ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kim Jong Un: Držanje ljubimaca doma je dekadencija, sve pse u restorane.

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Kim Jong Un: Držanje ljubimaca doma je dekadencija, sve pse u restorane. - Page 3 Empty Re: Kim Jong Un: Držanje ljubimaca doma je dekadencija, sve pse u restorane.

Post by marcellus Tue 18 Aug - 11:07

Hektorović wrote:Ray je gay

ray je gender fluid feminizirani muškarac s aseksualnim tendencijama.

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Kim Jong Un: Držanje ljubimaca doma je dekadencija, sve pse u restorane. - Page 3 Empty Re: Kim Jong Un: Držanje ljubimaca doma je dekadencija, sve pse u restorane.

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 11:08

marcellus wrote:inače, da, žene jesu problem - imam doma tri komada plus mačku koja je žensko... ali mensečini da si ti ipak sam sebi najveći problem.
A čuj ima san problema u kući sa starom pa onda još posli se to prenilo i na odnose sa ženama pa sve gore i gore.

Problem su inače al kad pukneš ti na živce onda to sve gore. Zato mi se ne da s nima. Em su one danas u kurcu em san ja otiša sa živcima po tom pitanju.

Last edited by RayMabus on Tue 18 Aug - 11:09; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Tue 18 Aug - 11:08

marcellus wrote:

ray je gender fluid feminizirani muškarac s aseksualnim tendencijama.

Pa da je na zapadu vjerojatno bi do sad bio "out of the closet", ovako u vlajlandu ne mre...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 11:12

Peder koji drka na ženski spol ? Ajd dobro.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader Tue 18 Aug - 11:12

marcellus wrote:
jasambrend wrote:
marcellus wrote:
jasambrend wrote:
marcellus wrote:uostalom uz djecu ide i pas, meni bi odgovaralo da imam kuću pa da više gnjave psa a manje mene...

Ima bi na kraju samo još jedno dijete više. Zahtjevnije...  ;)

ma obožavaju tu nekog malog francuskog buldogića u kafiću do nas na moru, od srbina konobara... vrlo nezahtjevan pas, a ovoj starijoj ću ga za godinu dvije moć uvalit na brigu, dobro je za djecu da se uče odgovornosti i obavezama na psu, naravno ako pas preživi

Sretno ako uspiješ... moja sestra je imala sličan plan... :D
Doduše nabavila westija, možda i najzajebanijeg terijera koji postoji... :D

gledao sam malo pasmine, tražio nešto nezahtjevno... ali prvo mi treba kuća, ne kanim držat pesa u stanu, i mačke mi je strahovito žao. Kad sam uselio reko oću samo vrapce na terasi, nek dođu, pojedu, i odlete... ali naravno žena je našla sirotu napuštenu malu macu koja je bauljala između auta na heinzelovoj, jedan ju je čak udario, i naravno donijela je doma... i sad živi u zatvoru.

I moja dobavila tako neku sličnu, ispočetka skroz plaha bila, sad nas je svih izdresirala...ima srećom mogućnost biranja, hoće li bit u kući ili vani, penje nam se i spušta preko kivija na balkon, donosi nam svako malo poklone... i tako... u svakom slučaju, bolje vam je da je unutra.. :D
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 11:17

Ima san problema sa starom i onda se to prenilo na ženski spol. Jedna jedan put prijavila policiji jer san joj svašta izgovorija. Neman više pardona. Odma pritin šakon u glavu.

Zato san se maka od njih. Samo bi sranje ispalo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 11:21

Ja imam psihologiju u malom prstu tako da mogu sebe pročitat. Ja nemam pardona da kažem šta mi je problem. Strah da će ispast sranje a one kakve su to je 100% sigurno da to neće biti ništa lipo nego će zaiskrit pa će sranje ispat.

To meni ne triba u životu a kamo li još neko dite tu napravit pa da to mora gledat i trpit.

Znam ja šta je moj problem samo one ne znaju pa ne kuže da se s likom tankih živaca ne igraš nit će išta bit po tvome i kako ti oćeš.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 11:25

I zato s obzirom na tu cilu situaciju bolje ovako , ništa s njima , drkica kad ti dođe i to je to.

Ne želin niti jednu uvlačit u ove pizdarije jer one ne znaju da san lik jako tankih živaca i da kad mi se zamrači onda postanen Đava i onda sve ide u kurac a takva situacija mi ne triba ako je mogu izbjeć a mogu jer mi nisu ništa u rodu nego neki ljudi vani u prolazu s kojima ne želim imat ništa.

Sretan ti život.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 11:30

To će se izličit kad padne ovaj sistem u Europi i počme treći svjetski rat pa onda ako šta reče odma batine.

I toga će biti svjesne i manje od makovog zrna a ne otvarat usta i šta ti oćeš i šta ti misliš.

Nije te nitko pita za mišljenje.

A do tada vi filozofirajte i dajite im podršku i kako su one ovo i ono.

Gonite se u pičku materinu i vi i one.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 18 Aug - 11:31

jasambrend wrote:
marcellus wrote:
jasambrend wrote:
marcellus wrote:
jasambrend wrote:

Ima bi na kraju samo još jedno dijete više. Zahtjevnije...  ;)

ma obožavaju tu nekog malog francuskog buldogića u kafiću do nas na moru, od srbina konobara... vrlo nezahtjevan pas, a ovoj starijoj ću ga za godinu dvije moć uvalit na brigu, dobro je za djecu da se uče odgovornosti i obavezama na psu, naravno ako pas preživi

Sretno ako uspiješ... moja sestra je imala sličan plan... :D
Doduše nabavila westija, možda i najzajebanijeg terijera koji postoji... :D

gledao sam malo pasmine, tražio nešto nezahtjevno... ali prvo mi treba kuća, ne kanim držat pesa u stanu, i mačke mi je strahovito žao. Kad sam uselio reko oću samo vrapce na terasi, nek dođu, pojedu, i odlete... ali naravno žena je našla sirotu napuštenu malu macu koja je bauljala između auta na heinzelovoj, jedan ju je čak udario, i naravno donijela je doma... i sad živi u zatvoru.

