SERIE A .. 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: SERIE A .. 20/21
fridrih_niche wrote:End wrote:kako će lopovska pederska nakaza nego iz dva penala
2x2
Jos 20 penala i eo ga na 30 golova u sezoni
Guest- Guest
Ove godine u kradjama prednjace Milan i Liverpool.
Ah to nije ove godine samo.
To je tako
To je tako
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Ove godine u kradjama prednjace Juventus i GNK.
To je tako
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:Brat Brale wrote:Djubrentus smrdi
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Ove godine u kradjama prednjace Milan i Liverpool
To je tako
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:Brat Brale wrote:Juventus je svetinja
2015-09-13
Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:Brat Brale wrote:Djubrentus smrdi
Guest- Guest
To je Boziji darfridrih_niche wrote:Ubija bi se da navijan za Juve...
Dno dna...
:(
2015-09-13
FRANK wrote:To je Boziji darfridrih_niche wrote:Ubija bi se da navijan za Juve...
Dno dna...
Stroga pravila Igrač Rome suspendovan jer je psovao Boga nakon autogola
Cristante je bezazleni pokušaj Musa Barrowa sproveo u svoju mrežu
Veznjak Rome Bryan Cristante suspendovan je za utakmicu Serije A protiv Torina u četvrtak zbog "bogohulnih izraza"nakon autogola protiv Bologne.
Roma je vodila sa 3:0 u Bologni kada je Cristante bezazleni pokušaj Musa Barrowa sproveo u svoju mrežu, nakon čega je bio veoma ljut.
Kamere su zabilježile taj detalj kada je Cirstante psovao, nakon čega je Italijanski nogometni savez naknadno suspendovao nogometaša Rome i kaznio ga jednom utakmicom neigranja.
U Italiji od 2010. godine uvedena je stroga zabrana igračima po pitanju "spominjanja Božijeg imena", a ranije su Sassuolov Francesco Magnanelli i Parmin Matteo Scozzarella dobili zabrane igranja jednog meča zbog bogohuljenja tokom utakmica Serije A u oktobru 2019.
Godinu dana prije, u septembru 2018. godine, trener Atalante Gian Piero Gasperini dobio je zabranu nakon što je uhvaćen pred kamerama kako izgovara ono što nije trebao, a i veznjak Udinesea Rolando Mandragora također je suspendovan zbog sličnog prekršaja 2018. godine
https://www.klix.ba/sport/nogomet/romin-igrac-suspendovan-jer-je-psovao-boga-nakon-autogola/201214166
Cristante je bezazleni pokušaj Musa Barrowa sproveo u svoju mrežu
Veznjak Rome Bryan Cristante suspendovan je za utakmicu Serije A protiv Torina u četvrtak zbog "bogohulnih izraza"nakon autogola protiv Bologne.
Roma je vodila sa 3:0 u Bologni kada je Cristante bezazleni pokušaj Musa Barrowa sproveo u svoju mrežu, nakon čega je bio veoma ljut.
Kamere su zabilježile taj detalj kada je Cirstante psovao, nakon čega je Italijanski nogometni savez naknadno suspendovao nogometaša Rome i kaznio ga jednom utakmicom neigranja.
U Italiji od 2010. godine uvedena je stroga zabrana igračima po pitanju "spominjanja Božijeg imena", a ranije su Sassuolov Francesco Magnanelli i Parmin Matteo Scozzarella dobili zabrane igranja jednog meča zbog bogohuljenja tokom utakmica Serije A u oktobru 2019.
Godinu dana prije, u septembru 2018. godine, trener Atalante Gian Piero Gasperini dobio je zabranu nakon što je uhvaćen pred kamerama kako izgovara ono što nije trebao, a i veznjak Udinesea Rolando Mandragora također je suspendovan zbog sličnog prekršaja 2018. godine
https://www.klix.ba/sport/nogomet/romin-igrac-suspendovan-jer-je-psovao-boga-nakon-autogola/201214166
Last edited by EstebanEnrique on 14/12/2020, 23:00; edited 1 time in total
EstebanEnrique-
2014-04-16
...vidim da se uvodi neki red i liga postaje polako primjer za citav svit
EstebanEnrique-
2014-04-16
Ako se ukidaju psovke, onda triba ukinut cili sport...
Koji kurac?!
Gasi sve, jebi mater...
;)
P.s.: čitan da baseball klub Cleveland Indiansi minjaju ime zbog rasističkih konotacija...
Jeben mater njima i svima kojima smeta ime kluba starog 105 godina...
Pljuc!
;)
Koji kurac?!
Gasi sve, jebi mater...
;)
P.s.: čitan da baseball klub Cleveland Indiansi minjaju ime zbog rasističkih konotacija...
Jeben mater njima i svima kojima smeta ime kluba starog 105 godina...
Pljuc!
;)
Last edited by fridrih_niche on 14/12/2020, 23:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
Noor wrote:FRANK wrote:To je Boziji darfridrih_niche wrote:Ubija bi se da navijan za Juve...
Dno dna...
2015-09-13
Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Ubija bi se da navijan za Juve...
Dno dna...
Guest- Guest
niko ne ukida psovke...ne vidim problem...mozes psovat sve osim boga...cini se ok.
EstebanEnrique-
2014-04-16
Vidis da daje ploda novi ss rezim u europiEstebanEnrique wrote:niko ne ukida psovke...ne vidim problem...mozes psovat sve osim boga...cini se ok.
2015-09-13
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50