Liječnik u Brazilu napravio pobačaj silovanoj curici. Vjerski fanatici: On je ubojica
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Liječnik u Brazilu napravio pobačaj silovanoj curici. Vjerski fanatici: On je ubojica
mobiu$ wrote:Legendovich wrote:Kakve veze ima Israel sa ovom temom?ocemo malo i o novim garett-ovim turbopunjacima kojima je pogon prebacen na struju,ne ispusne plinove?mobiu$ wrote:Legendovich wrote:mozda nisu htjeli jer se boje osude ..kak se ono kaze...aktivistickih udruga,koje znaju prilicno covjeku ujebati zivot
A čuj, nekom čovjeku ujebu život, a nekom čovjeku prekinu život kad je jedva počeo.
Jel pobačaj dozvoljen u Izraelu?
Kompariramo rješenja od društva do društva kolega. ;)
Izrael je hvalevrijedna država.
I da li je pobačaj dozvoljen u Izraelu?
kompariranje je druga tema..necemo sad o Israelu i turbopunjacima..
Guest- Guest
Re: Liječnik u Brazilu napravio pobačaj silovanoj curici. Vjerski fanatici: On je ubojica
Legendovich wrote:nije istina..mobiu$ wrote:Legendovich wrote:abortus je lijecnicima ko i svaki drugi zahvat..
Nije istina.
80-90 posto liječnika odbija izvršiti zahvat i poziva se na priziv savjesti.
Istina, na parlamentarnim izborima Katarina Peović i Rada Borić su predložile da se dotične kažnjava.
Clintonova administracija je predložila zakon koji je predviđao oduzimanje dozvole i zatvor liječnicima koji odbiju vršiti pobačaje, srušeno u Kongresu.
Guest- Guest
Legendovich wrote:mobiu$ wrote:Legendovich wrote:Kakve veze ima Israel sa ovom temom?ocemo malo i o novim garett-ovim turbopunjacima kojima je pogon prebacen na struju,ne ispusne plinove?mobiu$ wrote:Legendovich wrote:mozda nisu htjeli jer se boje osude ..kak se ono kaze...aktivistickih udruga,koje znaju prilicno covjeku ujebati zivot
A čuj, nekom čovjeku ujebu život, a nekom čovjeku prekinu život kad je jedva počeo.
To je ta tema. Pobačaj i kako ga svako društvo promatra.
Turbopunjači i ne znam što nije tema, nemoj mi se jeguljit nećeš mi zbrisat. ;)
Guest- Guest
סמאל wrote:mobiu$ wrote:סמאל wrote:mobiu$ wrote:Tobožnja prava na život nerođenog djeteta u ovom slučaju uopće ne treba ni razmatrat.
Ima pravo na život koliko i ti.
Hoćeš da i o tebi i nastavku tvojeg života sude svećenik, psihijatar, socijalni radnik i krvnik?
Guest- Guest
dobro sad..meni Jemerika nije mjerilo neceg pametnog inace..dapace...sto oni naprave,ti napravi suprotno..mobiu$ wrote:Legendovich wrote:nije istina..mobiu$ wrote:Legendovich wrote:abortus je lijecnicima ko i svaki drugi zahvat..
Nije istina.
Istina, na parlamentarnim izborima Katarina Peović i Rada Borić su predložile da se dotične kažnjava.
Clintonova administracija je predložila zakon koji je predviđao oduzimanje dozvole i zatvor liječnicima koji odbiju vršiti pobačaje, srušeno u Kongresu.
Guest- Guest
hehehehehe..ne jeguljim,nego stvarno drzmo se konkretnog slucaja..ne mosh nikad generaliziratimobiu$ wrote:Legendovich wrote:mobiu$ wrote:Legendovich wrote:Kakve veze ima Israel sa ovom temom?ocemo malo i o novim garett-ovim turbopunjacima kojima je pogon prebacen na struju,ne ispusne plinove?mobiu$ wrote:
To je ta tema. Pobačaj i kako ga svako društvo promatra.