I moja dobavila tako neku sličnu, ispočetka skroz plaha bila, sad nas je svih izdresirala...ima srećom mogućnost biranja, hoće li bit u kući ili vani, penje nam se i spušta preko kivija na balkon, donosi nam svako malo poklone... i tako... u svakom slučaju, bolje vam je da je unutra.. :D

a, mrtvi miševi i tice? Treba je pohvalit, srce će joj puknut ako ste nezahvalni. Iz njezine perspektive, ljudi su tromi, ćoravi, gluhi, spori, i nesposobni ulovit ježa. Ona brine o vama, da imate šta jest...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 11:34

Moj mačak je povata sve živo u prva tri dana. Eno ga sad spava vanka. Vruće mu je. A neće da se mazi , odma na leđa i ako ideš put njega rukom mijače i šapama vergla. Pokazuje mi da ga ne diran. To ti je ono pusti me na miru šta si me se uvatija spavan.

Kad legne na leđa i stavi šape u položaj to mu je borbeni položaj. Inače da da ga se pogladi al kad to napravi onda ne može.

Last edited by RayMabus on Tue 18 Aug - 11:36; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Tue 18 Aug - 11:34

RayMabus wrote:Ja imam psihologiju u malom prstu tako da mogu sebe pročitat. Ja nemam pardona da kažem šta mi je problem. Strah da će ispast sranje a one kakve su to je 100% sigurno da to neće biti ništa lipo nego će zaiskrit pa će sranje ispat.

To meni ne triba u životu a kamo li još neko dite tu napravit pa da to mora gledat i trpit.

Znam ja šta je moj problem samo one ne znaju pa ne kuže da se s likom tankih živaca ne igraš nit će išta bit po tvome i kako ti oćeš.

Pa nisu sve žene histerične kučke, nađi neku smirenu i stabilnu.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by dzango Tue 18 Aug - 11:35

Ja sam mislio da je Longi drkadžija. Tako se to kod nas naziva.

Last edited by dzango on Tue 18 Aug - 11:36; edited 1 time in total
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 18 Aug - 11:36

Hektorović wrote:

Pa nisu sve žene histerične kučke*

*osim kad ih pere pms...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 18 Aug - 11:36

dzango wrote:Ja sam mislio da je drkadžija. Tako se to kod nas naziva.

vi ste grubi, izravni... zapad ima elegantne nazive za pizdarije

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 11:37

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:Ja imam psihologiju u malom prstu tako da mogu sebe pročitat. Ja nemam pardona da kažem šta mi je problem. Strah da će ispast sranje a one kakve su to je 100% sigurno da to neće biti ništa lipo nego će zaiskrit pa će sranje ispat.

Pa nisu sve žene histerične kučke, nađi neku smirenu i stabilnu.
Nisan ja sa živcima ok. Nije stvar u njima više.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 11:39

marcellus wrote:
Hektorović wrote:

Pa nisu sve žene histerične kučke*

*osim kad ih pere pms...
A to je dovoljno da mi dođe nadrkana i počme kljucat i da meni počme rast kost u glavi dok ne dođe pomrčina i Demon se pojavi a onda je gotovo.

Game over.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 18 Aug - 11:47

Danas nema kupanja. Oblačno je. Iako bi se moga ić kupat jer je more toplo al ja se kupan kad mi je vruće da se osvježim a ne jer mi se kupa toliko.

Mislin se uzet jednu pivu od 2 litre popit i ić spavat. Taki je dan. To će biti najvjerojatniji scenarij za danas uskoro. Štaš po ovakvom danu. Ovo je za nalit se malo i ić leć.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Aug - 11:50

kaya wrote:
marcellus wrote:
kaya wrote:
marcellus wrote:
RayMabus wrote:Ovo triba i kod nas uvest.

Ha ha ha nema više pasa. Rađaj djecu pa se s njima igraj

pa ti nemaš djece... ne kužim tvoju poantu.
Pa ne kuže ni na firulama, vidiš da nikako pogoditi terapiju...

ja sam davno reko da se neka od vas ovdje treba žrtvovat i čovjeku dat pičke...

Venus će...

Ja bi radije tebe, tako da konačno doživiš prvi orgazam.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 18 Aug - 11:51

venus wrote:
kaya wrote:
marcellus wrote:
kaya wrote:
marcellus wrote:

pa ti nemaš djece... ne kužim tvoju poantu.
Pa ne kuže ni na firulama, vidiš da nikako pogoditi terapiju...

ja sam davno reko da se neka od vas ovdje treba žrtvovat i čovjeku dat pičke...

Venus će...

Ja bi radije tebe, tako da konačno doživiš prvi orgazam.

gle svi bi ovdje radije kresnuli kaju nego longija, stani u red...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 Aug - 11:55

RayMabus wrote:Ima san problema sa starom i onda se to prenilo na ženski spol.

To je to.

Nije svaka žena za bit mater, a ne služi ni mater za izgovor, valja odrast.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics