'Zatrudnio sam slucajno.Danas toj curici dugujem sve.'
Page 1 of 1
'Zatrudnio sam slucajno.Danas toj curici dugujem sve.'
Trans muškarac rodio je curicu: 'Zatrudnio sam slučajno, no danas toj malenoj dugujem sve' https://www.24sata.hr/lifestyle/trans-muskarac-rodio-je-curicu-zatrudnio-sam-slucajno-no-danas-toj-malenoj-dugujem-sve-886502
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Zatrudnio sam slucajno.Danas toj curici dugujem sve.'
Vel'ka neka vijest, moš' mislit. Pa Šrafcigneger je to još davno odavnovuksadinare wrote:Trans muškarac rodio je curicu: 'Zatrudnio sam slučajno, no danas toj malenoj dugujem sve' https://www.24sata.hr/lifestyle/trans-muskarac-rodio-je-curicu-zatrudnio-sam-slucajno-no-danas-toj-malenoj-dugujem-sve-886502
A Rayu su takve stvari bile jasne i daleko prije toga.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Danny-ca je rodio/la dijete 2020. godine nakon seksa za jednu noć i to u trenu kad je uzeo/la pauzu od devetogodišnjeg uzimanja testosterona. Prema nekim podacima, ovo se sve češće događa među ženama u tranziciji u Americi.
Ne kužim. Mijenjala je spol u muški da bi opet bila s muškarcima, točnije pederima.
Ne kužim. Mijenjala je spol u muški da bi opet bila s muškarcima, točnije pederima.
2014-04-16
Ja kužim.immortal wrote:Danny-ca je rodio/la dijete 2020. godine nakon seksa za jednu noć i to u trenu kad je uzeo/la pauzu od devetogodišnjeg uzimanja testosterona. Prema nekim podacima, ovo se sve češće događa među ženama u tranziciji u Americi.
Čim nekome padne na pamet da promijeni spol, s tom osobom nešto nije u redu.
Vrijeme je da potraži stručnu medicinsku pomoć.
Guest- Guest
Naravno, ne kiruršku, nego psihijatrijsku.zoro avenger wrote:Ja kužim.immortal wrote:Danny-ca je rodio/la dijete 2020. godine nakon seksa za jednu noć i to u trenu kad je uzeo/la pauzu od devetogodišnjeg uzimanja testosterona. Prema nekim podacima, ovo se sve češće događa među ženama u tranziciji u Americi.
Čim nekome padne na pamet da promijeni spol, s tom osobom nešto nije u redu.
Vrijeme je da potraži stručnu medicinsku pomoć.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Jebate sad kad se i ono sto se zove Noah vrati s crncicem, al bas njegovim:)immortal wrote:Danny-ca je rodio/la dijete 2020. godine nakon seksa za jednu noć i to u trenu kad je uzeo/la pauzu od devetogodišnjeg uzimanja testosterona. Prema nekim podacima, ovo se sve češće događa među ženama u tranziciji u Americi.
dijagram-
2015-08-09
immortal wrote:Danny-ca je rodio/la dijete 2020. godine nakon seksa za jednu noć i to u trenu kad je uzeo/la pauzu od devetogodišnjeg uzimanja testosterona. Prema nekim podacima, ovo se sve češće događa među ženama u tranziciji u Americi.
Zato ja izbjegavam amerikanke u velikom krugu jer nikad ne znash je li pichku sashila u shupak,a te dvije rupe su jebeno blizu jedna drugoj:::::)))
Mada ,koliko chitam takozvane hrvatske medije (portale) to je vec i u Hrvatskoj postalo normalno pa mi vishe ni hrvatice nisu napete,mozda se preshaltam na bosanke ili albanke:::))
A Srpkinje?mentalitet wrote:immortal wrote:Danny-ca je rodio/la dijete 2020. godine nakon seksa za jednu noć i to u trenu kad je uzeo/la pauzu od devetogodišnjeg uzimanja testosterona. Prema nekim podacima, ovo se sve češće događa među ženama u tranziciji u Americi.
Zato ja izbjegavam amerikanke u velikom krugu jer nikad ne znash je li pichku sashila u shupak,a te dvije rupe su jebeno blizu jedna drugoj:::::)))
Mada ,koliko chitam takozvane hrvatske medije (portale) to je vec i u Hrvatskoj postalo normalno pa mi vishe ni hrvatice nisu napete,mozda se preshaltam na bosanke ili albanke:::))
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kad bi nakon stotine godina arheolozi iskopali njene ostatke forenzicki bi utvrdili da je on u stvari ona
2014-04-19
to je davno bilovuksadinare wrote:Trans muškarac rodio je curicu: 'Zatrudnio sam slučajno, no danas toj malenoj dugujem sve' https://www.24sata.hr/lifestyle/trans-muskarac-rodio-je-curicu-zatrudnio-sam-slucajno-no-danas-toj-malenoj-dugujem-sve-886502
to jadno rođeno je već u mutantnim pirovima gdje se traži novi rod
volio bi znati kako se sad to dite rodno naziva prije neg samo nešta o tom reče
mutanofoz bi ja reka
Gast- Guest
I ja isto pokušavam zatrudniti godinama pa ne ide i ne ide...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Izdiktiraj nam sve zakone koji su ovdje prekseni i kumulativne kazne za pocinitelje.melkior wrote:I ja isto pokušavam zatrudniti godinama pa ne ide i ne ide...
Ajde struko, a ne ko ove bitange ,...iz zlatara:)
dijagram-
2015-08-09
melkior likes this post
Similar topics
» Pohotni župnik jednoj curici za seks platio 40.000 kn
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Liječnik u Brazilu napravio pobačaj silovanoj curici. Vjerski fanatici: On je ubojica
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Liječnik u Brazilu napravio pobačaj silovanoj curici. Vjerski fanatici: On je ubojica
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
Page 1 of 1