za sat vremena istice ultimatum!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
za sat vremena istice ultimatum!
dragi boze ne mogu vjerovati sta nam serviraju mediji a dobro znamo da ribari u piranskom zaljevu sa hrvatske i slovenske strane pricaju talijanski jer pobogu to su od pamtivijeka talijanska podrucja koja je tito oteo zastrasivanjem, fojbama, vergarolom, egzodusom i sporazumcicem s kojim si ja brisem guzicu.
sta prave racun bez krcmara? sad bi neki tromblon ili slovenska truba htjeli preuzeti ponovo nesto sto nikad nije bilo njihovo...
daj caru carevo i bogu bozje, a ako se iko usudi napravit nesto protiv boga kojeg predstavlja amerika uletit ce im jedan mali stleath i uopce nece znati sto im se dezava, a da ne pricamo o dronovima, a da ne kazem da su dronovi vec tamo.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/za-sat-vremena-istice-ultimatum-veterana-tromblon-akcija-ce-biti-veca-nego-sto-sam-ocekivao/1017975.aspx
sta prave racun bez krcmara? sad bi neki tromblon ili slovenska truba htjeli preuzeti ponovo nesto sto nikad nije bilo njihovo...
daj caru carevo i bogu bozje, a ako se iko usudi napravit nesto protiv boga kojeg predstavlja amerika uletit ce im jedan mali stleath i uopce nece znati sto im se dezava, a da ne pricamo o dronovima, a da ne kazem da su dronovi vec tamo.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/za-sat-vremena-istice-ultimatum-veterana-tromblon-akcija-ce-biti-veca-nego-sto-sam-ocekivao/1017975.aspx
zdenkoKastor- Posts : 20
2017-12-24
Re: za sat vremena istice ultimatum!
Troblon bi mogao doživjeti jedino propast svoje flote.
Ljudi i s jedne i s druge strane granice jedva čekaju da im takvi nalete.
Ljudi i s jedne i s druge strane granice jedva čekaju da im takvi nalete.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
naka ljudi plove to je dobro za potrošnju, trgovinu, brodske mehaničare, propan-butan, naftu, ulje,...
Guest- Guest
http://www.dnevno.hr/domovina/ekslkluzivno-stiglo-najnovije-tromblonovo-priopcenje-iznenadit-cete-se-1116032/
Hahahaha...Baš je dosljedan.
Hahahaha...Baš je dosljedan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
KAd se Tromblon napuca graha pa kad okrene guzicu prema Slovencima pa kad okrene prdnjavinu, ima da otpuse svu slovensku policiju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pokrećem humanitarnu akciju “Pronadimo Trmoblonu posao!”
Molim poslodavce da se jave...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
evo kralja sa business idejom :D organizira regatu ali naplaćuje ulaznicu 50kn. hahaha . koji bog sprdnje i čardakakaja wrote:Pokrećem humanitarnu akciju “Pronadimo Trmoblonu posao!”
http://www.index.hr/vijesti/clanak/istekao-ultimatum-tromblon-odustao-od-invazije-veterana-na-piranski-zaljev-organizira-regatu/1018090.aspx
Guest- Guest
Di je vučina, vjerojatno se nabrija, iskopa kalaš, i bocu rakije, spremio se za pohod.. a ono regata.. treba vježbati sada trimanje jedara
Guest- Guest
Stoga sam donio odluku da organiziram velike turističke brodove koji bi nas vozili po Savudrijskoj vali. Napominjem da su mi se javili prijatelji koji vode braniteljske udruge i navijačke udruge koje će se pridružiti ovoj regati.
A bogati, sto jednostavno ne kaže da im je dosadno odkad nema šatora pa sprema izlet , plovidba, cuga..
A bogati, sto jednostavno ne kaže da im je dosadno odkad nema šatora pa sprema izlet , plovidba, cuga..
2015-08-15
Pinochet wrote:evo kralja sa business idejom :D organizira regatu ali naplaćuje ulaznicu 50kn. hahaha . koji bog sprdnje i čardakakaja wrote:Pokrećem humanitarnu akciju “Pronadimo Trmoblonu posao!”
http://www.index.hr/vijesti/clanak/istekao-ultimatum-tromblon-odustao-od-invazije-veterana-na-piranski-zaljev-organizira-regatu/1018090.aspx
A to je izlet a kao oslobađaju Piranski, da ne bude bezveze..
