Crna Gora dobila poziv za pristupanje NATO-u
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Crna Gora dobila poziv za pristupanje NATO-u
Treći(m).Stanojko wrote:Cefuri i djetici...u prvim NATO redovima... :)
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Koji vi? Šiptari i Turci?Ero wrote:Šta ste se uskomešali? Ako budete dobri nećemo vam ništa.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Oti su vaši, na nas sam mislio.dzango wrote:Koji vi? Šiptari i Turci?Ero wrote:Šta ste se uskomešali? Ako budete dobri nećemo vam ništa.
2014-04-23
Već sam jednom napisala (pa me Ero pohvalio), kazu da 'nema udarca do starca'..Eva wrote:Od tebe opasnosti nema već godinamaEro wrote:Šta ste se uskomešali? Ako budete dobri nećemo vam ništa.
2014-04-12
Naši su Rusi. Vaši je turadija i oni što dižu spomenik Klintonu.Ero wrote:Oti su vaši, na nas sam mislio.dzango wrote:Koji vi? Šiptari i Turci?Ero wrote:Šta ste se uskomešali? Ako budete dobri nećemo vam ništa.
2014-04-19
Stvar ukusa. Mlađe je slađemaggie13 wrote:Već sam jednom napisala (pa me Ero pohvalio), kazu da 'nema udarca do starca'..Eva wrote:Od tebe opasnosti nema već godinamaEro wrote:Šta ste se uskomešali? Ako budete dobri nećemo vam ništa.
Guest- Guest
Dve mlađe, duplo slađe.Eva wrote:Stvar ukusa. Mlađe je slađemaggie13 wrote:Već sam jednom napisala (pa me Ero pohvalio), kazu da 'nema udarca do starca'..Eva wrote:Od tebe opasnosti nema već godinamaEro wrote:Šta ste se uskomešali? Ako budete dobri nećemo vam ništa.
2014-04-19
U Srbiji, ako vam je vjerovati.dzango wrote:Naši su Rusi. Vaši je turadija i oni što dižu spomenik Klintonu.Ero wrote:Oti su vaši, na nas sam mislio.dzango wrote:Koji vi? Šiptari i Turci?Ero wrote:Šta ste se uskomešali? Ako budete dobri nećemo vam ništa.
2014-04-23
Pitanje nije gde već ko? Da nije onaj brat od Hrvata?Ero wrote:U Srbiji, ako vam je vjerovati.dzango wrote:Naši su Rusi. Vaši je turadija i oni što dižu spomenik Klintonu.Ero wrote:Oti su vaši, na nas sam mislio.dzango wrote:Koji vi? Šiptari i Turci?Ero wrote:Šta ste se uskomešali? Ako budete dobri nećemo vam ništa.
2014-04-19
Slažem se, ali sve se nekako mislim da se ne može znati ako se ne probaEva wrote:Stvar ukusa. Mlađe je slađemaggie13 wrote:Već sam jednom napisala (pa me Ero pohvalio), kazu da 'nema udarca do starca'..Eva wrote:Od tebe opasnosti nema već godinamaEro wrote:Šta ste se uskomešali? Ako budete dobri nećemo vam ništa.
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» NATO-faktor Crna Gora
» Crna Gora ulazi u NATO
» Makedonija dobila poziv za pregovore o članstvu u NATO savez
» I TRAMP POTPISAO: Crna Gora u NATO
» Crna Gora izglasala ulazak u NATO
» Crna Gora ulazi u NATO
» Makedonija dobila poziv za pregovore o članstvu u NATO savez
» I TRAMP POTPISAO: Crna Gora u NATO
» Crna Gora izglasala ulazak u NATO