Turbopunjači i ne znam što nije tema, nemoj mi se jeguljit nećeš mi zbrisat. ;)
Guest- Guest
Znači,morao bih znati kako izgleda,te eventualno obaviti amputaciju,da bih savjetovao bolesniku s gangrenom i crvljivom nogom da to ide amputirat.mobiu$ wrote:סמאל wrote:Vidiš kako je Željka Markić utjerala strah hrvatskim lječnicima,pa Hrvatice moraju u Sloveniju ili BiH da bi abortirale.Legendovich wrote:mozda nisu htjeli jer se boje osude ..kak se ono kaze...aktivistickih udruga,koje znaju prilicno covjeku ujebati zivot
Silno se nje boje.
Ni prije nje nisu željeli vršiti pobačaje. Velim, moraš znati kako to izgleda, i biti spreman to sam napraviti. Onda propovijedaj drugima da to rade.
Mislim kako je tu došlo do zabune,ja ne nagovaram,niti potičem bilo koga na abortus,već isključivo branim pravo žene na izbor.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:
Znači,morao bih znati kako izgleda,te eventualno obaviti amputaciju,da bih savjetovao bolesniku s gangrenom i crvljivom nogom da to ide amputirat.
Mislim kako je tu došlo do zabune,ja ne nagovaram,niti potičem bilo koga na abortus,već isključivo branim pravo žene na izbor.
U načelu, nitko, u redovnom stanju društva, ne smije imati pravo odlučivati hoće li netko drugi živjeti ili umrijeti.
Guest- Guest
Što da ne.Treba legalizirat i eutanaziju.mobiu$ wrote:סמאל wrote:mobiu$ wrote:סמאל wrote:mobiu$ wrote:Tobožnja prava na život nerođenog djeteta u ovom slučaju uopće ne treba ni razmatrat.
Ima pravo na život koliko i ti.
Hoćeš da i o tebi i nastavku tvojeg života sude svećenik, psihijatar, socijalni radnik i krvnik?
Ukoliko zdravstveno stanje to zahtjeva,te bi potpomognuta smrt bila,,oslobođenje'' a bolesnik to želi,ili ukoliko nije sposoban,onda član njegove obitelji može zahtjevat u njegovo ime.
2015-07-23
Gledaj,ne zagovaram sad da se pobačaji rade kao na serijskoj traci,ali žene trebaju imat pravo na izbor,te do neke određene dobi imaju mogućnost obavit postupak.mobiu$ wrote:סמאל wrote:
Znači,morao bih znati kako izgleda,te eventualno obaviti amputaciju,da bih savjetovao bolesniku s gangrenom i crvljivom nogom da to ide amputirat.
U načelu, nitko, u redovnom stanju društva, ne smije imati pravo odlučivati hoće li netko drugi živjeti ili umrijeti.
Neželjene trudonoće i one medicinski rizične,možda je manja šteta prekinuti na vrijeme,nego sve one posljedice koje bi poslije proizašle nakon toga.
Ona koja želi abortirat,ona će to napravit legalno ili nelegalno u svakom slučaju,a ne vjerujem da sad žene idu abortirat iz čiste objesti.
Osim žene,nitko drugi nema pravo odlučivat o njenom tijelu,i pravo žene mora biti ispred prava fetusa.Jedino što bi se zakonski moglo ograničit do kog tjedna bi se moglo prekinut neželjenu trudnoću,dok za one medicinski rizične ne treba nikakva ograničenja.
Naravno,prekid svake ne željene trudnoće treba ići na trošak žene a ne preko zdravstvenog osiguranja.
Kad bi bilo sve legalno,te se otvorila klinika koja bi se bavila isključivo tim,vidio bi ti koliko bi naših lječnika pozivalo se na savijest,samo ako bi to bio unosan biznis.
2015-07-23
Kako si mogao slagati za onih 80-90% priziva savjesti, tako si mogao i na netu provjeriti za abortus u Izraelu.mobiu$ wrote:Kompariramo rješenja od društva do društva kolega. ;)Legendovich wrote:Kakve veze ima Israel sa ovom temom?ocemo malo i o novim garett-ovim turbopunjacima kojima je pogon prebacen na struju,ne ispusne plinove?mobiu$ wrote:A čuj, nekom čovjeku ujebu život, a nekom čovjeku prekinu život kad je jedva počeo.Legendovich wrote:mozda nisu htjeli jer se boje osude ..kak se ono kaze...aktivistickih udruga,koje znaju prilicno covjeku ujebati zivot
Ugl dobro je da su ovo napravili, naravno samo bolesnik može ubiti svoje biće koje je zdravo,
ali ovo je plod silovanja, nosi em prokletstvo, em genetski otpad od silovatelja, em će biti retardirano, ne da pobačaj je moralno opravdan nego bi trebalo vršiti pobačaje uvik u ovakvim situacijama
ali ovo je plod silovanja, nosi em prokletstvo, em genetski otpad od silovatelja, em će biti retardirano, ne da pobačaj je moralno opravdan nego bi trebalo vršiti pobačaje uvik u ovakvim situacijama
Istini za volju, kad uzmeš u obzir oko 10 tisuća generacija ljudi prije nas danas, bez silovanja nas sigurno većina ne bi sada bila ovdje.AssadNaPodmornici wrote:Ugl dobro je da su ovo napravili, naravno samo bolesnik može ubiti svoje biće koje je zdravo,
glupost, uopće ni tako.Oh_Femder wrote:I da joj krdo migranata priredi nezaboravnu gang bang zabavu, ti bi popizdil od sreće da buš bil deda od malog tamno rudlavog fačuka.aben wrote:jednuOh_Femder wrote:Koliko ti ono maloljetne ženske djece imadeš?aben wrote:potpuno irelevantno.סמאל wrote:Jeste li vi normalni.Vi bi da curica od 10 god. rodi bebu.
Dovoljno je što će cijeli život imat traume zbog silovanja.
Logično da su katolici(prvenstveno kler)protiv pobačaja,jer što više djece,to više sexualni igrački za svećenike.
je li život začetog čovika uzet ili ni nemo nikakove veze is silovateljen ili is nepunoljetnosti noseće curice.
ako je nasilno uzet, to je ubojstvo.
2014-04-16
Ovo je primjer kako stvari lako odu iz krajnosti u krajnost, fundamentalizam je ljudima privlačan jer ne treba misliti već crno-bijelo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Znači, silovanje je ok ako žrtva zatrudniOh_Femder wrote:A veli don Stojić:AssadNaPodmornici wrote:Odluka je OK, plod silovanja je plod sotone i treba out sa njime
Jedna strašna nepravda, silovanje, ne može se nikako opravdati novom nepravdom – oduzimanjem života nedužnom djetetu. Također, ne samo ljudski, već i biblijski i teološki gledano, u toj užasnoj tragediji silovanja, Bog može učiniti nešto dobro, a novi život, novi čovjek, uvijek predstavlja dobro.
https://www.bitno.net/vijesti/hrvatska/don-damir-stojic-apsolutno-ne-tvrdim-ne-vjerujem-da-zena-ne-moze-zatrudnjeti-u-silovanju/
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
U javnim bolnicama, a onda izvode zahvat u privatnim klinikama koji skupo naplaćuju. Pokret za zabranu abortusa u suštini uopće nema veze s moralom nego zaradom; u javnoj bolnici bi bio besplatan. Moral je dobar za zaradu.mobiu$ wrote:Legendovich wrote:abortus je lijecnicima ko i svaki drugi zahvat..
Nije istina.
2015-08-09
Prava je istina da su kirurzi u stvari obrazovani mesari. Ta ekipa ima želudac nepojmljiv normalnom čovjeku. Ali moraju. I nije to samo specifikum kirurga, svi liječnici imaju želudac kao noj. Izdrilaju ih na prvoj godini faksa da ljudsko tijelo/pacijenta promatraju isključivo kao stroj. Mislim da automehaničari s više duše i osjećaja otvaraju haubu oštećenog auta nego liječnik pacijenta...Legendovich wrote:sve je njima isto..sestra mi radi na kirurskom,a prek onje znam masu kirurga..ledenije stvorove nisam upoznao da hodaju planetom..cuj prigovor savjesti...to mozda dolje jerbo se boje progona aktivistickih udrugaסמאל wrote:Upravo sam o tome maloprije govorio.Možda je čak amputacija više stresna za lječnike,nego abortus.Legendovich wrote:abortus je lijecnicima ko i svaki drugi zahvat..
