ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Liječnik u Brazilu napravio pobačaj silovanoj curici. Vjerski fanatici: On je ubojica

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Liječnik u Brazilu napravio pobačaj silovanoj curici. Vjerski fanatici: On je ubojica - Page 6 Empty Re: Liječnik u Brazilu napravio pobačaj silovanoj curici. Vjerski fanatici: On je ubojica

Post by melkior Thu 20 Aug - 22:46

epikur37 wrote:
melkior wrote:
Oh_Femder wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Ugl dobro je da su ovo napravili, naravno samo bolesnik može ubiti svoje biće koje je zdravo,

ali ovo je plod silovanja, nosi em prokletstvo, em genetski otpad od silovatelja, em će biti retardirano, ne da pobačaj je moralno opravdan nego bi trebalo vršiti pobačaje uvik u ovakvim situacijama
Istini za volju, kad uzmeš u obzir oko 10 tisuća generacija ljudi prije nas danas, bez silovanja nas sigurno većina ne bi sada bila ovdje.
Vrlo vjerojatno točno. Silovanje je izmišljotina koja se javila posljednjih 30,40 godina na Zapadu. Prije su silovatelji bili primorani oženiti žrtvu. Nije se štitila spolna sloboda nego čast žene i čast obitelji. Uostalom, roditelji su prodavali svoje kćeri najboljem ponuđaču, kćeri ionako nitko ništa nije ni pitao. I što im je falilo  Liječnik u Brazilu napravio pobačaj silovanoj curici. Vjerski fanatici: On je ubojica - Page 6 1f602

e ali smo izašli iz tih vremena

samo je onda otišlo u drugu krajnost

kako klatno ide leva -desna

imaju sreće samo oni koji žive dok se klatno kreće negdje oko sredine

mi smo tu sredinu napustili 68-me
A gle, ne možeš imati istodobno ravnopravnost žena, kapitalizam, globalizaciju i ratnički moral. Otkad nema ratničkog morala i muškarci su otišli u kurac. Očito treba jedan krasan globalni ekonomski slom i onda isto jedan takav globalni masni rat. Pa ono, kad se baš inzistira da čitav svijet bude jedno selo, a selo da bude čitav svijet u malom  confused  Danas baš čitam jedan komentar u Večernjem listu o nastavku romana Sumrak sage i idealiziranju vampira u Americi, pa ono kaže ženska da kritičari se slažu kako je ta Sumrak saga napravila veliku štetu mladim umovima jer je izgradila ljubavnu priču između supermoćnog muškarca i čedne djevice podložne muškarcu, pa eto, s obzirom da je spisateljica Mormonka, da očito zagovara podložnost čednih žena muškarcima i nasilje muškog spola nad ženama...Kao za vraga, djevica se zove Bella Swan (Lijepa labudica) i totalni je antipod svega onoga što predstavlja snažna i emancipirana feministica  crazy

Liječnik u Brazilu napravio pobačaj silovanoj curici. Vjerski fanatici: On je ubojica - Page 6 Twilight-Saga-Movie-Pictures

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Liječnik u Brazilu napravio pobačaj silovanoj curici. Vjerski fanatici: On je ubojica - Page 6 Empty Re: Liječnik u Brazilu napravio pobačaj silovanoj curici. Vjerski fanatici: On je ubojica

Post by melkior Thu 20 Aug - 22:52

Isto jedan sasvim antifeministički film koji je izvršio globalni utjecaj, a za kojim je mahom poludjela ženska publika zapravo je 50 nijansi sive; radi se o tipičnom klišeju muško-ženskih odnosa: on je zgodan, mlad, bogat i seksualno poremećen, ona je mlada, naivna, čedna i...pristaje da ju veže i bičuje  farao
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Fri 21 Aug - 0:26

Oh_Femder wrote:
mobiu$ wrote:
Legendovich wrote:
mobiu$ wrote:
Legendovich wrote:mozda nisu htjeli jer se boje osude ..kak se ono kaze...aktivistickih udruga,koje znaju prilicno covjeku ujebati zivot
A čuj, nekom čovjeku ujebu život, a nekom čovjeku prekinu život kad je jedva počeo.
Jel pobačaj dozvoljen u Izraelu?
Kakve veze ima Israel sa ovom temom?ocemo malo i o novim garett-ovim turbopunjacima kojima je pogon prebacen na struju,ne ispusne plinove?
Kompariramo rješenja od društva do društva kolega. ;) 
Izrael je hvalevrijedna država.
I da li je pobačaj dozvoljen u Izraelu?
Kako si mogao slagati za onih 80-90% priziva savjesti, tako si mogao i na netu provjeriti za abortus u Izraelu.

