ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske.

Page 14 of 28 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 28  Next

Go down

Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske. - Page 14 Empty Re: Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske.

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 18:43

Znaš kako ću vas zgazit ?

I te vaše kavice i te vaše čevapčiće

Ajme

Bolje da se niste nikad ni rodili

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske. - Page 14 Empty Re: Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske.

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 18:45

Ubit ću vas ko pase
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 18:48

Anatomija problema je interes protiv interea

Prođem centrom sela a to mi je ispod kuće a stari mi je šećeraš i natpsi grafit

Covid je laž

Jer štitet svoj posao

A ja Abko

Znam sve o virusima

Štite svoj posao na štetu ljudi kao šta je moj otac

Pa vi ste mrtvi

Svi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 18:55

Il mislte da ćete vi moć poslovat u Kaštel Lukšić bez mog odobrenja iako mene nema u selu a svi kad me vide me pozdravljaju jer me me vide nikako a tu sam ?

Stvarno to mislite ?

To šta me nema među seljacima vi se raspojasali jelte ?

Hmmm
Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske. - Page 14 4796

Sad ćete vidit tko je ovdje gazda
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 18:56

Iščupat ću vam grkljan

Mrtvi ste
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 18:59

Otvori glavni izbornik

[size]

Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske. - Page 14 Wikipedia-wordmark-en

[/size]
Traži

NBK obrana

• Jezik
  • Preuzmi PDF

• Prati
  • Uredi

Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske. - Page 14 250px-WMD_world_map.svg
Simboli za opasnost od radioaktivnosti, biološku opasnosti i toksičnost

Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske. - Page 14 250px-Autocisterna_za_dekontaminaciju_ACD-M78
Autocisterna za dekontaminaciju Hrvatske vojske

NBKO (nuklearno-biološko-kemijska obrana) ili ABKO (atomsko-biološko-kemijska obrana) rod je oružanih snaga čija je namjena detekcija i prevencija posljedica napada atomskog naoružanja, upotrebe bioloških ili bakterioloških, virusnih oblika napada, ili obrana od upotrebe bojnih otrova.

Unutar tog roda djeluju različite specijalnosti:

• izvidnički vod, najobučeniji, sa zadatkom lociranja i opisom vrste i jačine obavljenog napada
  • dekontaminacijski vod, ima zadatak ublažiti ili otkloniti posljedice napada na ljudstvo i tehniku. Te su jedinice opremljene sustavima za ispiranje kontaminiranih čestica.
  • laborantski vod, ima zadaću u pokretnim laboratorijima ispitati vrstu napada i odrediti stupanj kontaminacije.

[size]

Oblici ratovanja upotrebom bojnih otrova prakticirali su se u Prvom svjetskom ratu, a osim sporadičnih napada, atomski rat nije na sreću nikada zaživio. Tijekom Hladnog rata atomsko oružje ima jaku psihološku i političku moć, no svršetkom tog razdoblja, te vrste naoružanja gube na značaju, iako u današnje vrijeme razvijanje nuklearnih programa kod nekih zemalja u razvoju potiče na zabrinutost i reakciju međunarodne zajednice, svakako je i bitna činjenica da se u određenim zemljama radi na istraživanju novih ubojitih virusa, s bojnom namjenom. U suvremenim ratovima na sreću upotrebe tih rodova vojske su rijetke jer su upotrebe takvih vrsta oružja zabranjene raznim konvencijama, iz čega proizlazi naziv ABK-obrana, a ne napad.
[/size]

Zadnji je put uređivao suradnik MaGaBot prije 7 mjeseci.

POVEZANE STRANICE

• Kemijsko oružje

• Iperit

• Sarin

[size]

Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske. - Page 14 Wikipedia-wordmark-en

Sadržaji se koriste u skladu s CC BY-SA 3.0 osim ako nije drukčije navedeno.

[/size]

• Zaštita privatnosti

• Uvjeti uporabe

• Klasični prikaz

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 19:00

Ti vaši natpis su usmjereni protvi sigurnosti republike Hrvatske u cilju davanja lažnih informacija kako bi ljudi popili kavu i čevapčiče kod vas a vi zaradili

Stiže vojska
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 19:02

Ni najmanje milosti neću imat prema vama

Gotovi ste

Mrtvi ste
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 19:03

Tretirat ću vas ko kriminalce

To i jeste
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 19:12

Mrtvi ste da mrtviji ne možete biti

Gonir ću vas kao nekog tko je biološki napao RH

Vojska dolazi

Ovo je abko napad na RH
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 19:13

Niste uopće svjesni za šta ću vas optužit na sudu

Potpirivanje RH

Biološki napad na stanovništvo
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 19:20

Dolazi ćaća

Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske. - Page 14 261fcaf0-7647-4931-a5a6-787b7f81fac5

Sklanjaj se
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 19:22

Ide vam optužba da ste radili na biološkom napadu na stanovništvo RH

To je to

Vojska preuzima

To je vojni napad
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 19:24

A a a a a a 

Nisan ja

Jel ?

Slikanje gostiju

Šta im poslužuješ piće

Sve u novine

I na sud

Vojni napad
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 19:25

Nećete se vi iz ovoga izvuć

To vam ja garantiram
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 19:27

Tek smo počeli

Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske. - Page 14 261fcaf0-7647-4931-a5a6-787b7f81fac5
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 19:28

Jel znate kolike su kazne za nekoga tko svijesno napravi biološki napad na RH ?

Sad ćete saznati
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 19:29

Velike

Uključuju i nekoliko godina zatvora
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 19:29

Vi ćete mene jel ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 19:32

Ne vi nećete mene jel.

Ja ću vas.

Svi na pod

Ruke iza glave

Kriminalci
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 22 Aug - 19:40

Oni su mrtvi

Otac mi je šećeraš dole desetak kafića i oni na dva mista pišu Covid je laž

Šta ti misliš tko san ja i kome tu poruku šalješ.

Meni.

Pa super

Sad si mrtav.

Širiš propagandu za biološki napad na stanovništvo RH

Gotovi ste

Svi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 28 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 28  Next

Back to top

- Similar topics