2015-08-15
u organizaciji crkva/vlada dobili bi po 100kn sendvu i 80 autobusa besplatnih da dobace do 350 plovila vlasnika ovisnika proracuna
ovako plati 50kn i budi hrvat , nekako mi ne mirise na turbo odaziv ovoj plemenitoj akciji klase finn
ovako plati 50kn i budi hrvat , nekako mi ne mirise na turbo odaziv ovoj plemenitoj akciji klase finn
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pustao sa djecom zmajeve...ja sa sitnim igracima ne ratujem..u obzir dolaze srbi,arapi,rusi,ameri,japanci...sitna boranija poput janeza,svaba,sveda,kmica me ne zanimaPinochet wrote:Di je vučina, vjerojatno se nabrija, iskopa kalaš, i bocu rakije, spremio se za pohod.. a ono regata.. treba vježbati sada trimanje jedara
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Prokleti američki filmovi, sigurno je gledao Dunkirk u kinu..
Samo im inspiraciju daju..
Samo im inspiraciju daju..
2015-08-15
Pirates of Pirannean u epizodi "The Lost Border" slijedi nastavak "On Stranger Tides"
Guest- Guest
Petar Janjić Tromblon poslao je medijima pismo u kojem otkriva kako će brodove u Piranski zaljev poslati 3. veljače u 10 sati. Ali, napominje, radi se o "regati za mir".
3. veljace ???
krvitiissusove i divicetimarije , do tad se pomirimo sa zlovencima i uvedemo schengen
ako se potrudimo i €
prejadno s olaksavajucom okolnoscu sto je covjek bolestan pa nije zamjerit
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
U glavnoj ulozi Peter The Tromblon , na piratskim brodovima peter and brothers putuju omamljeni rumom u crnim fantomskim lađama , do zuba naoružani , kreću na Piran u potrazi za pravdom i ljepoticom koju su Slovenci oteli a obećana je davno Peteru koji ju ljubi svim srcem..Gnječ wrote:Pirates of Pirannean u epizodi "The Lost Border" slijedi nastavak "On Stranger Tides"
2015-08-15
kaja wrote:U glavnoj ulozi Peter The Tromblon , na piratskim brodovima peter and brothers putuju omamljeni rumom u crnim fantomskim lađama , do zuba naoružani , kreću na Piran u potrazi za pravdom i ljepoticom koju su Slovenci oteli a obećana je davno Peteru koji ju ljubi svim srcem..Gnječ wrote:Pirates of Pirannean u epizodi "The Lost Border" slijedi nastavak "On Stranger Tides"
da vidimo odakle je taj glumac rodom...možda piše u Rotten Tomatoes
Peter The Tromblon - Petar Janjić
Born: 1963, Donje Vardište, Bosnia and Herzegovina
Guest- Guest
odtkad su srbi krupni igraci jebote :Dvuksadinare wrote:Pustao sa djecom zmajeve...ja sa sitnim igracima ne ratujem..u obzir dolaze srbi,arapi,rusi,ameri,japanci...sitna boranija poput janeza,svaba,sveda,kmica me ne zanimaPinochet wrote:Di je vučina, vjerojatno se nabrija, iskopa kalaš, i bocu rakije, spremio se za pohod.. a ono regata.. treba vježbati sada trimanje jedara
» Ostavka Marija Draghija ponovno ističe neizvjesnu dužničku poziciju Italije
» Penar dao ultimatum SAD
» PREDSJEDNICI STIŽU ČESTITKE IZ CIJELOG SVIJETA Papa joj udijelio obilje Božjeg blagoslova, Trump ističe sve snažnije partnerstvo, Putin želi suradnju
» Turska dala ultimatum SADu
» Ostavka Marija Draghija ponovno ističe neizvjesnu dužničku poziciju Italije
» Penar dao ultimatum SAD
» PREDSJEDNICI STIŽU ČESTITKE IZ CIJELOG SVIJETA Papa joj udijelio obilje Božjeg blagoslova, Trump ističe sve snažnije partnerstvo, Putin želi suradnju
» Turska dala ultimatum SADu
Page 1 of 3