Nisam slagao za abortus u Izraelu, jer nisam ništa pisao o tome, samo sam pitao sveca kako je to uređeno tamo. Istine radi, ne znam kako je to uređeno u Izraelu, ali znam što Stari Zavjet govori o pobačaju, i kako to tumače ortodoksni Židovi.

Clintonova administracija je zbilja razmatrala čak i zatvor za liječnike jer doslovce nitko nije želio činiti pobačaje u poodmakloj dobi, što je kabala obećala.

Dakle, ako mi napišeš da lažem, bolje me slijedeći puta uhvati u laži - ali načekati ćeš se. Mogu napisati nešto netočno iz neznanja, ali svjesno lagati, to radim ekstremno rijetko.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 21 Aug - 0:27

סמאל wrote:
mobiu$ wrote:
סמאל wrote:
Legendovich wrote:mozda nisu htjeli jer se boje osude ..kak se ono kaze...aktivistickih udruga,koje znaju prilicno covjeku ujebati zivot
Vidiš kako je Željka Markić utjerala strah hrvatskim lječnicima,pa Hrvatice moraju u Sloveniju ili BiH da bi abortirale. :rasta

Silno se nje boje.

Ni prije nje nisu željeli vršiti pobačaje. Velim, moraš znati kako to izgleda, i biti spreman to sam napraviti. Onda propovijedaj drugima da to rade.
Znači,morao bih znati kako izgleda,te eventualno obaviti amputaciju,da bih savjetovao bolesniku s gangrenom i crvljivom nogom da to ide amputirat.
Mislim kako je tu došlo do zabune,ja ne nagovaram,niti potičem bilo koga na abortus,već isključivo branim pravo žene na izbor.

Tebi su fetus i gangrenozno tkivo isto?

Radi logika, zanimljivo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 21 Aug - 0:45

Dakle, slažem se. Ovo je tema o kojoj gotovo svi imaju crno ili bijelo mišljenje, a s obzirom da me kolega netočno prozvao zbog laži, sad ću i napisati točno čemu ova rasprava.

Žene glasuju, fetusi ne glasuju. Automatski, političari se žele dodvoriti golemom elektoratu, iako i oni i mi ovdje i svi birači i razumni ljudi, a poglavito liječnici koji odbijaju vršiti pobačaje savršeno jasno znaju.

Fetus je ljudsko biće u specifičnom stadiju razvoja.

Nadalje, pobačaji su rijetko kad u ekstremnim zonama, to je popularni narativ.

Pobačaj se najčešće koristi kao kontracepcija ukoliko žena procijeni da će ostati sama s djetetom, ili ukoliko se dijete ne uklapa u razvoj njenog života (dakle, djevojke u srednjoj školi, na fakultetu ili u prvim, formativnim godinama rada). Žene danas sve češće odbijaju rađati jer se boje bolova ili ih brine povratak na liniju ili hoće li se uspjeti udati kao samohrane majke.

Zato se gura permisivistička legislativa po kojoj to mora biti odluka samo i isključivo žene, i liječnik ne smije odbiti, čak i kontra svoje struke i savjesti, obaviti pobačaj.

Netko je spomenuo eutanaziju. Ovako: ako je osoba u terminalnom stanju, može odlučiti ubiti se. To za osobu tako krhkog zdravlja nije nikakav problem. Ali ne smije tražiti od drugih da ga ubiju ili da ga skinu s aparata prije nego što medicinska struka ne utvrdi da je nastupila klinička smrt.

Neki zbilja olako shvaćaju smrt i ubojstvo. Naročito kad bi zakon trebao prisiliti nekog drugog da ubija umjesto njih, kako zgodno i prikladno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 21 Aug - 6:34

mobiu$ wrote:Dakle, slažem se. Ovo je tema o kojoj gotovo svi imaju crno ili bijelo mišljenje, a s obzirom da me kolega netočno prozvao zbog laži, sad ću i napisati točno čemu ova rasprava.

Žene glasuju, fetusi ne glasuju. Automatski, političari se žele dodvoriti golemom elektoratu, iako i oni i mi ovdje i svi birači i razumni ljudi, a poglavito liječnici koji odbijaju vršiti pobačaje savršeno jasno znaju.

Fetus je ljudsko biće u specifičnom stadiju razvoja.

Nadalje, pobačaji su rijetko kad u ekstremnim zonama, to je popularni narativ.

Pobačaj se najčešće koristi kao kontracepcija ukoliko žena procijeni da će ostati sama s djetetom, ili ukoliko se dijete ne uklapa u razvoj njenog života (dakle, djevojke u srednjoj školi, na fakultetu ili u prvim, formativnim godinama rada). Žene danas sve češće odbijaju rađati jer se boje bolova ili ih brine povratak na liniju ili hoće li se uspjeti udati kao samohrane majke.

Zato se gura permisivistička legislativa po kojoj to mora biti odluka samo i isključivo žene, i liječnik ne smije odbiti, čak i kontra svoje struke i savjesti, obaviti pobačaj.

Netko je spomenuo eutanaziju. Ovako: ako je osoba u terminalnom stanju, može odlučiti ubiti se. To za osobu tako krhkog zdravlja nije nikakav problem. Ali ne smije tražiti od drugih da ga ubiju ili da ga skinu s aparata prije nego što medicinska struka ne utvrdi da je nastupila klinička smrt.

Neki zbilja olako shvaćaju smrt i ubojstvo. Naročito kad bi zakon trebao prisiliti nekog drugog da ubija umjesto njih, kako zgodno i prikladno.

Da se razumijemo ja sam protiv pobačaja ali nisam isključiv za pojedine situacije od kojih je ovo jedan takav.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sora Fri 21 Aug - 7:59

Ova  žena  mobius dokazuje da 
1. Žena je ženi najveći neprijatelj 
A to redovito budu  katolibsnke koje vjeruju pretpostavljaju humanosti 
2. Poluznsnje je gore od neznanja 
Ova katolibanka tvrdi netočno dosta tog 
 .. Da je  curica ako je oplođens i sposobna roditi. Što naravno nije točno. Dijete od 10 godina je još u RAZVOJU i  njeni reproduktivnih organi su nerazvijeni. Strshotno je u njoj gledati majku. Obično  vjerski fašizam i držanje žene robom. 
.. Ne. Abortus nije metoda kontracepcije. I nema ni pojmovno ni tehnički vezu s kontracepcijpm. Osim kod žena bolesnih u glavu. Bila je jedna koja je rušils rekorde u broju abića. Znamo što je kontracepcijska metoda. 
Zatim. Broj abića i broj poroda nisu u vezi. Rh žene rade manje AB ali i manje rađaju. Nećete bome povećati natslitet zabranom jer u toj stvari odlučuje ukupna situacija u društvu. A ne pop. To što žena očekuje od budućnosti za svoje dijete a ne samo hoće li se udati. 
Te obrane pro lige su nešto kontraproduktivno i u tom smjeru. Žena koja ne smije abortirati kad mora, zŠto bi rodila jer mora. Pitaš li se ti mutavice.. Mobiu

2014-04-29

Back to top Go down

Post by IL Risorto Fri 21 Aug - 13:30

Zabranom abortusa,prisiljavaju žene da kriju trudnoću i na kraju povećavaju broj čedomorstva,što je daleko gore od abortusa.
Soro,koliko si ih ti abortirala ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sora Fri 21 Aug - 14:49

Te katolibsnke i vjerski fanatici mogu mirne duše zapaliti ženu na lomači, posvetiti oružje i ratove, ekskomunicirati filozofe i onda.. Srsti o očuvanju zametka 
Ma more bre.. 
Odjebi

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest Fri 21 Aug - 15:19

Dobro, jesam li ja spomenuo vjeru ili crkvu, bilo koju, ijednom? ;)

Vi ste me gurnuli u ladicu križara na pohodu, ja se uopće nisam očitovao.

Dapače, striktno sekularno, a naše društvo je bazirano na Ustavu, a ne na Bibliji, jel’te, a Ustav veli: “Svako ljudsko biće ima pravo na život. U Republici Hrvatskoj nema smrtne kazne.”

Ne spominje se iznimka pobačaja ili eutanazije, a mogla je ući najnormalnije u Ustav. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 21 Aug - 15:20

epikur37 wrote:

Da se razumijemo ja sam protiv pobačaja ali nisam isključiv za pojedine situacije od kojih je ovo jedan takav.

Moralni relativizam. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 21 Aug - 15:21

mobiu$ wrote:Dobro, jesam li ja spomenuo vjeru ili crkvu, bilo koju, ijednom? ;)

Dapače, striktno sekularno, a naše društvo je bazirano na Ustavu, a ne na Bibliji, jel’te, a Ustav veli: “Svako ljudsko biće ima pravo na život. U Republici Hrvatskoj nema smrtne kazne.”

