Kim Jong Un: Držanje ljubimaca doma je dekadencija, sve pse u restorane.
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Kim Jong Un: Držanje ljubimaca doma je dekadencija, sve pse u restorane.
Danas ste imali islamistički napad u Berlinu. Kako Njemci izumiru a triba radne snage stvari će s vremenom postojati sve gore.
Sistem nije samoodrživ.
https://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/prorocanstvo-nikole-tesle-koje-zapanjuje-ovo-je-znak-propadanja-civilizacije-1385949/
Možda to još ne vidite dovoljno dobro al vrijeme ide prema naprijed. Vidjet ćete kad se vremenski približite tome da ta šema nije održiva i da je to put u kaos.
Vladavina žena = put u kaos.
Sistem nije samoodrživ.
https://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/prorocanstvo-nikole-tesle-koje-zapanjuje-ovo-je-znak-propadanja-civilizacije-1385949/
Možda to još ne vidite dovoljno dobro al vrijeme ide prema naprijed. Vidjet ćete kad se vremenski približite tome da ta šema nije održiva i da je to put u kaos.
Vladavina žena = put u kaos.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:dzango wrote:A da ipak uzmeš prvo neke lekove?RayMabus wrote:Otići ću 2 svjetlosne godine dalje od Zemlje i sjesti tamo di nema žive duše.
Jutros sam izašao iz glave deset centimetara u snu. Nisam iz tijela jer sam se sam vratija nazad jer nisam očekiva izlaženje.
Moram otići u taj prostor između planeta di nema žive duše.
pa to smo ga već svi pitali, i ja i kaja i neki drugi... jedino venus misli da je zapravo normalan. Makar mislim da ni ona to ne misli, nego je antiprotivna
Puno je normalniji od mnogih ovdje.
Guest- Guest
Ja osobno imam nekih problema jer san ima problema s materom pa se to poslije odrazilo i na žene s kojima san pokuša uspostaviti kontakt tako da u nekim stvarima tu radi toga pretjerujem al i to je dio te vladavine žena : ugaze muškom na žulj i onda takvi pojedinac skroz pukne i baca sve oko sebe u probleme i radi sranja.
To je isto dio vladavine žena jer je njegova posljedica.
To je isto dio vladavine žena jer je njegova posljedica.
2014-04-11
Mic po mic žene će izgurati muškarce i zasjenit muževnost i od muškaraca napravit samo sredstvo za produljenje vrste.
Zato se ja ne seksam iako imam sve mogućnosti na tom planu od toga da mogu privuć žensku i da imam love i nekretnina.
Čekam treći svjetski rat jer to neće biti samo rat nego i totalna promjena društvenog sistema i micanja te njihove vladavine u društvu i obitelji jer u protivnom natalitet se neće popravit jer o nećemu odlučuju i muški.
Radile su račun bez krčmara , parazitirale na tome šta prijašnjih generacija ima više ( jer je bio patrijahart ) i sad su isušile ljudski resurs jer je krahirao natalitet i sad da bi im se sistem održao trebaju uvozit ljude al to neće ići glatko nego će se taj plan raspast u velikom stilu i priko noći promjena cijelog tog društvenog sistema.
Ide streljačina ljevičara i femknistkinja diljem Europe.
Postoje i druge metode dolaska na vlast i uzimanja većine od glasanja na izborima.
Zato se ja ne seksam iako imam sve mogućnosti na tom planu od toga da mogu privuć žensku i da imam love i nekretnina.
Čekam treći svjetski rat jer to neće biti samo rat nego i totalna promjena društvenog sistema i micanja te njihove vladavine u društvu i obitelji jer u protivnom natalitet se neće popravit jer o nećemu odlučuju i muški.
Radile su račun bez krčmara , parazitirale na tome šta prijašnjih generacija ima više ( jer je bio patrijahart ) i sad su isušile ljudski resurs jer je krahirao natalitet i sad da bi im se sistem održao trebaju uvozit ljude al to neće ići glatko nego će se taj plan raspast u velikom stilu i priko noći promjena cijelog tog društvenog sistema.
Ide streljačina ljevičara i femknistkinja diljem Europe.
Postoje i druge metode dolaska na vlast i uzimanja većine od glasanja na izborima.
2014-04-11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Švedske vlasti zabranile držanje karmina za ubijenu socijalnu djelatnicu
» Dan kada je ubijeno 750.000 kućnih ljubimaca
» Slovenci otvaraju restorane u Beogradu i Novom Sadu
» ''Kinezima naredili da se zauvijek riješe svojih ljubimaca zbog koronavirusa''
» kim jong un na HR nacin
» Dan kada je ubijeno 750.000 kućnih ljubimaca
» Slovenci otvaraju restorane u Beogradu i Novom Sadu
» ''Kinezima naredili da se zauvijek riješe svojih ljubimaca zbog koronavirusa''
» kim jong un na HR nacin
Page 11 of 11