Caffe Venus :P
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Caffe Venus :P
AlfaOmega wrote:Sigmund Freud je reka da su svi oni koji su bili, ili jesu skloni sisanju palca sexualni predatori.
Ima li tu istine, moxy? ;)
Ja ne sisam palac inace al tijekom sexa je to ajme,ne samo palac,bilo koji prst,ja njemu,on meni,obostrano....
Mnogo volim frojda <3
Jesi mu gledao seriju ?
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Bolje i vrabac u ruci neg golub na grani.
Nikako,ili sve ili ništa
Guest- Guest
Prvi put vidim ovo ;-Ojasambrend wrote:
Zaslužujete Charles Thompsona IV. jer ste svi bili zločesti...
Hvala, hvala, bit cu opet zlocesta ;-P
AlfaOmega wrote:Sigmund Freud je reka da su svi oni koji su bili, ili jesu skloni sisanju palca sexualni predatori.
Mislim da je sisanje palca ili dude slaba utjeha i loša zamjena za čvrstu sisu punu toplog finog mlijeka.
Sisa je nezamjenjiva. Ostaje fascinacija za cijeli život, neovisno o spolu.
Guest- Guest
Reka je Sigmund da tak i kreće razvoj seksualnog nagona, pa su ga ismijali na predavanjima. Kasnije se uspostavilo da je bija u pravu.
A sisanje palca i prstiju generalno ima i drugu stranu uzbuđenja, jerbo je rič o mistima gdi se skupljaju živci.
Nisam gleda seriju moxy, to ova nova? Valja li?
A sisanje palca i prstiju generalno ima i drugu stranu uzbuđenja, jerbo je rič o mistima gdi se skupljaju živci.
Nisam gleda seriju moxy, to ova nova? Valja li?
AlfaOmega wrote:Reka je Sigmund da tak i kreće razvoj seksualnog nagona, pa su ga ismijali na predavanjima. Kasnije se uspostavilo da je bija u pravu.
Refleks sisanja je uobičajeno prisutan u prvoj godini života, a sad ako nekom ostane produženo do 40-te, fine with me
Guest- Guest
Bitno je da na pola puta između prve i 40-te nauči preći na sisanje tuđih... kak da se izrazim... mjesta sa nervnim završecima.venus wrote:AlfaOmega wrote:Reka je Sigmund da tak i kreće razvoj seksualnog nagona, pa su ga ismijali na predavanjima. Kasnije se uspostavilo da je bija u pravu.
Refleks sisanja je uobičajeno prisutan u prvoj godini života, a sad ako nekom ostane produženo do 40-te, fine with me
11kic wrote:1-10 koliko smo radoznali?
AlfaOmega wrote:11kic wrote:1-10 koliko smo radoznali?
evo junaka, skauta antičkih vojski, s tobom treba u akcije i avanture
Unatraške. Rukama se držiš za stepenice dok se istovremeno nogama spuštaš na one niže. Nije baš prijatna poza ako je ispod neko muško koje se isto tak boji visine i strmine i mora unatraške, al...
mislim da nije jednostavno, samotna lutanja po prirodi često izvodim i znam taj neki unutarnji osjećaj neizvjesnosti i znaju mi se ruke početi znojiti, što ako negdje zapnem, što ako uganem nogu na ovom skoku...
a opet uhvatim se kad čitam o raznim podvizima ljudi pred neizvjesnim, ili kad gledaš neki film i misliš si: don't open the door!
ponekad osjećam da nema potrebe, zašto zašto se ljudi uvlače u te opasnosti..
a opet na kraju to unutar sebe prebrodim i napravim korak naprijes, i čini mi se onda kako je to jedna od najljepši ljudskih osobina: napraviti korak unatoč..
jedan od najljepših odgovora na, zasto ljudi toliko planinare ili rone mi je, sto ako zavrsimo na nekom planetu a nekog treba izvucu iz teske situacije.. postoji tu nesto, brothers in arms..
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50