ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske.

Page 8 of 28 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28  Next

Go down

Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske. - Page 8 Empty Re: Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske.

Post by RayMabus 22/8/2020, 12:16

epikur37 wrote:
RayMabus wrote:
epikur37 wrote:
RayMabus wrote:
aben wrote:longisland. imo nojbolju poziciju od svi vos; jedino ča mu fali za perfekciju je žena i batela.
Šta će mi žena ?

da izbjegneš porez koji ćemo neženjama staviti
Radije ću ga platit. Žena i djeca su niškoristi a više koštaju od tog tvog poreza. Radije ću platit porez na neženje.

beer znači nema šanse
Nema dok živimo u matrijahartu. Žene vladaju priko dice. Država i društvo im je to omogućilo dakle jedino rješenje je tome području zalupit vrata i sve moje. Moć jednostavnosti.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske. - Page 8 Empty Re: Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske.

Post by aben 22/8/2020, 12:18

RayMabus wrote:
aben wrote:longisland. imo nojbolju poziciju od svi vos; jedino ča mu fali za perfekciju je žena i batela.
Šta će mi žena ?
da iskuvo i opere

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/8/2020, 12:20

aben wrote:
RayMabus wrote:
Šta će mi žena ?
da iskuvo i opere
To mogu i sam. Niškoristi su plus umisli da su tvoje nekretnine njene jer ti je rodila neko dite.

Ništa od toga. Nek se raspada natalitet i dalje. Izvolite podebljat porodiljne naknade.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/8/2020, 12:23

SD županija danas ima 83 novozaraža

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2206930

Dakle i danas neka brojka oko 200 na razini RH
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2020, 12:24

epikur37 wrote:
venus wrote:
mativka wrote:
epikur37 wrote:
mativka wrote:
Mani se basni,
Kreni od pisca.

bezveze

i jako griješite

Pored turizma koji nam je stavrno propulzivna grana i bogom dana komparativna prednost

razvija se i poljoprivreda

srednje poduzetništvo i sl

Ponavljam

Turizam nije kriv jer neke druge stavri zaostaju, ne lijepite se za taj kmečavi  mentalitet....netko je kriv, onaj što bolje radi evo on je kriv.

I druge grane se pomalo ali sigurno uspinju

slažem se da im treba dodatno otvoriti prostor i financiranje

ali to kmečanje an turizam je luzersko...i u osnovi tipično, da

S poštivanjem izražavam svoje zgražanje u vezi napisanog.
Vi kao da ste ispali iz mjehura ovce.

Ovdje nije riječ  o turizmu niti zaradi koju Vi ostvarujete. Ovdje je riječ o cjeloukupnom prostoru RH.
Vama nitko ne želi oduzeti Vaše pravo, ne brinite.
Potrebna je pokretačka sila svih prostora RH, ne samo onog na kojem Vi obitavite.

Koji oksimoron. Koje izražavanje. 

:mog

zaista, preko toga sam i prešao :)

Preletio si očito, a ja imam mikroskop u oku pa vidim.

Zaslužuješ da te se tretira s respektom:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 22/8/2020, 12:26

venus wrote:
epikur37 wrote:
venus wrote:
mativka wrote:
epikur37 wrote:

bezveze

i jako griješite

Pored turizma koji nam je stavrno propulzivna grana i bogom dana komparativna prednost

razvija se i poljoprivreda

srednje poduzetništvo i sl

Ponavljam

Turizam nije kriv jer neke druge stavri zaostaju, ne lijepite se za taj kmečavi  mentalitet....netko je kriv, onaj što bolje radi evo on je kriv.

I druge grane se pomalo ali sigurno uspinju

slažem se da im treba dodatno otvoriti prostor i financiranje

ali to kmečanje an turizam je luzersko...i u osnovi tipično, da

S poštivanjem izražavam svoje zgražanje u vezi napisanog.
Vi kao da ste ispali iz mjehura ovce.

Ovdje nije riječ  o turizmu niti zaradi koju Vi ostvarujete. Ovdje je riječ o cjeloukupnom prostoru RH.
Vama nitko ne želi oduzeti Vaše pravo, ne brinite.
Potrebna je pokretačka sila svih prostora RH, ne samo onog na kojem Vi obitavite.

Koji oksimoron. Koje izražavanje. 

:mog

zaista, preko toga sam i prešao :)

Preletio si očito, a ja imam mikroskop u oku pa vidim.

Zaslužuješ da te se tretira s respektom:)

Zahvaljujem mojoj mušketirki ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 22/8/2020, 12:26

RayMabus wrote:
aben wrote:
RayMabus wrote:
Šta će mi žena ?
da iskuvo i opere
To mogu i sam. Niškoristi su plus umisli da su tvoje nekretnine njene jer ti je rodila neko dite.

Ništa od toga. Nek se raspada natalitet i dalje. Izvolite podebljat porodiljne naknade.
tebi je najbolje jebat sam sebe, osigurat potomka kojemu ćeš ostavit svoje nekretnine... Mislim, kada odeš s ovog svijeta, u brodu galaktičke federacije ili zbog tužne strane biologije, onda će tvoje nekretnine preuzeti malo susjedi čije mačke napadaju tvoj posjed i djeca rodbine koju ne možeš vidit naslikanu...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by aben 22/8/2020, 12:28

longislandova pozicija je nojbolja jer ni upo u zamku modernoga života. tribo ti auto i uredna roba da bi mogo pojti na poso da bi mogo kupiti auto i urednu robu.

imati rentnu poziciju od 5 iljod kun, svoju kuću, batelu i iskricu zemlje za ulje, vino, verduru, nišće ti drugo u životu ne tribo.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/8/2020, 12:30

mutava baštarda wrote:
RayMabus wrote:
aben wrote:
RayMabus wrote:
Šta će mi žena ?
da iskuvo i opere

tebi je najbolje jebat sam sebe, osigurat potomka kojemu ćeš ostavit svoje nekretnine... Mislim, kada odeš s ovog svijeta, u brodu galaktičke federacije ili zbog tužne strane biologije, onda će tvoje nekretnine preuzeti malo susjedi čije mačke napadaju tvoj posjed i djeca rodbine koju ne možeš vidit naslikanu...
Djeca rodbine koju ne mogu vidit naslikanu ?!?!?!?

Sa sestrom san odličan , zet je ok lik i poštenjačina , nećaci ( dva muška ) su mi super.

Ništa protiv nemam da to kad me ne bude bilo nasljede nećaci.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2020, 12:31

aben wrote:
RayMabus wrote:
Šta će mi žena ?
da iskuvo i opere

U tvojim očima možda ima najbolju poziciju jer ti je teško raditi. 
U mojim očima upravo obrnuto - ima najgoru moguću poziciju jer zdravlje ne možeš kupiti parama i stanovima. 

A za ovo drugo - mizogini muškarci trebaju sve platiti, od pranja i kuhanja, do čišćenja prašine ili to raditi sami ako nemaju para.
Svakodnevni život ima svoju cijenu, a nije u redu da im to radi netko koga mrze i ne cijene.
Bilo bi jako dobro da se mizogini nikad ne žene i da nikad ne postanu roditelji, da se s njima obiteljska loza završi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/8/2020, 12:35

venus wrote:
aben wrote:
RayMabus wrote:
aben wrote:Bilo bi jako dobro da se mizogini nikad ne žene i da nikad ne postanu roditelji, da se s njima obiteljska loza završi.
Najpoštenije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/8/2020, 12:38

Ljudi koji preziru žene a ne ulazeći sad u razloge od slučaja do slučaja zašto ih preziru je najpametnije za sve da se od njih maknu i ne nastavljaju takvu liniju i takvi mentalni sklop.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 22/8/2020, 12:42

aben wrote:longislandova pozicija je nojbolja jer ni upo u zamku modernoga života. tribo ti auto i uredna roba da bi mogo pojti na poso da bi mogo kupiti auto i urednu robu.

imati rentnu poziciju od 5 iljod kun, svoju kuću, batelu i iskricu zemlje za ulje, vino, verduru, nišće ti drugo u životu ne tribo.
:tu

AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 22/8/2020, 12:44

venus wrote:
aben wrote:
RayMabus wrote:
Šta će mi žena ?
da iskuvo i opere

Bilo bi jako dobro da se mizogini nikad ne žene i da nikad ne postanu roditelji, da se s njima obiteljska loza završi.

Zasto zivis kao rob drustvenih vrednosti...

Porodica, porodicna loza i slicno...

Recimo Balene na Azorima, imas muske, zenske i mladuncad.

Blizu kopna cirkulisu uglavnom zenke i mladuncad.

Muske Balene svrate kada treba da se razmnozavaju i zatim odu svojim putem.

Nisu bas pri stavu da budu uvek sa istom partnerkom, poput golubova.

Brigu mladuncadi Balena preuzimaju takodje i babe, tako da isti nakon 10 meseci

ishrane od strane majke, prelaze vise pod brigu babe, jer ni majke nisu nesto zainteresovane.

Drustvene vrednosti, tradicija su jedno a priroda i realnost drugo.

Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske. - Page 8 Image

Last edited by Serbinho-3 on 22/8/2020, 12:48; edited 1 time in total
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by veber 22/8/2020, 12:46

venus wrote:
aben wrote:
RayMabus wrote:
aben wrote:Bilo bi jako dobro da se mizogini nikad ne žene i da nikad ne postanu roditelji, da se s njima obiteljska loza završi.
pa priroda i evolucija su se pobrinuli oko toga.
isto kao i dva pedera ili dvije lezbe ne mogu imati potomstvo i greška u genima tu prestaje.
danas baš i ne

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/8/2020, 12:46

RayMabus wrote:Ljudi koji preziru žene a ne ulazeći sad u razloge od slučaja do slučaja zašto ih preziru je najpametnije za sve da se od njih maknu i ne nastavljaju takvu liniju i takvi mentalni sklop.
Općenito takva društva šta prije izumru to bolje.

Sad čekamo krah nataliteta a vi dižite porodiljne naknade i razno razne namete na rad da se povećaju plaće i da mladi ne iseljavaju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor 22/8/2020, 12:47

aben wrote:longislandova pozicija je nojbolja jer ni upo u zamku modernoga života. tribo ti auto i uredna roba da bi mogo pojti na poso da bi mogo kupiti auto i urednu robu.

tu i tamo mješalica

2017-10-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/8/2020, 12:50

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Ljudi koji preziru žene a ne ulazeći sad u razloge od slučaja do slučaja zašto ih preziru je najpametnije za sve da se od njih maknu i ne nastavljaju takvu liniju i takvi mentalni sklop.
Općenito takva društva šta prije izumru to bolje.

Sad čekamo krah nataliteta a vi dižite porodiljne naknade i razno razne namete na rad da se povećaju plaće i da mladi ne iseljavaju.
Zato šta će sukob patrijaharta i matrijaharta bit žestok.

Ne moram ja pobjediti al nećete ni vi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/8/2020, 12:52

Kad muškarac ima svoje ja onda sse njega u feminizmu proglasi mrziteljem žena.

Fašista odma.

Da da da.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/8/2020, 12:54

Ne dopuštam vam da vladate pa sam mrzitelj žena.

Smeta vam šta san vas odjeba i ne dajem vam moć ?

Pa tko vas jebe.

Ajmo dimi. Odjebi tri puta u skokovima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/8/2020, 13:09

Vi ćete nametat svoja pravila i istrijebiti sve muške koji ne plešu kako vi očete i imaju svoje ja.

To vam je plan.

Ajmo nova tura Arapa u Njemačku. 

Ovi su teško konzervirativni. Ima da vam sve kosti polome.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 28 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28  Next

Back to top

- Similar topics