Crnac poručio Dončiću da je bijela kuja
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Crnac poručio Dončiću da je bijela kuja
Mala vatrica... To će Miočić ugasiti dok kažeš kil pečenog i po litre vina...RayMabus wrote:Novi neredi u SAD nakon šta je policija upucala crnca
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2207623
Opet se nešto bune.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
A zašto se onda ko pijan plota držiš imaginarnog gurua i sina čovječjeg, a božjeg sina iz Jeruzalema?mobiu$ wrote:Ako je sljedba imaginarna, onda nisam guru.Oh_Femder wrote:Daleko od toga da si nenamjerni. To što je tvoja sljedba imaginarna kao korijen iz minus jedan, to je već druga priča ;Pmobiu$ wrote:A zašto bih te ignorirao, ne smetaš mi ni ti ni tvoji upisi.Oh_Femder wrote:Da.mobiu$ wrote:
Da li ti primjećuješ da ja pišem za neku svoju sljedbu?Pa što ti mene onda ne ignoriraš? ;Pmobiu$ wrote:Pišem za svoj gušt, ako ti se ne sviđa, ignoriraj.
Djetinje si zabavan.
A što se “sljedbe” tiče, postao sam prvi nenamjerni guru u povijesti, barem koliko je meni poznato.
Feder, odluči se više :)
Oh_Femder wrote:A zašto se onda ko pijan plota držiš imaginarnog gurua i sina čovječjeg, a božjeg sina iz Jeruzalema?mobiu$ wrote:Ako je sljedba imaginarna, onda nisam guru.Oh_Femder wrote:Daleko od toga da si nenamjerni. To što je tvoja sljedba imaginarna kao korijen iz minus jedan, to je već druga priča ;Pmobiu$ wrote:A zašto bih te ignorirao, ne smetaš mi ni ti ni tvoji upisi.Oh_Femder wrote:
Da.
Pa što ti mene onda ne ignoriraš? ;P
Djetinje si zabavan.
A što se “sljedbe” tiče, postao sam prvi nenamjerni guru u povijesti, barem koliko je meni poznato.
Feder, odluči se više :)
To ti je već treća verzija. :)
Nisam o kršćanstvu napisao ni rječice na forumu već preko godinu dana (nedavno jesam pisao o pobačaju, eutanaziji i umjetnoj oplodnji, ali bez vjerskih argumenata).
Nego ti širiš priču s svakim postom. Jesam li ja:
1) guru s sljedbom;
2) guru koji nema sljedbe, pa nije ni guru;
3) kršćanski fanatik.
Eto, ja ću biti konzistentan. Djetinje se ponašaš, histerično hraćkaš, ali sve je to dio forumašenja... :)
Guest- Guest
To je tebi treća verzija kao što ti je sveto trojstvo jedan bog, iako je u pitanju još uvijek jedna.mobiu$ wrote:
Nisam o kršćanstvu napisao ni rječice na forumu već preko godinu dana (nedavno jesam pisao o pobačaju, eutanaziji i umjetnoj oplodnji, ali bez vjerskih argumenata).
1) guru s sljedbom;
3) kršćanski fanatik.
Eto, ja ću biti konzistentan. Djetinje se ponašaš, histerično hraćkaš, ali sve je to dio forumašenja... :)
A da odgovorim na tvoje pitanje, ti si imaginarni guru s imaginarnom sljedbom. Da ne kažeš opet da te hraćkam, neću ti reći da si baš kršćanski fanatik, već ću te politički korektno strpati u katolitalibane. Happy now?
Oh_Femder wrote:To je tebi treća verzija kao što ti je sveto trojstvo jedan bog. Ti si imaginarni guru s imaginarnom sljedbom. Da ne kažeš opet da te hraćkam, neću ti reći da si kršćanski fanatik, već ću te politički korektno strpati u katolitalibane. Happy now?mobiu$ wrote:
1) guru s sljedbom;
3) kršćanski fanatik.
Haha pa ako nemam sljedbu, nisam ni guru, pa to je proturječje.
