ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kim Jong Un: Držanje ljubimaca doma je dekadencija, sve pse u restorane.

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Kim Jong Un: Držanje ljubimaca doma je dekadencija, sve pse u restorane. - Page 8 Empty Re: Kim Jong Un: Držanje ljubimaca doma je dekadencija, sve pse u restorane.

Post by marcellus Tue 18 Aug - 14:29

RayMabus wrote:Šta vam je reka Isus ?

Nije bitno ono šta u usta ulazi nego izlazi.

Jedete jance i ližete prste a onda je Vijetkong fuj jer jede pudlice.

Licemjeri jedni

Bog je napravio janjca da bi ljudi imali šta jest, a ne psa

Kim Jong Un: Držanje ljubimaca doma je dekadencija, sve pse u restorane. - Page 8 47586227_397578350981050_7445875130799592177_n-2757558333

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Kim Jong Un: Držanje ljubimaca doma je dekadencija, sve pse u restorane. - Page 8 Empty Re: Kim Jong Un: Držanje ljubimaca doma je dekadencija, sve pse u restorane.

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 14:39

marcellus wrote:
dijagram wrote:Naravno da se radi o dekadenciji.
Kako se longija ubacilo u temu, mogu reci sasvim ok lik, malo pomaknut, kao i masu nas ovdje.

iskreno meni je naporan
Turpija.

Samo ispilat će vam ta turpija granu na kojoj sjedite.

Raspa van se natalltet

Vidimo se u Paklu

Pozdravi ženu i svoje dvije curice

Bit će akteri toga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 14:50

Nadam se. Jer to znači da će bar biti žive.

Za razliku od ovih :

https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/kalelarga/vise-poginulih-osoba-u-sudaru-osobnih-automobila-na-cesti-izmedu-maslenice-i-zatona-obrovackog-1038867

Vidiš šta ti je život. Jebeš jebeš i onda u sekundi sve nestane.

Zato se ne triba puno s tim opterećivati oće bit šta il neće.

Šta Bog da.

Otac i tri ćeri , dvi male mrtve od pet i devet godina na licu mista , treća teško ozljeđena , otac isto. Uletija im penzioner sa strane i uzeja prednost a samo su išli na more.

Vidiš šta ti je život.

Zato budi sretan ako budu akteri toga jer to znači da su žive.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by danni1 Tue 18 Aug - 19:02

marcellus wrote:uostalom uz djecu ide i pas, meni bi odgovaralo da imam kuću pa da više gnjave psa a manje mene...
To je kratkotrajno veselje. u pravilu za par dana osim brige oko klinaca moraš se brinut i o psu.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sora Tue 18 Aug - 19:07

marcellus wrote:
kaya wrote:
marcellus wrote:
kaya wrote:
marcellus wrote:

pa ti nemaš djece... ne kužim tvoju poantu.
Pa ne kuže ni na firulama, vidiš da nikako pogoditi terapiju...

ja sam davno reko da se neka od vas ovdje treba žrtvovat i čovjeku dat pičke...

Venus će...

:W  mislim da bi sora mogla
Ja se žrtvujrm da vas tu učim pameti 
Ovaj Ray ima pravo 
Čim više pasa, manje djece. 
E sad nRavno da je to povezani samo površno 
Suštinyki je problem da se žene s psima.. Mjesto s muškim 
A u stvari suština je ono što je rekao MARX  da je čovjek čovjeku PAS 
MHM.. 
Itd

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Tue 18 Aug - 19:11

Osobno VOLIM ŽIVOTINJE 
A  psi su dobri čuvari kuće 
Osim ovih malih kurćića.. 
No, da pas kao ljubimac ima ulogu djeteta e to je ta bolest na koju upozorava RAY S Razlogom 
A  ja znam nekoliko takvih slučajeva 
Pasa na dvorištu imati i točka

2014-04-29

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 18 Aug - 19:44

Sora wrote:
marcellus wrote:
kaya wrote:
marcellus wrote:
kaya wrote:
Pa ne kuže ni na firulama, vidiš da nikako pogoditi terapiju...

ja sam davno reko da se neka od vas ovdje treba žrtvovat i čovjeku dat pičke...

Venus će...

:W  mislim da bi sora mogla
Ja se žrtvujrm da vas tu učim pameti 
Ovaj Ray ima pravo 
Čim više pasa, manje djece. 
E sad nRavno da je to povezani samo površno 
Suštinyki je problem da se žene s psima.. Mjesto s muškim 
A u stvari suština je ono što je rekao MARX  da je čovjek čovjeku PAS 
MHM.. 
Itd
Šta onda baba oš jebat longija

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Aug - 20:10

Imam vučjaka od nedavno, ali on je kod nonića, dvorište, polje, šuma,  gorski potok...sretan je kao zeko.

Takva i slična pasmina za stan zbilja nisu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 18 Aug - 20:21

Mislio sam zbog djece uzeti psa...ali ionako mi djeca rade cirkus još pašče koje stalno okolo skače...njah.

Ali za njih bi bilo dobro pa onda možda.

Biljke su moj izbor, životinje...tjah eventualno ribice u akvariju.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Noor Tue 18 Aug - 20:30

RayMabus wrote:Ovo triba i kod nas uvest.

Ha ha ha nema više pasa. Rađaj djecu pa se s njima igraj
a što ti ne napraviš bebača, pa da se prestaneš igrati s macom? bar ne stalno...
samo dijeliš savjete, moj longi

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor Tue 18 Aug - 20:35

jasambrend wrote:
marcellus wrote:uostalom uz djecu ide i pas, meni bi odgovaralo da imam kuću pa da više gnjave psa a manje mene...

