vreme ističe, vuchić ne sme da propusti šansu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: vreme ističe, vuchić ne sme da propusti šansu
Eroo wrote:Prsti ti bježe po tastaturi, očigledno si lovu već izbrojio...Samo ti uživaj.epikur37 wrote:Pricutao sam clanak, montgomery je u pravu. Nek zvaljavi to pogura, tu ramjenu teritorija...
ma mobitel i tipkanje :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Koji je ovo po redu povijesni susret kad ce se sve rijesit i kad ce potocima poteci med i mlijeko?
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Pirate wrote:Koji je ovo po redu povijesni susret kad ce se sve rijesit i kad ce potocima poteci med i mlijeko?
pomalo, sve se jednom riješi
montgomeri je dobro komentirao
2015-08-06
Ma da...koji ti je to bocun?epikur37 wrote:Eroo wrote:Prsti ti bježe po tastaturi, očigledno si lovu već izbrojio...Samo ti uživaj.epikur37 wrote:Pricutao sam clanak, montgomery je u pravu. Nek zvaljavi to pogura, tu ramjenu teritorija...
Izbori u trećoj zemlji ne bi trebali igrati ulogu u ovom dijalogu. Ako je Montgomery u pravu, onda će nova administracija u procesu implementacije dogovora potkopati dogovor, onako kako je Trump potkopao iranski nuklearni deal koji je sklopio Obama.
Ovo je vrlo neobičan tekst za karijernog diplomata. Ne mogu vjerovati da mu je DoS ovo odobrio.
Ovo je vrlo neobičan tekst za karijernog diplomata. Ne mogu vjerovati da mu je DoS ovo odobrio.
Guest- Guest
Eroo wrote:Ma da...koji ti je to bocun?epikur37 wrote:Eroo wrote:Prsti ti bježe po tastaturi, očigledno si lovu već izbrojio...Samo ti uživaj.epikur37 wrote:Pricutao sam clanak, montgomery je u pravu. Nek zvaljavi to pogura, tu ramjenu teritorija...
prvi....kaj tebe to svrbi matori ;)
2015-08-06
mobiu$ wrote:Izbori u trećoj zemlji ne bi trebali igrati ulogu u ovom dijalogu. Ako je Montgomery u pravu, onda će nova administracija u procesu implementacije dogovora potkopati dogovor, onako kako je Trump potkopao iranski nuklearni deal koji je sklopio Obama.
Mongomery je i prije imao solo istupa, a mislim da je u mirovini.
U glavnom, mislim da je u pravu glede Trumpa, izbora i očekivanja od Bidena ako zajaše. Što iskreno se nadam da neće biti slučaj.
2015-08-06
epikur37 wrote:mobiu$ wrote:Izbori u trećoj zemlji ne bi trebali igrati ulogu u ovom dijalogu. Ako je Montgomery u pravu, onda će nova administracija u procesu implementacije dogovora potkopati dogovor, onako kako je Trump potkopao iranski nuklearni deal koji je sklopio Obama.
U glavnom, mislim da je u pravu glede Trumpa, izbora i očekivanja od Bidena ako zajaše. Što iskreno se nadam da neće biti slučaj.
Trump nije bez šanse, ali mislim da je Bidni ipak favorit.
Međutim, riječ je o čovjeku koji nije sposoban obnašati bilo koju funkciju i neće dugo.
Ovo je zapravo Harris vs. Trump izbori.
Guest- Guest
Ako misle ponuditi razmjenu, bolje da i ne zovu onda, ustedit ce svoje i tudje vrijeme.epikur37 wrote:Pirate wrote:Koji je ovo po redu povijesni susret kad ce se sve rijesit i kad ce potocima poteci med i mlijeko?
2019-09-06
Problem je i Ustav Srbije.
Posvuda piše da je Kosovo dio Srbije, i da nitko ne smije ni pregovarati o statusu Kosova.
Narodna skupština bi se trebala naći prije sastanka u SAD, i brisati barem odredbu o pregovorima.
Ali dobro to je Srbija, mogu ljudi da malo nakrive kapu :)
Posvuda piše da je Kosovo dio Srbije, i da nitko ne smije ni pregovarati o statusu Kosova.
Narodna skupština bi se trebala naći prije sastanka u SAD, i brisati barem odredbu o pregovorima.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:epikur37 wrote:mobiu$ wrote:Izbori u trećoj zemlji ne bi trebali igrati ulogu u ovom dijalogu. Ako je Montgomery u pravu, onda će nova administracija u procesu implementacije dogovora potkopati dogovor, onako kako je Trump potkopao iranski nuklearni deal koji je sklopio Obama.
Međutim, riječ je o čovjeku koji nije sposoban obnašati bilo koju funkciju i neće dugo.