Ali dobro, nije ti to strano. Neka ti bude, guru bez sljedbe, ipak smo u post-truth vremenu.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Oh_Femder wrote:To je tebi treća verzija kao što ti je sveto trojstvo jedan bog. Ti si imaginarni guru s imaginarnom sljedbom. Da ne kažeš opet da te hraćkam, neću ti reći da si kršćanski fanatik, već ću te politički korektno strpati u katolitalibane. Happy now?mobiu$ wrote:To ti je već treća verzija. :)
1) guru s sljedbom;
3) kršćanski fanatik.
Haha pa ako nemam sljedbu, nisam ni guru, pa to je proturječje.
A drugi korijen iz minus jedan nije proturječje? Pa ipak bi ti bez tog proturječja sada slao dimne signale, a ne tipkao po nekoj spravi koja bez upotrebe imaginarnog broja i pri proračunima toka struje kroz silikonske čipove nikad ne bi postala stvarnost. A s obzirom da i dalje sjediš na ušima tokom ovog dopisivanja, da ponovim: ti si imaginarni guru sa imaginarnom sljedbom. Jedino što od toga nikad nećeš uspjeti napraviti nešto korisno, a kamoli kompjutor.
Eh, Pantitju, Pantitju! Ma baš si me sada duboko razočaro, tako brzo podvukavši rep među nogemobiu$ wrote:
Kako god, Federu.
Vidi ga što se našo uvrijedjen! Nego, malo ti originalnosti, Pantitju, ne bi škodilo, a ne da ovako plagiraš moju duhovitost, tsk-tsk... i još jednom tsk!mobiu$ wrote:Ti Pantitju da tjutiš :)
Oh_Femder wrote:Vidi ga što se našo uvrijedjen! Nego, malo ti originalnosti, Pantitju, ne bi škodilo, a ne da ovako plagiraš moju duhovitost, tsk-tsk... i još jednom tsk!mobiu$ wrote:Ti Pantitju da tjutiš :)
Uvrijedjen i povrijedjen! :D
Guest- Guest
Ništa to, nula bodova! Postao si i ostao dosadan i dosadnjikav, kao što su i uvijek bio bljutafmobiu$ wrote:Uvrijedjen i povrijedjen! :DOh_Femder wrote:Vidi ga što se našo uvrijedjen! Nego, malo ti originalnosti, Pantitju, ne bi škodilo, a ne da ovako plagiraš moju duhovitost, tsk-tsk... i još jednom tsk!mobiu$ wrote:Ti Pantitju da tjutiš :)
Tjah, subjektivni dojmovi...
Uglavnom, Luka je temu zaključio na najbolji mogući način, valjda će i Feder raščistiti sve sam sa sobom. :)
Ali neka kolega završi s svojim postom, njegova mora biti zadnja. :)
Uglavnom, Luka je temu zaključio na najbolji mogući način, valjda će i Feder raščistiti sve sam sa sobom. :)
Ali neka kolega završi s svojim postom, njegova mora biti zadnja. :)
Guest- Guest
Dvoje mrtvih
https://www.blic.rs/vesti/svet/nemiri-u-viskonsinu-trecu-noc-zaredom-pucnjava-na-protestima-dvoje-ubijeno-policija/rb9g0wr
https://www.blic.rs/vesti/svet/nemiri-u-viskonsinu-trecu-noc-zaredom-pucnjava-na-protestima-dvoje-ubijeno-policija/rb9g0wr
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Crnčuge neće da igraju
https://www.klix.ba/sport/kosarka/nba-liga-suspendovana-drugi-put-u-ovoj-sezoni/200826179
https://www.klix.ba/sport/kosarka/nba-liga-suspendovana-drugi-put-u-ovoj-sezoni/200826179
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hvala glasačima na Hajdaš kompleks narcis Dončiću
» Bulj Hajdasu Doncicu:'Zasto se ne spominje cetnicki terorizam?'
» HDZ je Ćorićeva kuja
» Merkelica kao erdoganova kuja
» Soroševa kuja na aparatima
» Bulj Hajdasu Doncicu:'Zasto se ne spominje cetnicki terorizam?'
» HDZ je Ćorićeva kuja
» Merkelica kao erdoganova kuja