2015-08-09
Vrlo vjerojatno točno. Silovanje je izmišljotina koja se javila posljednjih 30,40 godina na Zapadu. Prije su silovatelji bili primorani oženiti žrtvu. Nije se štitila spolna sloboda nego čast žene i čast obitelji. Uostalom, roditelji su prodavali svoje kćeri najboljem ponuđaču, kćeri ionako nitko ništa nije ni pitao. I što im je faliloOh_Femder wrote:Istini za volju, kad uzmeš u obzir oko 10 tisuća generacija ljudi prije nas danas, bez silovanja nas sigurno većina ne bi sada bila ovdje.AssadNaPodmornici wrote:Ugl dobro je da su ovo napravili, naravno samo bolesnik može ubiti svoje biće koje je zdravo,
2015-08-09
melkior wrote:Vrlo vjerojatno točno. Silovanje je izmišljotina koja se javila posljednjih 30,40 godina na Zapadu. Prije su silovatelji bili primorani oženiti žrtvu. Nije se štitila spolna sloboda nego čast žene i čast obitelji. Uostalom, roditelji su prodavali svoje kćeri najboljem ponuđaču, kćeri ionako nitko ništa nije ni pitao. I što im je faliloOh_Femder wrote:Istini za volju, kad uzmeš u obzir oko 10 tisuća generacija ljudi prije nas danas, bez silovanja nas sigurno većina ne bi sada bila ovdje.AssadNaPodmornici wrote:Ugl dobro je da su ovo napravili, naravno samo bolesnik može ubiti svoje biće koje je zdravo,
e ali smo izašli iz tih vremena
samo je onda otišlo u drugu krajnost
kako klatno ide leva -desna
imaju sreće samo oni koji žive dok se klatno kreće negdje oko sredine
mi smo tu sredinu napustili 68-me
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A gle, ne možeš imati istodobno ravnopravnost žena, kapitalizam, globalizaciju i ratnički moral. Otkad nema ratničkog morala i muškarci su otišli u kurac. Očito treba jedan krasan globalni ekonomski slom i onda isto jedan takav globalni masni rat. Pa ono, kad se baš inzistira da čitav svijet bude jedno selo, a selo da bude čitav svijet u malom Danas baš čitam jedan komentar u Večernjem listu o nastavku romana Sumrak sage i idealiziranju vampira u Americi, pa ono kaže ženska da kritičari se slažu kako je ta Sumrak saga napravila veliku štetu mladim umovima jer je izgradila ljubavnu priču između supermoćnog muškarca i čedne djevice podložne muškarcu, pa eto, s obzirom da je spisateljica Mormonka, da očito zagovara podložnost čednih žena muškarcima i nasilje muškog spola nad ženama...Kao za vraga, djevica se zove Bella Swan (Lijepa labudica) i totalni je antipod svega onoga što predstavlja snažna i emancipirana feministicaepikur37 wrote:melkior wrote:Vrlo vjerojatno točno. Silovanje je izmišljotina koja se javila posljednjih 30,40 godina na Zapadu. Prije su silovatelji bili primorani oženiti žrtvu. Nije se štitila spolna sloboda nego čast žene i čast obitelji. Uostalom, roditelji su prodavali svoje kćeri najboljem ponuđaču, kćeri ionako nitko ništa nije ni pitao. I što im je faliloOh_Femder wrote:Istini za volju, kad uzmeš u obzir oko 10 tisuća generacija ljudi prije nas danas, bez silovanja nas sigurno većina ne bi sada bila ovdje.AssadNaPodmornici wrote:Ugl dobro je da su ovo napravili, naravno samo bolesnik može ubiti svoje biće koje je zdravo,
e ali smo izašli iz tih vremena
samo je onda otišlo u drugu krajnost
kako klatno ide leva -desna
imaju sreće samo oni koji žive dok se klatno kreće negdje oko sredine
mi smo tu sredinu napustili 68-me
2015-08-09
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» HDZ-ova ministrica odlučila: Vjerski fanatici iz Poljske pisat će hrvatski zakon o ženama
» Bila je najobrazovanija žena svoga vremena, a vjerski fanatici naživo su joj oderali kožu!
» 'Zatrudnio sam slucajno.Danas toj curici dugujem sve.'
» Izrešetalo nigge u Brazilu
» Puč u Brazilu
» Bila je najobrazovanija žena svoga vremena, a vjerski fanatici naživo su joj oderali kožu!
» 'Zatrudnio sam slucajno.Danas toj curici dugujem sve.'
» Izrešetalo nigge u Brazilu
» Puč u Brazilu
Page 5 of 8