HDZ je Ćorićeva kuja
Page 1 of 1
HDZ je Ćorićeva kuja
Na novinarsko pitanje o koaliciji s HDZ-om Tepeš je odgovorio da vode razgovore s prijateljima, a nakon izbora u HDZ-u u nedjelju će se sve i konkretizirati, na što je Ćorić u šali dodao: "Do sada me nije ostavila nijedna cura, pa neće ni HDZ."
link
Vjerojatno je bilo cura koje su ga pokušale ostaviti ali nayebo se on njima mayke krvave... Ko svaki pravi muškarac i pravaš.
Ima i Plenković da skine gaće i naguzi mu se... Nema labavo s čovjekom koji krka janjetinu, mladi luk i sluša Thompsona.
link
Vjerojatno je bilo cura koje su ga pokušale ostaviti ali nayebo se on njima mayke krvave... Ko svaki pravi muškarac i pravaš.
Ima i Plenković da skine gaće i naguzi mu se... Nema labavo s čovjekom koji krka janjetinu, mladi luk i sluša Thompsona.
Re: HDZ je Ćorićeva kuja
A tko bi se usudio ovako lijepog i privlačnog znogirati?
Šarmantan i produhovljen muškarac... Sjetimo se kako je rekao Ruži Tomašić: Meni se možeš napušiti curca kao i što i bi da sam htio…
Mene se osbno dojmio dirljiv govor održan na Saboru HDZ-a:
Prošla su vremena kad su pravaši imali dva zuba u glavi i dva razreda osnovne škole, nož u zubima, jeli janjetinu, mladi luk i slušali Thompsona, a nisu imali pojma o ničemu. Danas okupljamo mlade, stručne i sposobne. Ono što se tiče janjetine, mladog luka i Thompsona, to i dalje stoji
Šarmantan i produhovljen muškarac... Sjetimo se kako je rekao Ruži Tomašić: Meni se možeš napušiti curca kao i što i bi da sam htio…
Mene se osbno dojmio dirljiv govor održan na Saboru HDZ-a:
Prošla su vremena kad su pravaši imali dva zuba u glavi i dva razreda osnovne škole, nož u zubima, jeli janjetinu, mladi luk i slušali Thompsona, a nisu imali pojma o ničemu. Danas okupljamo mlade, stručne i sposobne. Ono što se tiče janjetine, mladog luka i Thompsona, to i dalje stoji
znači veli da sad okupljaju mlade,stručne i sposobne koje cure nikad ne ostavljaju i da je davljenje janjetinom i lukom njihova prošlost.
vili40-
2015-08-02
Pa nije ga mogla ni jedna ostavit kad nije ni imal cure neg dečke.
Guest- Guest
..to onaj kojeg je jna furala transporterom...na slobodni dio nakon pada iloka i okolnih mjesta....dok su drugi molili za zivot
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
...da...rekla mi ej bivsa susjeda koja je iz iloka...bil je rođak jednom od pregovaraca sa jna o predaji grada jna u ruke...njih par je nakon dogovora...jna prebacila na slobodni teritorij mislim cak i cobankovica...koji ej bio u timu za pregovore..dok su drugi morali prolaziti to sto su prolaziliEva wrote:Ozbiljno?
2015-09-08
...jbg...nije to bilo samo karakteristicno za ilok...uvijek se 'elita' snasla...kako sa nase tako i sa njihove strane...prvi su oni guzicu spasavali....Eva wrote:Hehehe, elita.
2015-09-08
A prvi je u huškanju. Koji klinac nije jurišao na tenk kad je već toliko nadrkan na Srbe.
Guest- Guest
...pa to ga i jebe....Eva wrote: A prvi je u huškanju. Koji klinac nije jurišao na tenk kad je već toliko nadrkan na Srbe.
2015-09-08
Nemoj me......vuksadinare wrote:...da...rekla mi ej bivsa susjeda koja je iz iloka...bil je rođak jednom od pregovaraca sa jna o predaji grada jna u ruke...njih par je nakon dogovora...jna prebacila na slobodni teritorij mislim cak i cobankovica...koji ej bio u timu za pregovore..dok su drugi morali prolaziti to sto su prolaziliEva wrote:Ozbiljno?
Gadi mi se.....dabogda se zadavio jamjetinom....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
vuksadinare wrote:...pa to ga i jebe....Eva wrote: A prvi je u huškanju. Koji klinac nije jurišao na tenk kad je već toliko nadrkan na Srbe.
Njega i onog patuljka Tepeša da vidim na cesti povezla bi se za primjerom ovog kamiondžije iz Nice. Gas, gas....gas, gas...