Ne spominje se iznimka pobačaja ili eutanazije, a mogla je ući najnormalnije u Ustav. :)

da ali ima li gdje u ustavu ili na što se referira ustav kad nešto postaje ljudsko biće?
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 21 Aug - 15:21

mobiu$ wrote:
epikur37 wrote:

Moralni relativizam. :)

uopće nije nego racionalan pristup pitanju...za razliku od fanatizma crno-bijelo :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 21 Aug - 15:24

Iz medicine znam da ako trudnoća dovodi u pitanje život majke, radi se pobačaj.

znači i u fetalnom stadiju

ubojstvo?
da

ok?

da

pored ostalog sam i za vraćanje smrtne kazne
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Fri 21 Aug - 15:33

epikur37 wrote:
mobiu$ wrote:Dobro, jesam li ja spomenuo vjeru ili crkvu, bilo koju, ijednom? ;)

da ali ima li gdje u ustavu ili na što se referira ustav kad nešto postaje ljudsko biće?

To je questio facti, konkretno medicinsko pitanje.

Medicina je tu jasna, ali živimo u post-truth doba. Homoseksualizam nije poremećaj u obrascu seksualnog ponašanja, bijelci generalno ne postižu više rezultate na IQ testovima od crnaca, niti dječaci od djevojčica, a svijet je još pred 10 godina potonuo od silnog istopljenog leda, iako isti čini promile naspram ukupnih zaliha vode, od kojih 99% otpada na oceane, bez pratećih mora.

Sukladno time, fetus nije ljudsko biće, jer tako hoće femi-antifa ekipa. Nije mi jasno kojoj to vrsti fetus pripada, da li je uopće živo ili mrtvo i kako to da ima tretman u nasljednom i kaznenom pravu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 21 Aug - 15:38

epikur37 wrote:Iz medicine znam da ako trudnoća dovodi u pitanje život majke, radi se pobačaj.

ubojstvo?
da

ok?

da

Ok je, jer je život vs život.

Smrtna kazna?

1990-ih, otkrićem DNK uzoraka, provedeno je naknadno vještačenje nad dokaznim materijalima u slučajevima gdje je izrečena, a bome i izvršena smrtna kazna.

Trećina ih je bila izvršena nad nevinim osobama.

Ako si ti za smrtnu kaznu, ja te podržavam u uvjerenju, ako si spreman pucati u osuđenike. Ne traži od drugih da rade nešto u tvoje ime, što ti ne možeš učiniti ili možda i možeš, u parcijalnim slučajevima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 21 Aug - 15:40

Sve što si naveo posve se slažem da je odstupanje od činjenica u korist ideološkom hiru. Sve skupa taj postmoderni libertalni relativizam nas vodi u kaos i pad.

Međutim, uvijek imam osigurače kad vidim da reakcija an to odlazi u drugu krajnost.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 21 Aug - 15:42

mobiu$ wrote:
epikur37 wrote:Iz medicine znam da ako trudnoća dovodi u pitanje život majke, radi se pobačaj.

ubojstvo?
da

ok?

da

Ok je, jer je život vs život.

Smrtna kazna?

1990-ih, otkrićem DNK uzoraka, provedeno je naknadno vještačenje nad dokaznim materijalima u slučajevima gdje je izrečena, a bome i izvršena smrtna kazna.

Trećina ih je bila izvršena nad nevinim osobama.

Ako si ti za smrtnu kaznu, ja te podržavam u uvjerenju, ako si spreman pucati u osuđenike. Ne traži od drugih da rade nešto u tvoje ime, što ti ne možeš učiniti ili možda i možeš, u parcijalnim slučajevima.

Ovo bi me sada odvelo u dužu diskusiju za koju nemam vremena sada ni strpljenja a ne želim je započinjati ako nisam spreman.

Kroz tu diskusiju bih propitao i svoj načelni stav koji je za vraćanje smrtne kazne...ali mi je to sad, previše.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by kaya Fri 21 Aug - 15:42

Fanatike na lomaču!
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 21 Aug - 15:43

kaya wrote:Fanatike na lomaču!

ako su vještice palili da vide p*kin dim
zašto bi palila lotku?
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by kaya Fri 21 Aug - 15:46

Baš čitam koliko je osmansko carstvo bilo napredno nekada, prvi su se krenuli cjepiti protiv boginja, europljani su to unaprijedili i žene su mogli imati svoju imovinu dok su tu bile isto kao krave.
A gle ih sad kad ih fanatizam uzeo, vrhunac im je zabiti se u motoriste kamionom i bauljati zmazani po granicama.
Tako i ovi ispred bolnice, niš koristi za metadon spremni zbog odvikavanja.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics