Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske.
Page 8 of 28
Page 8 of 28 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
Re: Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske.
Nema dok živimo u matrijahartu. Žene vladaju priko dice. Država i društvo im je to omogućilo dakle jedino rješenje je tome području zalupit vrata i sve moje. Moć jednostavnosti.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Radije ću ga platit. Žena i djeca su niškoristi a više koštaju od tog tvog poreza. Radije ću platit porez na neženje.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Šta će mi žena ?aben wrote:longisland. imo nojbolju poziciju od svi vos; jedino ča mu fali za perfekciju je žena i batela.
da izbjegneš porez koji ćemo neženjama staviti
znači nema šanse
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
da iskuvo i opereRayMabus wrote:Šta će mi žena ?aben wrote:longisland. imo nojbolju poziciju od svi vos; jedino ča mu fali za perfekciju je žena i batela.
2014-04-16
To mogu i sam. Niškoristi su plus umisli da su tvoje nekretnine njene jer ti je rodila neko dite.aben wrote:da iskuvo i opereRayMabus wrote:Šta će mi žena ?aben wrote:longisland. imo nojbolju poziciju od svi vos; jedino ča mu fali za perfekciju je žena i batela.
Ništa od toga. Nek se raspada natalitet i dalje. Izvolite podebljat porodiljne naknade.
2014-04-11
SD županija danas ima 83 novozaraža
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2206930
Dakle i danas neka brojka oko 200 na razini RH
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2206930
Dakle i danas neka brojka oko 200 na razini RH
2014-04-11
epikur37 wrote:venus wrote:mativka wrote:S poštivanjem izražavam svoje zgražanje u vezi napisanog.epikur37 wrote:mativka wrote:
Mani se basni,
Kreni od pisca.
bezveze
i jako griješite
Pored turizma koji nam je stavrno propulzivna grana i bogom dana komparativna prednost
razvija se i poljoprivreda
srednje poduzetništvo i sl
Ponavljam
Turizam nije kriv jer neke druge stavri zaostaju, ne lijepite se za taj kmečavi mentalitet....netko je kriv, onaj što bolje radi evo on je kriv.
I druge grane se pomalo ali sigurno uspinju
slažem se da im treba dodatno otvoriti prostor i financiranje
ali to kmečanje an turizam je luzersko...i u osnovi tipično, da
Vi kao da ste ispali iz mjehura ovce.
Ovdje nije riječ o turizmu niti zaradi koju Vi ostvarujete. Ovdje je riječ o cjeloukupnom prostoru RH.
Vama nitko ne želi oduzeti Vaše pravo, ne brinite.
Potrebna je pokretačka sila svih prostora RH, ne samo onog na kojem Vi obitavite.
Koji oksimoron. Koje izražavanje.
zaista, preko toga sam i prešao :)
Preletio si očito, a ja imam mikroskop u oku pa vidim.
Zaslužuješ da te se tretira s respektom:)
Guest- Guest
venus wrote:epikur37 wrote:venus wrote:mativka wrote:S poštivanjem izražavam svoje zgražanje u vezi napisanog.epikur37 wrote:
bezveze
i jako griješite
Pored turizma koji nam je stavrno propulzivna grana i bogom dana komparativna prednost
razvija se i poljoprivreda
srednje poduzetništvo i sl
Ponavljam
Turizam nije kriv jer neke druge stavri zaostaju, ne lijepite se za taj kmečavi mentalitet....netko je kriv, onaj što bolje radi evo on je kriv.
I druge grane se pomalo ali sigurno uspinju
slažem se da im treba dodatno otvoriti prostor i financiranje
ali to kmečanje an turizam je luzersko...i u osnovi tipično, da
Vi kao da ste ispali iz mjehura ovce.
Ovdje nije riječ o turizmu niti zaradi koju Vi ostvarujete. Ovdje je riječ o cjeloukupnom prostoru RH.
Vama nitko ne želi oduzeti Vaše pravo, ne brinite.
Potrebna je pokretačka sila svih prostora RH, ne samo onog na kojem Vi obitavite.
Koji oksimoron. Koje izražavanje.
zaista, preko toga sam i prešao :)
Preletio si očito, a ja imam mikroskop u oku pa vidim.
Zaslužuješ da te se tretira s respektom:)
Zahvaljujem mojoj mušketirki ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tebi je najbolje jebat sam sebe, osigurat potomka kojemu ćeš ostavit svoje nekretnine... Mislim, kada odeš s ovog svijeta, u brodu galaktičke federacije ili zbog tužne strane biologije, onda će tvoje nekretnine preuzeti malo susjedi čije mačke napadaju tvoj posjed i djeca rodbine koju ne možeš vidit naslikanu...RayMabus wrote:To mogu i sam. Niškoristi su plus umisli da su tvoje nekretnine njene jer ti je rodila neko dite.aben wrote:da iskuvo i opereRayMabus wrote:Šta će mi žena ?aben wrote:longisland. imo nojbolju poziciju od svi vos; jedino ča mu fali za perfekciju je žena i batela.
Ništa od toga. Nek se raspada natalitet i dalje. Izvolite podebljat porodiljne naknade.
longislandova pozicija je nojbolja jer ni upo u zamku modernoga života. tribo ti auto i uredna roba da bi mogo pojti na poso da bi mogo kupiti auto i urednu robu.
imati rentnu poziciju od 5 iljod kun, svoju kuću, batelu i iskricu zemlje za ulje, vino, verduru, nišće ti drugo u životu ne tribo.
imati rentnu poziciju od 5 iljod kun, svoju kuću, batelu i iskricu zemlje za ulje, vino, verduru, nišće ti drugo u životu ne tribo.
2014-04-16
Djeca rodbine koju ne mogu vidit naslikanu ?!?!?!?mutava baštarda wrote:tebi je najbolje jebat sam sebe, osigurat potomka kojemu ćeš ostavit svoje nekretnine... Mislim, kada odeš s ovog svijeta, u brodu galaktičke federacije ili zbog tužne strane biologije, onda će tvoje nekretnine preuzeti malo susjedi čije mačke napadaju tvoj posjed i djeca rodbine koju ne možeš vidit naslikanu...RayMabus wrote:To mogu i sam. Niškoristi su plus umisli da su tvoje nekretnine njene jer ti je rodila neko dite.aben wrote:da iskuvo i opereRayMabus wrote:Šta će mi žena ?aben wrote:longisland. imo nojbolju poziciju od svi vos; jedino ča mu fali za perfekciju je žena i batela.
Sa sestrom san odličan , zet je ok lik i poštenjačina , nećaci ( dva muška ) su mi super.
Ništa protiv nemam da to kad me ne bude bilo nasljede nećaci.
2014-04-11
aben wrote:da iskuvo i opereRayMabus wrote:Šta će mi žena ?aben wrote:longisland. imo nojbolju poziciju od svi vos; jedino ča mu fali za perfekciju je žena i batela.
U tvojim očima možda ima najbolju poziciju jer ti je teško raditi.
U mojim očima upravo obrnuto - ima najgoru moguću poziciju jer zdravlje ne možeš kupiti parama i stanovima.
A za ovo drugo - mizogini muškarci trebaju sve platiti, od pranja i kuhanja, do čišćenja prašine ili to raditi sami ako nemaju para.
Svakodnevni život ima svoju cijenu, a nije u redu da im to radi netko koga mrze i ne cijene.
Bilo bi jako dobro da se mizogini nikad ne žene i da nikad ne postanu roditelji, da se s njima obiteljska loza završi.
Guest- Guest
Najpoštenije.venus wrote:aben wrote:RayMabus wrote:aben wrote:Bilo bi jako dobro da se mizogini nikad ne žene i da nikad ne postanu roditelji, da se s njima obiteljska loza završi.
2014-04-11
Ljudi koji preziru žene a ne ulazeći sad u razloge od slučaja do slučaja zašto ih preziru je najpametnije za sve da se od njih maknu i ne nastavljaju takvu liniju i takvi mentalni sklop.
2014-04-11
aben wrote:longislandova pozicija je nojbolja jer ni upo u zamku modernoga života. tribo ti auto i uredna roba da bi mogo pojti na poso da bi mogo kupiti auto i urednu robu.
AssadNaPodmornici- Posts : 22268
2018-06-14
venus wrote:aben wrote:da iskuvo i opereRayMabus wrote:Šta će mi žena ?aben wrote:longisland. imo nojbolju poziciju od svi vos; jedino ča mu fali za perfekciju je žena i batela.
Bilo bi jako dobro da se mizogini nikad ne žene i da nikad ne postanu roditelji, da se s njima obiteljska loza završi.
Zasto zivis kao rob drustvenih vrednosti...
Porodica, porodicna loza i slicno...
Recimo Balene na Azorima, imas muske, zenske i mladuncad.
Blizu kopna cirkulisu uglavnom zenke i mladuncad.
Muske Balene svrate kada treba da se razmnozavaju i zatim odu svojim putem.
Nisu bas pri stavu da budu uvek sa istom partnerkom, poput golubova.
Brigu mladuncadi Balena preuzimaju takodje i babe, tako da isti nakon 10 meseci
ishrane od strane majke, prelaze vise pod brigu babe, jer ni majke nisu nesto zainteresovane.
Drustvene vrednosti, tradicija su jedno a priroda i realnost drugo.
Last edited by Serbinho-3 on 22/8/2020, 12:48; edited 1 time in total
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
pa priroda i evolucija su se pobrinuli oko toga.venus wrote:aben wrote:RayMabus wrote:aben wrote:Bilo bi jako dobro da se mizogini nikad ne žene i da nikad ne postanu roditelji, da se s njima obiteljska loza završi.
isto kao i dva pedera ili dvije lezbe ne mogu imati potomstvo i greška u genima tu prestaje.
danas baš i ne
2014-12-30
Općenito takva društva šta prije izumru to bolje.RayMabus wrote:Ljudi koji preziru žene a ne ulazeći sad u razloge od slučaja do slučaja zašto ih preziru je najpametnije za sve da se od njih maknu i ne nastavljaju takvu liniju i takvi mentalni sklop.
Sad čekamo krah nataliteta a vi dižite porodiljne naknade i razno razne namete na rad da se povećaju plaće i da mladi ne iseljavaju.
2014-04-11
tu i tamo mješalicaaben wrote:longislandova pozicija je nojbolja jer ni upo u zamku modernoga života. tribo ti auto i uredna roba da bi mogo pojti na poso da bi mogo kupiti auto i urednu robu.
Zato šta će sukob patrijaharta i matrijaharta bit žestok.RayMabus wrote:Općenito takva društva šta prije izumru to bolje.RayMabus wrote:Ljudi koji preziru žene a ne ulazeći sad u razloge od slučaja do slučaja zašto ih preziru je najpametnije za sve da se od njih maknu i ne nastavljaju takvu liniju i takvi mentalni sklop.
Sad čekamo krah nataliteta a vi dižite porodiljne naknade i razno razne namete na rad da se povećaju plaće i da mladi ne iseljavaju.
Ne moram ja pobjediti al nećete ni vi.
2014-04-11
Kad muškarac ima svoje ja onda sse njega u feminizmu proglasi mrziteljem žena.
Fašista odma.
Da da da.
Fašista odma.
Da da da.
2014-04-11
Ne dopuštam vam da vladate pa sam mrzitelj žena.
Smeta vam šta san vas odjeba i ne dajem vam moć ?
Pa tko vas jebe.
Ajmo dimi. Odjebi tri puta u skokovima.
Smeta vam šta san vas odjeba i ne dajem vam moć ?
Pa tko vas jebe.
Ajmo dimi. Odjebi tri puta u skokovima.
2014-04-11
Vi ćete nametat svoja pravila i istrijebiti sve muške koji ne plešu kako vi očete i imaju svoje ja.
To vam je plan.
Ajmo nova tura Arapa u Njemačku.
Ovi su teško konzervirativni. Ima da vam sve kosti polome.
To vam je plan.
Ajmo nova tura Arapa u Njemačku.
Ovi su teško konzervirativni. Ima da vam sve kosti polome.
2014-04-11
Page 8 of 28 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
Similar topics
» Nekretnine temelj njemačke ekonomije
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Plenkovci se žali da ga jebe kabala po briselskim hodnicima jer ne želimo biti ničije topovsko meso i ulaziti u rat koji nas se ne tiče
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Plenkovci se žali da ga jebe kabala po briselskim hodnicima jer ne želimo biti ničije topovsko meso i ulaziti u rat koji nas se ne tiče
Page 8 of 28