Guest- Guest
I ono, .....stopira Severina......Eva wrote:vuksadinare wrote:...pa to ga i jebe....Eva wrote: A prvi je u huškanju. Koji klinac nije jurišao na tenk kad je već toliko nadrkan na Srbe.
Njega i onog patuljka Tepeša da vidim na cesti povezla bi se za primjerom ovog kamiondžije iz Nice. Gas, gas....gas, gas...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
..u biti ni do danas mi nije jasno...zasto se ilok predao bez borbe...s obzirom da ej imao daleko povoljniju situaciju nego vukovar..90% nesrpskog stanovnistva u gradu i opcini..zemljopisno na puno boljem starteskom mjestu nego vukovar...dobro isto ej bio na granici sa srbijom...ali...gotovo sva sela oko iloka su bila hrvatska...tek pokoje srpsko koje je bilo u okruzenju hrvatskih..nisu imali vojarnu u gradu...relativno bolja veza sa vinkovcima nego vukovar...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..u biti ni do danas mi nije jasno...zasto se ilok predao bez borbe...s obzirom da ej imao daleko povoljniju situaciju nego vukovar..90% nesrpskog stanovnistva u gradu i opcini..zemljopisno na puno boljem starteskom mjestu nego vukovar...dobro isto ej bio na granici sa srbijom...ali...gotovo sva sela oko iloka su bila hrvatska...tek pokoje srpsko koje je bilo u okruzenju hrvatskih..nisu imali vojarnu u gradu...relativno bolja veza sa vinkovcima nego vukovar...
zašto je bosanska posavina pala u 48 sati?
sitting_bull-
2015-09-28
nije pala u 48 sati...akcija koridor je pocela 13.6.1992...predfazom a pravi pocetak je bio 18.6.1992..da bi zavrsila 13.7.1992...no tek padom bos.broda u 10 mjesecu 1992 palaje posavina...no ne cijela..jer orasje i dijelovi oko brckog nisu palisitting_bull wrote:vuksadinare wrote:..u biti ni do danas mi nije jasno...zasto se ilok predao bez borbe...s obzirom da ej imao daleko povoljniju situaciju nego vukovar..90% nesrpskog stanovnistva u gradu i opcini..zemljopisno na puno boljem starteskom mjestu nego vukovar...dobro isto ej bio na granici sa srbijom...ali...gotovo sva sela oko iloka su bila hrvatska...tek pokoje srpsko koje je bilo u okruzenju hrvatskih..nisu imali vojarnu u gradu...relativno bolja veza sa vinkovcima nego vukovar...
zašto je bosanska posavina pala u 48 sati?
2015-09-08
Pa i drugi su prebacivani vozilima JNA ili autobusima koje je opet organizirala vojska,na slobodni teritorij.vuksadinare wrote:..to onaj kojeg je jna furala transporterom...na slobodni dio nakon pada iloka i okolnih mjesta....dok su drugi molili za zivot
Neki su(kao moj prijatelj) odvedeni u logor(također vozilima u organizaciji JNA).
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vukovar je grad,a Ilok je(iako ima status grada) jedna palanka.Mala varošica,koja bi se izuzetno teško branila. Pogledaj geografski položaj Iloka. Nalazi se u džepu,u potkovici. Sa tri strane okružen Srbijom. A sa Fruške gore i sa Dunava idealna meta za artiljeriju.vuksadinare wrote:..u biti ni do danas mi nije jasno...zasto se ilok predao bez borbe...s obzirom da ej imao daleko povoljniju situaciju nego vukovar..90% nesrpskog stanovnistva u gradu i opcini..zemljopisno na puno boljem starteskom mjestu nego vukovar...dobro isto ej bio na granici sa srbijom...ali...gotovo sva sela oko iloka su bila hrvatska...tek pokoje srpsko koje je bilo u okruzenju hrvatskih..nisu imali vojarnu u gradu...relativno bolja veza sa vinkovcima nego vukovar...
Ne bi imao ni teoretske šanse za neki veći otpor.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Soroševa kuja na aparatima
» Merkelica kao erdoganova kuja
» Crnac poručio Dončiću da je bijela kuja
» kic je kuja što briše postove i teme -a hilton se vratio na fb
» Zgrabio ju za stražnjicu i brzo požalio: "Plakao je kao kuja"
» Merkelica kao erdoganova kuja
» Crnac poručio Dončiću da je bijela kuja
» kic je kuja što briše postove i teme -a hilton se vratio na fb
» Zgrabio ju za stražnjicu i brzo požalio: "Plakao je kao kuja"