Preminula supruga Josipa Manolića
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Preminula supruga Josipa Manolića
marcellus wrote:
ne bi sad ulazio u teološke rasprave, samo se nadam da će se peć na ražnju par tisuća godina...
Joža će u Paklu, ako ikad navrati, osobno mučiti Sotonu.
Guest- Guest
Ti si novinar.Trebao bi napisat cijeli članak o njegovim zvjerstvima na području današnje karlovačke županije.Još uvijek ima živih svjedoka a mainstream mediji to guraju pod tepih.Mislim kako niti u afričkim kanibalskim državama,jedan takav monstrum ne može biti ugledni član društva.marcellus wrote:סמאל wrote:Bajke za odraslu djecu.mobiu$ wrote:Da išta znaš o kršćanstvu, u čistilište svi idemo do sudnjeg dana.סמאל wrote:Zato kad jednog dana ipak umre,završit će u tmini,ništavilu,beskrajnoj praznini iz koje ne može pobjeć.marcellus wrote:Onaj dolje ga očito ne želi jer je strah da će ga dat ubit i preuzet njegovo mjesto, a onaj gore ne želi ni čut za njega. Zadnji put kad mu je smrt pokucala na vrata vidjela je s kim ima posla, rekla "oprostite na smetnji" i otišla svojim poslom
Imao sam prilku čuti neke stare ljude iz Duge Rese,koji znaju njegova divljaštva nakon ww2.mislim kako se samo Mengelo može staviti u istu kategoriju s Manolićem.
Tad će Gospodin konačno presuditi.
Ali,hipotetički,ako sudnji dan dođe za miljun godin. onda ti isti vrag da drito ideš u pakao.
Ne mogu se načudit da u 21.st. netko puši takve gluposti.
ne bi sad ulazio u teološke rasprave, samo se nadam da će se peć na ražnju par tisuća godina...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Karlovačke ili Bjelovarsko-bilogorske?
Doduše njegov Shadowfax stigne odradit obje županije, nema beda
Guest- Guest
Pa još ga je u školi slal po pljuge i sendvič, kaj tek misliš kaj bu mu sad radil...mobiu$ wrote:marcellus wrote:
Joža će u Paklu, ako ikad navrati, osobno mučiti Sotonu.
Brain32-
2014-04-15
Prema mojim informacijama,pod njegovim zapovjedništvom događale su se monstruozne stvari na području Ozlja,Duga Rese,Ogulina,Krašića a navodno je u nekima osobno sudjelovao.mobiu$ wrote:Karlovačke ili Bjelovarsko-bilogorske?
Ova država je za kurac,kad pušta da jedan takav Freddy Kruger bude ugledni član društva.
Izvest ga pred sud,pa makar bio na respiratoru.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Prema mojim informacijama,pod njegovim zapovjedništvom događale su se monstruozne stvari na području Ozlja,Duga Rese,Ogulina,Krašića a navodno je u nekima osobno sudjelovao.mobiu$ wrote:Karlovačke ili Bjelovarsko-bilogorske?
Ova država je za kurac,kad pušta da jedan takav Freddy Kruger bude ugledni član društva.
Izvest ga pred sud,pa makar bio na respiratoru.
Nije on na respiratoru.
Dopušta da respirator preživljava na njemu.
Guest- Guest
סמאל wrote:Ti si novinar.Trebao bi napisat cijeli članak o njegovim zvjerstvima na području današnje karlovačke županije.Još uvijek ima živih svjedoka a mainstream mediji to guraju pod tepih.Mislim kako niti u afričkim kanibalskim državama,jedan takav monstrum ne može biti ugledni član društva.marcellus wrote:סמאל wrote:Bajke za odraslu djecu.mobiu$ wrote:Da išta znaš o kršćanstvu, u čistilište svi idemo do sudnjeg dana.סמאל wrote:
Zato kad jednog dana ipak umre,završit će u tmini,ništavilu,beskrajnoj praznini iz koje ne može pobjeć.
Imao sam prilku čuti neke stare ljude iz Duge Rese,koji znaju njegova divljaštva nakon ww2.mislim kako se samo Mengelo može staviti u istu kategoriju s Manolićem.
Tad će Gospodin konačno presuditi.
Ali,hipotetički,ako sudnji dan dođe za miljun godin. onda ti isti vrag da drito ideš u pakao.
Ne mogu se načudit da u 21.st. netko puši takve gluposti.
pisao sam o tome
Umrla je od starosti, RIPRingo10 wrote:36 godina mlađa od njega
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Obiteljska tragedija Josipa Šimunića.Preminula mu trogodišnja kći!
» Srbi promašili Šeksa i Manolića...
» JUŽNI DAN:Sukob Jože Manolića i Tonija
» Putin odlikovao Manolića, Fumića,Lončara...
» ''HDZ s fotografije osnivanja stranke izrezao Jožu Manolića''
» Srbi promašili Šeksa i Manolića...
» JUŽNI DAN:Sukob Jože Manolića i Tonija
» Putin odlikovao Manolića, Fumića,Lončara...
» ''HDZ s fotografije osnivanja stranke izrezao Jožu Manolića''
Page 2 of 2