Jugoslaviji spasa nije bilo, oni su je napravili, oni su je i UNIŠTILI
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Jugoslaviji spasa nije bilo, oni su je napravili, oni su je i UNIŠTILI
Serbinho-3 wrote:mobiu$ wrote:Serbinho-3 wrote:
Pasos se koristi van EU a unutar ni licna, osobna, nazovi kako hoces...
Istu proverava samo "salterusa" kompanije, mozes i fals da joj uvalis, sta ona zna a
i sa kartama na Malpensi i Lisabonu kasljuca skener, mozes nesto da odstampas, fakticki bez icega putujes...
Ko cesto putuje, zna gde i kako...
Naravno, ne zanimam se sa takvim stvarima, ali bih ih uradio bez problema ako bih hteo...
Ukratko - ne seri.
Ko je tebe nesto pitao...
Eto javljam se po službenoj dužnosti.
Produži dalje sa svojim sendvičem i lažima, zaradio su za danas.
Guest- Guest
Glupi četnici su izvršili agresiju na Hrvatsku baš u vrijeme kad smo se mi borili za nezavisnost, pa smo se morali braniti.
crvenkasti-
2014-04-17
Ero se tesko pati od ovakve udaljenosti.jastreb wrote:Gleč...Pa ti si osoba sa foruma kojoj bi sada bilo najbolje da je Jugoslavija.Eroo wrote:Nikad, pa čak ni tad.jastreb wrote:Jgoslavija će kad-tad,ponovno izniknuti u nekom obliku koji će se prilagoditi datom momentu.
Ako bi kod vas i bilo moguće naći koju jugofilsku budalu, na svu sreću ih nema više (čak ni) u Srbiji.
Pa ti si u Deželi i odvojen si i od Rodnaje Bosne i od Hrvatske za koju toliko drukaš.
Da si u Jugoslaviji i Slovenija i Hrvatska i BIH bile bi u istoj državi.
Ovako si odvojen i od jednih i od drugih,a Hercegovina nikad neće biti priključena Hrvatskoj,kako su vam obećavali.
Tako da ne znam kojeg se vraga ti imaš buniti protiv Jugoslavije,pa makar i Zapadne Jugoslavije u kojoj bi bile tri navedene jedinice.
Ista meta-isto odstojanje ;-D
..i branili smo se..crvenkasti wrote:Glupi četnici su izvršili agresiju na Hrvatsku baš u vrijeme kad smo se mi borili za nezavisnost, pa smo se morali braniti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:..i branili smo se..crvenkasti wrote:Glupi četnici su izvršili agresiju na Hrvatsku baš u vrijeme kad smo se mi borili za nezavisnost, pa smo se morali braniti.
Umjesto da se ponosimo što smo, kako je predsjednik lijepo rekao, hrabrošću i srcem u ratu protiv višestruko jačeg neprijatelja, pobijedili i izborili državu, što mi govoromo?
Govorimo da mi nismo uopće htjeli nezavisnost niti se boriti za nju, nego su nas napali i morali smo se braniti.
Oni su krivi, a mi smo pizde i žrtve agresije.
Ali eto, slučajno smo pobijedili, i ničim zasluženo dobili državu.
Državu koju nismo željeli i ne znamo što ćemo s njom. Zato smo ju i sjebali za 20 godina.
crvenkasti-
2014-04-17
mobiu$ wrote:Serbinho-3 wrote:mobiu$ wrote:Serbinho-3 wrote:
Pasos se koristi van EU a unutar ni licna, osobna, nazovi kako hoces...
Istu proverava samo "salterusa" kompanije, mozes i fals da joj uvalis, sta ona zna a
i sa kartama na Malpensi i Lisabonu kasljuca skener, mozes nesto da odstampas, fakticki bez icega putujes...
Ko cesto putuje, zna gde i kako...
Naravno, ne zanimam se sa takvim stvarima, ali bih ih uradio bez problema ako bih hteo...
Ukratko - ne seri.
Ko je tebe nesto pitao...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
tugo, nesrećo...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..i branili smo se..crvenkasti wrote:Glupi četnici su izvršili agresiju na Hrvatsku baš u vrijeme kad smo se mi borili za nezavisnost, pa smo se morali braniti.
Umjesto da se ponosimo što smo, kako je predsjednik lijepo rekao, hrabrošću i srcem u ratu protiv višestruko jačeg neprijatelja, pobijedili i izborili državu, što mi govoromo?
Govorimo da mi nismo uopće htjeli nezavisnost niti se boriti za nju, nego su nas napali i morali smo se braniti.
Državu koju nismo željeli i ne znamo što ćemo s njom. Zato smo ju i sjebali za 20 godina.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jel ovo srpskim medijima dođe kao neka menstruacija?
svaki mjesec neki tekst o raspadu jugoslavije ...
svaki mjesec neki tekst o raspadu jugoslavije ...
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Digli smo ustanak, uzeli oružje i istjerali okupatore i formirali svoju državu.
Tako govori ponosna nacija koja drži do sebe.
A ne ko mi. Jadni branitelji koje su Srbija napala, pa smo se morali braniti.
Znači, njihovom zaslugom smo se izborili i za državu?
Pa koji smo mi kurac?
Pizde?
Tako govori ponosna nacija koja drži do sebe.
A ne ko mi. Jadni branitelji koje su Srbija napala, pa smo se morali braniti.
Znači, njihovom zaslugom smo se izborili i za državu?
Pa koji smo mi kurac?
Pizde?
crvenkasti-
2014-04-17
Serbinho-3 wrote:mobiu$ wrote:
Čuj, lažeš maštovito, pomalo površno, džon obraz, ovo sa putovanjima bez putovnice ti nije trebalo, to ne možeš prodati ni u Srbiji, a kamoli nama.
Pretjerao si serbinho, čak i za Srbina previše lažeš.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..i branili smo se..crvenkasti wrote:Glupi četnici su izvršili agresiju na Hrvatsku baš u vrijeme kad smo se mi borili za nezavisnost, pa smo se morali braniti.
Dakle, rat Hrvatska nije željela, ali kad je došlo do njega, nije bježala - kao Srbi na traktorima 1995. Rat u Hrvatskoj nismo započeli, ali smo ga završili, i rijetko kada moralni i stvarni pobjednici se poklope.
Pičke su ispali oni koji su bili silno hrabri 1991 dok je iza njih bila JNA protiv sedam jedva naoružanih brigada i bojler bombi, a 1995 kad je bio uspostavljen paritet su gazili tenkovima preko vlastite djece da se dokopaju RS.
I Hrvatska nije sjebana, članica je EU, NATO i uskoro OECD-a, ali Hrvatska ima nekoliko sjebanih susjeda, a posebni pozdrav tu ide Srbiji, jedinoj zemlji u povijesti oko koje se NATO složio da ju treba izbombardirati u kameno doba, i koja je za razliku od Hrvatske i Krajine, zauvijek izgubila Kosovo. Ta ista Srbija ne može danas normalno funkcionirati ni u Dunavskoj komisiji niti ima naroda koji više želi živjeti pored Srba. Da li se vi ikad pogledate u zrcalo i upitate zašto?
Karma, crvenkasti, karma je zajebana stvar. Čak ni satira tu ne pomaže.
Guest- Guest
RAt nismo željeli, pa ni raspad Juge dok nije krenuo otvoreni velikosrpski stampedo
Oružje smo uzeli protiv svoje volje jer smo morali da se branimo.
Da, rat nismo počeli ali smo ga završili.
I ovo srpsko glumatanje pravednika je mizerno.
Oružje smo uzeli protiv svoje volje jer smo morali da se branimo.
Da, rat nismo počeli ali smo ga završili.
I ovo srpsko glumatanje pravednika je mizerno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da bi to bilo svi bi morali da se okanu nacionalizma a to je na Balkanu, izvini ali nemoguća misijajastreb wrote:Jgoslavija će kad-tad,ponovno izniknuti u nekom obliku koji će se prilagoditi datom momentu.
A pogotovo što bi Srbi PRVI morali da se okanu svoga sumanutog velikosrpstva
2015-09-24
PA lijepa je to ideja bila, zajednica Južnih Slavena, ali nemogućakaya wrote:Bila je jedna lijepa zemlja, velika, dobro zamšljena kao federacija al jbg, sa srbima ne može nitko. Pobjegli svi kao od kuge kada ih više nitko nije mogao držati pod kontrolom i kada je politiku počeo krojiti spc i velikosrbi.
KAko reče JASTREB, Srbi kao ljudi, onako, sasvim su OK; imam i danas dosta Srba prijatelja, zabavljao se sa Srpkinjama, gostoprimljivi su, jednostavni ...
Ali generalno, s njima je zajednički život nemoguć, truje ih njihova takozvana intelektualna i politička elita tim sumanutim velikosrpstvom
S njima sam živio sasvim normalno, ali kad je Slobo došao isto ko da je sam Đavo Nečastivi ušao u njih
Ona mržnja ... ono me jednostavno ostavljalo bez teksta
Dobro, ne treba generalizirati nismo ni mi Hrvati bajni sa svojim nacionalističkim i proustaškim pizdarijama, ali mi nismo počeli ni htjeli rat pa čak ni raspad Juge.
Ali izbora nismo imali
2015-09-24
Tačno, na žalostepikur37 wrote:Previše se pažnje pridavalo jezičnoj istovjetnosti južnih slavena, kulturološki to je papazjanija i nespojivo.
2015-09-24
Eh, sad ti hoćeš reći da nikad nisi srpsku kitu primilaSora wrote:
Nikad se nisam ni s jednim Srbinom jebsvala
Bar koliko znam i onda je bilo ne namjerno
BAr koliko znaš... ali nisi sigurna
2015-09-24
Neki dan sam u ZG ,na Jakuševcu kupio nekoliko brojeva Duge iz 1989.Ringo10 wrote:
Ali generalno, s njima je zajednički život nemoguć, truje ih njihova takozvana intelektualna i politička elita tim sumanutim velikosrpstvom
S njima sam živio sasvim normalno, ali kad je Slobo došao isto ko da je sam Đavo Nečastivi ušao u njih
Ona mržnja ... ono me jednostavno ostavljalo bez teksta
Pa ono je strašno.
