La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: La Liga 20/21
Anus Fata sjeba menisk ... kako ce sad kompletirati transfer u man urinated?
Guest- Guest
Tako mlad momak, a već kolino otišlo...
Na žalost, ništa vise od njega...
;)
Na žalost, ništa vise od njega...
;)
Guest- Guest
Kimmich isti kurac , ali sam si je kriv, ide rusiti haalanda i sam sebe ubisti
Guest- Guest
Ray Hudson
Lionel Messi shows it again today, off the bench. Cold. He can beat anyone, anywhere, anytime, individual foes or teams. He`s accomplished this like no one else, at every level...
but he can`t beat time... and we all should accept this and recognize the beauty in it.
Lionel Messi shows it again today, off the bench. Cold. He can beat anyone, anywhere, anytime, individual foes or teams. He`s accomplished this like no one else, at every level...
but he can`t beat time... and we all should accept this and recognize the beauty in it.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Leo Messi is 4 Goals away from breaking Pele's Record
Messi extends his record of Most goals as a Substitute in La Liga History!
Messi extends his record of Most goals as a Substitute in La Liga History!
2015-08-25
Thierry Henry: "When I see people having a go at Messi, I laugh. People forget that last month he went to play in Ecuador and then he went to play in Bolivia. You can't even walk in Bolivia! Players coming from Europe, you'll pass out."
šta ovaj henry zna, samo je top 5 napadača svih vremena, ne zna šta priča..
šta ovaj henry zna, samo je top 5 napadača svih vremena, ne zna šta priča..
2015-08-25
Odavno mali spermenko nije citirao laži sa čergabalkana. Valja održati tu debilnu tradiciju živom...
Guest- Guest
Nema zekana na temi.
Lukica gadno podbacio
Lukica gadno podbacio
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pogledao dnevnik i u 20:30h zaspao po rasporedu
da se bar sjeti ugasit televizor, pojačan do kraja.
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:pogledao dnevnik i u 20:30h zaspao po rasporedu
Guest- Guest
Ansu Fati’s operation is done. He is expected to be on the sidelines for 3 to 5 months.
2015-08-25
Ende jebo ti taj fansu majmun kevu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
da mi jeboFRANK wrote:Ende jebo ti taj fansu majmun kevu
2015-08-25
Erik Olhats, bivši menadžer i savetnik Antoana Grizmana, stao je u odbranu Francuza koji ne igra najbolje u Barseloni.
Grizman se nije najbolje snašao od dolaska u Kataloniju i ove sezone postigao je svega dva gola za tim sa Kamp Noua.
Olhats, u izjavi za Frans fudbal, kaže da problem nije toliko do bivšeg igrača Aletiko Madrida, koliko je do toga na koji način je on tretiran u Barseloni.
"Barselona je 'bolesna', ne on. Kada je došao u klub, Mesi nije pričao sa njim, niti mu je dodavao loptu. To je sve ostavilo trag. Bilo je očigledno. Sada je i predsednik otišao, klub je primio osam golova od Bajerna, promenjana su tri trenera... Uslovi nisu dobri", rekao je Olhats i dodao:
"Antoan je došao u klubu koji ima problema i gde Mesi ima uvid u sve. On je u isto vreme i car i monarh, i nije dobro primio Grizmana. Čuo sam da je Antoan rekao da nema nikakav problem s Mesijem, ali to nikada nisam sa druge strane".
Bivši agent francuskog fudbalera nije imao lepe reči za Argentinca.
"Po mom mišljenju, Mesi je želeo da ode kako bi video kakvu ulogu ima kao igrač koji donosi odluke u vezi fudbalera koji su stigli i koji idu. A, na kraju je ostao. Klasični Mesi. Koliko god je dobar na terenu, toliko je loš van njega".
Podsećamo, Grizman je došao u Barselonu u transferu vrednom 120 miliona evra i na 57 mečeva postigao je svega 17 golova.
Grizman se nije najbolje snašao od dolaska u Kataloniju i ove sezone postigao je svega dva gola za tim sa Kamp Noua.
Olhats, u izjavi za Frans fudbal, kaže da problem nije toliko do bivšeg igrača Aletiko Madrida, koliko je do toga na koji način je on tretiran u Barseloni.
"Barselona je 'bolesna', ne on. Kada je došao u klub, Mesi nije pričao sa njim, niti mu je dodavao loptu. To je sve ostavilo trag. Bilo je očigledno. Sada je i predsednik otišao, klub je primio osam golova od Bajerna, promenjana su tri trenera... Uslovi nisu dobri", rekao je Olhats i dodao:
"Antoan je došao u klubu koji ima problema i gde Mesi ima uvid u sve. On je u isto vreme i car i monarh, i nije dobro primio Grizmana. Čuo sam da je Antoan rekao da nema nikakav problem s Mesijem, ali to nikada nisam sa druge strane".
Bivši agent francuskog fudbalera nije imao lepe reči za Argentinca.
"Po mom mišljenju, Mesi je želeo da ode kako bi video kakvu ulogu ima kao igrač koji donosi odluke u vezi fudbalera koji su stigli i koji idu. A, na kraju je ostao. Klasični Mesi. Koliko god je dobar na terenu, toliko je loš van njega".
Podsećamo, Grizman je došao u Barselonu u transferu vrednom 120 miliona evra i na 57 mečeva postigao je svega 17 golova.
Guest- Guest
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50