Caffe Venus :P
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Oj Mjeseče...
Pun Mjesec u Ribama 02.09. - U razdoblju smo velike čistke!
Pozvani smo da riješimo neke probleme iz prošlosti.
Ispod tepiha više nema mjesta, na površinu izlazi sve ono s čim se nužno suočiti.
U idućih nešto manje od mjesec dana nešto privodimo kraju, rješavamo jednu situaciju s kojom nismo u miru, a donedavno smo od nje okretali glavu.
U razdoblju smo velike čistke. Sve što smo potisnuli ili od čega bježimo, naći će se pred nama i pogledati nas u oči.
Ovo je vrijeme kada se vraćamo unatrag zbog toga što smo tamo nešto ostavili, a što nas sprječava da napredujemo. Brišemo prašinu u najskrivenijem kutku vlastitog života, možda naiđemo i na nešto što će nas iznenaditi, na spoznaju, uvid, onaj AHA moment koji će rasvijetliti tamu.
Riječ je o Uštapu koji je iznimno osjećajan, ranjiv. Pojavljuju se jake emocije koje nose neke poruke.
Neke tajne izlaze na površinu.
Osoba iz prošlosti opet ulazi u naš život.
Meditirajte. Uđite u tišinu kad vam je vanjski svijet previše.
Odmarajte se. Vodite računa o kvaliteti sna.
Vjerujte svojoj intuiciji.
Pomognite osobama kojima je pomoć uistinu potrebna.
Ne žrtvujte se i ne osjećajte se krivima. Tu se gubi energija.
Ne izolirajte sebe od dobrih stvari i izazova zbog straha i nesigurnosti.
Opsjene, iluzije, varke trebaju biti otkrivene. Istina je jedini put.
Čuvajte se izdaja i prevara, neke osobe će biti sklonije manipulacijama ili će nešto skrivati, drukčije prezentirati. Kao u ime našeg dobra, no pitanje je o čijem dobru govore…
Budite u kontaktu s realnošću jer ovaj Uštap u Ribama voli maštati i idealizirati, no Sunce i Merkur u Djevici te planeti u Jarcu nas prizemljuju i govore nam što je stvarno i moguće.
I na kraju, promjena počinje od vjere.
Vjerujte u sebe, vjerujte u ono što želite ostvariti.
I polako, strpljivo prema naprijed.
atma
Pun Mjesec u Ribama 02.09. - U razdoblju smo velike čistke!
U srijedu, 2. rujna u 7 sati i 23 minute odvit će se jedan od najemotivnijih Uštapa u godini, onaj u znaku Riba. Na površinu izlazi sve ono s čim se nužno suočiti. U razdoblju smo velike čistke. Sve što smo potisnuli ili od čega bježimo, naći će se pred nama i pogledati nas u oči!
Pozvani smo da riješimo neke probleme iz prošlosti.
Ispod tepiha više nema mjesta, na površinu izlazi sve ono s čim se nužno suočiti.
U idućih nešto manje od mjesec dana nešto privodimo kraju, rješavamo jednu situaciju s kojom nismo u miru, a donedavno smo od nje okretali glavu.
U razdoblju smo velike čistke. Sve što smo potisnuli ili od čega bježimo, naći će se pred nama i pogledati nas u oči.
Ovo je vrijeme kada se vraćamo unatrag zbog toga što smo tamo nešto ostavili, a što nas sprječava da napredujemo. Brišemo prašinu u najskrivenijem kutku vlastitog života, možda naiđemo i na nešto što će nas iznenaditi, na spoznaju, uvid, onaj AHA moment koji će rasvijetliti tamu.
Riječ je o Uštapu koji je iznimno osjećajan, ranjiv. Pojavljuju se jake emocije koje nose neke poruke.
Neke tajne izlaze na površinu.
Osoba iz prošlosti opet ulazi u naš život.
Meditirajte. Uđite u tišinu kad vam je vanjski svijet previše.
Odmarajte se. Vodite računa o kvaliteti sna.
Vjerujte svojoj intuiciji.
Pomognite osobama kojima je pomoć uistinu potrebna.
Ne žrtvujte se i ne osjećajte se krivima. Tu se gubi energija.
Ne izolirajte sebe od dobrih stvari i izazova zbog straha i nesigurnosti.
Opsjene, iluzije, varke trebaju biti otkrivene. Istina je jedini put.
Čuvajte se izdaja i prevara, neke osobe će biti sklonije manipulacijama ili će nešto skrivati, drukčije prezentirati. Kao u ime našeg dobra, no pitanje je o čijem dobru govore…
Budite u kontaktu s realnošću jer ovaj Uštap u Ribama voli maštati i idealizirati, no Sunce i Merkur u Djevici te planeti u Jarcu nas prizemljuju i govore nam što je stvarno i moguće.
I na kraju, promjena počinje od vjere.
Vjerujte u sebe, vjerujte u ono što želite ostvariti.
I polako, strpljivo prema naprijed.
atma
Guest- Guest
Izgubija san natalnu kartu...