Šiptari,zatim Slovenci,sve više Hrvati...ugroženo srpstvo svuda,pa čak i u Makedoniji.
Pljuvalo se na tzv autonomaše u Vojvodini,na srpske komuniste u Hrvatskoj ,najviše su im na udaru bili Baltić i Dragosavac.
Napadi na Tita su bili posebno isticani,a odmah iza Tita na udaru je bio Bakarić.
Jasenovac,Informbiro, Maspok,zatim nekakva Žuta greda,gdje su crnogorski !"zviždači" dobili batine od milicije.
Zatim slučaj nekakvih nevinih srpskih žrtava tzv zvorničkih četnika,koji su pohapšeni 88.i stjerani s posla. U stvari to jesu i bili četnici koji su puštali brade,nosili šajkače,posjećivali guslarske večeri i u pijanstvu četnikovali,ali ih se ovdje spominje kao čestite Srbe.
Onda su iz naftalina vadili Ćanicu Opačića kao nevinu žrtvu političke igre SKH,pa su napadali i Đoku Jovanića kako je oštetio Srbe u Lici.
Užas.
A Slobu najmanje spominju. On je tu negdje u sjeni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne slažem se s ovim. Srbi i Hrvati,a s njima i Crnogorci i Muslimani,doista i jesu govorili ,ako ne istim jezikom,onda barem istim jezicima.Ringo10 wrote:Tačno, na žalostepikur37 wrote:Previše se pažnje pridavalo jezičnoj istovjetnosti južnih slavena, kulturološki to je papazjanija i nespojivo.
2014-04-22
jastreb wrote:Gleč...Pa ti si osoba sa foruma kojoj bi sada bilo najbolje da je Jugoslavija.Eroo wrote:Nikad, pa čak ni tad.jastreb wrote:Jgoslavija će kad-tad,ponovno izniknuti u nekom obliku koji će se prilagoditi datom momentu.
Ako bi kod vas i bilo moguće naći koju jugofilsku budalu, na svu sreću ih nema više (čak ni) u Srbiji.
Pa ti si u Deželi i odvojen si i od Rodnaje Bosne i od Hrvatske za koju toliko drukaš.
Da si u Jugoslaviji i Slovenija i Hrvatska i BIH bile bi u istoj državi.
Ovako si odvojen i od jednih i od drugih,a Hercegovina nikad neće biti priključena Hrvatskoj,kako su vam obećavali.
Tako da ne znam kojeg se vraga ti imaš buniti protiv Jugoslavije,pa makar i Zapadne Jugoslavije u kojoj bi bile tri navedene jedinice.
Tako mi je od rođenja, Bogu hvala.
A ostalo nikad nećeš moći razumjeti.
Šta ti sad fali? Kozaračko?jastreb wrote:Ne slažem se s ovim. Srbi i Hrvati,a s njima i Crnogorci i Muslimani,doista i jesu govorili ,ako ne istim jezikom,onda barem istim jezicima.Ringo10 wrote:Tačno, na žalostepikur37 wrote:Previše se pažnje pridavalo jezičnoj istovjetnosti južnih slavena, kulturološki to je papazjanija i nespojivo.
Ivana Knoll.Eroo wrote:Šta ti sad fali? Kozaračko?jastreb wrote:Ne slažem se s ovim. Srbi i Hrvati,a s njima i Crnogorci i Muslimani,doista i jesu govorili ,ako ne istim jezikom,onda barem istim jezicima.Ringo10 wrote:Tačno, na žalostepikur37 wrote:Previše se pažnje pridavalo jezičnoj istovjetnosti južnih slavena, kulturološki to je papazjanija i nespojivo.
2014-04-22
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Kanadski povjesnicar Max Bergholtz:U Jugoslaviji nije bilo iskrenog bratstva i jedinstva
» Ovako se živjelo u Jugoslaviji! Je li bilo bolje tada ili danas!?
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» Kako je bilo zivjeti u Jugoslaviji i da li je vladalo bratstvo i jedinstvo?Mladi Hrvat je postavio to pitanje i dobio svakakve odgovore
» DRAMATIČNO:Oluja 2 samo što nije počela,upravo počinje...bježmo...NEMA NAM SPASA
» Ovako se živjelo u Jugoslaviji! Je li bilo bolje tada ili danas!?
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» Kako je bilo zivjeti u Jugoslaviji i da li je vladalo bratstvo i jedinstvo?Mladi Hrvat je postavio to pitanje i dobio svakakve odgovore
» DRAMATIČNO:Oluja 2 samo što nije počela,upravo počinje...bježmo...NEMA NAM SPASA
Page 4 of 11