Da, ali sama ta činjenica guranja polumrtvog čovjeka u prvi plan e da bi u sred mandata on krepucnuo ili povukao se, a uzjahala ova black lives metter lavica...sve skupa odron.
Iskreno se andam da će Trump uspjeti dobiti još jedan mandat, koliko god bio egzibicionist ipak predstavlja kandidata pravih američkih vrijednosti i identiteta.
Pitanje je koliko je amerika uopće više takva
izbori će reći
2015-08-06
Pirate wrote:Ako misle ponuditi razmjenu, bolje da i ne zovu onda, ustedit ce svoje i tudje vrijeme.epikur37 wrote:Pirate wrote:Koji je ovo po redu povijesni susret kad ce se sve rijesit i kad ce potocima poteci med i mlijeko?
Razgovarati se treba...pratimo dalje.
2015-08-06
epikur37 wrote:mobiu$ wrote:epikur37 wrote:mobiu$ wrote:Izbori u trećoj zemlji ne bi trebali igrati ulogu u ovom dijalogu. Ako je Montgomery u pravu, onda će nova administracija u procesu implementacije dogovora potkopati dogovor, onako kako je Trump potkopao iranski nuklearni deal koji je sklopio Obama.
Da, ali sama ta činjenica guranja polumrtvog čovjeka u prvi plan e da bi u sred mandata on krepucnuo ili povukao se, a uzjahala ova black lives metter lavica...sve skupa odron.
Iskreno se andam da će Trump uspjeti dobiti još jedan mandat, koliko god bio egzibicionist ipak predstavlja kandidata pravih američkih vrijednosti i identiteta.
Pitanje je koliko je amerika uopće više takva
izbori će reći
Znam ih i koji bi birali Adolfa Hitlera ispred Trumpa.
Nitko nije za Bidnog, a ponajmanje za Kamalu osim DNC femi-antifa establishment.
Ostale mediji sluđuju već 4 godine na najjače...
Guest- Guest
Trump je jadan mislio da će crnci glasovati za njega zbog zaposlenosti.
Ti može misliti samo čovjek koji s prosječnim crncem nije pričao više od 5 minuta.
Oni ne žele raditi. Oni žele da imaju državno socijalno, mirovinsko i zdravstveno osiguranje, dječji doplatak. Tko hoće više, taj dila, a u tom slučaju neće da ih murja zajebava.
S svima ostalima se može, ali crnci su snažno prodemokratski raspoloženi (zanimljivo, demokrati su nekoć bili stranka robovlasnika, a Republikanska stranka je stvorena, između ostaloga da se bori za ukidanje ropstva, predvodio ih je Abraham Lincoln).
Ti može misliti samo čovjek koji s prosječnim crncem nije pričao više od 5 minuta.
Oni ne žele raditi. Oni žele da imaju državno socijalno, mirovinsko i zdravstveno osiguranje, dječji doplatak. Tko hoće više, taj dila, a u tom slučaju neće da ih murja zajebava.
S svima ostalima se može, ali crnci su snažno prodemokratski raspoloženi (zanimljivo, demokrati su nekoć bili stranka robovlasnika, a Republikanska stranka je stvorena, između ostaloga da se bori za ukidanje ropstva, predvodio ih je Abraham Lincoln).
Guest- Guest
I pratite izbore za Senat - moglo bi biti 50:50, a za predsjednika postoje šanse 269:269
Guest- Guest
U trenutnom sastavu skupstine se da lako izmjeniti ustav, s obzirom da je Srbija trenutno Sjeverna Koreja gdje Vucicevi drze 110% skupstine.mobiu$ wrote:Problem je i Ustav Srbije.
No, svejedno, naivno je ocekivati da ce Srbija pristati na priznanje Kosova po sistemu razmjene svoje za svoje, tim vise sto bi u toj razmjeni dio autoputa prema Makedoniji pripao Kosovu sto je od strateskog znacaja u odnosu na taj "beznacajni" komadic na Sjeveru Kosova. Tu ponudu ce Srbija sigurno odbiti jer time ne dobiva nista a i ovako nema vise sta za izgubiti.
2019-09-06
Svakako treba razgovarati, ne treba se izolirati, vidjeli smo di takva politika vodi. Samo kazem da sa jednom te istom ponudu svaki put, sigurno nece napraviti korak dalje.epikur37 wrote:Pirate wrote:Ako misle ponuditi razmjenu, bolje da i ne zovu onda, ustedit ce svoje i tudje vrijeme.epikur37 wrote:Pirate wrote:Koji je ovo po redu povijesni susret kad ce se sve rijesit i kad ce potocima poteci med i mlijeko?
