laž jel ?
A ja ABKO.
A ćaća mi šećeraš.
Koga ti praviš idiotom ?
Ne smiš se meni zamirit.
Covid je laž jel ?
A ja ABKO.
A ćaća mi šećeraš.
Koga ti praviš idiotom ?
2014-04-11
Ova norka glupa ko točak.
Da bilo je tih dana zabranjeno biti vanka, barem ovisno kako je koji pandur tumačio. Gledao sam na svoje oči kako su panduri tjerali ljude sa plaža, a znam lika koji im je uteka u more i budale pandurske poslali gumenjak da ga izvuku iz mora i uhapse. Isto tako stožer je na šok svih čak zatvorio Marjan za kretanje pa su ljudi prosvjedovali, googlaj jebene novine iz toga datuma, a po Žnjanu gdje sam ja trča svakih 1km je bila traka "stop" kao nesmiš dslje.
Sada ova biserka neka ponovo laže i izmišlja
Da bilo je tih dana zabranjeno biti vanka, barem ovisno kako je koji pandur tumačio. Gledao sam na svoje oči kako su panduri tjerali ljude sa plaža, a znam lika koji im je uteka u more i budale pandurske poslali gumenjak da ga izvuku iz mora i uhapse. Isto tako stožer je na šok svih čak zatvorio Marjan za kretanje pa su ljudi prosvjedovali, googlaj jebene novine iz toga datuma, a po Žnjanu gdje sam ja trča svakih 1km je bila traka "stop" kao nesmiš dslje.
Put putujemRayMabus wrote:Od ponoći mjere stupaju na snagu i traju do daljnjega.
Ne smiš se meni zamirit.
Covid je laž jel ?
A ja ABKO.
A ćaća mi šećeraš.
Koga ti praviš idiotom ?
Sretan put svima koji odlaze iz SD županije , svim otkazanim pirevima i slično , domaćima i stranima koji neće sjest u vaše kafiće i restorane i tamo potrošit kune i eure.
Znate već tko vas pozdravlja.
Anđeoska hijerarhija.
Uz onu general GF s pet zvjezdica i Aštar komanda.
Pa pa
2014-04-11
Pa neće valjda stožer zabraniti prodaju šećera...RayMabus wrote:Od ponoći mjere stupaju na snagu i traju do daljnjega.
Ne smiš se meni zamirit.
Covid je laž jel ?
A ja ABKO.
A ćaća mi šećeraš.
Koga ti praviš idiotom ?
Sad ćeš imat vrimena trčat po Marjanu kad dobiješ otkaz.AssadNaPodmornici wrote:Ova norka glupa ko točak.
Pozdravi gazdu.
2014-04-11
Ne šali se s tim stvarima.mutava baštarda wrote:Pa neće valjda stožer zabraniti prodaju šećera...RayMabus wrote:Od ponoći mjere stupaju na snagu i traju do daljnjega.
Ne smiš se meni zamirit.
Covid je laž jel ?
A ja ABKO.
A ćaća mi šećeraš.
Koga ti praviš idiotom ?
Ok
2014-04-11
Predmnijevam da voli upotrebljavati sredstva lišavanja slobode i prisile tijekom seksualnog odnosa...AssadNaPodmornici wrote:Ova norka glupa ko točak.
Nije meni cilj bio zajebati državu, nego nisu radile teretane, nismo išli na posao, i neću cili dan visit ispred PCa, jednostavno otišao bih uru vremena dnevno, trčanje i trening, moram priznati da je bilo super, nigdje pasa
sad Briti od kojih je sve krenulo kažu da su se zajebali...AssadNaPodmornici wrote:Nije meni cilj bio zajebati državu, nego nisu radile teretane, nismo išli na posao, i neću cili dan visit ispred PCa, jednostavno otišao bih uru vremena dnevno, trčanje i trening, moram priznati da je bilo super, nigdje pasa
Mjere stupaju na snagu u ponoć.
Tko ih se ne bude pridržava dobit će kaznu.
Tko ih se ne bude pridržava dobit će kaznu.
2014-04-11
Kurbin pir je završija.
Jel vam Covid laž jel ?
Jel vam Covid laž jel ?
2014-04-11
Zamisli svi ti ugostitelji , konobari pa čak i ja na pumpi koji nemam veze s time al prodajem sladolede i hranu mora san svako dvi godine polagat higjenski.
Ljjudi dođu pa padaju a mene pita kako znamo da sladoled nevalja a ja mu pokaza mot rukom i kao ruka uvela a oni se svi nasmijali , profa me odma pustija.
Vi polažete higjenski a tu pričate Covid je laž jel ?
Aj Bog.
Ljjudi dođu pa padaju a mene pita kako znamo da sladoled nevalja a ja mu pokaza mot rukom i kao ruka uvela a oni se svi nasmijali , profa me odma pustija.
Vi polažete higjenski a tu pričate Covid je laž jel ?
Aj Bog.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dalmatinska Ruskinja iz Zemuna
» Od ponoći veliko poskupljenje cijene goriva za dodatnih 30 lipa
» Kremlj: Sat sudnjeg dana nikad nije bio bliži ponoći
» 'Lock Her Up'
» Skunk Lock
» Od ponoći veliko poskupljenje cijene goriva za dodatnih 30 lipa
» Kremlj: Sat sudnjeg dana nikad nije bio bliži ponoći