Ima li koja djeva da ima volje napravit mi novu?
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Izgubija san natalnu kartu...
Ako baš hoćeš pravu natalnu preporučam majstora link
Guest- Guest
jel to cicnceker?venus wrote:Idem si namontirat grudobran, i delat.
Noor wrote:jel to cicnceker?venus wrote:Idem si namontirat grudobran, i delat.
Cicobran, grudnceker, ređipet
Guest- Guest
Moxylicious wrote:Pun mjesec,iiiiihaaaaa!
Yup!
BIK
Dragi Bikovi, vi definitivno trebate slušati svoju intuiciju i obratiti pažnju na svoje snove koji vam iz duboke podsvijesti šalju signale. Ovaj put sigurno možete vidjeti i osjetiti jeste li na pravom putu. Sada bi trebali uspostaviti harmoniju s unutrašnjom potrebom za samorazvojem. Da bi bili sretni, bitno je da ste u harmoniji s vašom obitelji i prijateljima pa se zato i potrudite. Mnogi Bikovi mogu dobiti novac koji su zaradili.
Guest- Guest
Sanhala sam moju baku,koju sam jako voljela,opet....stalno ju sanham.....I kao ona ziva I renovira tu svoju sokacku kucicu,ja se cudim kako ziva a znam da je umrla,kako to uspije svaki put (to se svaki put u snu pitam)....help
Guest- Guest
Moxylicious wrote:Sanhala sam moju baku,koju sam jako voljela,opet....stalno ju sanham.....I kao ona ziva I renovira tu svoju sokacku kucicu,ja se cudim kako ziva a znam da je umrla,kako to uspije svaki put (to se svaki put u snu pitam)....help
Naši dragi koji su otišli s ove razine su na neki čudesan način zapravo živi u nama.
Značenje ovog sna možeš dobiti i sama. Zamoli značenje i pusti, zaboravi da si pitala. Bitno je da iskreno pitaš i doći će odgovor.
<3
Guest- Guest
Ra je moj halter, a i ja njenvenus wrote:Ra wrote:Dakle, djevica s mjesecom u ovnu koja cijeni indijski ćoroskop, živi u Zagrebu, a s juga je.... i zna slovenski. Ma je li to moguće??? Da, moguće je. Nema puno takvih.venus wrote:fridrih_niche wrote:Možda san ostarija, pa me preuzela djevica...venus wrote:
Pa moram priznati da nisam skužila kod tebe uopće ovnovsku crtu.
Inače mi nos jako dobro namiriše ovnovsku dijamantnu tvrdoglavost
Ma da me vidiš kako igran balun i kakve emocije emitiran, skontala bi odma da san ovan...
:^O
Btw. ja jesan tvrdoglav, al ova moja mala Jarcica je deset puta tvrdoglavija, ajme...
Nakon 35-e podznak preuzima vodstvo što se tiče karakteristika.
Dodatno, treća važna pozicija u horoskopu je Mjesec - emocije.
Prema zapadnjačkom Mjesec je meni u ovnu, i napatila sam se ja ovca, znala sam ići mala goloruka protiv velikih vjetrenjača..
A pogled na horoskop mi je značajno obogatio indijski jyotish. Kad su mi izvadili godine velikih promjena, zinula sam.
Tako da nije loše dobiti više mišljenja i uspoređivati. Ipak, da bi natalni osobni horoskop bio relevantan jako je važno tko ga radi, da osoba ima uvide. Horoskop je kao neka vrst prognoze vremena unaprijed i analize unatrag. Znači, ja mogu pogledati prognozu, a o meni ovisi hoću li uzeti kišobran, napraviti nasip za prevenciju od poplave da se zaštitim, etc... radoznala sam i volim znati. Teško me je šokirati.
Ovan i Jarac.. iju, ju! Veselo! Ženskom jarcu osiguraj finu egzistenciju i miran si, imaš super ženca
Drago mi je što si tu. Prav zares.
Haha najsmješnije je što su nas dvije zamijenili. Eh da mi je to netko rekao, ne bih vjerovala...
Premda stvarno ne volim da me proglašavaju alterom, zapravo mi sad i nije tako čudno da su nas zamijenili.
Obje znamo imat oštro pero, a imamo i dobro oko, ta vidi kako si me samo secirala..
I meni je jako drago da si ti tu.
Tvoja dihalica
venus wrote:Noor wrote:jel to cicnceker?venus wrote:Idem si namontirat grudobran, i delat.
Ređipet!
<3
Guest- Guest
Najbolji naziv ;-Dfridrih_niche wrote:venus wrote:Noor wrote:jel to cicnceker?venus wrote:Idem si namontirat grudobran, i delat.
Ređipet!
<3
Niche, priznaj, stavis li ga nekad?! ;-@
Stavin ga ja često!
Ala, ovo je bija tako očekivan zicer da me je malo sram...
Ala, ovo je bija tako očekivan zicer da me je malo sram...
Guest- Guest
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Page 28 of 50