Jos da dodam, osim razgovora, treba i poslovati. Pare mire i spajaju ljude, kad bi se pustio biznis da radi svoje, kroz 10-20 godina bi bilo nebitno da li je kosovo albansko ili srpsko, da li ih netko priznaje ili ne priznaje.
2019-09-06
Zamisli da su već 90.-ih dali Kosovu republiku, ili još bolje 80.-ih?Pirate wrote:Svakako treba razgovarati, ne treba se izolirati, vidjeli smo di takva politika vodi. Samo kazem da sa jednom te istom ponudu svaki put, sigurno nece napraviti korak dalje.epikur37 wrote:Pirate wrote:Ako misle ponuditi razmjenu, bolje da i ne zovu onda, ustedit ce svoje i tudje vrijeme.epikur37 wrote:Pirate wrote:Koji je ovo po redu povijesni susret kad ce se sve rijesit i kad ce potocima poteci med i mlijeko?
Jos da dodam, osim razgovora, treba i poslovati. Pare mire i spajaju ljude, kad bi se pustio biznis da radi svoje, kroz 10-20 godina bi bilo nebitno da li je kosovo albansko ili srpsko, da li ih netko priznaje ili ne priznaje.
Bahatost i podcjenivanje su umjesto Albanaca s Kosova protjerali Srbe.
ŠBBKBBEroo wrote:Zamisli da su već 90.-ih dali Kosovu republiku, ili još bolje 80.-ih?Pirate wrote:Svakako treba razgovarati, ne treba se izolirati, vidjeli smo di takva politika vodi. Samo kazem da sa jednom te istom ponudu svaki put, sigurno nece napraviti korak dalje.epikur37 wrote:Pirate wrote:Ako misle ponuditi razmjenu, bolje da i ne zovu onda, ustedit ce svoje i tudje vrijeme.epikur37 wrote:
Bahatost i podcjenivanje su umjesto Albanaca s Kosova protjerali Srbe.
2019-09-06
mobiu$ wrote:Trump je jadan mislio da će crnci glasovati za njega zbog zaposlenosti.
E ovo je vec pravo poznavanje materije i odnosa unutar USA..Sve se slazem od rijechi do rijechi osim da je Tramp jadan mislio da ce crnci biti odushevljeni sa ponudjenim poslovima..To je ipak malo sofisticiranija igra koja je okrenuta prema glupim bijelcima koji i dan danas (demokrati uglavnom mladji ljudi) da shvate jednom zauvijek da su crnci u USA isti kao i shiptari sa Kosova..ne zele da rade..Sjecam se davno sjedili smo u kavani Dubrovnik ekipa a medju nama je bio italijan predstavnik fijata u fabrci automobila Kragujevcu..Napravili su fabriku za kamionske shasije na Kosovu chiji je kapacitet bio 150 tisuca komada godishnje ..chovjek kaze da nisu isporuchivali vishe od 10=15 tisuca godishnje mada su bili bolje placeni nego radnici u Zastavi..To ti je taj mentalitet primitivnih naroda ..ali i pokvarenost koja samo ima zelju da zivi na tudji rachun kao pijavice .Sjecam se i jednog crnca..jebiga radio sam kao bartender u jednom hotelu sa 5 zvjezdica.Taj crnac Lenard mi je trebao dopunjavati asortiman pica ako neshto nedostaje da ja ne odlazim u skladishte..Mater mu jebem chovjek ode i nema ga po sat vremena .Kasnije sam shvatio da su crnci ali i latinoamerikanci umjetnici kako neshto raditi a u stvari nishta ne raditi..Ja ne znam kako samo mogu biti tako usporeni...meni bi mozak eksplodirao da se natjeram tako hodati..pa brze su australijske koale sa svojim pokretima od njih..A onda sam shvatio isto tako da je to jedini nachin i otpor izrabljivanju.
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
sad su slobodni da se vrate odakle
su silom doplovili.
zauzimaju mesta ljudima koji
bi da zive od svog rada.
su silom doplovili.
zauzimaju mesta ljudima koji
bi da zive od svog rada.
2020-04-21
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» za sat vremena istice ultimatum!
» Usporedba površina katastarskih èestica stare i nove izmjere - KRAĐA ILI PROPUSTI
» Ostavka Marija Draghija ponovno ističe neizvjesnu dužničku poziciju Italije
» Vreme Zla
» Imamo istorijsku šansu da poboljšamo odnose sa SAD:
» Usporedba površina katastarskih èestica stare i nove izmjere - KRAĐA ILI PROPUSTI
» Ostavka Marija Draghija ponovno ističe neizvjesnu dužničku poziciju Italije
» Vreme Zla
» Imamo istorijsku šansu da poboljšamo odnose sa SAD:
Page 2 of 3