Caffe Venus :P
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Caffe Venus :P
AlfaOmega wrote:Učija sam to još u školi. Ali stvar je matabolizma. Ja sam recimo B+, na mene to malo drugačije diluje.venus wrote:AlfaOmega wrote:Npr. za Joint nikad ni ustanvoljeno da ni zdrav. Nima dokaza. :D
Sorry da kvarim veselje, ima puno studija, kako ne, evo ti jedna ako te volja.. link
Nije problem u kratkoročnom djelovanju, nego dugoročnom, ono što ljudi obično ne primijete, odnosi se na promjenu osobnosti, pamćenje etc..
No, u svakom slučaju to je mala beba naspram alkohola, što on radi organizmu, psihički i fizički...
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Urbana legenda ;-PAlfaOmega wrote:Kažu, meggie kad se naljuti, i gaće ti na forumu mere prek glave nabit da te svi vide :D
Mene kao djevicu zanima čije gaće nabiješ na glavu, jesu nošene i to...:P
Guest- Guest
Hmm, obzirom da je sve moguce, bolje biti oprezan ;-@AlfaOmega wrote:Nezz, ja ne bu da riskiram. Odsad sam nešt finijiMaggie19 wrote:Urbana legenda ;-PAlfaOmega wrote:Kažu, meggie kad se naljuti, i gaće ti na forumu mere prek glave nabit da te svi vide :D
AlfaOmega wrote:A što se "kozmičke" moći marihuane tiče, pa ipak sam djevica, jel ^^
Kozmička moć marihuane? Kaj je to..
Guest- Guest
Atlana wrote:Cekam vas da komentarisemo drugu epizodu unsolved mysteries
Šta ima kod tebe, nekako si samozatajna..
Guest- Guest
Kad god me to pitaju, ja velim - you may say i'm a dreamer, but i'm not the only onevenus wrote:AlfaOmega wrote:A što se "kozmičke" moći marihuane tiče, pa ipak sam djevica, jel ^^
Kozmička moć marihuane? Kaj je to..
Ma nije, ne bi onMaggie19 wrote:Mislis da je na to niche ciljao?!AlfaOmega wrote:Npr. za Joint nikad ni ustanvoljeno da ni zdrav. Nima dokaza. :D
Nisam imala pojma B-^^
nošene, al ipak pazi...okrene napred zadnju stranuvenus wrote:Maggie19 wrote:Urbana legenda ;-PAlfaOmega wrote:Kažu, meggie kad se naljuti, i gaće ti na forumu mere prek glave nabit da te svi vide :D
Moraju biti nošene. Tu leži čar, draž, šug..sve.. ;-Dvenus wrote:Maggie19 wrote:Urbana legenda ;-PAlfaOmega wrote:Kažu, meggie kad se naljuti, i gaće ti na forumu mere prek glave nabit da te svi vide :D
Cccc... :D
Noor wrote:nošene, al ipak pazi...okrene napred zadnju stranuvenus wrote:Maggie19 wrote:Urbana legenda ;-PAlfaOmega wrote:Kažu, meggie kad se naljuti, i gaće ti na forumu mere prek glave nabit da te svi vide :D
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Moraju biti nošene. Tu leži čar, draž, šug..sve.. ;-Dvenus wrote:Maggie19 wrote:Urbana legenda ;-PAlfaOmega wrote:Kažu, meggie kad se naljuti, i gaće ti na forumu mere prek glave nabit da te svi vide :D
...osobito šug..
Jel ovako
Guest- Guest
Te su tek iz perilice, to je čisto :D
Muž je bolestan, al mislin da nije kriv...Atlana wrote:Cekam vas da komentarisemo drugu epizodu unsolved mysteries
;)
I da, mislija san na joint...
Cigarete nikad nisan pusija...
:D
Guest- Guest
I ja san B+...AlfaOmega wrote:Učija sam to još u školi. Ali stvar je matabolizma. Ja sam recimo B+, na mene to malo drugačije diluje.venus wrote:AlfaOmega wrote:Npr. za Joint nikad ni ustanvoljeno da ni zdrav. Nima dokaza. :D
Sorry da kvarim veselje, ima puno studija, kako ne, evo ti jedna ako te volja.. link
:D
Guest- Guest
venus wrote:Moxylicious wrote:AlfaOmega wrote:Sex na tim stepenicama, to bu bilo extra. Odma bu bilo lakse i za spustanje ;)
Bogati svrsi za 3 sekunde da prezivim
Mensčini da o sexu pričaju najviše oni koji ga najmanje upražnjavaju
Hoces reci ja?
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Zanimljivi ste mi svi skupa...
:D <3
Baš dobra ekipica
<3
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50