Ima bi na kraju samo još jedno dijete više. Zahtjevnije...  ;)
da, jer pas nije igračka, to je obaveza, briga...a najviše veliko i obostrano veselje :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 20:38

Nije maca nego mačak tigrasto sivi , nabavija san ga da lovi miševe , slobodnjak je , nije baš da vodim računa o njemu , dam mu jist pit i to je to.

Nije to pas nego mačka štaviše mačaka i to poprilično slobodnjak po kući i vrtu di živi s nama tako da je to ono živi i pusti druge da žive , simbioza bića koji su slobodni.

Ne voli da ga se uzme u ruke il da ga staviš u naručje odma gleda kako će uteč. On ima svoj pravac i to je to. Uglavnom spava.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 20:45

Noor wrote:
RayMabus wrote:Ovo triba i kod nas uvest.

Ha ha ha nema više pasa. Rađaj djecu pa se s njima igraj
a što ti ne napraviš bebača, pa da se prestaneš igrati s macom? bar ne stalno...
samo dijeliš savjete, moj longi
Mora bi prvo sredit svoj život a to znači i obitelske odnose a neda mi se s onom ludon od matere više niti pokušavat išta da bude ok jer ta napada odma i počme se svađat.

Iman nesređenu životnu situaciju. Nezdrava okolina mentalno za odgoj djece.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 21:09

Mater mi je debil koja ima veliku želju da se ja oženim i da onda ona oko unuka a ja je ne mogu smislit a žene su takve da kad rode onda ako ova daje pomoć i onda procjeni da je ona tu ok za nju onda san ja u kurcu jer će onda njih dvi radi tog diteta okrenit se protiv mene i šta omda meni ostaje ?

Da ih obe dvi polomim i napravim sranje.

Ne triba mi to.

Žene ne kuže danas neke stvari da ako se nađeš u situaciji da ti je muž nešto reka a ti radi djeteta oćeš nešto drugo jer ti izgleda bolje onda imamo problem na relaciji ja i ti a nju kad ime dite onda to prioritet a ne šta ja oću i kakvi je odnos s menom jer će ona uvik birat interes diteta a to znači stat će na stranu moje matere protiv mene.

Ja to znam jer to je jednostavno tako i ne mislim to nekome priuštit da mi tako nešto napravi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 21:16

Meni ne tribaju te pizdarije u životu. To san rješija tako da nemam posla sa ženama , ne vatan ih , ne seksam se s njima , neću ih ženit i neću radit dicu.

Jedino tako može u ovakvoj situaciji bit mir u kuči jer kad nema unuka onda mater nema šta ode dolazit i navraćat i pokušat se ubacit šta će joj uspit jer će ženi napunit glavu dok mene nema a pomoći će joj maksimalno jer je takva osoba.

A ja se s materom ne podnosim i onda će se žena počet opirat itd i onda mi ostaje samo rastava al onda će njih dvi udružit protiv mene i onda ja mogu jedino izvuč nož i nekome ga zabit u prsi i to je to

Rješen razgovor.

I da do toga ne dođe ja izbjegavam žene sve dok ne počme treći svjetski rat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 21:20

Problem je u tome šta mi i vi drukčije razmišljamo

Vi ćete uvik razmišljat šta je bolje za djecu ako je izbor muž ili djete

Anatomija problema je interes protiv interesa.

Stvar je u tome šta ta žena neće shvatiti ozbiljno moje prijetnje nego će ić gurat svoje po svaku cjenu jer misli da to šta misli da je bolje

Nije

Ja mogu napravit sranje u sekund
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader Tue 18 Aug - 21:22

danni1 wrote:
To je kratkotrajno veselje. u pravilu za par dana osim brige oko klinaca moraš se brinut i o psu.

:tu
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 21:32

Anatomija problema je interes protiv interesa.

Interes moje žene odnosno te ženske osobe kojoj ja napravim dite i moj interes mogu biti u suprotnosti kad ona procjeni da je nešto bitnije od interesa njenog djeteta nego od onoga šta je moj interes.

To mi se ne sviđa.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 21:37

Zato fino čekamo treći svjetski rat koji će uskoro jer to nije samo rat nego sve , od pada ekonomije do ovakvog liberalnog sistema di su žene dobile krila i misle da ne postoji gore nego su sve bajke za malu dicu a ona će oponirat mužu radi dice.

Kod mene nećeš. A nećeš ni udružena s mojom materom.

Sad će za koju godinu globalni rat pa da vidim di su vam ta krila koja ste raškrila u emancipaciji i feminizmu.

Ti si kokoš. Nisi ptica.

Šuti i sjedi na jajima.

Ne pravi se pametna.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 21:45

Dok ne počme treći svjetski neću se seksat.

Nema ništa s vama dok ovaj sistem je na životu.

Ne dolazi u obzir. To samo hraniš isti taj sistem koji gazi muškarca.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 21:52

Mene je stara zajebala kad je imala sto tisuća eura mrtva ladna i sve zato šta je mislila da je to bolje za familiju i da ću se ja tako onda brže oženit.

A u biti se posrala po meni jer me isključila iz odlučivanja.

Eto joj sad scenariji , izletila iz kuće , ja sa ženama ne želim imat niti seks.

Super ste to izveli.

Sutra nek mi žena to napravi kad je moje dite u pitanju zavrtit ću joj vratom.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics